R.W.M. INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : R.W.M. INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.302.623

Publication

25/05/2011
ÿþMotl21

(Me Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111.1!11,11,1111M111Ill

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 13 ME! 2011

Griffie De griffier,

Ondememingsnr : "

Benaming R.W. M. Invest

(voluit) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sint-Pietersgroenestraat 8-12, 8000 Brugge, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte, gedateerd 04 mei 2011, blijkt de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met de benaming "R.W.M. INVEST".

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8000 Brugge, Sint-Pietersgroenestraat 810.

De gecommanditeerde vennoot is de heer Eric Hennebert, wonende te 8200 Brugge, Veldbiesstraat 6.

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland : het ondersteunen van de activiteiten van op enigerlei wijze verbonden vennootschappen, door het verwerven en beheren van vaste activa, met inbegrip van onroerende goederen, die door deze vennootschappen worden aangewend in hun onderneming, door het onderschrijven of verwerven van hun aandelen, door het financieren van deze vennootschappen en/of door het stellen van zekerheden met betrekking tot schulden van die vennootschappen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzestig duizend euro (¬ 160.000) en is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen die elk een fractiewaarde van één/duizendste vertegenwoordigen. Het is volledig onderschreven en volstort door inbrengen in geld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2012.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst na belastingen van de vennootschap. De bezoldiging van de zaakvoerder wordt in mindering gebracht van de netto-winst. Die winst kan ofwel in de vennootschap gereserveerd worden met het oog op de verdere verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ofwel als dividend uitgekeerd worden aan de vennoten. De uitgekeerde winst wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot het aandelenbezit. Dividenden en rente kunnen evenwel enkel genomen worden uit de werkelijke winst van de vennootschap. De stille vennoten kunnen door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er evenwel in dit geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de gecommanditeerde vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen vervolgen tot betaling van wat ze hebben moeten teruggeven. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. In voorkomend geval blijft de vennootschap voortbestaan tussen de overige vennoten en de rechtverkrijgende (n) van de overleden vennoot.

De vennootschap wordt ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering genomen met unanimiteit van de aanwezige stemmen.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde vennoot dienen te hebben. Zij oefenen dit mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering hen daarvoor een vergoeding toekent en onverminderd het recht om terugbetaling te vragen van de kosten die zij maken ten behoeve van de vennootschap. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

De vennootschap heeft thans één gecommanditeerde vennoot die tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, namelijk de heer Eric Hennebert, voornoemd.

Voor eensluidend uittreksel bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(get.) Eric Hennebert, gecommanditeerde vennoot - zaakvoerder.

Gelijktijdig hierbij neergelegd : oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
R.W.M. INVEST

Adresse
SINT-PIETERSGROENESTRAAT 8-12 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande