QUADRATUUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUADRATUUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.877.339

Publication

13/07/2012
ÿþ mod 11,1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uR'iFFlE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TF

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

0 3 efUe gleier

1111

*12124126*

be a Bt Sta

V

Ondernemingsnr : 0810.877.339





Benaming (voluit) : Quadratuur

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Thems 2

8490 Jabbeke (Varsenare)

Onderwerp akte : ONTBINDING-OVERDRACHT VILLA

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op zevenentwintig juni tweeduizend en twaalf, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT.

Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato zeventien juni tweeduizend en twaalf laatst, waarbij verder vermelde staat gevoegd is, en van het verslag van Karel Nijs Bedrijfsrevisor BVBA, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor te Kontich, de dato negentien juni laatst, opgesteld," over de staat van activa en passiva afgesloten op zeventien juni tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie" maanden geleden, betreffende de ontbinding van de vennootschap, verslag dat ais volgt besluit:

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Quadratuur BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 17 juni 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.294.180,45 EUR en een netto-actief van 2.133.848,99 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd. overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar."

En onmiddellijk besluit de vergadering dit verslag aan te nemen en wordt er overgegaan tot de vervroegde' ontbinding van de vennootschap en haar liquidatie te rekenen vanaf heden,

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de ontbinding en vereffening zal plaatsvinden zonder benoeming van een vereffenaar.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat er geen passiva meer zijn.

DERDE BESLUIT

De zaakvoerder, Peter van Renterghem verklaart ontslag te nemen als zaakvoerder van de vennootschap' wegens de ontbinding van deze laatste.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het ontslag van de heer Peter van Renterghem, voornoemd, ais zaakvoerder te aanvaarden en verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat. VIERDE BESLUIT.

De algemene vergadering, verklaart bij deze akte afgifte te doen overeenkomstig artikel 190 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, van het hierna beschreven onroerend goed, onder vrijwaring als naar recht en voor vrij, zuiver en niet bezwaard met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende overschrijving, aan de vennoot :

De heer van RENTERGHEM Peter Adolf Marie Madeleine Stella, echtgescheiden, geboren te Tielt op zeven juli negentienhonderd vierenzestig (RR 64.07.07-389.18), wonende te Nieuwpoort, Zeedijk 15/0101.

Hierna "de vennoot" genoemd.

die de voile eigendom aanvaardt voor hem persoonlijk van volgend onroerend goed

GEMEENTE JABBEKE (VARSENARE)

Een villa met aanhorigheden op en met grond, er staande en gelegen Grote Thems 2, bekend ten kadaster in de vijfde afdeling sectie C volgens titel en thans nummer 708k, met een oppervlakte van drieënveertig are zesendertig centiare (43a 36ca), palende of hebbende gepaald noord uitweg naar de Grote Thems, oost de consoorten Van Caloen te Sint-Lambrechts- Woluwe, zuid de vennootschap Groenhove te Brugge en Van Damme Christian te Jabbeke (Varsenare) en de vennootschap Immonota te Brugge en west de straat

-----OORSPRONG -VAN -EIGENDOM-- - ----" ----- --- - _ ...............................

13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Beschreven goed hoort de vennootschap toe door aankoop van de consoorten Dotrem-ont, 1) Gustave te Jabbeke (Varsenare), 2) Hans te Brugge (Sint-Michiels), 3) Cari te Sint-Gillis en 4) Saskia, echtgenote van de heer François Byvoet te Ukkel, blijkens akte verleden voor ôndergetekende notaris op dertig november tweeduizend en negen, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteit 61-T-2212-2009-14915.

VU DE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat het kapitaal werd volgestort ten betope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) doch dat het saldo, gezien de positieve balans en de ontbinding niet meer dient volgestort te worden voor de eerder door de vennoot toegezegde inbrengen,

De vergadering stelt vast dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

De vergadering stelt vast dat gans het vaststaand passief van de vennootschap aangezuiverd is en dat er een provisie indien nodig aangelegd werd voor de voldoening van de eventuele nog te vestigen vennootschapsbelasting en btw.

Het overblijvend actief zai worden overgemaakt op rekening van de enige vennoot,

De vennoot verklaart dat de rekeningen en bewijsstukken betreffende deze vereffening hem werden voorgelegd en dat hij deze heeft kunnen onderzoeken zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te Jabbeke (Varsenare), Grote Thems 2,

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoot.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de heer Peter van Renterghem, enige vennoot.

Tenslotte stelt de vergadering vast dat de vereffening gesloten is.

VOLMACHT

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, teneinde alle formaliteiten te vervullen op het rechtspersonen register, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de btw inzake de inschrijving van de vennootschap, latere aan te brengen wijzigingen en de doorhaling, hiertoe alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de btw en KBO te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en formulieren, met name

Accountantskantoor De Brouwer, te 9340 Lede, Braekenhaeg 9 of haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte;

verslag zaakvoerder;

verslag revisor;

cheque : 33 4317

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.01.2012, NGL 08.02.2012 12028-0514-011
11/10/2011
ÿþ f-j MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11153169*

d

. Ondernemingsnr : 0810.877.339

Benaming

(voluit) : Quadratuur

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 15 bus 0101 - 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Door een beslissing van de zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap vanaf 1 september 2011

verplaatst naar de Grote Thems 2 - 8490 Varsenare.

Getekend, Peter van Renterghem, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 11.01.2011 11007-0580-011

Coordonnées
QUADRATUUR

Adresse
GROTE THEMS 2 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande