REMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.727.650

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 30.06.2014 14250-0136-008
20/01/2014
ÿþVc beha aar Helt Staal

Ondernemingsnr: 0447.727.650 Benaming (voluit) : REMA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

11 Zetel : Torhoutsesteenweg 356

8210 Zedelgem (Veldegem)

Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastklikken reserves)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-;

Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -; ;; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op? ,i negentien december tweeduizend dertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor; ,, registratie, dertien bladen geen verzendingen op 24/12/2013, boek 279 blad 95 vak 12,

ontvangen 50,00 euro, de adviseur-ontvanger a.i. (getekend) B. Billiau, blijkt dat er een; , buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met, ,, beperkte aansprakelijkheid « REMA » te 8210 Zedelgem (Veldegem), Torhoutsesteenweg 356,: ;l waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. Kennisname verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en; ii de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van; de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie; : verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op, te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

a De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de ij rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO

Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, kantoori , houdend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, Accent Business Park, de dato 4 december, ;: 2013, luiden letterlijk als volgt:

«5. Besluit.

De inbreng ln natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA REMA, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA REMA zullen verkregen hebben, mits; goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een; tussentijds dividend van netto 197.568,33 EUR, voor een inbrengwaarde van 197.568,33 EUR. Bij het beeindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende;

o

voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming; van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder,; van oordeel

a/ dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het; Instituut vara de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van dei vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebracht bestanddelen en voor; de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b/ dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van,

q nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c/ dat de voor de inbrengin natura door de partijen weerhouden methoden van waardering;

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de-waardebepalingen waartoe deze methoden vani

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

II I *iaoisazo"

Nieaergeaego grttteg oto

rechtbank van koophandel Brugge  afdeling

''° 0 9 JAN 114

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch) Staatsblad



waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het' agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 676 aandelen van de BVBA REMA, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA REMA en meg niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 4 december 2013,

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA,

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

2. Bevestiging uitkering tussentijds dividend

De vergadering bevestigt dat bij bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013 besloten werd tot toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten, allen voornoemd, voor een totaal bruto bedrag van tweehonderdnegentienduizend vijfhonderd twintig euro zevenendertig cent (¬ 219.520,37) en dit door onttrekking aan de belaste reserves. Dit dividend werd betaalbaar gesteld op 18 december 213, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen door boeking op rekening-courant van de vennoten volgens hun huidig aandelenbezit voor een bedrag van in totaal honderdzevenennegentigduizend vijfhonderd achtenzestig euro drieëndertig cent (¬ 197.568,33). Dit alles kadert in de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting."

Kapitaalverhoging

De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met honderdzevenenzestigduizend vijfhonderd drieënzeventig euro vierenzestig cent (¬ 167.573,64) om het kapitaal te brengen van zevenhonderddrieënveertigduizend zeshonderdtachtig euro zevenenvijftig cent (¬ 743.680,57) op negenhonderdelfduizend tweehonderd vierenvijftig euro eenentwintig cent (¬ 911.254,21), met creatie van zeshonderd zesenzeventig (676) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zuilen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op honderdzevenennegentigduizend vijfhonderd achtenzestig euro drieëndertig cent (¬ 197.568,33), waarvan honderdzevenenzestigduizend vijfhonderd drieënzeventig euro vierenzestig cent (¬ 167.573,64) als onmiddellijke kapitaalstorting en negenentwintigduizend negenhonderd vierennegentig euro negenenzestig cent (¬ 29.994,69) als uitgiftepremie.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en

3. Onderschrijving - volsttotting

is vervolgens tussengekomen, de vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderdzevenennegentigduizend vijfhonderd achtenzestig euro drieëndertig cent (¬ 197.568,33) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort, dit door inbreng als volgt:

a/ Door de heer DECOCK Wim, geboren te Varsenare op twaalf april negentienhonderd zesenzestig, echtgenoot van mevrouw DE VRIENDT Cathy, wonende te 8210 Zedelgem (Veldegem), Torhoutsesteenweg 360, door incorporatie van een netto dividendbedrag van honderdeenentwintigduizend achthonderd negenennegentig euro zesenzestig cent (C 121.899,66), waarvoor hem in totaal vierhonderd zeventien (417) nieuwe aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

b/ Door mevrouw DE VRIENDT Cathy Margriet, geboren te Torhout op vijftien februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 8210 Zedelgem (Veldegem), Torhoutsesteenweg 360, door incorporatie van een netto dividendbedrag van vijfenzeventigduizend tien euro elf cent (C 75.010,11), waarvoor haar in totaal tweehonderd zevenenvijftig (257) nieuwe aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

c/ Door de heer DECOCK Wim en mevrouw DE VRIENDT Cathy, voornoemd, door incorporatie van'

een netto dividendbedrag van zeshonderd achtenvijftig euro zesenvijftig cent (C 658,56), waarvoor hem in totaal twee (2) nieuwe aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

Als vergoeding voor voormelde inbrengen ten belope van in totaal honderdzevenennegentigduizend vijfhonderd achtenzestig euro drieëndertig cent (C 197.568,33), worden aan de inbrengers voornoemd, zeshonderd zesenzeventig (676) volledig volgestorte nieuwe aandelen van deze vennootschap toebedeeld en dit als volgt:

a/ de heer DECOCK Wim, voornoemd, ontvangt voor zijn inbreng van het netto dividendbedrag van honderdeenentwintigduizend achthonderd negenennegentig euro zesenzestig cent (C 121.899,66), vierhonderd zeventien (417) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen;

b/ mevrouw Da VRIENDT Cathy, voornoemd, ontvangt voor haar inbreng van het netto dividendbedrag van vijfenzeventigduizend tien euro elf cent (C 75.010,11), tweehonderd zevenenvijftig (257) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen;

c/ de heer DECOCK Wim en mevrouw DE VRIENDT Cathy, beiden voornoemd, ontvangen voor hun inbreng van het netto dividendbedrag van zeshonderd achtenvijftig euro zesenvijftig cent (C 658,56), twee (2) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen;

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije boekjaren.

De inbrengers verklaren dat de vordering in rekening-courant ingebracht wordt aan nominale waarde.

4. De vergadering besloot het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij negenentwintigduizend negenhonderd vierennegentig euro negenenzestig cent (C 29.994,69), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

5. De vergadering besloot het kapitaal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie, hetzij een bedrag van negenentwintigduizend negenhonderd vierennegentig euro negenenzestig cent (C 29.994,69) om het kapitaal te brengen van negenhonderdelfduizend tweehonderd vierenvijftig euro eenentwintig cent (C 911.254,21) op negenhonderdeenenveertigduizend tweehonderdachtenveertig euro negentigcent (C 941.248,90), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

6. De vergadering stelde vast dat de kapitaalverhoging volledig is geplaatst en volgestort door

inbreng in natura,

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is .

7. " De vergadering besloot tot wijziging van artikel 5 (kapitaal) van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging, hetwelk zal luiden zoals verder vermeld.

8. De vergadering besloot om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te actualiseren en te her-formuleren. Dientengevolge zullen de artikelen 33 en 34 van de statuten worden geschrapt en vervangen als volgt:

9. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden ais volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "REMA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8210 Zedelgem (Veldegem), Torhoutsesteenweg 356.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderdeenenveertigduizend

tweehonderdachtenveertig euro negentigcent (C 941.248,90).

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd zesenzeventig (3.676) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizendzeshonderdzesenzeventigste (1/3.676ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoemingingevolg,e de beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudén aan het Belgisch' Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Bblgisch Staatsblad



De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een vaarzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te warden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het beheer, de administratie van alle roerende en onroerende goederen en van vennootschappen, alsmede al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap heeft tevens tot doel het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daartoe behoren: techno-consult, assistentie op gebied van engeneering, technisch, commercieel, financieel beheer en advies.

Zij kan alle burgerlijke, handels, roerende- en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijke doel.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders en andere vennootschappen.

Het doel kan gewijzigd warden bij besluit van de Algemene Vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschap.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni om tien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch) Staatsblad

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor A. COPPIN, kantoor houdende te 8210 Zedelgem (Veldegem), Rembertstraat 85, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgi§chf Staatsblad



Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten





Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap 'Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 04.06.2013 13151-0182-009
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 27.08.2012 12462-0572-009
25/01/2012
ÿþOndernemingsnr : 0447.727.650

Benaming (voluit) : REMA (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Torhoutsesteenweg 356

8210 Zedelgem (Veldegem)

Onderwerf akte :Omzetting in een BVBA

IN HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF.

OP ACHTENTWINTIG DECEMBER

OM ZEVENTIEN UUR DERTIG MINUTEN

Voor Meester MICHEL VAN DAMME, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-! :; Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme",; geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Ten kantore.Is bijeengekomen: De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap: "REMA", waarvan de zetel van de vennootschap gevestigd is te 821.0 Zedelgem (Veldegem),; Torhoutsesteenweg 356.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Yves TYTGAT, te Gent, op negenentwintig; juni negentienhonderd tweeënnegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad! ;; van zestien juli daarna, onder nummer 19920716-479.

!! Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul LOMMÉE, te Zedelgem,; !` op zestien februari tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad: van drieëntwintig maart daarna, onder nummer 20060323-0054322.

Waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden.

0447.727.650, rechtbank Brugge (afd Oostende)

De zitting wordt geopend om zeventien uur dertig minuten onder voorzitterschap van; nagenoemde mevrouw DE VRIENDT Cathy.

i; Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering wordt afgezien van een verdere; samenstelling van het bureau.

Zijn alhier aanwezig de volgende aandeelhouders, die verklaren titularis te zijn van het achter! hun naam vermeld aantal aandelen in volle eigendom:

1/ De heer DECOCK Wim, geboren te Varsenare op twaalf april negentienhonderd; zesenzestig, echtgenoot van mevrouw DE VRIENDT Cathy, wonende te 8210 Zedelgem (Veldegem),; Torhoutsesteenweg 360.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Christian! RYCKAERT, destijds te Torhout, op vier april negentienhonderd negentig, welk stelsel volgens; ;; verklaring der echtgenoten tot op heden niet gewijzigd is.

Titularis volgens verklaring en blijkens attest KBC de dato veertien december tweeduizend en elf; inzake effectenrekening op naam van DECOCK Wim met nummer 727-4338785-34 van duizend: ;; achthonderd vijftig (1.850) aandelen.

2/ Mevrouw DE VRIENDT Cathy Margriet, geboren te Torhout op vijftien februari! ;; negentienhonderd zesenzestig, , echtgenote van de heer DECOCK Wim wonend te 8210 Zedelgem; ; (Veldegem), Torhoutsesteenweg 360.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Christian! RYCKAERT, destijds te Torhout, op vier april negentien-honderd negentig, welk stelsel volgens; ;; verklaring der echtgenoten tot op heden niet gewijzigd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iveaergelegd ter griffige +mn iee rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Gustenae

1 3 JAN. 2012

Griffie__ e-~rlfrz" er

op

*iaoasaz~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Titularis volgens verklaring en blijkens attest KBC de dato veertien december tweeduizend en elf inzake effectenrekening op naam van DE VRIENDT Cathy met nummer 727-4338783-32 van duizend honderd achtendertig (1.138) aandelen.

3/ De heer DECOCK Wim, voornoemd, en zijn echtgenote van mevrouw DE VRIENDT Cathy, voornoemd, samen wonend te 8210 Zedelgem (Veldegem), Torhoutsesteenweg 360.

Samen titularis volgens verklaring van tien (10) aandelen. Blijkens attest KBC de dato veertien december tweeduizend en elf inzake effectenrekening op naam van DECOCK Wim met nummer 727-4338787-36, volgens verklaring aangekocht met gemeenschappelijke gelden.

4/ Mevrouw COPPIN Agna Rachel Daniella, geboren te Oostende op drieëntwintig april negentienhonderd achtenzestig, (rijksregister nummer 68.04.23-208.73; identiteitskaart nummer 590-6287840-35), echtgenote van de heer Vanden Berghe Dirk Ivan, wonend te 8210 Zedelgem, Rembertstraat 85.

Titularis volgens verklaring van twee (2) aandelen aan toonder.

Totaal vertegenwoordigde aandelen: drieduizend (3.000) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen.

Comparanten verklaren dat momenteel volgende personen bestuurder zijn van de vennootschap: 1/ De heer DECOCK Wim, voornoemd, blijkens benoeming door de algemene vergadering van zestien februari tweeduizend en zes; blijkens beslissing van de algemene vergadering, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig maart daarna, onder nummer 20060323-0054322.

2/ Mevrouw DE VRIENDT Cathy, voornoemd, blijkens herbenoeming door de algemene vergadering van zestien februari tweeduizend en zes; alsook herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, blijkens beslissing van zelfde algemene vergadering, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig maart daarna, onder nummer 20060323-0054322.

3/ Mevrouw COPPIN Agna, voornoemd, blijkens benoeming door de algemene vergadering van zestien februari tweeduizend en zes; blijkens beslissing van de algemene vergadering, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig maart daarna, onder nummer 20060323-0054322.

1/ De voorzitter deelt mee dat er thans drieduizend (3.000) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan, vertegenwoordigend een kapitaal van zevenhonderd drieënveertig duizend zeshonderd tachtig euro zevenenvijftig cent (C 743.680,57). Comparanten verklaren dat alle aandelen volgestort zijn, zodat de som van zevenhonderd drieënveertig duizend zeshonderd tachtig euro zevenenvijftig cent (C 743.680,57) is volgestort. 2/ Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het geheel van het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

3/ De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, drie-vierden van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, behoudens de statutenwijziging die een omzetting in een andere rechtsvorm inhoudt waarvoor het voorstel vier/vijfde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen dient te verkrijgen en behoudens de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden waarvoor een gewone meerderheid volstaat. 4/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

1.De aandeelhouders besloten hun aandelen aan toonder/gedematerialiseerde effecten om te zetten in aandelen op naam. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

De vergadering machtigt de aanwezige gedelegeerde bestuurder om terstond een aandeelhoudersregister op te maken waarin het aandeelhoudersbezit zoals hierboven uiteengezet wordt vermeld, waarvan kopie aan onderhavige akte zal worden gehecht.

De algemene vergadering stelt vast dat de materiële omzetting werd verwezenlijkt door de inschrijving in het register van de aandelen op naam op heden.

2. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LEILA ACCOUNTANCY', kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Verbrandhofstraat 179, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Heidi LEIN, externe accountant, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per dertig september tweeduizend en elf.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en elf en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden ter griffie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De besluiten van het verslag van de externe accountant, voornoemd, luiden als volgt:

VII «BESLUITEN

De staat van activa en passiva van de Naamloze Vennootschap "Renra", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Torhoutsesteenweg 356, 8210 Zedelgem, afgesloten per 30/09/2011, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingsconsultenten.

Onze werkzaamheden zijn er ingezonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/09/2011, die het bestuursorgaan heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 1.021.068,16 Euro is niet kleiner dan het geplaatst kapitaal van 743.680, 57 Euro.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Gedaan te Roeselare,

Op 14 december 2011.

(getekend)

Lein Accountancy bvba

Vertegenwoordigd door Heidi Lein"

3. De vergadering besloot de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0447.727.650 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

4. De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt, met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "REMA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8210 Zedelgem (Veldegem), Torhoutsesteenweg 356.

3. De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het beheer, de administratie van alle roerende en onroerende goederen en van vennootschappen, alsmede al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap heeft tevens tot doel het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daartoe behoren: techno-consult, assistentie op gebied van engeneering, technisch, commercieel, financieel beheer en advies.

Zij kan alle burgerlijke, handels, roerende- en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijke doel.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders en andere vennootschappen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de Algemene Vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschap.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd drieënveertig duizend zeshonderd

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

tachtig euro zevenenvijftig cent (C 743.680,57).

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/drieduizendste (1/3.0005te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

6. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni om tien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen warden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in' naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

9. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

10. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

5. De vergadering aanvaardt het ontslag van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap, te weten:

1/ De heer DECOCK Wim, geboren te Varsenare op twaalf april negentienhonderd zesenzestig, echtgenoot van mevrouw DE VRIENDT Cathy, wonende te 8210 Zedelgem (Veldegem), Torhoutsesteenweg 360.

2/ Mevrouw DE VRIENDT Cathy Margriet, geboren te Torhout op vijftien februari negentienhonderd zesenzestig, echtgenote van de heer DECOCK Wim, wonend te 8210 Zedelgem (Veldegem), Torhoutsesteenweg 360.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 í.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

3/ Mevrouw COPPIN Agna Rachel Daniella, geboren te Oostende op drieëntwintig april" negentienhonderd achtenzestig, echtgenote van de heer Vanden Berghe Dirk Ivan, wonend te 8210 Zedelgem, Rembertstraat 85.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor hun mandaten.

6. De vergadering besloot te benoemen als zaakvoerders van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

1/ De heer DECOCK Wim, voornoemd.

2/ Mevrouw DE VRIENDT Cathy, voornoemd.

De zaakvoerders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A. COPPIN & PARTNERS, te 8210 Zedelgem, Rembertstraat 87, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Deze opzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel 121, 1° van het Wetboek op de Registratierechten en van het artikel 214, § 1 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om achttien uur dertig minuten. WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Brugge (Sint-Andries).

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de leden van het bureau en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als vermeld, getekend met ons Notaris. (volgen de handtekeningen)

Dit uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel.

Voor letterlijk uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Verslag van de extern accountant, met als bijlage verslag van het bestuursorgaan en staat van

actief en passief

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 08.06.2011 11152-0434-010
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 29.06.2010 10249-0089-010
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 25.08.2009 09632-0174-010
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 27.08.2008 08642-0142-007
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 27.07.2007 07514-0373-006
23/03/2006 : KO137417
29/09/2005 : KO137417
23/09/2004 : KO137417
14/07/2003 : KO137417
09/10/2002 : KO137417
07/11/2001 : KO137417
13/10/1999 : KO137418
04/03/1997 : KO137417
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 23.06.2016 16214-0293-008

Coordonnées
REMA

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 356 8210 VELDEGEM

Code postal : 8210
Localité : Veldegem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande