REMVER TRADING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : REMVER TRADING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 633.995.760

Publication

24/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1: Benaming

Artikel 2: Maatschappelijke Zetel

Artikel 3: Doel

Het produceren, herstellen, importeren, kopen, verkopen, exporteren, verhuren en handelen of verhandelen van, elk soort accessoire, artikel, apparaat, bedrijf, machine, werktuigen, goederen, eigendommen, rechten of zaken van eendere welke beschrijving die gebruikt of verhandeld worden door het bedrijf in relatie met elk van zijn objecten;

Aankoop, verkoop, handelsbemiddeling, verhuur, reparatie en onderhoud van computer, kantoormachines,multimedia, communicatieapparatuur, consumentenelektronica en huishoud materiaal; Aankoop, verkoop, handelsbemiddeling, verhuur, reparatie en onderhoud van gereedschapswerktuigen, doe-het-zelf materieel en andere artikelen;

Handel in auto's en lichte bestelwagens, in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden, aanhangwagens, opleggers en caravans, onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

Remmery Stijn, geboren te Izegem op 17 juli 1993, wonende te Elbestraat 61, 8760 Meulebeke

Verstraete Ludwig, geboren te Waregem op 19 november 1992, wonende te Paanderstraat 66, 8760 Meulebeke

Die verklaren hierbij een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgelegd als volgt.

De vennootschap is een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming REMVER TRADING zoals bepaald in boek V van het Wetboek van Vennootschappen.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Brugsesteenweg 12, 8740, Pittem. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

Heden, op 22 juli 2015, zijn volgende personen samengekomen:

Benaming  Zetel  Doel  Duur

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : REMVER TRADING

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Brugsesteenweg 12

*15312566*

Luik B

8740

België

0633995760

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pittem

Griffie

Neergelegd

22-07-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Aankoop, de verkoop, de import, de export, de distributie in kleinhandel van doe-het-zelf artikelen in de breedste zin; daarbij inbegrepen de elektrische en mechanische werkbenodigdheden, vernissen, verven, wandbekleding, constructiematerialen en meubelenassortimenten;

Handel in houtprodukten, rollend materieel en textiel in het algemeen;

Het zagen van hout op maat, de levering aan huis en andere gelijkaardige werken;

Aankoop, de verkoop, de import, de export, de verhuring, de leasing en de algemene vertegenwoordiging van materialen en werkbenodigdheden;

Aankoop, de verkoop, de import, de export, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging van alle elektrische en elektronische materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben;

de plaatsing, het onderhoud, de herstelling van alle elektrische en elektronische installaties;

Het oprichten, onderhouden, bewerken, beheren, bouwen, herbouwen, wijzigen, vergroten, herstellen, verbeteren, aanpassen, bemeubelen, decoreren, controleren, neerhalen of verplaatsen van winkels, kantoren, flatgebouwen, elektrische installaties of waterinstallaties, appartementen, ateliers, fabrieken, bedrijven, machines, magazijnen en andere fabrieken, gebouwen, bedrijven of structuren die het bedrijf misschien wil voor de doelstellingen van hun zaken en om mee te werken, ondersteunen of op andere manier helpen aan de bouwen, verbeteren, onderhouden, bewerken, beheren, uitvoeren of controleren ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van bijstand en hulp onder de meest verschillende vormen aan derden, en dit op het vlak van bestuur en organisatie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden, van ondernemingen onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Het beheren van onroerende goederen (patrimonium); het beheer van onroerende en roerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze goederen te bevorderen zoals onderhoud, verfraaiing en verhuring

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het beheren van roerende goederen, met name aandelen in andere vennootschappen (holding); het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen (holding)

Het verlenen van diensten inzake management en bestuur aan andere vennootschappen of ondernemingen (management)

Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 4: Duurtijd

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op 1 augustus 2015.

Vennoten

Artikel 5:

hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Alle oprichters zijn vennoten en elk aandeel in de vennootschap is gelijk. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

Artikel 8:

Artikel 10:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6:

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden.

Artikel 7:

Maatschappelijk kapitaal Artikel 9:

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66 %) werkonbekwaam wordt bij ontslag, uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot. De gevolgen van dergelijke terugtrekking wordt geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 30.000,00 euro, door de vennoten-oprichters in geld ingebracht zoals blijkt uit volgende verdeling.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 30.000,00 euro en is voor 30.000,00 euro volstort. Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vennoten die als zaakvoerders worden aangesteld en handelen overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor de kosten en vacaties, en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties. De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders toch een vergoeding toekennen.

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald is onder artikel 21.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot hierna gemelde inbreng.

Bestuur  Vertegenwoordiging  Controle

Artikel 11:

De zaakvoeder handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 12: Controle

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft ten allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

documenten en geschriften van de vennootschap.

Er zijn geen commissarissen aangesteld zolang daartoe geen wettelijke verplichting is.

Algemene vergadering

Artikel 13: Samenstelling

De algemene vergadering is rechtsgeldig samengesteld als alle vennoten vertegenwoordigd zijn.

De algemene vergadering beslist over:

Aanvaarding van nieuwe vennoten

Goedkeuring van de jaarrekening en aanwending van het resultaat

Wijziging van de statuten

Artikel 14: Meerderheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dat geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

Op eenendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op 31 december 2016 wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 15: Stemmen

Iedere vennoot heeft recht op één stem per aandeel.

Artikel 16: Jaarvergadering

Boekjaar  Jaarrekening  Resultaat

Artikel 17: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt van 1 augustus 2015 tot 31 december 2016.

Artikel 18: Resultaatverdeling

De algemene vergadering kan daarenboven in bijzondere zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden; de bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in de notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst de algemene kosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene kosten geboekt. Eerst wordt een wettelijke reserve aangelegd van 5 % van de nettowinst tot die wettelijke reserve 10 % van het kapitaal vertegenwoordigt. Van de resterende nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan een intrest op de door hen ingebrachte kapitalen, evenals een winstaandeel aan de zaakvoerders dat geen verband houdt met het kapitaal. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Gebeurlijke verliezen worden overgedragen naar volgend boekjaar.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Ontbinding  Terugtrekking van een vennoot

Artikel 19:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20:

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en het hierna bepaalde onder artikel 22.

Artikel 21:

In geval van overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag, uitsluiting, professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtverkrijgende de sommen uitbetaald die volgens de boekhouding van de vennootschap nog aan die vennoot verschuldigd zijn en die overeenstemmen, wat de aandelen betreffen, met het oorspronkelijk gestort bedrag. De aandelen van de aldus uittredende persoon worden toegewezen aan de bestaande aandeelhouders in verhouding van hun aandelenbezit; eventuele verschillen worden in geld geregeld tussen de aandeelhouders.

Artikel 22:

Artikel 24:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Diverse bepalingen

Artikel 23:

Tussen de vennoten kan een interne regeling worden getroffen waarin wordt vastgesteld:

Werkverdeling

Verlofregeling

Wachtregeling

Vervanging bij tijdelijke afwezigheid, ziekte en verlof

Aanleg van dossiers en vaststelling van een uniforme regeling hiervoor

Aanvaardbare kosten ten laste van de vennootschap

Werking van het secretariaat en regeling van andere administratieve aangelegenheden

Organisatie van de boekhouding

Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek.

Artikel 25:

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bij elkaar gekomen en hebben beslist dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten, vennoten Remmery Stijn en Verstraete Ludwig tegenover derden als vertegenwoordigers van de vennootschap kunnen optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring, beheer en beschikking kunnen stellen en aldus de hoedanigheid hebben van zaakvoerder.

In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, wordt toegekend zijn deel in het eigen vermogen van de vennootschap.

Buitengewone algemene vergadering

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan  Het Boekhoudkantoor , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9230 Wetteren, Laarnesteenweg 24, vertegenwoordigd door Mevrouw Moentjens Veerle, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt in zoveel originelen als er vennoten zijn, te Pittem, 22 juli 2015 en na voorlezing aan comparanten hebben deze getekend:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Remmery Stijn Verstraete Ludwig

Oprichter-vennoot Oprichter-vennoot

Zaakvoerder Zaakvoerder

Tegelijk hiermede neergelegd: oprichtingsakte

Coordonnées
REMVER TRADING

Adresse
BRUGSESTEENWEG 12 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande