REDERIJ FISTON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REDERIJ FISTON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.741.690

Publication

30/04/2013
ÿþ4

~

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,veaergete~,*.c ïcr %mn

rechtbank van `.c

op Brugge A~~R;~~~ ~~ 0~~~~~t4

rrn ge

tytvetíl5r

ti11,1

VI

e st

I Il

Ondernemingsnr : 0524741690

Benaming

(4a'a) . Rederij Fiston

(verkort)

Rechtsvorm _ Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Antoon Moucquéstraat 4 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

De vergadering dd 19.04.13 benoemt de hr Steyaert Franky - Antoon Moucquéstraat 4 - 8400 Oostende vanaf heden tot zaakvoerder. Hij aanvaardt zijn opdracht. Dit mandaat is in principe onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Barbaix Sara

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

de lattsïe hiz jan Luk B vermefdei ' Recto ' Naam en hoedanrgherd van de instrumenterende notaris hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de reclotspersonn ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

25/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301827*

Neergelegd

21-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524741690

Benaming (voluit): REDERIJ FISTON

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Antoon Moucquéstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies Vanquathem, te Sint-Kruis op 21 maart 2013 dat:

1/ Tussen 1. De heer STEYAERT, Franky Oscar Jozef, geboren te Oostende op elf december negentienhonderd achtenzestig, echtgenoot van mevrouw BARBAIX Sara, wonende te 8400 Oostende, Antoon Moucquéstraat 4. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd aldus verklaard en 2. Mevrouw BARBAIX, Sara Rachel, geboren te Oostende op één april negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.04.01 060-71, echtgenote van de heer STEYAERT Franky, geboren te Oostende op elf december negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8400 Oostende, Antoon Moucquéstraat 4. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd aldus verklaard; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam  REDERIJ FISTON en met zetel te 8400 Oostende, Antoon Moucquéstraat 4 werd opgericht. 2/ De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. 3/ Het kapitaal is volledig volstort. 4/ De vennootschap heeft een kapitaal van ¬ 50.000, dat volledig werd volstort in speciën. 5/ Het boekjaar vangt aan op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar is aangevangen op datum van verkrijging van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2014. 6/ De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

7/ Bij ontbinding van de vennootschap worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. 8/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder: Mevrouw BARBAIX, Sara

9/ De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en

voor eigen rekening, als in naam en voor rekening van derden:

I. Specifieke activiteiten

Het voeren van ondernemingen voor zeevisserij, visteelt, aan- en verkoop, in-en uitvoer van alle vissoorten, visprodukten en aanverwante producten en dit alles in de ruimste zin.

De import, export, groot - en kleinhandel en tussenkomst in de handel van :

- materialen nodig voor de sportvisserij en de scheepsvaart in de ruimste zin van het woord; materialen en tuigen, onderdelen dienstig voor zeevaart en zeehengelen in de ruimste zin van het woord; voedingswaren; dierenvoeding; textielartikelen; - sportartikelen;

- de bemanningswissel op zee;

- vervoer van passagiers

Duikwerken.

Opruimen van afval in de haven.

Bootchartering voor pleziervaartuigen en zeeschepen.

Organiseren van rondvaarten en vaarten in het algemeen voor onderzoek gericht op

duurzame landbouw en visserij in economisch, ecologisch en maatschappelijk perspectief,

en organiseren van rondvaarten in de ruimste zin van het woord.

Traiteur, vishandel, catering, organisatie van feesten, animatie, opleidingen, visleuren,

garnaalvissen, verkoop van dagverse vis en vis in de ruimste zin van het woord.

II. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

D/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

F/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende

Luik B - Vervolg

goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

10/ De jaarvergadering wordt gehouden in de maand juni op de tweede zaterdag om tien uur. De eerste jaarvergadering vindt plaats in 2015.

Voor eensluidend uittreksel, opgemaakt door Annelies Vanquathem, geassocieerd notaris te Brugge. Uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de griffie van koophandel.

Bijlagen:

- afschrift oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
REDERIJ FISTON

Adresse
ANTOON MOUCQUESTRAAT 4 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande