REDERIJ HOLLEBEKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REDERIJ HOLLEBEKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.942.526

Publication

07/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod MO 11.1

Wei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van akte

11111,1.1,11.1111311,11!1111111

II



Ondernemingsnr : 0836.942.526

Benaming

(voluit) : REDERIJ HOLLEBEKE

(verkort)

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel Victorialaan 26C, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER

Tekst: Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 27 augustus 2014 werd het ontslag aanvaard als zaakvoerder van de heer HOLLEBEKE Joffrey, wonende te Oostende, Leffingestraat 151, Het ontslag gaat in per 30/09/2013.

Oostende, 27 augustus 2014.

Debels Rosanne,

Zaakvoerder.

Griffie Rechtbank Koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/10/2013
ÿþOndernemingsnr: 0836942526

Benaming

(voluit) : REDERIJ HOLLEBEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Victorialaan 26c, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Tekst: Bij beslissing van de algemene vergadering van 29 juni 2013 werd:

- - tot nieuwe zaakvoerder benoemd: de heer Hollebeke Roland, wonende te Sint - Eloois - Vijve, Oostpoort

61. i]e benoeming gaat in op 1 juli 2013 voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Oostende, 1 juli 2013

IJebefs Rosanne,

Zaakvoerder.

Moi WoN 11.1

1:4

/PZ02\

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nectergetegd ter griffie van 06 rechtbank van koophandel Brugge - afd

oa 180

lllHaiiu~uiiiio~

*131 4457*

N

N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 20.08.2013 13444-0149-017
04/07/2011
ÿþVoc behoi

aan

Belgi Staats

Motl2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fitedsoiteherbr gerfla von

nk van koophandel

te rugge - eideling OOSTENOr

P 22 JUNI 2011

Gef~;ffiçr

Onderr emingsnr : 0836.942.526 Benaming

(voluit) REDERIJ HOLLEBEKE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Victorialaan, 26C

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 17 juni 2011,' waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op neerlegging ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid REDERIJ HOLLEBEKE de volgende beslissingen genomen heeft:

a) Kapitaalsverhoging door inbreng van speciën

De vergadering beslist met unanimiteit der stemmen om over te gaan tot een verhoging van het maatschappelijk kapitaal door middel van een inbreng in speciën ten bedrage van TACHTIGDUIZEND EURO (80.000,00 EUR), zonder de uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van elk der bestaande aandelen. Zodoende wordt het kapitaal gebracht van twintigduizend euro (20.000,00: EUR) op honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

De vergadering stelt vast dat alle vennoten aanwezig zijn, en dat de vennoten verklaren wat volgt:

- De Heer HOLLEBEKE Joffrey, voormeld, verklaart volkomen op de hoogte te zijn, zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

De Heer HOLLEBEKE Joffrey verzaakt aan de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, hij wenst zijn voorkeurrecht met onmiddellijke ingang uit te oefenen, en aldus in te tekenen op een bedrag van. VEERTIGDUIZEND EURO (40.000,00 EUR) van voormelde kapitaalsverhoging.

De Heer HOLLEBEKE Joffrey overhandigt bij deze een attest van blokkering van speciën, uitgegeven door de KBC Bank, gedateerd 17 juni 2011, waaruit blijkt dat de fondsen op rekening BE12 7380 3310 3492 ter beschikking van de vennootschap staan.

De algemene vergadering neemt kennis van het voorgaande, en stelt vast dat de Heer HOLLEBEKE Joffrey participeert in de helft van voormelde kapitaalsverhoging, pro rata aan zijn aandeelhoudersbezit, en dat zijn aandeel volledig volstort is.

De Heer HOLLEBEKE Joffrey, voormeld, verklaart dat deze speciën niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of inbeslagname.

De vergadering stelt vast dat op heden de helft van de voormelde verhoging van het maatschappelijk

kapitaal door middel van een inbreng in speciën gerealiseerd is. "

De aandeelhouders, allen voormeld, aanvaarden uitdrukkelijk al hetgeen voorafgaat, en zij bevestigen de' onderscheiden voormelde inbreng te verrichten en te aanvaarden. De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit der stemmen dat de voormelde inbreng gerealiseerd is.

- De Heer HOLLEBEKE Claude, voormeld, verklaart volkomen op de hoogte te zijn, zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

De Heer HOLLEBEKE Claude verzaakt aan de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, hij wenst zijn voorkeurrecht met onmiddellijke ingang uit te oefenen, en aldus in te tekenen op een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) van voormelde kapitaalsverhoging.

De Heer HOLLEBEKE Claude overhandigt bij deze een attest van blokkering van speciën, uitgegeven door de KBC Bank, gedateerd 17 juni 2011, waaruit blijkt dat de fondsen op rekening BE12 7380 3310 3492 ter beschikking van de vennootschap staan.

De algemene vergadering neemt kennis van het voorgaande, en stelt vast dat de Heer HOLLEBEKE Claude participeert in één/vierde van voormelde kapitaalsverhoging, pro rata aan zijn aandeelhoudersbezit, en dat zijn aandeel volledig volstort is.

De Heer HOLLEBEKE Claude, voormeld, verklaart dat deze speciën niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of inbeslagname.

De vergadering stelt vast dat op heden de één/vierde van de voormelde verhoging van het maatschappelijk kapitaal door middel van een inbreng in speciën gerealiseerd is.

*11100055"

Op de laatsla blz. van rfik i3 vermeiden : Recto : Naam er tioedanigheid van dr instrurnenterer~de notaris, hetzij van de perso(o}n[en:i be.vicecd de rechtspersoon ter aanzier van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

" Voorbehouden

" aart het Belgisch Staatsblad

De aandeelhouders, allen voormeld, aanvaarden uitdrukkelijk al hetgeen voorafgaat, en zij bevestigen de onderscheiden voormelde inbreng te verrichten en te aanvaarden. De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit der stemmen dat de voormelde inbreng gerealiseerd is.

- De Heer HOLLEBEKE Guy, voormeld, verklaart volkomen op de hoogte te zijn, zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

De Heer HOLLEBEKE Guy verzaakt aan de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, hij wenst zijn voorkeurrecht met onmiddellijke ingang uit te oefenen, en aldus in te tekenen op een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) van voormelde kapitaalsverhoging.

De Heer HOLLEBEKE Guy overhandigt bij deze een attest van blokkering van speciën, uitgegeven door de KBC Bank, gedateerd 17 juni 2011, waaruit blijkt dat de fondsen op rekening BE12 7380 3310 3492 ter beschikking van de vennootschap staan.

De algemene vergadering neemt kennis van het voorgaande, en stelt vast dat de Heer HOLLEBEKE Guy participeert in één/vierde van voormelde kapitaalsverhoging, pro rata aan zijn aandeelhoudersbezit, en dat zijn aandeel volledig volstort is.

De Heer HOLLEBEKE Guy, voormeld, verklaart dat deze speciën niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of inbeslagname.

De vergadering stelt vast dat op heden de één/vierde van de voormelde verhoging van het maatschappelijk kapitaal door middel van een inbreng in speciën gerealiseerd is.

De aandeelhouders, allen voormeld, aanvaarden uitdrukkelijk al hetgeen voorafgaat, en zij bevestigen de onderscheiden voormelde inbreng te verrichten en te aanvaarden. De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit der stemmen dat de voormelde inbreng gerealiseerd is.

De algemene vergadering stelt vast dat alle vennoten hun voorkeurrecht volledig hebben uitgeoefend, pro rata aan hun aandelenbezit, en dat de voorgestelde kapitaalsverhoging volledig geplaatst en volstort is.

b) aanpassing van de statuten in overeenstemming met voorgaande beslissing

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van statuten te schrappen en te vervangen door de volgende

tekst:

"Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd (100)

aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

c) Toekenning van bevoegdheden aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de genomen besluiten

De vergadering verleent aan het bestuursorgaan alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te

voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

d) Coördinatie van de statuten

De vergadering besluit de statuten te coördineren en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van

koophandel.

voor eensluidend analytisch uittreksel ---

Worden tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte - coördinatie statuten (getekend geassocieerd

notaris Xavier De Maesschalck)

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris: hetzij van de eermo(o)n?ert bevoegc de rechtspersoon ten aanzien van derden te vortegerwo.rdigen

Verso Nearr er handtekening

24/06/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111y!!11111111111I1.111

:veaergelegd ter griffie von me

rechtbank van koopharre+ Brugge - afdeling te Oostemoe

°D t 4 JUNI 201t

url m ue . ïer

Ondernemingsnr : (i 2 3 . , 5.24

Benaming

(voluit) : REDERIJ HOLLEBEKE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Victorialaan, 26C

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 9 juni 2011,: waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: 1° De Heer HOLLEBEKE Joffrey Roland Roger Julianus, geboren te Waregem op 11 september 1982, rijksregisternummer 820911 189-05, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Leffingestraat, 151; 2° De Heer HOLLEBEKE Claude André Roger, geboren te Waregem op 29 augustus 1985, rijksregisternummer 850829 273-19, echtgenoot van Mevrouw Germonpré Sarah, wonende te 8400 Oostende, Zilverlaan, 75; 3° De Heer HOLLEBEKE Guy Edwig Albert, geboren te Waregem op 29 augustus 1985, rijksregisternummer 850829 275-17, ongehuwd, wonende te 8450 Bredene, Buurtspoorwegstraat, 53;

- Naam: "REDERIJ HOLLEBEKE"

- Zetel: 8400 Oostende, Victorialaan, 26C;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als

tussenpersoon en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

Onderneming voor het uitoefenen van de zeevisserij en alle hoegenaamde bijhorende verrichtingen: alsmede de handel onder al zijn vormen van visprodukten, scheeps- en visserijbenodigheden en in het' algemeen van alle daarmede verband houdende zaken;

Alle aannemingen, onderaannemingen, uitvoeringen en herstelling ervan; de studie, de fabricatie, Netvormen, de in- en uit- en doorvoer van deze artikelen of produkten;

Het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, de vertegenwoordiging, de commissie-en consignatiehandel, alles in de breedste zin genomen;

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Het optreden als tussenpersoon in de handel, commissionair.

Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook:

" Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Het bevorderen van de oprichting van of het nemen van participaties in vennootschappen met om het even welk maatschappelijk doel door inbreng, participatie of investering.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Het toestaan van leningen, het stelten van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

De vennootschap. kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, Op de laatste blz. vaar Link B vermeden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, Netzit van de persote)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge

roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

- Duur: Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 20.000 EUR verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volledig volstort (KBC Bank).

- Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde kalenderjaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 10H00 op plaats te bepalen in de oproepingen.

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Voor alle handelingen die een geldelijke waarde van minder dan 12.500,00 EUR vertegenwoordigen, kan elke zaakvoerder afzonderlijk optreden.

Voor alle handelingen die een geldelijke waarde van 12.500,00 EUR of meer vertegenwoordigen, dienen drie zaakvoerders gezamenlijk op te treden.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). De buitengewone algemene vergadering komt bijeen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende

besluiten :

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1° De Heer HOLLEBEKE Joffrey Roland Roger Julianus, geboren te Waregem op 11 september 1982,

rijksregisternummer 820911 189-05, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Leffingestraat, 151;

Dewelke verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

2° De Heer HOLLEBEKE Claude André Roger, geboren te Waregem op 29 augustus 1985,

rijksregisternummer 850829 273-19, echtgenoot van Mevrouw Germonpré Sarah, wonende te 8400 Oostende,

Zilverlaan, 75;

Dewelke verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

3° De Heer HOLLEBEKE Guy Edwig Albert, geboren te Waregem op 29 augustus 1985,

rijksregisternummer 850829 275-17, ongehuwd, wonende te 8450 Bredene, Buurtspoorwegstraat, 53;

Dewelke verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

4° Mevrouw DEBELS Rosanne, geboren te Sint-Eloois-Vijve op 27 oktober 1949, rijksregisternummer

491027 302-84, echtgenote van de Heer Hollebeke Roland, wonende te 8793 Sint-Eloois-Vijve, Oostpoort, 61;

Dewelke verklaart haar mandaat te aanvaarden.

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op heden, en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering za! bijgevolg op de laatste zaterdag van de maand juni 2013 gehouden worden.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

5. Volmacht.

. Joor- t;ehoudeS1 aan het Belgisch Staa#sbtad

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, vestigingsgetuigschriften, belastingen & ondememingsloketten, alle BTW-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle . benodigde documenten en formulieren, met name: Accountantskantoor Becue-Smets, Boens & Co, te 8450 Bredene, Driftweg, 11.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Op de laatste blz. vin Luik B verrel der ' Recto : Naam en hoedanig eed va' de instfurnerterende notais: hetz; van de perso(o)n(er) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden #e vve,tegenweDrdigen

Verso : Naam en handteken ;g

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 31.08.2015 15554-0010-016

Coordonnées
REDERIJ HOLLEBEKE

Adresse
VICTORIALAAN 26C 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande