PVM ARCHITECTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PVM ARCHITECTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.823.641

Publication

11/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-03-2015

Griffie

*15304284*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600823641

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

PVM Architects

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

te 8800 Roeselare, Hendrik Consciencestraat 41

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE met standplaats te Moorsele (Wevelgem) op drieëntwintig februari tweeduizend en vijftien, dat de heer VAN MAELE Pieterjan-Hedwig-André, geboren te Roeselare op zestien december negentienhonderd vierentachtig (rijksregisternummer 841216 077 30, identiteitskaartnummer 591 2014883 04), wettelijk samenwonend, wonende te 9000 Gent, Oude Houtlei 53 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk¬heid heeft opgericht met de naam  PVM Architects .

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Hendrik Consciencestraat 41. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ), ver¬tegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nomi¬nale waarde, met een fractie¬waarde van elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal. Op de honderd (100) aandelen wordt in¬geschreven door de heer Pieterjan Van Maele, voornoemd, en werd volledig volstort.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

a. het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

b. managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere;

c. de organisatie van ondermeer seminaries, opleidingen, studiedagen, conferenties, stages, ateliers, webinars, uitwisselingen en ontmoetingen betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap;

d. de productie, het opstellen, de redactie, het drukken, de verdeling, het uitgeven, het verspreiden en promoten van publicaties, documenten en informatiedragers betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap;

e. het ter beschikking stellen aan derden van lokalen, materiaal en personeel;

f. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de verkoop, het ter beschikking stellen, de bouw, verbouwingen, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkavelingen en, in het algemeen het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

g. de vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende

~~ PVM Architects"

Onderwerp akte :

Hendrik Consciencestraat 41 8800 Roeselare

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken;

De verrichtingen vermeld onder f en g mogen enkel gebeuren onder de volgende voorwaarden :

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

- het gebeurt volgens het beheer van een goed huisvader;

- de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten

behorende tot de uitoefening van het beroep architect, dienen en hieraan ondergeschikt en

bijkomstig zijn.

- de aannemingsactiviteiten worden uitgesloten.

h. de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle nadere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van het doel;

i. de vennootschap kan ten gunste van vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars, enzovoort.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meer¬dere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand februari om tien uur op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten¬minste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer ver¬plicht van zodra de wettelijke

reserve één/tiende van het maat¬schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de netto¬winst.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en zestien.

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur: Heer Pieterjan Vanmaele, voornoemd, die aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zeventien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergegeld expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik !3B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NeRRG,LIr GO

0 4 MEI

Rechtbank ~~1

van KOE

Griffieent. afd, koiirR KND L

Ondernemingsnr : 0600.823.641E

Benaming

(voluit) PVM Architects

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Hendrik Consciencestraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 16 april 2015 en van het controleverslag d.d. 16 april 2015 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno Pouseele.

Pieterjan Van Maele, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PVM ARCHITECTS

Adresse
HENDRIK CONSCIENCESTRAAT 41 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande