QUAEGEBEUR CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUAEGEBEUR CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.513.258

Publication

30/06/2014
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HWillii11iUiI1

NEERGELEGD

AMI 201/1

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Ondernemingsnr 0846.513.258

Benaming

(voluit) QUAEGEBEUR CONSULTING

MONITEL R BELGE

21 43- 2ü14

ELGISCH STAATSBLbn

Grif fie

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: 8510 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 150

Onderwerp akte Ontbinding

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 14 mei 2014

(neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 31 maart: 2014,

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en niet de melding of de toestand van de vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de staat van activa en passive en over de in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap, onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te: : 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan. Het. verslag dateert van 7 mei 2014 en de conclusies luiden als volgt:

"5. BeSLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA QUAEGEBEUR CONSULTING heeft, in het kader van de voorgenomen, ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per 31 maart 2014 opgesteld, die rekening houdende, met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.123.068,02 EUR en een netto-actief t.b.v.. 73'1,866,82 EUR,

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele. normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de. vennootschap.

Bij de uitkering van de activa aan de aandeelhouders zal een BTW-herziening dienen te gebeuren t.b.v,, 4.651,35 EUR.

, lk dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele

BTW- en belastingcontroles.

Op de liquidatiebonus dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is,

opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders.

Voormelde staat geeft, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van de

zaakvoerder met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar, de toestand van de vennootschap

volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 7 mei 2014,

BVBA Bedrilfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin."

De voorzitter, het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot,:

verklaren dat er geen passive aanwezig zijn ten aanzien van derden.

De notaris-minuuthouder neemt de volgende documenten in ontvangst

- het verslag van het bestuursorgaan, waaraan toegevoegd de bijhorende staat van activa en passive.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit dat de BVBA "QUAEGEBEUR CONSULTING", met zetel in het gerechtelijk árrondissement West-Vlaanderen (afdeling Kortrijk), te 8610 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 150, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0846.513.258, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

Aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans vermelden dat de vennootschap in vereffening is.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING REALISATIE ACTIVA EN AANZUIVERING PASSIVA

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot, stellen unaniem vast dat de rekeningen neergelegd zijn op de zetel van de vennootschap, samen met de stukken tot staving, zodat elke vennoot zijn individueel onderzoeksrecht heeft kunnen uitoefenen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrilfsrevisor of een externe accountant.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen unaniem vast dat aile activa gerealiseerd zijn, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passive, afgesloten op 31 maart 2014.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig ais nodig, elke vennoot, stellen unaniem vast dat aile passive aan derden aangezuiverd zijn, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passive, afgesloten op 31 maart 2014, rekening houdend met tussentijdse betalingen sindsdien tot op heden.

Om deze redenen besluit de algemene vergadering unaniem om niet over te gaan tot benoeming van een vereffenaar.

VIERDE BESLUIT VASTSTELLINGEN BETREFFENDE VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en verklaren unaniem:

- de BVIBA "Quaegebeur Consulting" bezit geen onroerende goederen en geen onroerende zakelijke rechten (zoals bvb, opstairecht, vruchtgebruik, erfpacht, ...).

- de vereffening van de BVBA "Quaegebeur Consulting" wordt dadelijk voltrokken, gelet op het feit dat aile passive aan derden aangezuiverd zijn, en dat aile activa door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding ais de aandelen.

- de eventuele geschillen van de BVBA "Quaegebeur Consulting" zijn opgelost en aile aangegane verbintenissen door de BVBA "Quaegebeur Consulting" werden nageleefd,

er dient voor het overige geen enkele maatregelen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en de waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen.

VIJFDE BESLUIT SLUITING VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en verklaren unaniem dat de vereffening zonder voorwerp is, gezien deze, gelet op de voorafgaande verklaringen, feitelijk beëindigd is.

De algemene vergadering besluit unaniem hierop tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

ZESDE BESLUIT OPDRACHTEN EN BEWARING DOCUMENTEN

De algemene vergadering besluit unaniem dat de laatste fiscale en andere verplichtingen zullen worden voldaan door de heer Geert Quaegebeur, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 160, die hiertoe aile bevoegdheden ontvangt, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, en die de boeken en documenten van de BVBA "Quaegebeur Consulting" zal bewaren gedurende de wettelijke termijn van 5 jaar op het volgende adres: 8510 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 160.

De heer Geert Quaegebeur, voornoemd, aanvaardt deze opdracht.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer Geert Quaegebeur, met recht van indeplaatsstelling en met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

De heer Geert Quaegebeur verklaart dat de staat van activa en passive volledig correct is opgemaakt en dat hij geen kennis heeft van actief- en / of passiefposten die niet op deze staat vermeld zijn, rekening houdend met tussentijdse betalingen sindsdien tot op heden.

Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaart de heer Geert Quaegebeur vrijwillig de hoofdelijke en ondeelbare verbintenis aan te gaan om aile schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren,

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken, zullen aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding als de aandelen. De heer Geert Quaegebeur krijgt aile machten, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, tot het verlenen van eventuele handlichtingen en om op te treden in rechte als eiser of als verweerder namens de BVBA "Quaegebeur Consulting".

ZEVENDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING BESTUURSORGAAN

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder:

- de heer Geert Quaegebeur, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 160.

li

1

bê- g-6e dke-u ii-ng d-oo-r-de-a-Igernene vergadering van de jaarrekening voor het voorbije boekjaar geldt als kwijting voor aile uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt ais ! kwijting voor aile uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het gestarte boekjaar tot op heden.

ACHTSTE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN.

! De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

aan de heer Geert Quaegebeur, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 150, met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van , Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel,

- aan de BVBA "Fidufac Consulting" te 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 100, vertegenwoordigd door de heer Geert Vandoorne, evenais haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of ; stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie ; voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Opgemaakt te Menen op 14 mei 2014.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat

van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld.

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de

vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

12, fjh. 2[12

Fet}iff;e-lrfl; l.(~~+üP HAN Ul_L

-___.._rIt74 il,'t, --

U IIII~I IIIIIV~ NIII II~IRI

*iaiioo3s«

1

be a B, 5ti

Ondernemingsnr :.__ D se ( -se

Benaming

(voluit) : Quaegebeur Consulting

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8510 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 150.

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 8 juni 2012 (neergelegd voor registratie), blijkt de volgende oprichting:

1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Quaegebeur Consulting".

2. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8510 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 150,

3. De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4, De nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

De heer QUAEGEBEUR Geert Marc, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 150,

Mevrouw PEIRS Tania Bertha, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 150.

5. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappelijk kapitaal (in voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor niet betrekking tot de inbrengen in natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van het eventueel toegestane kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam en' zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het: maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven als volgt:

De heer Geert Quaegebeur heeft ingetekend op 99 aandelen voor 18.414,00 ¬ , en heeft daarvoor een bedrag van 6.138,00 ¬ gestort.

Mevrouw Peirs Tania heeft ingetekend op 1 aandelen voor 186,00 ¬ , en heeft daarvoor een bedrag van' 62,00

Het gestort kapitaal bedraagt zodoende 6.200,00 De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van, het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de~ deponering werd verricht bij Centea.

6. Het begin en het einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013,

7. De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan beslist bij eenvoudige meerderheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

to

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht warden,

b) het eventueel saldo wordt gelijk over ai de aandelen verdeeld.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders warden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld.

De enige zaakvoerder kan alle bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor een onbepaalde duur: de heer QUAEGEBEUR Geert Marc, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Aalbeeksestraat 150.

Dit mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10, De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- Advies en/of opleiding geven aan bedrijven en/of consumenten aangaande, hierna opgesomd, maar niet beperkt tot: algemeen management advies, financieel advies, strategisch advies, marketing & verkoopsadvies, operationeel advies, technisch advies, fiscaal advies, haal-baarheidsstudies, sociaal & personeelsadvies, investeringsadvies, belastingsadvies, etc.

- Voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord uit te voeren. Bij gevolg kan zij alle al dan niet gebouwde goederen kopen, verkopen, huren, verhuren en schatten, alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bij stand verlenen inzake onroerende goederen.

- Onderneming in onroerende goederen, meer bepaald, projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen, verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beleggen in, beheren, huren, verhuren, renoveren, herbestemmen, verkavelen, productief maken, van aile types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot, gronden, wonin-gen, villa's, hoeves, appartementen, lofts, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, aile soorten retail panden, horeca en vrijetijds panden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, infrastructuur, enzovoort en aanverwante goederen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

- De binnen- en buiteninrichting van aile types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot woningen, villa's, hoeves, appartementen, lofts, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retail panden, horeca en vrijetijds panden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, infrastructuur, enzovoort en aanverwante goederen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, opties, warrants, futures, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlands bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- In de mate toegestaan door de wel, leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en, financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van de-posito'ss op korte termijn, spaarkassen en hypotheekmaatschappijen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- De huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te

bevorderen, zoals het verkopen, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know- how en aanverwante immateriële duurzame activa,

- Tussenpersoon in de nationale en/of internationale handel van materiële en/of immateriële goederen.

- De oprichting en uitbating van winkels (inclusief online winkels) die materiële en immateriele goederen aanbieden aan bedrijven en/of consumenten.

- Het creëren van online platformen (via internet) die diensten aanbieden aan bedrijven en/of consumenten, - Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het vervoer van goederen fangs de weg, spoor, zee of waterwegen. Inclusief import, export (trading), opslag en/of logistieke activiteiten,

- Huren of verhuren van materiële en immateriële goederen aan bedrijven en/of consumenten.

- Het organiseren van evenementen voor bedrijven en/of consumenten.

- De productie, vervaardiging, verdeling, import en export van allerhande consumptieartikelen,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. De bovenstaande opsomming en aanduiding is niet beper-kend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan in het algemeen alle commerci-ele, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen en in de mate door de wet toegelaten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van juni om 10u in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich schriftelijk of per telefax op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al of niet vennoot. De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen. De volmachtdrager moet de volmacht voár de algemene vergadering voorleggen, zodat deze aan de notulen van de vergadering gehecht kan worden.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, dan worden de rechten verbonden aan de betreffende aandelen, inbegrepen het stemrecht,. geschorst.

Wanneer het aandeel toebehoort aan een onverdeeldheid, dan moeten de onverdeelde eigenaars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, warden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij onderling anders overeengekomen.

Wanneer het aandeel in pand is gegeven, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de eigenaar-pandgever, tenzij onderling anders overeengekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van huidige oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen 1 mei 2012 en de ondertekening van huidige oprichtingsakte, overgenomen door de vennootschap, en dit onder de op-schortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel.,

13, Volmacht formaliteiten:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA "Fidufac Consulting", met zetel 8510 Kortrijk (Marke), Cyriel Verschaevestraat 100, evenals haar medewerkers, aange-stelden en lasthebbers, niet recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.7,-





0

Opgemaakt te Menen op 8 juni 2012.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.





Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
QUAEGEBEUR CONSULTING

Adresse
AALBEEKSESTRAAT 150 8510 ROLLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Rollegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande