REIZEN GERLY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REIZEN GERLY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.541.294

Publication

03/01/2014
ÿþL

Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de-akte

l i

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L.____i.

DEC, 2013

14 3615

_ , z

Clr3der nernlngsnr . 0466.541.294

Beneming

tvutunt; : REIZEN GERLY

(vor 3colt) .

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gouden Hoofdstraat 9 bus 1, 8610 Handzame (volledig adres)

Onderwe,akie : Ontslag - benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van de vennoten van 17 december 2013 gehouden in

toepassing van artikel 268, §3 W.Venn blijkt

"1. De algemene vergadering beslist eenparig tot het ontslag van Mevrouw Carine Canfyn, voornoemd, als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 16 december 2013.

2. De heer Johan Verstraete, wonende te 8610 Handzame, Gouden Hoofdstraat 11 wordt benoemd tot

zaakvoerder van de Vennootschap,"

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Verstraete,

zaakvoerder

Op da Iact1Src 1}I7 vr1rE i_rlil~~ Vernielden : Recta,: Naam en s}CefáanitiriP.ld van de rnstrul;7erEteren[:f noteáfe,, lle[ij van de pS:mo(41nie,n)

bevoegd de reehispersoorr ter aanzsen van derden te vcttegen:voorcligen

1Lgrso . Naam en handtekening.

14/11/2013
ÿþ rri-r" 91 ;. --i Mal Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t:EJk::ii.er r:Fxv`l~sCÿ

1111I I II WI IIIIIR I I I IIIII U III  4 nov. 2013

*13171939*



V ~ Griffie









Ondernemingsnr : 0466.541.294

Benaming

(voluit) : REIZEN GERLY

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Gouden Hoofdstraat 9 bus 1, 8610 Handzame

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 oktober 2013 blijkt het ontslag van de heer Johan Verstraete als niet-statutair zaakvoerder vanaf 1 november 2013.

De algemene vergadering aanvaardt zijn ontslag en zal hem kwijting verlenen voor zijn mandaat op de eerstvolgende statutaire algemene vergadering.

Tevens wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf 1 november 2013: - Carine Canfyn, wonende te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 143, die haar mandaat aanvaardt.

Gedaan te Handzame op 28 oktober 2013

Johan Verstraete, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/12/2014
ÿþig Mcd Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het .Belgisch

Staatsblac

NEERGELEGO TE{-, uRYFS IE Rechtbank van Koo,-;1" del Gent

i DEC. 2014

Arde nIRNE

Ondernemingsnr : 0466.541.294

Benaming

(valvet) : REIZEN GERLY

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Gouden Hoofdstraat 911, 8610 Kortemark (Handzame) (volledig adres)

Onderwerp akte NAAMSWIJZIGING - ZETELWIJZIGING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op ZESENTWINTIG NOVEMBER TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid REIZEN GERLY, met zetel te 8610 Kortemark (Handzame), Gouden Hoofdstraat 9/1. RPR Veurne. B.T.W. nummer : BE 0466.541.294. Ondernemingsnummer : 0466.541.294, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in

" JJ-INVEST ".

TWEEDE BESLISSING - ZETELWIJZIGING

De algemene vergadering besluit de zetel van de vennootschap te wijzigen en over te brengen naar 8610 Kortemark (Handzame), Gouden Hoofdstraat 11.

DERDE BESLISSING - ONTSLAG ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de heer Gerard Sinnaeve voornoemd als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, en verleent hem décharge over het door hem gevoerde beleid.

Bijgevolg is er vanaf heden nog één niet-statutaire zaakvoerder, te weten de heer Johan Verstraete voornoemd. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

VIERDE BESLISSING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit tengevolge van de beslissingen hierboven en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de vennootschap te coördineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen, en aldus een nieuwe tekst tot stand te brengen, onder meer op volgende punten:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam " JJ-INVEST ".

De vennootschap is gevestigd te 8610 Kortemark (Handzame), Gouden Hoofdstraat 11.

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is, Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden' verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Op de laatste tilt van Luik B versnelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen oc rdigen

Verso: Naam esp handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het BetCjiscî] Staatsblad

i~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een zaakvoerder zich in één van de in de artikelen 259, 260 of 261 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypotheses bevindt, dienen de in deze wetsbepalingen voorgeschreven formaliteiten te worden nageleefd.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voorzien bij artikel 141,20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria, indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon niet een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden = stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan; het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1 Q' het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, of er een andere bestemming aan geven.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd vôôr registratie)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 19.08.2013 13438-0213-015
20/08/2012 : VE039250
03/10/2011 : VE039250
04/10/2010 : VE039250
19/10/2009 : VE039250
24/10/2008 : VE039250
13/12/2007 : VE039250
10/10/2007 : VE039250
04/10/2007 : VE039250
26/09/2005 : VE039250
01/12/2004 : VE039250
11/08/2003 : VE039250
08/10/2002 : VE039250

Coordonnées
REIZEN GERLY

Adresse
GOUDEN HOOFDSTRAAT 9, BUS 1 8610 HANDZAME

Code postal : 8610
Localité : Handzame
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande