QUEST PARTNERS IN INKOOP EN NEGOTIATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUEST PARTNERS IN INKOOP EN NEGOTIATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.901.645

Publication

27/05/2014
ÿþ mod 11.1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 5 MEI 2014

Gent Afidegirleugge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

De-griffier

Ondememingsnr -,0459.901.645

Benaming (voluit) : QUEST PARNTERS IN INKOOP EN NEGOTIATIE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Amolduslaan 130

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :BVBA: invereffeningstelling

Uit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 23 april 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' 'Quest Partners in inkoop en negotiatie' volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van; stemmen:

1) a) De algemene vergadering nam kennis van het verslag van de zaakvoerders van 21 april 2014 met de staat van activa en passive van de vennootschap afgestoten op 31 maart 2014.

b) De algemene vergadering nam kennis van het verslag opgemaakt door de burgerlijke! vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"BDO BEDRIJFSREVISOREN" vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLC bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, Accent Business Park,!!

aangewezen door de zaakvoerders, over de staat van activa en passive van de vennootschap, metj

vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag opgemaakt door de "BDO BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd, var

21 april 2014 luidden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA QUEST PARTNERS in Inkoop en negotiatie met zetel te 8200 BRUGGE, Sint-Amoldusiaan 130, een boekhoudkundige"

staat afgesloten op 31 maart 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 127.223,33 EUR en een netto-actie

(eigen vermogen) van 110.446,44 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek var vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke:: professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart ; 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de Vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de'' vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA QUEST PARTNERS in inkoop en negotiatie en mag niet voor andere doeleinden warden gebruikt."

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

11.MUIVIU

lI

II

1

mod 11.1

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, besliste de algemene vergadering

de vennootschap vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat vanaf 23 april 2014 nog enkel voor haar vereffening.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

2) De vergadering besliste als vereffenaar aan te stellen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoeming door de rechtbank van koophandel: de heer DE CUYPER Siegfried Fritz Willy, geboren te Brugge op 17 oktober 1956, echtgenoot van mevrouw MAENHOUT Gerda Frieda Clara, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Kerkhofblommenstraat 6, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden. Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

3) Met eenparigheid van stemmen benoemde de algemene vergadering DE CUYPER Siegfried, voornoemd, als bijzondere gemachtigde om het verzoekschrift overeenkomstig artikel 1026 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek in te dienen tot bevestiging of homologatie van de benoeming van de heer DE CUYPER Siegfried tot vereffenaar en van de reeds gestelde handelingen vanaf de ontbinding tot aan de bevestigingsprocedure.

Hij kreeg tevens de bijzondere volmacht om enkel en alleen aile daden van beheer te stellen in hoofde van de vennootschap voor de periode tussen de ontbinding van de vennootschap en de bevestiging van de vereffenaar door de rechtbank.

4) De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben tot het uitvoeren van zijn mandaat en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder

toevlucht te moeten nemen tot de machtiging van de algemene vergadering van de aandeelhouders, in de gevallen waarin deze is voorzien, zoals bijvoorbeeld voor de handelingen, opgesomd in artikel 187 van zelfde Wetboek van Vennootschappen.

In het bijzonder en zonder dat navolgende opsomming enige beperking inhoudt, zal hij de macht hebben de activa van de vennootschap ten gelde te maken; te dien einde aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven met of zonder subrogatie, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen; aile zakelijke rechten te verzaken, opheffing te verlenen met of zonder betaling

van alle inschrijvingen of overschrijvingen van bevel of beslag; de Heer Hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving; over te gaan tot aile herveiling wegens

rouwkoop of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar; voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen; aile vonnissen en arresten uit te voeren en te doen

uitvoeren; de aan de gang zijnde werken voort te zetten en te voltooien; woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal onder zijn verantwoordelijkheid aile lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen boedelbeschrijving op te maken met mogelijkheid zich te beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar dient, overeenkomstig artikel 189bis Wetboek van vennootschappen, in de zevende en dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, te zenden aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar wordt deze omstandige staat

slechts om het jaar aan de griffie verzonden. De omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en datgene dat nog moet worden vereffend.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan alsdan alle dienstige inlichtingen vorderen van de vereffenaar om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

6) Ten gevolge van de ontbinding, nam de algemene vergadering tenslotte kennis van het

ontslag van de zaakvoerders: 1) de heer DE CUYPER Siegfried, voornoemd en 2) mevrouw MAENHOUT Gerda, eboren te Brugge op 28 oktober 1963, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Kerkhofbrommenstraat 6, en werd hen décharge verleend.

Dit besluit werd genomen met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aap...het Belgisch Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aaruhet Belgisch Staatsblad

s,....14

1 eoer-

mod 11,1

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Teek hiermee neergelee,

-afschrift van de akte invereffeningstelling;

-kopie van het vonnis van de rechtbank van Koophandel te Brugge van 7 mei 2014 inhoudende

de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar;

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/02/2014 : BG059481
18/03/2013 : BG059481
11/04/2012 : BG059481
08/12/2011 : BG059481
27/04/2011 : BG059481
26/03/2010 : BG059481
24/03/2009 : BG059481
28/03/2008 : BG059481
02/04/2007 : BG059481
31/03/2006 : BG059481
29/03/2005 : OO059481
23/07/2015
ÿþ {44G[-iG E, " " Word 11.1

L j In de bijlagen bij het Belgisc tlsatsblad leikié ié maken kopie

na neerlegging ter griffie va de akte 7 JUL

Ondernemingsnr : 0459.901.645

Benaming

(voluit) : QUEST PARTNERS in inkoop en negotiatie in vereffening (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Arnolduslaan 130 te 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp aide : Definitieve sluiting van de vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 09/06/2015, gehouden tan maatschappelijke zetel, blijkt dat:

- de vergadering de rekeningen betreffende de vereffening, zoals gehomologeerd door de rechtbank van koophandel op 1210512015, goedkeurt;

- beslist werd met eenparigheid van stemmen om de vereffening af te sluiten, zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan vanaf 09/06/2015;

- beslist werd met eenparigheid van stemmen om kwijting te verlenen aan de vereffenaar;

- dat dhr. De Cuyper Siegfried zal instaan voor alle vorderingen en schulden die eventueel nog zouden bestaan na de afsluiting van de vereffening en die betrekking hebben op de periode tot aan de vereffening van de vennootschap;

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard worden door dhr. De Cuyper Siegfried, op heden wonende te 8310 Brugge, Kerkhofblommenstraat 6.

Getekend,

dhr. De Cuyper Siegfried,

Vereffenaar

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- Verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 09/06/2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIIA1118!

15 -07- 205

BE ISCH STMTSSj_A D

i

i

Griffie

MONITEUR BELGE Gent Afdeling Brugge

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/04/2004 : BG096824
17/12/2002 : OO059481
01/09/1999 : BG085813
06/02/1997 : BG85813

Coordonnées
QUEST PARTNERS IN INKOOP EN NEGOTIATIE

Adresse
SINT-ARNOLDUSLAAN 130 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande