REM.B INDUPROBELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REM.B INDUPROBELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 876.966.904

Publication

30/09/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

bet aa Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0876.966.904 Benaming (voluit) : Indupro Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hendrik Baelskaai 49

8400 Oostende

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM  WIJZIGING DOEL  KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  ONTSLAG ZAAKVOERDERS BENOEMING BESTUURDERS  GOEDKEURING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 5

september 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Indupro Belgium", met maatschappelijke zetel te

8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 49, BTW BE 0876.966.904 RPR Brugge -- afdeling Oostende,

onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "REM.B Indupro".

TWEEDE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen, zoals hierna zal blijken uit de herwerkte

statuten.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met

ZEVENDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 7.400,00) om het te brengen van ACHTTIEN DUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op ZESENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 26.000,00).

Deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door incorporatie bij het kapitaal van:

een bedrag van ZEVENDUIZEND EURO (¬ 7.000,00) dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves, en:

een bedrag van VIERHONDERD EURO (¬ 400,00) dat wordt afgenomen van de overgedragen winsten.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen met VIJFENDERTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 35.500,00) om het te brengen van ZESENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 26.000,00) op EENENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in speciën en werd volledig volgestort.

VIJFDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in naamloze vennootschap, besluit het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren" met kantoren te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Steven Pazen, bedrijfsrevisor, als volgt:

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die de zaakvoerders van de BVBA Indupro Belgium hebben opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld. Wij kunnen ons niet uitspreken over de waarde van de voorraad, de volledigheid van de (handels)schulden en fiscale schulden.

,caergeaegici ter griffie ven «e rechtbank van koophandel

Brugge  afdei" 4ng Oostenao

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 37.350,40 is EUR 24.149, 60 kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van naamloze vennootschap. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit. Voorafgaand aan de omzetting zal er een inbreng in speciën ten bedrage van EUR 35.500 plaatsvinden.

Antwerpen, 4 september 2013.

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

(Getekend)

Steven Pazen

Bedrijfsrevisor".

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 30 juni 2013, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de naamloze vennootschap en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de naamloze vennootschap voorkomen mits in acht name van de beslissingen te nemen omtrent de geagendeerde kapitaalverhogingen.

Met in acht name van de besluiten genomen met betrekking tot de agendapunten 2 en 3 blijven de activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap ongewijzigd.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid thans is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 470 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de vennoten in verhouding van hun rechten in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, à rato van 1 aandeel categorie A in de naamloze vennootschap tegen 1 aandeel categorie A in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en 1 aandeel categorie B in de naamloze vennootschap tegen 1 aandeel categorie B in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Alle verrichtingen die sedert 1 juli 2013 werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld te zijn verricht door de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

ZEVENDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde zaakvoerders, namelijk: de heer Verplancke Jean Louis en mevrouw Power Alice Mary, wordt ontslag verleend; zij bekomen kwijting omtrent hun mandaat.

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering beslist dat de hierna aangeduide personen dienen beschouwd te worden als benoemd op voorstel van de verschillende categorieën van aandeelhouders:

Voor de aandeelhouders categorie A:

- De heer Verplancke Jean Louis, geboren te Oostende op 26 juni 1948, (rijksregisternummer 48.06.26-223.47), wonende te 8450 Bredene, Peter Benoitlaan 18.

- Mevrouw Power Alice Mary, geboren te Waterford (Ierland) op 11 juli 1958, (rijksregisternummer

58.07.11-500,49), wonende te 8450 Bredene, Peter Benoitiaan 18,

Voor de aandeelhouders categorie B:

"Beheers- en Advieskantoor Van Vaerenbergh & Co", in het kort "BAVACO", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Zoerselhofdreef 40, ondernemingsnummer BTW BE 0428.267.569 RPR Antwerpen; haar bestuursorgaan heeft de heer Van Vaerenbergh Ivo Nestor Coleta, geboren te Aalst op 28 april 1946, (rijksregisternummer 46.04.28-603.36), wonende te 2980 Zoersel, Zoerselhofdreef 40, benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

"Vermeiren Engineering", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2310 Rijkevorsel, Kerkakker 15, ondernemingsnummer BTW BE 0835.417.547 RPR Turnhout; haar bestuursorgaan heeft de heer Vermeiren Paul Augustine Maria, geboren te Hoogstraten op 6 februari 1964, (rijksregisternummer 64.02.06-247.58), wonende te 2310 Rijkevorsel, Kerkakker 15 benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

De benoemingen gelden voor een termijn welke een einde zal nemen onmiddellijk na de

jaarvergadering te houden in 2019.

NEGENDE BESLISSING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouderº% aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vodr- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering stelt de statuten van de naamloze vennootschap vast, zij worden samengevat als volgt

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "Rem.B indupro".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 49. Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Aan- en verkoop, invoer- en uitvoer, klein- en groothandel, herstel en distributie van goederen, producten voor industriële-, particuliere-, huishoudelijke- en vrijetijdstoepassingen, zowel elektrisch 1 elektronisch-hydraulisch, pneumatisch, chemisch en thermisoh en alle hier niet nader omschreven goederen/producten in de ruime zin van het woord, hydra-pneumatische slangen, en dergelijke.

- Aan- en verkoop, invoer- en uitvoer, klein- en groothandel, herstel en distributie van hydraulische componenten en onderdelen van topmerken.

- Het herstellen van plunjerpompen, vleugelpompen en tandwielpompen- en motoren.

- Het reinigen, mechanisch bewerken en monteren van de componenten.

Herstelling van hydraulische motoren en hydraulische pompen.

- De verkoop en herstelling van cilinders en andere hydraulische componenten.

- Herstellen van hydraulische ventielen, proportionele ventielen, conventionele ventielen en servoventielen.

Projectrealisatie in de hydrauliek.

- Onderhoud, service en onderhoudscontracten; snelle interventies of langere onderhoudscontracten.

- Het verzorgen van opleidingen hydraulica en dit op maat van de klant.

- Aan- en verkoop, invoer- en uitvoer, klein- en groothandel, herstel en distributie van :

" Veiligheidskledij, beschermings- en veiligheidsuitrusting, signalisatie, onderhouds- en reinigingsproducten.

" Minerale en synthetische smeermiddelen.

" Pollutie bestrijdende middelen,

" Bevestigingsmiddelen.

" Andere niet nader omschreven goederen/producten die verband houden met dit doel.

-- Uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, hydropneumatische installaties, veiligheid, enzovoort.

- De uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, veiligheid, enzovoort.

- Overige zakelijke dienstverleningen.

- Diensten in verband met de scheepvaart en industrie.

 Herstel van elektrische, elektronische, pneumatische, hydraulische, thermische, chemische machines en toestellen.

- Onderhoud van industriële, huishoudelijke machines en toestellen.

 Importeren en exporteren van elektrische, elektronische, pneumatische, hydraulische, thermische, chemische toestellen,

- Import/export van: alle eerder hierboven vermelde goederen in de ruime zin van het woord.

- Expertise en consulting.

- Schadegevallen, claims, projecten in de maritieme sector.

- Installeren van elektrische, elektronische, hydro-pneumatische, thermisch en chemische installaties in de ruime zin van het woord.

Dit alles zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden. Tussenpersoon in de handel (met uitsluiting van vervoerscommissionair).

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als in buitenland, alle roerende- ais onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of gedeeltelijk kunnen vergemakkelijken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag eveneens alle commerciële, industriële, financiële verrichtingen, roerend of onroerend van aard, alsmede verrichtingen op commissieloon of in onderaanneming, welke hetzij direct hetzij indirect verband houden met het maatschappelijke doel, uitvoeren.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekiaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede vrijdag van de maand juni om 16.00 uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering, Van deze vier bestuurders dienen er steeds 2 bestuurders verkozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen categorie A en 2 uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen categorie B.

Bij elke benoeming zal uitdrukkelijk dienen gespecificeerd te worden op voordracht van welke categorie van aandeelhouders iedere bestuurder verkozen werd.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

In geval van beëindiging van het mandaat van één of meerdere bestuurders eindigt het mandaat van alle overige alsdan in functie zijnde bestuurders eveneens van rechtswege. Een algemene vergadering van aandeelhouders dient alsdan onmiddellijk bijeen te komen om in de vervanging en/of de herbenoeming van de bestuurders te voorzien rekening houdende met de statutaire bepalingen terzake.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2, Functies  Biieenroepinq.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen docr en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad dat verkozen is op voordracht van dezelfde categorie van aandeelhouders machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

s. IÍoi~r-.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i mod 11.1

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is waaronder minstens I bestuurder verkozen op voordracht van de houders van elke categorie van aandelen.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5, Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende bestuurders waaronder één bestuurder verkozen op voordracht van de houders van aandelen categorie A en één bestuurder verkozen op voordracht van de houders van aandelen categorie B.

indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Indien dit dagelijks bestuur aldus wordt opgedragen aan een bestuurder dan zal deze de titel voeren van gedelegeerd bestuurder en zal telkens één gedelegeerd bestuurder dienen benoemd te worden op voordracht van de bestuurders verkozen op voordracht van de houders van aandelen categorie A en één gedelegeerd bestuurder op voordracht van de bestuurders verkozen op voordracht van de houders van aandelen categorie B.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, verslag zaakvoerders en verslag bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo6r.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 30.07.2013 13385-0310-012
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 24.10.2012 12615-0153-012
11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 10.10.2012 12606-0123-012
19/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.10.2010, NGL 15.11.2010 10605-0477-010
25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.09.2009, NGL 21.09.2009 09766-0117-010
18/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 12.11.2008 08812-0389-010
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.09.2007, NGL 21.09.2007 07730-0201-010
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0325-013

Coordonnées
REM.B INDUPROBELGIUM

Adresse
HENDRIK BAELSKAAI 49 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande