RAES G. SCHRIJNWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAES G. SCHRIJNWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.962.293

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 26.07.2013 13359-0172-015
05/06/2012
ÿþVc

behc aar Bel

Staal

Mod Word 11.1

[ilf,3 , in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0839.962.293

Benaming

(voluit) : RAES G. SCHRIJNWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Motestraat 72 -- 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Naar aanleiding van het verslag van de zaakvoerder dd. 08/05/2012 gehouden ten zetel van de vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Robert Klingstraat 5 te 8940 Wervik.

Raes G. BVBA

Zaakvoerder,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Raes Giovanni

e. -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

" iziooaai*

11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbloc

Mod 2.1

Griffie

peeANK

l ~

(cc

- 5 OKT. 2011

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

1111 n1111111111111111111!111111118

*11156435*

Ondernemingsnr 8 39 9 6 2 2 9 3 º%EPt'.P

Benaming

(voluit) : RAES G. SCHRIJNWERKEN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8940 Wervik, Motestraat 72

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Thierry Devos te Wervik op 21 september 2011, in zijn kantoor, blijkt dat:

een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: bvba " RAES G. SCHRIJNWERKEN ".

2f zetel: Motestraat 72 te 8940 Wervik RPR leper.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd.

4/ oprichters:

a- de heer RAES Giovanni Thierry, geboren te Menen op 8 januari 1976, wonende te 8940 Wervik,, Motestraat 72 ;

b- De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAES G." met maatschappelijk zetel te 8940 Wervik, Motestraat, 72; Ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper, onder het ondernemingsnummer' 0472.619. 830 ; Opgericht krachtens akte verleden voor Notaris Thierry Devos te Wervik, op 22 augustus 2000,: bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 september daarna, onder het nummer 20000916-192, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Thierry Devos te Wervik op 27 juni 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 juli daarna, onder het nummer 11110692.

5/ kapitaal: 18.600 euro, volledig volstort en vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde 6/ boekjaar: vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december ; eerste boekjaar eindigt op 31/12/2012.

7/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot, verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de BVBA " RAES G. " met als vaste vertegenwoordiger. de heer Giovanni RAES, voornoemd. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene' verga'de'ring anders beslist.

8/ commissaris: geen.

9/ doel : De vennootschap heeft tot doel:

-De aanneming van schrijnwerken

-De plaatsing van keukens

-De aanneming van aanverwante occasionele werken

-Decoratiewerken

Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon.

-Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het: onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat onder meer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

-Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met: derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering,technisch, commercieel,' administratief en financieel beheer en advies.

-Tussenpersoon in de handel in het algemeen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijIfigën bij fiët $ëlgisc7i Stáâsblâd - i77i0C2Üií = Âïinëxës dü 1Vlïiïïitëür "ëlgë

" ..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden: het verwerven, te gelde maken,inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten.

-De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

-De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkwaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

-De vennootschap kan zich borg stellen voor eigen schulden en verbintenissen zowel als voor schulden en verbintenissen van derden.

-De vennootschap za! bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

-Het bestuur van vennootschappen, ongeacht hun doel.

-Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

101 gewone algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

Elk aandeel geeft recht op één stem. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

11/ Bijzondere volmacht: Als bijzonder mandataris met recht van substitutie wordt aangesteld : "LEAD SERVICE Comm.v., Grote Steenweg 50, 9870 OLSENE - ON BE 0821.029.477, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van de eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket. Tevens wordt hem volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der B.S.W. en directe belastingen en de Administratie voor Ondernemings- en Inkomensfiscaliteit.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Thierry Devos

Samen hiermee neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.09.2016 16639-0037-015

Coordonnées
RAES G. SCHRIJNWERKEN

Adresse
ROBERT KLINGSTRAAT 5 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande