REELAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REELAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.974.065

Publication

22/10/2013
ÿþi Mod Wa,d 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR f 5 ~~~_

BE, GISCH ST/.

s F GEtE(3D ter GRIFFIE dol

eEcesANK VAN KOClP HAND EL Te

201UGGE (Afdeling Bru6Pe)

1. 2 6 SEP, 2013

ATSBLAD ?tom

Ondernemingsnr ; 5 3 e g

Benaming ~

(voluit) : REELAND

(verkort)

.1







Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Heidelaan 6 te $200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Ult een akte, verleden voor ons, meester Thomas Dueseller, notaris te Knokke" Helet, op 19 september 2013, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat;

¬ ]e Heer DESMET Frederik Jacques Marie François, geboren te Brugge op vijfentwintig januari duizend negenhonderdtweeenzeventig, echtgenoot van Mevrouw VERMEIRE Annabel Maria Vitaline, wonende te 82001 Brugge, Heidelaan 6.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "REELAND".

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.800 EUR) vertegenwoordigd door honderd' zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1 /186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ails aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (188) aandelen werden ais volgt onderschreven:

de Heer DESMET Frederik, wanende te 8200 Brugge, Heldelean B, titularie van alle honderd zssentschtig

(186) aandelen Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen, De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twaalfduizend~

vierhonderd euro (E 12.400,00).

De vennootschap beschikt bljgovolg over con bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de' vennootschap In oprichting bij de KBC bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8200 Brugge, Hetdefaen 6.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in

hot Nederlandse leefgebied, door eenvoudige besilssing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging ele eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen ln België of ïn het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doei, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het verlenen van bijeland en hulp onder hun meest verschillende vormen sen derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheldslichamen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie; het verlenen van diensten, adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder wolka vorm ook van benodigdheden, materiaal, Instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevin-'gen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op aile niveau's zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, ven handels-, nljverheide-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperkingen.

Het waarnemen van bestuurs" en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer In het bijzonder kan de vennootschap

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Fxaçto ; Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(olnf en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Voree ; Noem en handtekening.

Mi

rW Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doei van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oor-deeikundige beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en endare overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en opbrengst, en dus niet met hot oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstel en erfpacht en aile andere bestaande zakelijke rechten. Het beheer van aile roerende goederen on waarden, het nemen van belangen, op welke wijze aak, In andere vennootschappen en ondernemingen.

Het aan- en verkopen van meubelen, houten voorwerpen, partijen ruw of halfbewerkt hout, houtderivaten waaronder spaanderplaten en afgeleiden, het commercialiseren, bewerken, behandelen, afwerken, verschepen, vervoeren en verhuren van voornoemde voorwerpen. Het beoefenen van land- en tuinbouw in de ruimste zin van het woord, en alles wat hiermee gepaard ken gaan. Het uitvoeren van landbouwloonwerken. Het verstrekken van logies in het kader van hoevstoorlams. Het aan  en verkopen van hoeveprodukten. biet kopen en verkopen, huren en verhuren van landerijen en bedrijven, of uitbaten ervan. Het kweken van vee in de meest ruime zin van het woord

Alle bovenvermelde dieneten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of ln opdracht/voor rekening van derden.

De vennootschap kan zowel in BELGJE als in het buitenland, alle commerciële, Industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

Aile opsommingen zijn ln de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen,

DUUR

De vennootschap Is opgericht voor sen onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt echttienduizend zeshonderd euro (16,600 EUR).

Hot is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (1e8) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(e), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoarder wordt aangesteld, benodmt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in neem un voor rekening van de rechtspersoon.

STATUTAIR ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duurtijd van de vennootschap:

De Heer DESMET Frederik, geboren te Brugge op 25 januari 1972, wonende te 8200 Brugge (sint-Andries), Heidelaan 6.

BEVOEGDHEDEN

" Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit collega kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd le.

De besiiseingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerdere. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zeakvoerder om item te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

" Indien er meerdere zaakvoerdere zijn, zal elke zeakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt man de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

De zeakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan Ben derde persoon van hun keuze overdragen,

Ingeval er slechts één zaakvoerder la, zal hij de bovengenoemde machten alleen uitoefenen en ken hij dezelfde bevoegdheidsoverdraohten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden In de maand december op de darde woensdag om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zat de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid In de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vermits alle eendelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zoekvoerder of commissaris ken er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één jus en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jear.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen,

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Jaarlijka wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigete afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds é nitiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zeakvoerder(s).

ONTBINDING

Hutten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bil besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

in gavai van vereffening wordt deze gedaan door de zaelwoerder(s) In functie ce dat ogenblik, Df door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden* zoals bepaald In de artikelen 188 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de voretfenaer(s). GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten ts voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersooniijkheld

verkrijgt, en eindigt het op dertig juni tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, en In het bijzonder vanaf 01 juif 2010. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonliJkheId heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonilJkheld heeft verkregen.

Sl-OTBEPAL1NGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

e. het aantal (statuitalre) zaakvoerders vast te statien op één.

b. dat de Heer DESMET Frederik werd benoemd tot deze functie:

die verkiaard heeft te aanvaarden en bevestigd heeft dat hij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet,

o. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissanle te benoemen.

Volmacht

De ver adering bespat aile machten te verlenen, mei recht deze over te dragen aan kantoor DEDEYNE VERHOEVE, te 9920 Lovendegern, Kort Eindeken 26, en aan aile bedienden en aangestelden, die eik afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van indeptaatsatelling, om aile noodzakelijke formaliteiten te vervuilen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsioket en bij om het even welke administratieve diensten en overheden

Voor-

,

behouden

aan het Belgisch , Staatsblad

(waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de

- 'ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Thomas Dusselier.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 17.12.2014, NGL 31.12.2014 14711-0536-011

Coordonnées
REELAND

Adresse
HELDELAAN 6 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande