RESIDENCE LE CHRIST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RESIDENCE LE CHRIST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 471.687.739

Publication

26/06/2014
ÿþMal Md 11.1

Î c t,4 Liei In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

19 -f

BELGISCH

UR BEtr~.~'i: i6, 1U;,1 STAA-I

NEERGELEGD

2 8 MEI 21114

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

111!11111118111

Ondernemingsnr : 0471.687.739

Benaming

(voluit) : RESIDENCE LE CHRIST

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 184, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, notaris te Kortrijk, op drie en twintig mei tweeduizend

en veertien;

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de°

naamloze vennootschap "RESIDENCE LE CHRIST', met zetel te Harelbeke, Gentsesteenweg 184;

Ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk, onder nummer 0471.687.739 en BTW-:

plichtig onder nummer 13E0471.687.739.

BLIJKT HET VOLGENDE:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat:

I. De vergadering van vandaag volgende agenda heeft

Agenda

t vaststelling dat de aandelen van de vennootschap op naam zijn met aanpassing van de tekst van artikel 6;

van de statuten;

2. wijziging van de externe vertegenwoordigingsmacht in die zin dat de vennootschap in en buiten rechte;

wordt vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder, die individueel kan optreden;

3, vervanging van de tekst van artikel 17 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de gewijzigde externe vertegenwoordigingsmacht;

4, volledige vervanging van de bestaande statuten van de vennootschap door nieuwe statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de vorige besluiten en de huidige wetgeving, zonder te raken aan de, bestaande essentiële elementen van de bestaande statuten en mits goedkeuring van ieder artikel door de algemene vergadering.

IL Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle kapitaalaandelen vertegenwoordigd zijn. Alle bestuurders zijn, aanwezig of vertegenwoordigd of hebben schriftelijk erkend behoorlijk opgeroepen te zijn. De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en besluiten over de agenda, zonder dat het bewijs moet worden overgelegd dat: de forma-liteiten van de bijeenroeping vervuld werden.

III. Om de vergadering bij te wonen, moeten de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders zich; gedragen hebben naar artikel 24 van de statuten.

IV. Om te worden aangenomen, de voorstellen van de agenda, de drie vierden van de stemmen die aan de, stemming deelnemen, moeten bekomen, voor wat de statutenwijzigingen betreft en de gewone meerderheidi voor de overige besluiten.

V. Ieder kapitaalaandeel recht geeft op één stem,

VI. De vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen.

VII De vennootschap geen converteerbare obligaties of warrants uitgegeven heeft;

VIII De vennootschap geen commissaris aangesteld heeft.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD,

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig:

werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de onderwerpen van de agenda motiveren.

BERAADSLAGING.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

Eerste Besluit.

De vergadering stelt vast dat de aandelen van de vennootschap op naam zijn en zij besluit aldus de statuten,

waar nodig hieraan aan te passen zoals hierna weergegeven in de_ nieuwe_ statuten, _

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tweede Besluit.

De vergadering besluit de externe vertegenwoordigingsmacht te wijzigen in die zin dat de vennootschap in en buiten rechte wordt vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder, die individueel kan optreden. Derde Besluit.

Naar aanleiding van de wijziging van de externe vertegenwoordigingsmacht, besluit de vergadering dat de tekst van artikel 17 van de statuten te vervangen door de tekst zoals hierna weergegeven in de nieuwe statuten. Vierde Besluit.

De vergadering besluit de bestaande statuten volledig te vervangen door de nieuwe statuten zoals hierna weergegeven, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de vorige besluiten en de huidige wetgeving, zonder te raken aan de bestaande essentiële elementen van de bestaande statuten en mits goedkeuring van ieder artikel door de algemene vergadering

TITEL I - AARD - VORM - BENAMING.

ARTIKEL EEN. - BENAMING.

De vennootschap is een naamloze vennootschap en heeft als benaming "RESIDENCE LE CHRIST", ARTIKEL TWEE, - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te te Harelbeke, Gentsesteenweg 184.

De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de algemene vergadering of de raad van bestuur.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België door de algemene vergadering of de raad van bestuur. Bij tegenstelling hieromtrent tussen beide organen, zal het besluit van de algemene vergadering voorrang krijgen.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE - DOEL.

a) De vennootschap heeft tot doel;

º% de onroerende promotie in de ruimste zin van het woord, begrijpende onder meer het ontwerpen, programmeren, organiseren, laten uitvoeren, en coordineren van alle onroerende bouwwerken en van bijhorende als aanverwante verrichtingen, de promotie van gebouwen bij middel van aankoop, verkoop, ruiling, oprichting, verhuring, uitbating en beheer van onroerende goederen, evenals van alle immobiliën operaties die hiermede verband houden

º% het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, het ombouwen en het huren en verhuren van deze goederen, de aan- en verkoop ervan, het valoriseren, het makelen, verkavelen, in leasing geven en nemen, uitrusten, verwerven en vervreemden van alle onroerende goederen, gebouwde en onbebouwde; het optreden als immobiliënagent.

I. in leasing geven van octrooien, brevetten en fabricatiemethoden in verband met het bouwbedrijf.

I. het beheer, aan- en verkopen, alsook het huren en verhuren van roerende goederen, rollend en vast materieel van machines en outillage, rechtstreeks of onrechtstreeks bestemd voor de bouwbedrijvigheid

I. de binnenhuisinrichting ontwerpen, coordineren en laten uitvoeren, alsook de handel, nijverheid en vertegenwoordiging betreffende meubels, mobilair en uitrusting die in verband staat met de binnenhuisinrichting.

I. het aannemen, zo privaat als openbaar, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, zo geheel als gedeeltelijk, hetzij rechtstreeks hetzij ais tussenpersoon, van bouwwerken in het algemeen, metsel- en betonwerken, ruwbouw en onder dak zetten, alsmede het aannemen of onderaannemen van algemene bouwwerkzaamheden, slopings- funderings- en grondwerken, het plaatsen van afsluitingen en het aanleggen van terreinen, voegwerken, draineringswerken, onderaannemen en uitvoeren van alle werken behorende tot het bouwbedrijf, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, de fabrikatie, de constructie in de ruimste zin van het woord alsook van de onderdelen en de elementen daarvan

º% het aan- en verkopen van bouwmaterialen en het uitvoeren van afbraakwerken, dit alles alleen of in participatie voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap mag hiertoe alle handelsverrichtingen, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

º% het verlenen van adviezen en diensten aan ondernemingen -- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm en voor elke duur aan alle verbonden ondernemingen ondernemingen of ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat, evenals het verlenen van aval voor diezelfde ondernemingen.

I. het waarnemen van mandaten ais bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, al dan niet verbonden ondernemingen of waarmee een participatieverhouding bestaat, De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in Belgie als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

Dit alles in de meest ruime zin.

. I< Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 70bis Vennootschappenwet.

ARTIKEL VIER, - DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II. - KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL,

Het kapitaal is bepaald op 62.000,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZES. - WIJZIGING VAN HET KAPITAAL.

Het kapitaal kan vermeerderd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Bij

kapt-taalverhoging door inbreng in natura, zal de inbreng steeds onmiddellijk dienen volgestort te worden.

ARTIKEL ZEVEN. - AARD EN OVERDRACHT DER AANDELEN.

De aandelen zijn en blijven op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden overeenkomstig de wet. De

algemene vergadering der aandeelhouders kan beslissen dat het register wordt gehouden In elektronische

vorm, binnen de perken van de wet.

ARTIKEL ACHT.

De raad van bestuur is bevoegd tot het uitgeven van obligatie- of andere leningen.

TITEL Ill. - BESTUUR - TOEZICHT.

ARTIKEL NEGEN. - RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is samengesteld uit tenminste drie leden, onder voorbehoud van de wettelijke of

statutaire uitzonderingen hierop.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn opdracht is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene

vergadering , om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. Bij voortijdige vacature van een lid van de raad

van bestuur, hebben de overige bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot de algemene

vergadering de benoeming bekrachtigt of een andere bestuurder benoemt.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter; bij diens afwezigheid neemt de oudste bestuurder

het voorzitterschap waar.

ARTIKEL TIEN. - BIJEENKOMSTEN EN BERAADSLAGING.

1. De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens de voorzitter of twee bestuurders het aanvragen en deze desnoods zelf uitnodigen.De uitnodigingen moeten 15 vrije dagen op voorhand geschieden door ieder mechanisch of elektronisch geschrift, met aanduiding van agenda en plaats en uur van de vergadering.

2. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering met dezelfde agenda worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en kunnen beslissen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld staan kan de raad van bestuur geldig beraadslagen en besluiten indien alle leden van de raad van bestuur aanwezig of vertegenwoordigd zijn en allen akkoord gaan,

ledere bestuurder mag door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post aan één zijner collega's opdracht geven hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de raad van bestuur om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend. Een bestuurder mag tevens door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post zijn oordeel kenbaar maken en zijn stemmingen duidelijk uitdrukken.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen. Onthoudingen worden niet in aanmerking genomen bij berekening van het aantal stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn, behalve wanneer slechts twee bestuurders benoemd zijn.

Bovendien zullen de besluiten mogen genomen worden bij middel van schriftelijk opgestelde besluiten en opeenvolgend door ieder der bestuurders aangenomen, op voorwaarde dat dusdanige besluiten de totaliteit van de handtekeningen van de bestuurders verzamelen en wanneer voldaan wordt aan de voorwaarden gesteld in artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen

Tenslotte kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité overeenkomstig artikel 524 bis van het wetboek van vennootschappen en er de voorwaarden van aanstelling, ontslag, bezoldiging, duur en werkwijze van de opdracht vrij van bepalen. Het toezicht op het directiecomité komt toe aan de raad van bestuur. Hij zorgt voor bekendmaking van ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad met uitdrukkelijke verwijzing naar artikel 76 van het wetboek van vennootschappen over de tegenstelbaarheid naar derden toe.

ARTIKEL ELF. - NOTULEN,

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in de notulen, die ondertekend worden minstens door de meerderheid der aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingebonden.

De kopieën of uittreksels die bij een rechtspleging of anders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter of door twee be-'stuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL TWAALF. - BEVOEGDHEDEN - HANDTEKENINGEN - VERTE-GENWOOR-+DIGING EN DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen die door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De vennootschap treedt in en buiten rechte geldig op door één gedelegeerd bestuurder, die afzonderlijk kan optreden, onverminderd de verantwoordelijkheid van deze organen tegenover de vennootschap voor schade. Het dagelijks bestuur kan door de raad van bestuur toevertrouwd worden aan:

- één of meer bestuurders;

- één of meer directeurs buiten haar midden gekozen.

Tot daden van dagelijks bestuurworden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

ARTIKEL DERTIEN. -TOEZICHT.

De handelingen van de vennootschap en van haar raad van bestuur worden nagezien door één of meer commissarissen aangesteld door de algemene vergadering, zo de wet dit oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen.

TITEL IV. - ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - BIJEENKOMST - TOELATING.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden de eerste vrijdag van maart, in de zetel of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De raad van bestuur, de voorzitter van de raad van bestuur of de commissaris, zo er één is, zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn daartoe verplicht, wanneer aandeelhouders die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen zulks vorderen bij middel van een schriftelijke aanvraag waarin de agenda vermeld is. In dit laatste geval dient de vergadering gehouden te worden binnen de termijn van een maand te rekenen vanaf de datum van voornoemde schriftelijke aanvraag.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering kan de raad van bestuur eisen dat elke eigenaar van aandelen 5 vrije dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam deponeert in de zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingberichten worden vermeld. Aandeelhouders, bestuurder van de vennootschap, kunnen hun aandelen steeds op de vergadering zelf neerleggen.

ARTIKEL VIJFTIEN. - ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK - AANDE-'LENPAND.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen tegenover de vennootschap, die desnoods de rechten verbonden aan deze aandelen kan schorsen tot een gemeenschappelijke mandataris is aangeduid.

ARTIKEL ZESTIEN. - BUREAU.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of zijn plaatsvervanger, Deze duidt desnoods een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien stemopnemers te kiezen.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING,

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post bij volmacht laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De raad van bestuur kan echter in de uitnodiging voor een bepaalde vergadering voorzien dat deze volmachtdrager noodzakelijk een andere aandeelhouder moet zijn.

Indien de oproeping het voorziet, kunnen de aandeelhouders zelfs per brief of elektronisch stemmen. In dit laatste geval, zal de aandeelhouder de nodige formulieren hiertoe aanvragen bij de raad van bestuur en zijn aandelen ter zelfde tijd neerleggen op de in de oproeping voorziene wijze. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen,

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

.Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ACHTTIEN. - BERAADSLAGIkG.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen in de agenda behalve in geval

van vertegenwoordiging van geheel het kapitaal en aanwezigheid of akkoord van alle bestuurders.

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden besluiten genomen met meerderheid van de

stemmen, welke ook het aantal verte-igenwoordigde stem-'men, welke ook het aantal vertegenwoordigde

effecten weze op de vergadering,

ARTIKEL NEGENTIEN. - VERDAGING

Elke jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie

weken worden verdaagd door de raad van bestuur, ook indien het niet gaat om het bespreken en goedkeuren

van de jaarrekening. De reeds genomen beslissingen worden zodoende geannuleerd.

TITEL V. - BESCHEIDEN - WINSTVERDELING.

ARTIKEL TWINTIG. - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgende jaar, Op het einde van ieder

boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en maakt de raad van bestuur, overeenkomstig de wet, de

inventaris en de jaarrekening op, evenals, indien wettelijk verplicht een jaarverslag,

ARTIKEL 5EN EN TWINTIG. - WINSTVERDELING.

Van de winst, en na de wettelijke afhouding ten voordele van de wettelijke reserve, kan de algemene

vergadering elke som die zij noodzakelijk acht afhouden, om overgedragen te worden op het volgend boekjaar

of om op één of verschillende reserves, waarvan zij de bestemming bepaalt, geboekt te worden. Over het saldo

zal de algemene vergadering vrij besluiten, binnen de perken van de wet,

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - BETALING VAN DE DIVIDENDEN.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en in de plaatsen die door de raad van

bestuur worden aangeduid.

Bovendien mag de raad van bestuur interim-dividenden of voorschotten op dividenden toekennen en

uitkeren op de door de wet voorziene wijze.

TITEL VI. - ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING.

ARTIKEL PRIE EN TWINTIG. - ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap kan ten allen tijde ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen

volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de raad

van bestuur, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaars zullen, behoudens andere bepaling van de algemene vergadering de meeste machten

hebben voorzien door de wet en onder meer in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen .

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - VERDELING VAN HET KAPITAAL.

Na betaling van alle schulden en vereffeningskosten of na de consignatie van de bedragen die nodig zijn om

deze te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder alle aandelen, na zo nodig, alle aandelen

gelijkgesteld te hebben inzake afbetaling of aflossing.

TITEL VIL r ALGEMENE BEPALING.

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG. - KEUZE VAN WOONPLAATS,

Iedere aandeelhouder, bestuurder of vereffenaar die in het buitenland woont, en aan de vennootschap geen

keuze van woonplaats in België heeft laten kennen, doet voor de uitvoering van de statuten woonstkeuze op de

zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig

kunnen gedaan worden. De vennootschap heeft hieromtrent geen andere verplichting dan deze betekeningen

ter beschikking van de belanghebbenden te bewaren,

Alle hierboven genomen besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOLMACHT.

Met het oog op de bewerkingen in het ondernemersloket en de BTW, verklaren de verschijners volmacht

met mogelijkheid tot substitutie te geven aan accountantskantoor Vandelanotte te Brugge, Koningin Astridiaan

29.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Katrien Devaere, notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte wijziging statuten de dato drie en

twintig mei tweeduizend en veertien;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.04.2013, NGL 30.04.2013 13102-0161-015
11/01/2013
ÿþMod word 11.1

Iiiiiiiiinuii 76nuuuu

*130074*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONtT

03

BELGISCI-

Ondernerningsnr : 0471.687.739

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 184 - 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Ondérwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur van de NV VLIMEX, met zetel te 8530 Harelbeke, Damweg 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0436.067.755, gehouden op 31 oktober 2012, blijkt dat de heer Jozef Van Bogaert, wonende te 2880 Bomem, Rietstraat 16, ontslag heeft genomen als vaste vertegenwoordiger van de NV VLIMEX voor de uitoefening van het mandaat als (gedelegeerd-)bestuurder van de NV VLIMEX in de NV RESIDENCE LE CHRIST, en dit met ingang vanaf 1 november 2012.

Uit dezelfde notulen blijkt dat werd beslist om de heer Philip Vlieghe, wonende te 98000 Monaco, Avenue Princesse Grace 39/5, met ingang vanaf 1 november 2012, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de NV VLIMEX voor de uitoefening van het mandaat als (gedelegeerd-)bestuurder van de NV VLIMEX in de NV RESIDENCE LE CHRIST.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd, hetzij door de raad van bestuur die optreedt ais college die handelt door de meerderheid van de bestuurders, hetzij door twee afgevaardigd-bestuurders die gezamenlijk optreden.

Gedaan te Harelbeke, op 31/10/2012.

Getekend:

De heer Jozef Van Bogaert, vaste vertegenwoordiger van de CVBA JEMA

Gédelegeerd-bestuurder

De heer Philip Vlieghe, vaste vertegenwoordiger van de NV VLIMEX

Gedelegeerd-bestuurder

Opde laatste b -- - - , ._...- -- " ----- --- -- -------- ----- - - - -

lz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

RESIDENCE LE CHRIST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2012
ÿþ Mnd Warel 11.1

I :1 C(;, I ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19 -flf [.GiSCH ST

Ondernemingsnr : 0471.687.739

Benaming

(voluit) : Residence Le Christ (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 184 8530 Harelbeke (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutaire ontslagen en benoemingen

Uit het proces-verbaal van de buitengewone vergadering van aandeelhouders van 06 juli 2012 blijkt het; volgende:

1 De heer Joseph VALCKE, wonende te 8792 Desselgem, Dolagestraat 61, neemt ontslag als bestuurder.

2 Met eenparigheid van stemmen wordt kwijting verleend aan de heer Joseph VALCKE voor zijn mandaat als bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

Uit het proces-verbaal van de raad van bestuur van 06 juli 2012 blijkt het volgende:

1 De vergadering noteert het ontslag als gedelegeerd bestuurder van de heer Joseph VALCKE, wonende

te 8792 Desselgem, Dolagestraat 61.

2 De vergadering benoemt tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar de firma VL1MEX

N.V., Damweg 9 te 8530 Harelbeke, O.N. 436.067.755, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jozef VAN BOGAERT, wonende te 2880 Bornem, Rietstraat 16.

JEMA C.V.B.A. gedelegeerd bestuurder Jozef Van Bogaert, vaste vertegenwoordiger

f IIII ~Ilolllllll

*izisasse*

BELGE

20t2

ATSBL Ar

NEERGELEGD

10, 27, e7.

600P4iANDEL

çtrtFtiJK

v

bah aa 6e Staff

BEGKT

MONITEUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2012
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscr

Staatsbic

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

111

1111

1111

*iziass1s~

Ondernemingsnr : 0471.687.739

Benaming

(voluit) : Residence Le Christ

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Opstalstraat 75 8792 Desselgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutaire ontslagen en benoemingen, zetelverplaatsing

Uit het proces-verbaal van de buitengewone vergadering van aandeelhouders van 20 juni 2012 blijkt het volgende:

1 a) Mevrouw Arlette VANKEIRSBILCK, wonende te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan nr. 164 bus 61, neemt ontslag als bestuurder.

b) Wordt benoemd tot bestuurder voor een periode van zes jaar de firma JEMA C.V.B.A., Rietstraat 16 te 2880 Bornem, O.N. 438.102.478, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Jozef VAN BOGAERT, wonende te 2880 Bornem, Rietstraat 16.

c) Wordt benoemd tot bestuurder voor een periode van zes jaar de firma VLIMEX N.V., Damweg 9 te 8530 Harelbeke, O.N. 436.067.755, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jozef VAN BOGAERT, wonende, te 2880 Bornem, Rietstraat 16.

2 Met eenparigheid van stemmen wordt kwijting verleend aan mevrouw Ariette VANKEIRSBILCK voor haar mandaat als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

3 De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg 184.

Uit het proces-verbaal van de raad van bestuur van 20 juni 2012 blijkt het volgende:

1 De vergadering noteert het ontslag als gedelegeerd bestuurder van mevrouw Arlette VANKEIRSBILCK,

wonende te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan nr. 164 bus 61.

2 De vergadering benoemt tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar de firma JEMA

C.V.B.A., Rietstraat 16 te 2880 Bomem, O.N. 438.102.478, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jozef' VAN BOGAERT, wonende te 2880 Bornem, Rietstraat 16.

VALCKE Joseph

gedelegeerd bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

ONITEEJP, BELGE

16 -07- 2012 GISCH Si AATSBLA':'

NEERGELEGD

4, 07. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL dariffie- KORTRIJK

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 30.03.2012 12076-0557-009
03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 28.04.2011 11095-0080-010
22/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.03.2010, NGL 17.03.2010 10067-0569-009
08/12/2009 : BG148727
01/12/2009 : BG148727
27/11/2009 : BG148727
05/05/2009 : BG148727
02/03/2007 : BG148727
13/10/2005 : KO148727
13/10/2005 : KO148727
13/10/2005 : KO148727
19/02/2003 : KO148727
10/02/2003 : KO148727
26/04/2000 : KOA019070
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 03.12.2015, NGL 04.01.2016 16004-0539-015

Coordonnées
RESIDENCE LE CHRIST

Adresse
GENTSESTEENWEG 184 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande