QUATRI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUATRI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.895.333

Publication

08/05/2014
ÿþMod Word 11,1

~ s 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aktc

NEERGELEGD

Vo beha

aan

Bek Staa'

MONITEUR BELGE

2 9 -04- 2U11 BELGISCH STAATSBLAD

15. 04. 2014

~

FiECHT6AKKN Oí

K KOikiANl7ë

po Grif;érRIJK

êer

Ondememingsnr : 0435.895.333

Benaming (voluit) :i3OME1N L.t~IEDAL

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres): Kruiskouter 50 - 8501 Kortrijk (Bissegem)

Onderwerp(en) akte : Wijziging naam  wijziging doel  wijziging zetel  omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  vermindering maatschappelijk kapitaal  benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door notaris Jean Dael, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dael-Boeykens, geassocieerde notarissen", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergplein 16, 0479.734.581 RPR Gent, op 31 maart 2014, geregistreerd te GENT 2, de 01 APR. 2014, boek 262, blad 97, vak 20, acht rollen, één verz. Ontvangen: VIJFTIG euro (¬ 50,00) Voor de Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) COX GREGORY, dat de aandeelhouders, vergaderd in buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap «N.V. DOMEIN LEIEDAL», met zetel te 8501 Kortrijk (Bissegem), Kruiskouter 50:

"HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN

Op eenendertig maart.

Te Gent (Ledeberg), op het kantoor van de geassocieerde notarissen Dael-Boeykens.

Voor mij, meester Jean DAEL., geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dael-Boeykens, geassocieerde notarissen", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergplein 16, 0479.734.581 RPR Gent

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap «N.V. DOMEIN LEIEDAL», hebbende haar zetel te 8501 Kortrijk (Bissegem), Kruiskouter 50, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Eric Maelfait, destijds te Harelbeke, op 24 november 1988, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 december 1988, onder het nummer 881217-83, waarvan de statuten gewijzigd krachtens proces-verbaal opgemaakt en afgesloten door notaris Benoît Cloet te Moeskroen (Herseaux) op 19 november 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 december 2001 onder het nummer 20011208-617.

BTW BE 0435,895.333 RPR KORTRIJK.

De zitting wordt geopend om 17 uur onder het voorzitterschap van de heer Johan Deprauw, wonende te 8501 Kortrijk (Bissegem), Coolsaetstraat 9 (identiteitskaart nummer 591-1233375-25).

De voorzitter duidt als secretaris aan mevrouw Katrien Lapauw, wonende te 8501 Kortrijk (Bissegem), Coolsaetstraat 9 (identiteitskaart nummer 591-1276673-61)

Welke tevens de functie van stemopnemers vervullen.

Hier tegenwoordig en aanvaardend.

Zijn tegenwoordig de hierna volgende aandeelhouders, dewelke volgens de gedane verklaringen het volgende aantal aandelen bezitten :

- De heer Johan DEPRAUW, voornoemd.

Eigenaar van tweehonderd tien aandelen: 210 Mevrouw Katrien LAPAUW, voornoemd.

Eigenares van honderd negentig aandelen: 190

Totaal : vierhonderd aandelen : 4011 Hetzij de geheelheid van het kapitaal.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, akte te nemen

1. Dat de tegenwoordige buitengewone algemene vergadering als agenda heeft:

1) Wijziging van de naam in "Quatri"

2) Verslag van de raad van bestuur de dato 28 maart2014 opgemaakt in uitvoering van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging aan het doel van de vennootschap met bijgevoegde staat van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld.

3) Wijziging van het doel van de vennootschap om na de eerste alinea volgende tekst in te voegen: "- de bevordering en verspreiding van de paardensport in haar verschillende nationale en. internationale vormen en toepassingen, zowel voor paarden als voor pony's. De organisatie van wedstrijden op alle niveaus, in alle bekende hippische disciplines en onder meer: springen, dressuur, military, uithouding, mennen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

horseball, polo, voltige, reiniging, recreatie, toerisme, hippotherapie, aan- en verkoop, fokken, africhting, enz... evenwel met uitsluiting van de wedrennen; de organisatie en coördinatie van opleiding in, en pedagogie van het paardrijden, brevettering, enz...

- Het ontwikkelen, exploiteren en verhandelen van aile roerende en onroerende goederen en inzonderheid:

* Het kopen, verkopen, huren, verhuren, in erfpacht geven of nemen van aile ongebouwde en gebouwde onroerende goederen;

* Het verwerven door inschrijving of aankoop voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

* Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

* Het waarnemen van alle bestuursopdrachten , het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

* Het patrimonium gevormd door inbrengen en aanschaffingen en grotendeels bestaande uit

onroerende goederen, te behouden en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit

te breiden;

* Kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen van aile roerende goederen en materialen;

* Kopen, verkopen van alle grondstoffen en handelsgoederen.

- Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing, en dit zowel

op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel of door middel van seminaries en evenementen.

De vennootschap kan inzonderheid onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven om deze te verhuren of als vorm van bezoldiging ter beschikking te stellen aan de vennoten en/of bestuurders."

4) Wijziging van de zetel van de vennootschap.

5) Verslag van de raad van bestuur de dato 28 maart 2014 bij toepassing van het artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, inhoudende een omstandige verantwoording over de omzetting van de onderhavige vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met in bijlage zelfde staat van activa en passiva en afzonderlijk verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO met zetel te Roeselare, Kwadestraat 153/5, handelend door de heer Peter Vandewalle, de dato 4 maart 2014 over die staat

6) Besluit tot omzetting van de onderhavige vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7) Kapitaalvermindering om het van negennegentigduizend tweehonderd euro (¬ 99.200,00) te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door middel van terugbetaling aan ieder aandeel van een bedrag van tweehonderd één euro vijftig cent (¬ 201,50), welk geheel zal aangewend worden om de rekeningcourant van de aandeelhouders aan te zuiveren.

8) Benoeming zaakvoerder.

9) Vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens de tekst gehecht aan de oproeping van iedere vennoot, waarbij rekening werd gehouden met de naamswijziging en de doelwijziging hierboven.

Horen zeggen;

A. Dat de naam, de zetel en het doel gewijzigd zijn, zoals hierboven vermeld.

B. Dat de duur van de vennootschap onbepaald zal zijn;

C. Dat het maatschappelijk kapitaal thans negenennegentigduizend tweehonderd euro (¬ 99.200,00)

bedraagt en verminderd zal worden tot beloop van tachtigduizend zeshonderd euro (¬ 80.600,00) door terugbetaling aan de aandeelhouders van tweehonderd één euro vijftig cent (¬ 201,50) per aandeel en aldus vastgesteld zal worden op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierhonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

D. Dat, indien de vennootschap slechts één vennoot telt, zij bestuurd wordt hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere fysische personen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzingen van hun machten.

E. Aanvankelijk zal de vennootschap bestuurd worden door drie zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur, te weten, de heer Johan Deprauw, mevrouw Katrien Lapauw, beiden voornoemd, en de heer Jonas Deprauw, wonende te 8560 Wevelgem, Roeselarestraat 182/0201.

II. Dat de oproepingen bevattende deze agenda, aan al de aandeelhouders opgestuurd werd.

Dat overeenkomstig het artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen een afschrift van het verslag van de raad van bestuur de dato 28 maart 2014 inhoudende een omstandige verantwoording over de omzetting van de onderhavige naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met in bijlage de staat van activa en passiva de dato 31 december 2013 en een afschrift van het verslag van de raad van bestuur de dato 31 december 2013 over die staat, alsook het ontwerp van de nieuwe statuten, gehecht werden aan de berichten van oproeping van iedere vennoot.

IV, Dat het maatschappelijk kapitaal van de onderhavige naamloze vennootschap is vastgesteld op negenennegentigduizend tweehonderd euro (¬ 99.200,00), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde, die elk één/vierhonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

V. Dat vermits al de aandelen op deze vergadering tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, er geen veerechtvaardiging dient gegeven te worden betreffende de berichten van oproeping.

VI. Dat ieder aandeel recht geeft op één stem.

VII. Dat de besluiten betreffende de doelwijziging en de omzetting van de vennootschap en de aanneming van de nieuwe statuten met vier/vijfden der stemmen dienen aangenomen te worden, terwijl de andere besluiten met drie/vierden der stemmen dienen aangenomen te worden.

VIII. Dat om aan deze buitengewone algemene vergadering deel te nemen de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders de beschikkingen van artikel 9 van de statuten geëerbiedigd hebben.

IX. Dat de bestuurders van de vennootschap, de heer Johan Deprauw en mevrouw Katrien Lapauw, beiden voornoemd, herbenoemd krachtens besluit van de algemene vergadering de dato 24 maart 2014, ter publicatie neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 27 maart 2014, hier tegenwoordig zijn.

X, De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

De uiteenzetting van de Voorzitter is voor waar en echt verklaard door de vergadering die zich ais geldig samengesteld beschouwt en bekwaam om te beraadslagen en te besluiten nopens de punten op haar agenda vermeld.

EERSTE BESLUIT :

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "QUATRI".

Dit besluit wordt door de vergadering bij eenparigheid van stemmen aangenomen.

TWEEDE BESLUIT :

Na verklaring van de aandeelhouders dat ze in het bezit werden gesteld van het verslag van de raad van bestuur de dato 28 maart 2014, waarvan hierboven sprake, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging aan het doel van de vennootschap met bijgevoegde staat van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld, besluit de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen en volgende tekst na de 10 alinea toe te voegen:

"- de bevordering en verspreiding van de paardensport in haar verschillende nationale en internationale vormen en toepassingen, zowel voor paarden als voor pony's. De organisatie van wedstrijden op alle niveaus, in alle bekende hippische disciplines en onder meer: springen, dressuur, military, uithouding, mennen, horseball, polo, voltige, reiniging, recreatie, toerisme, hippotherapie, aan- en verkoop, fokken, africhting, enz.., evenwel met uitsluiting van de wedrennen; de organisatie en coördinatie van opleiding in, en pedagogie van het paardrijden, brevettering, enz...

Het ontwikkelen, exploiteren en verhandelen van alle roerende en onroerende goederen en inzonderheid:

* Het kopen, verkopen, huren, verhuren, in erfpacht geven of nemen van aile ongebouwde en gebouwde onroerende goederen;

* Het verwerven door inschrijving of aankoop voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

* Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

* Het waarnemen van aile bestuursopdrachten , het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

* Het patrimonium gevormd door inbrengen en aanschaffingen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

* Kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen van alle roerende goederen en materialen;

* Kopen, verkopen van aile grondstoffen en handelsgoederen.

- Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing, en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel of door middel van seminaries en evenementen.

De vennootschap kan inzonderheid onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven om deze te verhuren of als vorm van bezoldiging ter beschikking te stellen aan de vennoten en/of bestuurders."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit besluit wordt door de vergadering bij eenparigheid van stemmen aangenomen.

DERDE BESLUIT :

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8501 Kortrijk (Bissegem), Coolsaetstraat 9.

Dit besluit wordt door de vergadering bij eenparigheid van stemmen aangenomen,

VIERDE BESLUIT :

Na verklaring door de aandeelhouders dat ze in het bezit werden gesteld van het verslag van de raad van bestuur op datum van 28 maart 2014, waarvan hierboven sprake, inhoudende een omstandige verantwoording over de omzetting van de onderhavige naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met in bijlage de staat van activa en passiva op datum van 31 december 2013 en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO met zetel te Roeselare, Kwadestraat 15315, handelend door de heer Peter Vandewalle, de dato 28 maart 2014 over die staat, waarvan hoger sprake, en waarvan de besluiten als volgt luiden:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV DOMEIN LEIEDAL werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Net netto-actief volgens de staat bedraagt 120.981,98 EUR en is niet kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 99.200, 00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva. Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV DOMEIN LEIEDAL in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 28 maart 2014"

besluit de vergadering de onderhavige naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die dezelfde naam, zetel, doel, duur, maatschappelijk kapitaal, reserves en vennoten zal hebben, evenals alle activa en passiva-bestanddelen, afschrijvingen, waardevermeerderingen en -verminderingen. Deze omzetting geschiedt bij toepassing van de artikels 781en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gevoerd, voortzetten.

Gezegde omzetting gebeurt op basis van een boekhoudkundige toestand per 31 december 2013; aile verrichtingen gedaan sedert deze datum worden beschouwd gedaan geweest te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit besluit wordt door de vergadering bij eenparigheid van stemmen aangenomen.

VIJFDE BESLUIT :

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot beloop van tachtigduizend zeshonderd euro (¬ 80.600,00) om het van negennegentigduizend tweehonderd euro (¬ 99.200,00) te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen door middel van terugbetaling aan ieder aandeel van een bedrag van tweehonderd één euro vijftig cent (¬ 201,50), welk geheel zal aangewend worden om de rekeningcourant van de aandeelhouders aan te zuiveren.

Dit besluit wordt door de vergadering bij eenparigheid van stemmen aangenomen,

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te leggen ...", waarvan uittreksel:

Rechtsvorm, naam: De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «QUATRI».

Zeteb 8501 Kortrijk (Bissegem), Coolsaetstraat 9,

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de volgende doelstellingen:

- Het uitbaten van een sportcentrum met verblijfshoeve;

- Het uitbaten van een manège met opleiding en verbruikerssalon;

Het inrichten van sportkampen, sportmanifestaties en tentoonstellingen;

Het uitbaten van een landbouwmuseum;

Het uitbaten of verhuren of ter beschikking stellen van de verblijfshoeve ten voordele van derden tot het inrichten van feestmalen of bijeenkomsten;

Een patrimonium bestaand uit roerend en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

De bevordering en verspreiding van de paardensport in haar verschillende nationale en internationale vormen en toepassingen, zowel voor paarden als voor pony's. De organisatie van wedstrijden op alle niveaus, in alle bekende hippische disciplines en onder meer: springen, dressuur, military, uithouding, mennen, horseball, polo, voltige, reiniging, recreatie, toerisme, hippotherapie, aan- en verkoop, fokken, africhting, enz... evenwel met uitsluiting van de wedrennen; de organisatie en coördinatie van opleiding in, en pedagogie van het paardrijden, brevettering, enz...

- Het ontwikkelen, exploiteren en verhandelen van aile roerende en onroerende goederen en inzonderheid:

~,

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

* Het kopen, verkopen, huren, verhuren, in erfpacht geven of nemen van alle ongebouwde en gebouwde onroerende goederen;

* Het verwerven door inschrijving of aankoop voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

* Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

* Het waarnemen van alle bestuursopdrachten , het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doet verband houden;

* Het patrimonium gevormd door inbrengen en aanschaffingen en grotendeels bestaande uit

onroerende goederen, te behouden en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit

te breiden;

* Kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen van alle roerende goederen en materialen;

* Kopen, verkopen van alle grondstoffen en handelsgoederen.

Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing, en dit zowel op

permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk

of audiovisueel of door middel van seminaries en evenementen.

De vennootschap kan inzonderheid onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende

goederen verwerven om deze te verhuren of als vorm van bezoldiging ter beschikking te stellen aan de vennoten en/of bestuurders,

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van aile onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Ze zal in het kader van haar werkzaamheid alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen en alle financiële operaties doen die de realisatie van haar doel vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan haar doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op de wijze welke haar het best geschikt lijkt.

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Maatsçhappeliik kapitaal; Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/vierhonderdste (1/400e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Raad van bestuur, omvang van bevoegdheid, wiize van uitoefening en controle:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd

Luik B - Vervnla

gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.. In deze gevallen worden de opmerkrnger van .de accountant

meegedeeld aan de vennootschap, -

Jaarverga .erin : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdagvan de maand mei om zestien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats hebben. ' Voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen: Elke vennoot kan schriftelijk, per fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda volmacht geven,, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Zolang de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt zullen de vennoten echter persoonlijk dienen aanwezig te zijn en zich niet kunnen laten vertegenwoordigen door de andere vennoot op de algemene vergadering.

In geval zij niet kunnen persoonlijk aanwezig zijn, kan er wel een beroep gedaan worden op de procedure van de schriftelijke besluitvorming.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekiaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling na vereffening: Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot reeds bezit. 7, Besloten hebben tot zaakvoerders voor onbepaalde tijd te benoemen:

- de heer Johan Deprauw, wonende te 8501 Kortrijk (Bissegem), Coolsaetstraat 9.

Zijn mandaat is bezoldigd.

- mevrouw Katrien Lapauw, wonende te 8501 Kortrijk (Bissegem), Coolsaetstraat 9.

Haar mandaat is onbezoldigd.

- de heer Jonas Deprauw, wonende te 8560 Wevelgem, Roeselarestraat 18210201.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Jean Dael

Tegelijk hi,rmee nee " ele" d: expeditie proces-verbaal omvattende de gecoördineerde statuten, verslagen van de raad van bestuur opgemaakt in uitvoering van artikel 559 en 778 van het Wetboek van vennootschappen, verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2014 : KO117027
08/07/2013 : KO117027
05/07/2011 : KO117027
05/07/2010 : KO117027
21/10/2009 : KO117027
03/07/2009 : KO117027
01/07/2008 : KO117027
28/06/2007 : KO117027
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 12.06.2015 15166-0039-017
28/06/2006 : KO117027
30/06/2005 : KO117027
02/07/2004 : KO117027
09/10/2003 : KO117027
10/07/2003 : KO117027
29/06/2002 : KO117027
07/04/2001 : KO117027

Coordonnées
QUATRI

Adresse
COOLSAETSTRAAT 9 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande