RESIDENCES MARIE-CHRISTINE


Dénomination : RESIDENCES MARIE-CHRISTINE
Forme juridique :
N° entreprise : 439.792.159

Publication

20/05/2014
ÿþ" titi

Mai Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

NEERGELEGD



29. 04, 2014



REgf3BKORANK KOOPTRIJKHANDE1.

ri le

na neerlegging ter griffie van de akt

t11111111.1lIjp1p1111

Voc behot aan Belg Staats

MONIT

12

BELGISCH

UR BELGE

5- 2014 STAATSBLAD

r

Ondememingsnr : 0439.792.1 39

Benaming

(voluit) : RESIDENCES MARIE-CHRISTINE

Rechtsvorm : NV

Zetel : 8930 Menen, Prinses Paolalaan 46

Onderwerp akte : Fusie door overneming

De NV "RESIDENCES RIVIERA", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen,

Prinses Paolalaan 44, houder van het ondememingsnummer BE 0439.792.060.

Overgenomen vennootschap.

De NV "RESIDENCES MARIE-CHRISTINE", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930',

Menen, Prinses Paolalaan 46, houder van het ondernemingsnummer BE 0439.792,159.

Overnemende vennootschap.

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 27 maart 2014 (neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergaderingen hebben unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORAFGAANDE INFORMATIEFORMALITEITEN

De voorzitter deelt mee dat overeenkomstig artikel 720, § 1 en § 2, van het Wetboek van Vennootschappen,

de volgende informatieformaliteiten gelden:

- aan de houders van aandelen op naam wordt uiterlijk 1 maand vóór de algemene vergadering een afschrift':

van het fusievoorstel toegezonden.

- er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formaliteiten hebben vervuld, door de;

statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

- iedere aandeelhouder heeft het recht om uiterlijk 1 maand vôór de algemene vergadering op de zetel van: de vennootschap van .het fusievoorstel kennis te nemen en kan binnen dezelfde termijn een afschrift ervan verkrijgen.

- iedere aandeelhouder heeft het recht uiterlijk 1 maand vóór de algemene vergadering die over het`

fusievoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken :

° het fusievoorstel.

o de jaarrekeningen over de laatste 3 boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken: is.

° de verslagen van de bestuurders over de laatste 3 boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de; fusie betrokken is.

o indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden vóór de datum van het fusievoorstel is afgesloten: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden vóór de datum van dat voorstel zijn vastgesteld, tenzij de aandeelhouders hebben ingestemd dat de tussentijdse cijfers niet vereist zijn.

De algemene vergaderingen, en, voor zoveel nuttig als nuttig, iedere aandeelhouder individueel, besluiten dat zij voldoende ingelicht zijn, en voor zover de vermelde formaliteiten niet volledig zijn nageleefd verzaakt elke algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nuttig, iedere aandeelhouder individueel, aan de eventuele; nietigheid die er gevorderd kan worden wegens het niet naleven van de voorafgaande informatieformaliteiten,

TWEEDE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van het onderhands fusievoorstel overeenkomstig, artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld door de bestuursorganen van vennootschap: "Residences Riviera", en van de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine", gedateerd op 281 november 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4.2 , Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergaderingen over het fusievoorstel. Elke aandeelhouder erkent een kopie ontvangen te hebben van het fusievoorstel, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

DERDE BESLUIT - BEKOMEN VAN DE UNANIEME INSTEMMING

De algemene vergaderingen en alle aandeelhouders (er zijn geen houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden) stemmen in dat overeenkomstig artikel 720, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen de tussentijdse cijfers niet vereist zijn omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden vóór de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden vóór de datum van het fusievoorstel is afgesloten.

VIERDE BESLUIT  FUSIE

De algemene vergaderingen besluiten tot de fusie van de over te nemen vennootschap "Residences Riviera" door middel van de overdracht van haar volledig vermogen, rechten en verplichtingen aan de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine", en dit overeenkomstig de voorwaarden die opgenomen zijn in het fusievoorstel.

Het volgende wordt gepreciseerd:

- de vereenvoudigde procedure uit artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen wordt gevolgd.

- de overdracht gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" die werd afgesloten op 30 september 2013= de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine", tegen de waarde die blijkt uit de vernielde staat.

- boekhoudkundig gezien worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" vanaf 1 oktober 2013 beschouwd als zijnde gebeurd voor rekening van de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine", zodat alle verrichtingen na deze datum in het voordeel en op risico zullen zijn gebeurd van de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine".

- gezien de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" de houder is van alle aandelen in de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" vermeldt het fusievoorstel geen ruilverhouding van de aandelen en gebeurt de overdracht zonder toekenning van nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine".

De algemene vergaderingen stellen vast overeenkomstig artikel 719, 3°, van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen rechten toegekend worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

De algemene vergaderingen stellen vast overeenkomstig artikel 719, 4°, van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van het bestuursorgaan van elke vennootschap die betrokken is bij de fusie.

De algemene vergaderingen zijn op de hoogte van artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen dat onder meer het volgende bepaalt:

- uiterlijk binnen 2 maanden na de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de splitsingsakte - kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan splitsing

- met een vordering die ontstaan is vóór die bekendmaking en nog niet is vervallen, - zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

VIJFDE BESLUIT - OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN, MET BOEKHOUDKUNDIGE

TOEWIJZING EN VASTLEGGEN VAN DE OVERDRACHTSVOORWAARDEN.

De algemene vergadering van de ovememende vennootschap "Residences Marie-Christine" neemt kennis van de afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera", afgesloten op 30 september 2013, met beschrijving van het vermogen van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera". De boekhoudkundige toewijzing van de vermogensbestanddelen gebeurt zoals vermeld in deze boekhoudkundige staat.

De algemene vergaderingen leggen de volgende voorwaarden vast betreffende het vermogen dat wordt overgedragen:

1. De overdracht bevat alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen van het vermogen, zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow die betrekking hebben op het overgedragen vermogen.

2, De overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" zal de eigendom hebben van aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

De overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" verklaart dat het handelsfonds van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera", vrij en onbelast is van alle in het algemeen bevoorrechte schulden en lasten en niet belast is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds bezwaard is met pand en dat de vennootschap geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds verleend heeft.

2. De overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle

( ~ ~ lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" zullen van rechtswege overgaan op de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine", die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera".

Bijgevolg zal de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" in de plaats van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accesscrium van zijn, zijn niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgencmen vennootschap "Residences Riviera" werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" worden vervolgd, die hieruit voordeel zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" zal op algemene wijze bevatten:

a) aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan welke reden dan ook de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is.

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" tegenover derden, hierin begrepen passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" tegenover elke derde, om welke reden dan ook,

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" om ze te bewaren,

8. ln het bijzonder brengt de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" de notaris-minuuthouder op de hoogte van het volgende:

- de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" bezit geen onroerende goederen en is geen houder van zakelijke rechten (zoals bvb. opstalrecht, vruchtgebruik, erfpacht, ...).

- de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" is niet betrokken bij een geschil.

ZESDE BESLUIT- STATUTENWIJZIGING BIJ DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "RESIDENCES MARiE-CHRISTINE"

Overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen dient de algemene vergadering van de overnemende vennootschap "Marie-Christine" te oordelen of naar aanleiding van huidige fusie de statuten, met inbegrip van haar maatschappelijk doel, gewijzigd dienen te worden.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "Marie-Christine" besluit dat haar statuten niet gewijzigd dienen te worden naar aanleiding van huidige fusie, met inbegrip van haar maatschappelijk doel, De huidige feitelijke activiteiten van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" staan immers reeds vermeld in het maatschappelijk doei van de overnemende vennootschap "Marie-Christine".

ZEVENDE BESLUIT - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De algemene vergaderingen stellen vast dat overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

- de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera", die ophoudt te bestaan.

- de overdracht van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" aan de overnemende venncotschap :'Residences Marie-Christine".

Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" tegen aandelen van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera" die worden gehouden door de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine".

ACHTSTE BESLUIT - HERBENOEMING BESTUURSORGAAN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP "RESIDENCES MARIE-CHRISTINE".

. Voesr-behouden aars het Bejgisch .Staatsblad

~ , R

Uit de aanwezigheidslijst voor huidige algemene vergadering blijkt dat de vennootschap op heden niet meer ' dan 2 aandeelhouders heeft. Krachtens artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen mag de raad van bestuur bijgevolg uit 2 leden bestaan.

De algemene vergadering beslist om de volgende personen te benoemen tot bestuurder voor een periode van 6 jaar vanaf heden:

- de heer RIVIERE Alexandre, wonende te 8930 Menen, Prinses Paolalaan 46. - mevrouw DEBEUF Rita, wonende te 8930 Menen, Prinses Paolalaan 46.

Elk mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist

iedere benoemde bestuurder is alhier aanwezig of vertegenwoordigd, en aanvaardt de benoeming, en verklaart tevens dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

NEGENDE BESLUIT -- KWIJTING BESTUURSORGAAN OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "RES1DENCES RIVIERA"

Overeenkomstig artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de algemene vergadering van ' de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" over het verlenen van kwijting aan de bestuurs-en toezichtsorganen van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera".

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap "Residences Marie-Christine" van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting aan het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap "Residences Riviera".

TIENDE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

" aan het bestuursorgaan om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de notaris-minuuthouder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

RAAD VAN BESTUUR

Na de algemene vergadering kwam de raad van bestuur bijeen van de vennootschap "Residences Marie-Christine". De raad van bestuur beslist unaniem om de volgende persoon aan te stellen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur:

- de heer RIVIERE Alexandre, wonende te 8930 Menen, Prinses Paolafaan 46.

De benoemde gedelegeerd bestuurder is hier aanwezig en aanvaardt deze benoeming, en verklaart tevens dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder in een handelsvennootschap.

c

o o

Opgemaakt te Menen op 27 maart 2014.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten van de NV "Residences Marie-Christine".

afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/10/2014
ÿþOndemerningsnr : 0439.792.159

Benaming

(voluit) : RESIDENCES MARIE-CHRISTINE

Rechtsvorm: NV

Zetel: 8930 Menen, Prinses Paolalaan 46

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 29 augustus 2014

(neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING NIEUWE WETGEVING

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van artikel 537 van het Wetboek van: Inkomstenbelastingen, zoals gewijzigd door de Programmawet van 28 juni 2013 (Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013, editie 2).,

De algemene vergadering, en iedere aandeelhouder afzonderlijk, neemt kennis van dit artikel en zijn: voorwaarden van toepassing en behoud, draagwijdte en gevolgen, onder meer

- de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de' 5 belastbare tijdperken voorafgaand aan huidige kapitaalverhoging.

- de bepaling die een kapitaalvermindering binnen 4 of 8 jaar na de laatste inbreng in kapitaC overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, gelijkstelt met een dividendtoekenning met betaling van roerende voorheffing.

- de bepaling dat bij een latere kapitaalvermindering die geacht wordt eerst uit kapitalen voort te komen die: ingebracht werden overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

TWEEDE BESLUIT  TOEKENNING TUSSENTIJDS DIVIDEND

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, besliste de bijzondere algemene vergadering op 18 augustus 2014 om een tussentijds dividend toe te kennen:

- ten belope van een bruto-bedrag ad 1.440.502,80 E.

- te verminderen met 10% roerende voorheffing.

- zijnde netto 1.296.452,52 E.

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, besliste elke' bestaande aandeelhouder individueel om onvoorwaardelijk en onherroepelijk in te tekenen ten belope van het verkregen bedrag op de kapitaalverhoging die volgt op deze dividendtoekenning, en dit naar evenredigheid van, het deel van het kapitaal dcor hun aandelen vertegenwoordigd.

Om de toepassing van artikel 637 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, besliste elke bestaande aandeelhouder individueel

- dat de vermelde dividendtoekenning in contanten gebeurt.

- om onvoorwaardelijk en onherroepelijk in te tekenen ten belope van het verkregen bedrag op de kapitaalverhoging die volgt op deze dividendtoekenning, en dit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De algemene vergadering stelt het volgende vast

het vermelde bruto-bedrag is minimaal vermeld bij de beschikbare reserves en de overgedragen winst op dé jaarrekening die ten laatste is goedgekeurd door de algemene vergadering op 31 maart 2013.

- de toekenning van het tussentijds dividend is in overeenstemming met artikel 617 van het Wetboek van: Vennootschappen (geen uitkering mag gebeuren indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het: netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reservesj die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd).

DERDE Benun- - KAPITAALVERHOGING

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, beslist de algemene vergadering om het bestaande kapitaal te verhogen met minstens het verkregen bedrag uit de gedane vermindering vn reserves.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ModWod 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT7UR BELL

NEERGELEGD

I U SC. 2014

RechIgnejëan KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Vc betic

aan

Betç Staat

20 -1L-

BELGISC1- STAA,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestaande kapitaal van 4.293.547,48 wordt bijgevolg verhoogd met 1.296.452,52 E tot 5.590.000,00 «. De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging

verwezenlijkt wordt door inbreng in geld.

- met creatie en uitgifte van 315 nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf heden,

De bestaande vennoten verklaren in te tekenen op de volledige kapitaalverhoging en de 315 aandelen te verdelen naar evenredigheid tot hun bestaande aandelenbezit, en dit als volgt afgerond:

- de heer Alexandre Rivière tekent 314 aandelen.

- mevrouw Rita Debeuf tekent in op 1 aandeel.

Op deze 316 nieuwe aandelen wordt heden ingeschreven door de bestaande vennoten via een inbreng in geld als volgt:

- afgerond 3.875,0428 E per nieuw aandeel wordt geboekt als maatschappelijk kapitaal, zijnde 1.220.638,50 in het totaal.

- afgerond 240,6794 E per nieuw aandeel wordt geboekt als uitgiftepremie, zijnde 75.814,02 in het totaal, welk bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het maatschappelijk kapitaal.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zijn bijgevolg volgestort ten belope van 100%.

De kapitaalverhoging is heden volledig volstort door middel van inbreng in geld voor 1.298.452,52 E, welk bedrag voorafgaandelijk aan huidige akte, in toepassing van artikel 600 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd is op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 augustus 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris-minuuthouder is afgegeven.

De notaris-minuuthouder bevestigt dat het bedrag van de kapitaalverhoging werd gedeponeerd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT VERWEZENLIJKING EN VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGINGEN

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mil, notaris, akte nemen van het feit dat de vermelde kapitaalverhoging ad 1.296.462,62 E volledig daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 5.590.000,00 E, vertegenwoordigd door 1.423 aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de bestaande statuten te vervangen als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 5.590.000,00 E, vertegenwoordigd door 1.423 aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, en worden reserves omgezet In kapitaal, met toekenning van nieuwe aandelen, dan komen die nieuwe aandelen voor de blote eigendom toe aan de blote eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, en wordt het kapitaal verminderd door terugbetaling aan de aandeelhouders, dan komen de uitgekeerde bedragen toe aan de blote eigenaar, op lest deze te plaatsen met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker.

Voor aandelen bezwaard met vruchtgebruik komt het voorkeurreoht bij een kapitaalverhoging toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen de blote eigenaar en vruchtgebruiker anders overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude, tenzij de vruchtgebruiker afziet van dit recht. Bij het einde van het vruchtgebrulk is de vruchtgebruiker er toe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de nieuwe aandelen. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die de vruchtgebruiker met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in voile eigendom toe. Hij is ertoe gehouden de blote eigenaar de vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht.

Voor in pand gegeven aandelen komt het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging toe aan de eigenaar-pandgever."

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om artikel 33 van de bestaande statuten aan te passen aan de vigerende wetgeving:

"Artikel 33, Ontbinding

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer de algemene vergadering beslist om een of meerdere vereffenaars aan te duiden, bepaalt zij hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt zij vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe de vereffenaars de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Zolang wettelijk vereist, wordt de benoeming van de vereffenaar(s) aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging/homologatie voorgelegd.

De vereffenaars handelen namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebberL

Na aanzuivering van de passive zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze

Voor-

behouden

aan het

aeigisch

Staatsblad

bij -+:idor"rïn-g-iiilren Cre aandelen tot "het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat-iij-çieïtegeriaidïge-n-i terugbetaald warden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

- het eventueel saldo wordt gelijk over al de aandelen verdeeld."

ZESDE BESLUIT OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de; administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank. van koophandel

- aan de notaris-minuuthouder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

o

Opgemaakt te Menen op 29 augustus 2014. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten.

afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEEF~~GEi! CGD

18. 12. 2013

~ RECHT~~DOPNANDEL

!JK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

Ondernemingsnr : 0439.792.159

Benaming "

(voluit) : RESIDENCES MARIE - CHRISTINE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Prinses Paolalaan 46, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 28 november 2013 houdende voorstel tot fusie van de NV MARIE - CHRISTINE, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 8930 Menen, Prins Paolalaan 46, met ondernemingsnummer 0439.792.159, RPR Kortrijk, door overneming van de NV RESIDENCES RIVIERA, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 8930 Menen, Prins Paolalaan 44, met ondernemingsnummer 0439.792.060, RPR Kortrijk, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de NV RESIDENCES MARIE - CHRISTINE houdster is van alle aandelen van de NV RESIDENCES RIVIERA, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de NV RES1DENCES RIVIERA, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de NV RES1DENCES MARIE - CHRISTINE,

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De NV RESIDENCES MARIE - CHRISTINE, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8930 Menen, Prinses Paolalaan 46, met ondememingsnummer 0439.792,159, RPR Kortrijk, werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Paul Soete, destijds notaris met standplaats te Menen op 28 december 1989, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari 1990 onder het nummer 900126-122.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd, houdende o.a. kapitaalverhoging, blijkens akte verleden voor meester Filip Logghe, notaris met standplaats te Menen op 27 december 2011, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 maart 2012 onder het nummer 12052448.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 4.293.547,48 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.108 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 111.108ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

De overgenomen vennootschap:

De NV RESIDENCES RIVIERA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8930 Menen, Prinses Paolalaan 44, met ondernemingsnummer 0439.792.060, RPR Kortrijk, werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Paul Soete, destijds notaris met standplaats te Menen op 28 december 1989, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari 1990 onder het nummer 900126-121,

L

III

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd, houdende o.a, kapitaalverhoging, blijkens akte verleden voor meester Frans Debucquoy, notaris met standplaats te Wevelgem op 27 december 2011, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 maart 2012 onder het nummer 12052448.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.500,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 11250ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 oktober 2013 door de NV RESIDENCES RIVIERA worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV RESIDENCES MARIE  CHRISTINE.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de raden van bestuur van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor NV RESIDENCES MARIE - CHRISTINE

de heer Alexandre Riviere gedelegeerd bestuurder

mevrouw Rita Debeuf bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 28 november 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

T

" , 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

12/12/2013 : KO120471
27/03/2013 : KO120471
08/03/2012 : KO120471
21/12/2011 : KO120471
23/03/2011 : KO120471
06/01/2011 : KO120471
08/04/2010 : KO120471
24/03/2009 : KO120471
14/03/2008 : KO120471
17/04/2007 : KO120471
30/03/2007 : KO120471
21/03/2006 : KO120471
29/03/2005 : KO120471
24/03/2004 : KO120471
03/04/2003 : KO120471
21/04/2001 : KO120471
01/01/1997 : KO120471
01/01/1993 : KO120471
29/10/1992 : KO120471
01/01/1992 : KO120471

Coordonnées
RESIDENCES MARIE-CHRISTINE

Adresse
PRINSES PAOLALAAN 44 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande