REISBURO PATTEEUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REISBURO PATTEEUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.721.071

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 02.07.2014 14262-0102-013
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.06.2013 13185-0356-014
14/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : oQ40 ,4U- - O4 L

Benam Enig

(voluit) : REISBURO PATTEEUW

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zete : Roeselaarsestraat 163 bus C, 8890 Moorslede

Onderurem ;ix+:e : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 27

oktober 2011 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters: 1. De heer PATTEEUW Hugo Albert Eric, en zijn echtgenote, 2. Mevrouw VAN AELST Lydie

Odo, samenwonende te 8890 Moorslede, Roeselaarsestraat 163 bus A. 3. De heer PATTEEUW Bert Dries,

wonende te 8800 Roeselare, Kardinaal Cardijnlaan 64. 4. Mevrouw PATTEEUW Ann-Sofie, wonende te 8890

Moorslede, Roeselaarsestraat 163 bus A.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: REISBURO PATTEEUW.

Zetel: 8890 Moorslede, Roeselaarsestraat 163 bus C.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het

buitenland:

- Het verrichten van alle activiteiten met betrekking tot reisbureau en vliegtuigreizen;

-De organisatie en de verkoop van individuele enfof groepsreizen en  uitstappen;

-De verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van reizen en uitstappen georganiseerd door derden;

. -De verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van biljetten voor alle vervoersmiddelen;

-De verstrekking van diensten in het buitenland met betrekking tot de voornoemde activiteiten;

-De handel in aile reisartikelen en toeristische producten;

-De vertegenwoordiging van aile lucht- en zeevaartmaatschappijen, hotels en transportfirma's te land.

- Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een reisagentschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De volmacht kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: vijftigduizend Euro (50.000,00 EUR), volledig volgestort.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij de Fortis Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Voor- Í beioLrier. aan heû t 3e:gisch Staatsblad IN 1111111H I 1 lll 1111

*11171245*

Statutaire zaakvoerders: De heer Hugo Patteeuw en mevrouw Lydie Van Aelst, beiden voornoemd.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand juni om 17 uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoidigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Aile aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen: 1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012. 2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013. 3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. 4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur : de heer PATTEEUW Bert, wonende te 8800 Roeselare, Kardinaal Cardijnlaan 64 en mevrouw PATTEEUW Ann-Sofie, wonende te 8890 Moorslede, Roeselaarsestraat 163 bus A.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie akte dd. 27/10/2011.

r2 "crrrfc.lCler. r16edZr.tereld ,sr. trar.

We rt:zrp:spe7se4R'.£r

~e sa i'+yarr er riandtekar,inc+

Coordonnées
REISBURO PATTEEUW

Adresse
ROESELAARSESTRAAT 163, BUS C 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande