RECENTA

Divers


Dénomination : RECENTA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 432.162.318

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.05.2014, NGL 06.06.2014 14166-0351-010
19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 13.07.2012 12300-0126-011
12/12/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Veil f1c QKtC

TNGEKUMEN TER GRIFFIE IZDOIITDANK VAN KOOPHANDEL

mod 11.1

1II1! 1111! 1I llhI Ii!I Ifl I1fl IIIi 1I 11!

*11186471*

3 0 Nov. 2011

VEURNE

Criffia

Ondememingsnr : 0432.162.318

Benaming (voluit) : recenta

(verkort):

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Westenwindhelling nummer 2 bus 106Residentie Trinity House 8670 Koksijde (Oostduinkerke)

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele op 27 oktober 2011 dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de de voormalige naamloze vennootschap Recenta, met maatschappelijke zetel te 8670 Oostduinkerke, Westenwindhelling 2 bus 106. Besluiten gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 21/11/2011 met nummer 11174830. Deze publicatie wordt rechtgezet. In het vierde besluit wordt toegevoegd een analytisch uittreksel van de nieuwe statuten, meerbepaald:

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

1. Het beheer, de uitbating en/of de oprichting onder alle vormen van ziekenhuizen,i

polyklinieken, rustoorden, fysiotherapeutisch en reuma-instelling, fitnesscentra, dispensaria,:!

gezondheidsinstellingen en kantoorruimten voor andere beroepen, in de meest algemene zin van het:

woord, mits de uitdrukkelijke uitsluiting van de uitoefening van de geneeskunde zelf;

De organisatie van een medisch secretariaat, belast met de inning en de verdeling van erelonen in:

de medische sector;

De vertegenwoordiging, de aankoop, de invoer, het huren en de verhuur van alle medischei:

apparatuur, in de ruimste zin van het woord;

De bevordering van de preventieve geneeskunde en de gezondheid van de medemensen door

middel van voorlichting en begeleiding;

Het verstrekken van computerservice onder alle vormen;

De invoer, uitvoer en handel, in diverse goederen;

De publicatie van wetenschappelijke werken;

2. Het beheer van een familiaal patrimonium met aan- en verkoop van onroerende en roerende:: goederen en kapitalen.

3. Zowel in Belgie als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, i! of in deelneming, zowel in aanneming als in onderaanneming, alle handelingen of verrichtingen te;: stellen van om het even welke aard of ermee verband houdende handelingen betreffende :

de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële:; ondernemingen zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het tegeldemaken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop , optie of om het even welk:: ander middel, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. De vennootschap zal:; echter niet aan beleggingsadvies en vermogensbeheer doen;

het verkrijgen door aankoop of anderzins, het verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, i! belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van;; alle onroerende goederen en in het algemeen alle onroerende verrichtingen. Hiermee wordt niet bedoeld de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

de engineering, leasing, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met; betrekking tot welkdanige onroerende goederen, materieel, machines en outillage en in het bijzonder:; met betrekking tot hardware, software en toebehoren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





het toestaan van leningen, van kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten; in het kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels- en financiële operaties verrichten;

het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, het verstrekken van bijstand in het management van ondernemingen; "

het verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen en personen van alle diensten en adviezen.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige en aanverwante doeleinden.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek Vennootschappen.

Jaarvergadering  Oproepingen  Meerderheid

Iedere zaakvoerder, evenals de eventuele commissaris(sen), zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn verplicht deze bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dit vorderen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering, worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op de 25 mei in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht

a. Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

b. Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

c. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d. Bij betwisting van Iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen, wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd met inachtneming eerst van het ene dan van het andere standpunt.

Vertegenwoordiging

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaat, te verrichten of te bekrachtigen.

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de vennoten. Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen.

De door de algemene vergadering op regelmatige wijze genomen besluiten zijn bindend voor alle vennoten, met inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

Handelingen die de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden betreffen of die de statuten wijzigen, kunnen door de algemene vergadering niet verricht noch bekrachtigd worden dan met instemming van de zaakvoerders of de enige zaakvoerder indien er slechts één is.

De algemene vergadering vertegenwoordigt de stille vennoten tegenover de zaakvoerder(s).

Elke eigenaar van aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Niemand mag een vennoot bij de algemene vergadering als lasthebber vertegenwoordigen die zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

De zaakvoerders kunnen de tekst van de volmachten vaststellen, en eisen dat deze ten laatste vijf vrije dagen voor de algemene vergadering op de door de zaakvoerders aangeduide plaats worden neergelegd.

Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid  Vertegenwoordigingsbevoegdheid





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van

beherende vennoot hebben.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap: Koenraad Vande Putte, : voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

b) Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of bestuurders een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

c) De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deel nemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d) Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e) In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). In het geval het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de eventueel in deze statuten aan te wijzen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als gecommanditeerde (beherende) vennoot.

Tot opvolgend zaakvoerder wordt aangesteld: Kathleen Degezelle, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet. In geval van het (voor)overlijden van Kathleen Degezelle worden aangeduid als opvolgende zaakvoerders van Pieter Vande Putte en Barbara Vande Putte, beiden voornoemd, die verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden en meedelen dat niets zich hiertegen verzet.

Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

f) De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze aile beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders waarop de hierna volgende bepalingen van toepassing zijn. Het college benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



ontstentenis van dergelijke benoeming of bij afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders.

Het college vergadert na bijeengeroepen te zijn door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee leden van het college erom verzoeken.

De vergadering van het college wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De bijeenroepingen worden gedaan bij gewone brief en verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, ten minste vijf volle dagen vóôr de vergadering en bevatten de dagorde.

Behalve in geval van overmacht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst of in geval van bijzondere aanwezigheidsquora vereist door onderhavige statuten, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien echter bij de eerste bijeenkomst het college het vereiste aantal niet bereikt, zal het opnieuw kunnen worden samengeroepen met dezelfde dagorde; bij deze nieuwe vergadering zal het geldig kunnen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezig of vertegenwoordigde zaakvoerders moge zijn. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit, doorslaggevend zijn. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

Iedere zaakvoerder kan volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders.

De beherende vennoten staan hoofdelijk en onbeperkt in .voor alle verbintenissen van de vennootschap. Beherend vennoot zijn deze zoals hierna opgenomen of deze die nadien in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden, mits bekendmaking hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

Zal aangemerkt worden als beherend vennoot: Dhr. Koenraad Vande Putte.

Zal aangemerkt worden als stille vennoot: Mevr. Kathleen Degezelle.

Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van het boekjaar wordt door de zorgen van de zaakvoerders een inventaris opgemaakt alsook de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De jaarvergadering besluit over de goedkeuring van de jaarrekening en de resultatenverwerking.

Na goedkeuring van de balans, besluit de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Winstverdeling

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik en om welke reden ook van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief zoals dat blijkt uit de jaarrekening gedaald is, of ingevolge de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Volmacht

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de Accountancy Johan Dewaele BVBA om in naam van de vennootschap, alle verklaringen af te leggen, alle akten en documenten te ondertekenen, in de plaats te stellen, en alle nuttige formaliteiten te vervullen in verband met deze omzetting, de administratieve en fiscale administraties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

moei 11.1

Waarvan proces-verbaal

Voor analytisch uittreksel voor registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve

doeleinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

.Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2011 : VE114218
03/10/2011 : VE114218
29/06/2011 : VE114218
08/07/2010 : VE114218
01/09/2009 : VE114218
03/07/2009 : VE114218
24/07/2008 : VE114218
20/09/2007 : VE114218
04/09/2007 : VE114218
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.05.2015, NGL 02.06.2015 15144-0583-010
05/09/2006 : VE114218
26/09/2005 : KO114218
09/08/2004 : KO114218
30/07/2003 : KO114218
03/08/2002 : KO114218
30/05/2002 : KO114218
22/01/2002 : KO114218
08/09/2001 : KO114218
09/06/2000 : KO114218
01/01/1992 : KO114218
29/10/1987 : KO114218

Coordonnées
RECENTA

Adresse
RESIDENTIE TRINITY HOUSE, WESTENWINDHELLING 2, BUS 106 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande