RAMOPLAST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAMOPLAST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.496.922

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 26.09.2014 14602-0062-016
27/05/2013
ÿþ Mod Wad 11,1

Luik .B;. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr: 053y.41e.gZ2

Benaming

(voluit) : Ramoplast

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gullegemsestraat 28 te 8880 Ledegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting uit partiële splitsing - Benoemingen

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMOPLAST" met maatschappelijke zetel te 8880 Ledegem, Gullegemsestraat 28, opgemaakt door notaris CALLENS Christine te LENDELEDE op 29 april 2013, neergelegd ter registratie, blijkt ondermeer het volgende

.1) Dat door de besloten vennootschap Ramoplast (ondernemingsnummer 0425.742205) (die in het zelfde proces-verbaal, na de splitsing, haar naam gewijzigd heeft in Jara Invest) met zetel te 8880 Ledegem, Gullegemsestraat 28, een NIEUWE besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMOPLAST" opgericht werd ingevolge partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het wetboek van vennootschappen, door inbreng van de in het splitsingsvoorstel vermelde activa- en passivabestanddelen en waarbij de oorspronkelijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RAMOPLAST (thans genaamd Jara lnvest) niet heeft opgehouden te bestaan, en mits toekenning aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap "Ramoplast thans genaamd Jara lnvest van de aandelen van onderhavige vennootschap, dit alles blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Callens Christine te Lendelede op 29/04/2013, ter registratie neergelegd;

.2) Dat het voorstel tot partiële splitsing door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ramoplast (ondertussen door naamswijziging Jara Invest geworden) op 7 december 2012 werd opgesteld en dat het bij uittreksel neergelegd werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 11 december 2012 en bekendgemaakt werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 december 2012 onder nummer 2012-12-27 / 0207441.

.3). Dat blijkens proces-verbaal de dato 29 april 2013 verleden voor notaris CALLENS Christine te Lendelede het voorstel tot partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ramoplast (ondertussen door naamswijziging Jara Invest geworden) goedgekeurd werd en de splitsing vastgesteld werd.

.4). Dat ingevolge deze goedkeuring en, vaststellingen  de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RAMOPLAST werd opgericht met volgende kenmerken :

1/ Naam : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van en besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: RAMOPLAST.

2/ Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8880 Ledegem, Gullegemsestraat 28.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel van de vennootschap naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten,

3/ Vennoten : Deze zijn dezelfde en in dezelfde aandelenverhouding als de vennootschap waar van zij afgesplitst werd namelijk :

.a) De heer DEGRANDE Jacques André Georges,

geboren te Sint-Eloois-Winkel op acht januari negentienhonderdvijfenveertig,

wonende te 8880 Ledegem, Lendeleedsestraat 16 H aan wie 730 aandelen worden toegekend,

b) De heer DEGRANDE Gino Mario Julia,

geboren te Kortrijk op zesentwintig februari negentienhonderdzevenenzestig,

wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Klein Schardauw 19, aan wie 10 aandelen worden

toegekend;

c) Mevrouw DEGRANDE Evelyne Yvette Denise,

.geboren  te .Kortrijk op_twee_december_negentienhonderdeenenzeventig.,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111111

*i3o1 soa*

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge wonende te 8880 Ledegem, Gullegemsestraat 26 aan wie 10 aandelen worden toegekend.

4! Doel:

De vennootschap heeft tot doel

"1/Het vervaardigen en plaatsen van rolluiken, zonneweringen, zonneblinden en vliegramen in hout, P,V.C.of kunststof.

2/Het vervaardigen en plaatsen van ramen, deuren en voorwerpen in P. V. C. of kunststof.

3/De fabricage en het plaatsen van metalen rolluiken en metalen ramen. 4/De handel, de import en export van dit alles, alsmede al hetgeen erbij te pas komt.

De vennootschap heeft eveneens tot doel.

1. Voor eigen rekening:

A/l-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de bouwpromotie, de projectontwikkeling, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen zoals de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking, tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke norm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Zodoende mag de vennootschap beleggen in onroerende en roerende goederen of mag zij haar middelen investeren. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden doorleningen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito 's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen;

-Het ontwikkelen, Kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Netonderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

111. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden; De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op aile manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle

commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruiten; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in aile vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen."

.5/ Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting

6/. Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600 euro zegge ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, Het wordt vertegenwoordigd door 750 zegge zevenhonderd vijftig aandelen zonder vermelding van nominale waarde en die elk een zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van nummer een tot en met nummer zevenhonderd vijftig.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMOPLAST (nieuw) wordt ingeschreven door inbreng in natura, bestaande uit de inbreng van voorbeschreven activa- en passivabestanddelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMOPLAST (bestaande vennootschap) tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap in totaal zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin

{ # dat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge aanhoudt in de overdragende vennootschap, te weten:

aan de DEGRANDE Jacques, voornoemd, die verklaart te aanvaarden, worden zevenhonderd dertig (730)

aandelen toegekend;

2) Aan de heer DEGRANDE Gino, voornoemd, die verklaart te aanvaarden, worden tien (10) aandelen

toegekend;

aan mevrouw DEGRANDE Evelyne, voornoemd, die verklaart te aanvaarden, worden tien (10) aandelen

toegekend.

Plaatsing kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (18.600 euro) volledig geplaatst en volstort is, op de hiervoor omschreven wijze.

Besluit van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura.

het verslag van het bestuursorgaan dd. 26 april 2013 en het verslag dd. 26 april 2013

van CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte Bedrijfsrevisor,

kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark nr 1A werden opgemaakt overeenkomstig artikel

219 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMOPLAST' (nieuw)" ingevolge de partiële splitsing

van de vennootschap.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura bij de oprichting van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMOPLAST' (nieuw) luiden als volgt:

"BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de

oprichting van de BVBA Ramoplast ingevolge partiële splitsing van de BVBA Ramoplast (oud), welke

beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. gezien wij pas in april 2013 aangesteld werden om verslag uit te brengen over de geplande inbreng in natura n.a.v. de partiële splitsing, hebben wij geen fysische controletellingen kunnen uitvoeren op de aanwezige voorraad per 30 september 2012. Wij kunnen ons derhalve niet uitspreken over de ingebrachte voorraden voor een bedrag van 80.000,00 EUR;

4. de klantenbalans per 30 september 2012 bevat openstaande vorderingen ten belope van 107.514,26 EUR met een vervaldag die meer dan 9 maand verstreken en op 31 december 2012 nog onbetaald zijn. Wij hebben onvoldoende zekerheid bekomen omtrent de inbaarheid van deze vorderingen.

5. behoudens hetgeen in voorgaande paragrafen is vermeld, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de netto-boekwaarde op 30 september 2012 verantwoord zijn, rekening houdend met de in huidig controleverslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van de continuïteit in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie, Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met de mogelijke latente meer- of minwaarden van de in te brengen bestanddelen in 'going-concern' optiek. De toegepaste waardering leidt niet tot een overwaardering van de inbreng in natura. De gebruikte methoden leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 750 volledig volgestorte aandelen van de BVBA Ramoplast, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/750ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Onmiddellijk na het besluit tot partiële splitsing zal tot verhoging van het kapitaal worden overgegaan met 10.992,73 EUR door incorporatie van beschikbare reserves, om het kapitaal te brengen van 7.607,27 EUR tot 18.600,00 EUR, dit zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Kortrijk, 26 april 2013

CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" Vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor

71 zaakvoering :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Worden aangeduid tot statutaire zaakvoerders:

,1) mevrouw DEGRANDE Evelyne, voornoemd,

~ L ~

.2) de heer DEGRANDE Gino, voornoemd,

.3) de heer DEGRANDE Jacques, voornoemd,

Het mandaat van de heer DEGRANDE Jacques za! kosteloos worden uitgeoefend.

Welke benoemingen door hen respectievelijk aanvaard worden.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben om ernstige redenen.

Bevoegdheden zaakvoerder

a) Bestuursbevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er maar één zaakvoerder is zal hij het bestuur alleen voeren.

Ingeval er echter twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

b) Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Is er slechts één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen de zaakvoerders gezamenlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Volmachten: De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

.8/ Toezicht. De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar. De vergadering beslist voorlopig geen commissaris te benoemen

.9/ Jaarvergadering : Ieder jaar, de DERDE ZATERDAG VAN MEI om 16 uur en voor het eerst in 2014 moet een jaarvergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats' vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. in dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijid en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

.10/ Stemrecht - vertegenwoordiging op de vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

il Belgisch

Staatsblad

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van' stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Vraagrecht : Hiervoor wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vernield in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

.11/ Boekjaar jaarrekening  winstverdeling;

Het boekjaar begint op EEN JANUARI en eindigt op EENENDERTIG DECEMBER van het zelfde jaar.Het eerste boekjaar begint te lopen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 DECEMBER 2013.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

Winstbesteding : De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Over de bestemming van het overige beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Wordt hieromtrent geen overeenkomst bereikt, dan wordt de winst/of verlies automatisch overgedragen naar volgend boekjaar. Evenwel moeten de wettelijke beperkingen worden nageleefd inzake winstverdeling.

.12/ Vereffening  vereffeningssaldo.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Voor de bevesting door de rechtbank van de benoeming van de vereffenaars wordt verwezen naar de wetgeving die op dat ogenblik in voege zal zijn. Een ontbinding en vereffening in een akte is slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden door de wet bepaald,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

.13/ Overname van verbintenissen:

Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het wetboek van vennootschappen, en in uitvoering van de door artikel 68 voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen 1 oktober 2012 en de voormelde openbaarmaking.

.14/ Volmachten. Kantoor De Leenheer & C° BVBA, kwadestraat 149/31 te 8800 Roeselare of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Callens Christine, notaris,

Worden mede neergelegd:

Expeditie van de splitsingsakte dd. 29/04/2013.

Verslag van de zaakvoering over de inbreng in natura

Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 24.09.2015 15597-0297-015
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 30.08.2016 16508-0370-014

Coordonnées
RAMOPLAST

Adresse
GULLEGEMSESTRAAT 28 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande