RESTAURANT LA CHAPELLE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RESTAURANT LA CHAPELLE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.958.271

Publication

01/04/2014
ÿþà

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

NEERGELEGDTER GRIFFIEVAN DE

RECHTBANKVAN KOOPHANDELTE

BRUGGE(AFDELINGBRüGGE)

op: 19 MRT 2014

DA griffer.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffdë ákte '

Griffie

____________ ________ ....... _________ ........... __-_-..___. ----------- rt__ ----------- .._._...M_"___----------

Ondernemingsnr : 0501.958.271

Benaming (voluit) : RESTAURANT LA CHAPELLE

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gezien de datumverplaatsing van het boekjaar beslist de algemene vergadering met eenparigheid vans: stemmen dat bij wijze van uitzonderingsmaatregel het huidig boekjaar dat begonnen is op 11 december 2012 zal verlengd warden tot 30 september 2014. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen; artikel 35 van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te: vervangen door de volgende tekst: "Artikel 35. Boekiaar - iaarrekeninq .. iaarverslaa.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgende jaar.

i; Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten warden overeenkomstig de wet opgestelden,n_eerfgelegd_bijde;NationaleBankyanBelgiëy_

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.i

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - naamloze vennootschap - statutenwijziging: wijziging naam, wijziging zetel, wijziging boekjaar, wijziging datum algemene vergadering

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 10 maart 2014, neergelegd voor;: registratie, blijkt dat er van :

De naamloze vennootschap "RESTAURANT LA CHAPELLE", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge;! (Sint-Andries), Wittemolenstraat 47, BTW BE BE0501.958.271, rechtspersonenregister Brugge BE0501.958.271.

r Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op 11 december 2012,:; gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 december 2012 onder nummer 1205545.

De statuten van de vennootschap voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden voor notaris Christian`; Vanhyfte te Maldegem op 16 augustus 2013, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18;i ;; september daarna onder nummer 13142523.

.; een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen en volgende beslissingen met eenparigheid van i; stemmen heeft aangenomen: ÁÉ 1. WIJZIGING VAN DE NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "THE JANE". De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel één van de statuten,:! ingevolge voornoemde beslissing, te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 1. Naam. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "THE JANE".

2. WIJZIGING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP,

De algemene " vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap over te ; brengen met ingang van heden naar 2018 Antwerpen, Paradeplein 1. De algemene vergadering beslist met,, ;r eenparigheid van stemmen, en rekening houdende met de hiervoren genomen beslissing, artikel twee van de,, statuten te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 2,- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Paradeplein 1. Deze mag worden

overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van ;; de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

3. WIJZIGING EN VERLENGING BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar te doen aanvangen op 1 oktober

;; en te beëindigen op 30 september van het volgende jaar,

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wittemolenstraat 47

8200 Brugge (Sint-Andries)

mod 11.1

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 7 van het Wetboek van Vennootschappen."

4. WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste maandag van de maand maart om 12 uur. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 20 van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 20. Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering.

! De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand maart om 12 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 12 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergadering en mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld".

5. MACHTIGINGEN

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aile machten aan de Raad van Bestuur en de gedelegeerd-bestuurder om voorgaande beslissingen uit te voeren en machtigt de werkende notaris om de statuten te coördineren.

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van de akte véér registratie en gecoördineerde statuten. De Notaris, Christian VANHYFTE,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~" r+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

18/09/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111fl!mu~udmem~mu~muai~ 09r

319 523* ~s

r! ~ -~ntt~ ~ nr ~1~~ 4i`if

LG~~~;~f~-

RECt-~BANKVAt~ KOOPHAt3~~t-~:1

e 1RUGC31= (Afdelin9 Brue.10)

SBLAD

Ondememingsnr : 0501.958.271

Benaming (voluit) :Restaurant La Chapelle

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wittemolenstraat 47

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte : BAV - Verzaking aan de uitoefening van het voorkeurrecht, aan het inroepen van de termijn van uitoefening ervan, en aan het recht op informatie en kennisname bij aangetekende brief, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. - Verhoging van het maatschappelijk kapitaal welke thans bepaald is op een-enzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) met honderd achtendertig-duizend vijfhonderd euro (¬ 138.500,00) om het aldus te brengen op tweehon-derdduizend euro (¬ 200.000,00), door inbreng in geld en zonder uitgifte van nieuwe aandelen,. - Wijziging van artikel vijf van de statuten. - Machtigingen.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maidegem, op 16 augustus 2013, neergelegd voor: registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

BESLUIT 1, KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald; op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,001 met honderd achtendertigduizend viifhonderdi euro (¬ 138.500,00) om het aldus te brengen op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) door inbreng in; geld, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen. BESLUIT 2. WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN.

:' De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten in overeenstemming; te brengen met de kapitaalverhoging en te vervangen door de volgende tekst: '

"Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend euro (¬ 200.000.00), Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen oo naam zonder vermelding van de nominale waarde". BESLUIT 3. AFSTAND VOORKEURRECHT.

De aandeelhouders verklaren ten persoonlijke titel, en op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze, te verzaken ,; aan de uitoefening van hun voorkeurrecht, aan het inroepen van de termijn ervan, en aan het recht opi ;, informatie en kennisname bij aangetekende brief, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en;

overeenkomstig de bepalingen van de statuten van de vennootschap.

BESLUIT 4. INSCHRIJVING EN VOLSTORTING,

;;1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "S&M BEHEER B.V." voornoemd, alhier vertegenwoordigd;, i; door de besloten vennootschap naar Nederlands recht " Sergio Beheer BV, alhier vertegenwoordigd door dei; heer HERMAN Seraio voornoemd, verklaart, vertegenwoordigd zoals voorzegd, volledig op de hoogte te zijn;; van de statuten van de vennootschap en van haar financiële toestand en verklaart, vertegenwoordigd zoals:; voorzegd, een inbreng te doen in geld voor een bedrag van negenenzestigduizend tweehonderd viiftlq euro (¬ 69.250.00), volledig valstort, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICK BEHEER", voornoemd, alhier'; vertegenwoordigd door de heer BRIL Nick voornoemd, verklaart, vertegenwoordigd zoals voorzegd, volledig op;i de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en van haar financiële toestand en verklaart,;; i! vertegenwoordigd zoals voorzegd, een inbreng te doen in geld voor een bedrag van negenenzestigduizend`:

tweehonderd vijftig euro 1¬ 69.250,00), volledig volstort, zonder uitgifte van nieuwe aandelen. 3;

Voornoemde intekenaars verklaren, vertegenwoordigd zoals voorzegd, en alle leden van de vergadering:; ! erkennen dat de geheelheid van de kapitaalverhoging volledig Is volstort door storting in geld op een bijzondere.,;

rekening -nummer- F_ORItS,_agentschap-Antwerpen.Van-Rijswijck,-op-.naam

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad



van de naamloze vennootschap "Restaurant La Chapelle" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 14 augustus 2013, en dat ons, notaris, is overhandigd om bewaard te worden op het kantoor van de werkende notaris. Over die rekening kan alleen worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

BESLUIT 5. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING 13 VERWEZENLIJKT.

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast en verzoekt ons, werkende notaris, te acteren, dat de kapitaalverhoging ten belope van honderd achtendertigduizend vlifhonderd euro (¬ 136.500,00) volledig werd onderschreven en volledig volstort is en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot tweehonderdduizend euro t¬ 200.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100,00) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde,

BESLUIT 6. LAATSTE BESLUIT : MACHTIGINGEN,

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de Raad van Bestuur en de gedelegeerd-bestuurder om voorgaande beslissingen uit te voeren en machtigt de werkende notaris om de statuten te coördineren.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte v66r registratie.. Gecoördineerde statuten. De Notaris, Christian VANHYFTE.



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(f(f

.11.

NEERGELEGD ber GRIFFIE dei RECHTBANK KOOPHANDEL TE BRUGGE (AfdRling Brugge) op:

1 5 MAART 2013

diffiSmel

11111111

*13098182*

1

be

0

Bi Ste

In het uittreksel, van de beslissing van de raad van bestuur van 10 januari 2013, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2013, werd verkeerdelijk het volgende vermeld :

"

cDe raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om aan te stellen ais gedelegeerd;

" bestuurders, voor een periode van 6 jaar, te weten.

1. de heer HERMAN Sergio Bertrand George [IK B003948304] [RR 70.05.05-771.02], van Nederlandse nationaliteit, chef-restaurantuitbater, geboren te Oostburg (Nederland) op vijf mei negentienhonderd zeventig, wonende te 8340 Damme, Doornstraat 8.

2. de heer HERMAN Michel Jean Guillaume, [I.K. 65FPLJ1], van Nederlandse nationaliteit,; geboren te Oostburg op negen oktober negentienhonderd vierentachtig, wonende te 4524 AP Sluis,;

;; Zuiddijkstraat 15. "

3. de heer BRIL Nick Abraham Jacobus [IK NY 3PP8C40], Kok, geboren te Oostburg op twaalf; april negentienhonderd vierentachtig, wonende te 4524 EL Sluis (Nederland), Klokstraat 7."

; Dit had echter de volgende tekst moeten zijn :

;; "De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen aan te stellen ais gedelegeerd; i bestuurders, voor een periode van 6 jaar, te weten.

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Sergio Beheer BV" met zetel te 4524 JD; Sluis, Sint-Annastraat 181, opgericht bij akte verleden door Notaris Verhaegen Eric, notaris te Sluis= (IJzendijke) op negenentwintig mei tweeduizend en zeven.. i 2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Michel Herman Beheer BV" met zetel te 4524; AP Sluis, Zuiddijkstraat 15, opgericht bij akte verleden door Notaris Verhaegen Eric, notaris.te Sluis: (IJzendljke) op achtentwintig mei tweeduizend en negen.

;; 3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICK BEHEER", met' maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Wittemolenstraat 47, rechtspersonenregister Brugge 0849.522.040, BTW-BE 0849.522.040.

il De bestuurder,

De besloten vennootschap "Sergio Beheer",

Vaste vertegenwoordiger de heer HERMAN Sergio.

;l 1

11 11

,A

Op de laatste blz. van Luik Bvormeldan : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

! Ondememingsnr : 0501.958.271

Benaming (voluit) : Restaurant La Chapelle

(verkort) :

ij

iA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

'' Zetel ; Wittemoiensiraat47

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Raad van Bestuur dd. 10/01/2013

if

31/01/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het -Belgisch

Staatsbias

Nbbl-GELEGD ter GRIME de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling BrUgRe)

op: 1 6 JAM: ZO13

rmertere

Griffie

Ondernemingsnr : 0501.958.271

Benaming (vote) : Restaurant La Chapelle

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wttemolenstraat 47

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Raad van Bestuur dd. 10/01/201 3

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om aan te stellen als gedelegeerd bestuurders, voor een periode van 6 jaar, te weten:

1, de heer HERMAN Sergio Bertrand George j1K B003948304) IRR 70.05.05-771.021 van 's Nederlandse nationaliteit, chef-restaurantuitbater, geboren te Oostburg (Nederland) op vijf mei negentienhonderd zeventig, wonende te 8340 Damme, Doornstraat 8.

2, de heer HERMAN Michel Jean Guillaume, [I.K. 65FPLJ1], van Nederlandse nationaliteit, geboren te Oostburg op negen oktober negentienhonderd vierentachtig, wonende te 4524 AP Sluis, Zuiddijkstraat 15.

3, de heer BRIL Nick Abraham Jacobus [IK NY 3PP8C40], Kok, geboren te Oostburg opi twaalf april negentienhonderd vierentachtig, wonende te 4524 EL Sluis (Nederland), Klokstraat 7

De Bestuurder,

De besloten vennootschap "Sergio beheer",

vaste vertegenwoordiger de heer HERMAN Sergio

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2012
ÿþmo-d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 Hl IN

*12 05545*

r,

'' Ondernemingsnr. .__

Q 5

Benaming (voluit) : Restaurant La Chapelle

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wittemolenstraat 47

8200 Brugge (Sint-Andries)

On + erwerp akte : NV: oprichting

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 11 december 2012, neergelegd voor registratie, blijkt dat er door ;

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "S&M BEHEER B.V.", met zetel te 4524 JD Sluit, Sint-Annastraat 181, opgericht bij akte verleden door Notaris Verhaegen Eric, notaris te Sluis (lJzendijke) op achtentwintig mei tweeduizend en negen.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICK BEHEER", met

maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Wittemolenstraat 47, rechtspersonenregister Brugge 0849.522.040, BTW-BE 0849.522.040,.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris VANHYFTE Christian te Maldegem op tien oktober tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig oktober daarna onder nummer 12173915 en waarvan de statuten tot op heden niet werden

gewijzigd.

Een naamloze vennootschap wordt opgericht.

Naam : Restaurant La Chapelle

Zetel: 8200 Brugge (Sint-Andries), Wittemolenstraat 47

Doel

De vennootschap heeft als doei en dit zowel in België ais in het buitenland :

-Uitbaten, beheren en controleren van horecazaken, restaurants, brasseries, drankgelegenheden, hotels, pensions, !i public en private bars, feestzalen, catering, snackbars, take-way en iedere combinatie hiervan, kortom iedere;: activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het verschaffen van verblijfsmogelijkheid met ei zonder eetgelegenheid, het klaarmaken, verwerken, verbruiken - ter plaatse of door afname of thuisbrenging - van voedingswaren en dranken, alsmede de organisatie van demonstratie- en degustatiesessies, seminaries,!: vergaderingen en congressen, alsook de activiteit van groot- en kleinhandel in voedingsproducten en hun derivaten,:: de in- en uitvoer van voedingswaren, dranken en samenhangende producten, de aan- en verkoop van;: horecabenodigdheden, de dienstverlening in de brede zin aan de horecasector, zonder dat deze opsomming binnen;: de voedings- en horecasector als beperkend kan beschouwd worden.

- Het bemiddelen en optreden als raadgever of tussenpersoon. - Het voeren van een onderneming van binnenhuisinrichting.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. ?;

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële,;; roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot: stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, en/of deii verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en onderne mingen, zowel in binnen- ais buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend!; doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk!; doel.

indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die!: activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en; bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis,; bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ; ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGI_LEGD bsr-urdFFIE oei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdieeing Brugge)

a 2 DEC. 2012

gelir

Griffie

Op;

mod 11.1

persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten. "

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

; Duur:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kaoi aal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500.00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale

waarde.

[ lnbren4 in geld:

1. De besloten vennootschap "S&M beheer" voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van dertigduizend zevenhonderd viiftiq euro (¬ 30.750,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nick Beheer" voornoemd, verklaren een inbreng te doen in geld ten belope van dertigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 30.750.00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

De oprichters verklaren dat een storting werd gedaan ten bedrage van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) zodat alle aandelen volstort zijn.

Best ur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat ' er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule, E vermeld onder artikel 15 van deze statuten, krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de ° rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij ; afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek), waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagarde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen via telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

ln uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks i_vereisenr kunnen- de_besluitenwan.de raad.van-bestuur- worden genomen. bij eenparig-schriftelijk.akkoord.van.de.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

A. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

B. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

C. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd:

A. Voor alle handelingen die het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) niet overtreffen door een gedelegeerd-bestuurder, die alleen optreedt.

B. Voor alle overige handelingen door drie bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een

gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk

° daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden ais gedaan

in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden

gebracht.

Algemene vergadering :

: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december om twaalf uur of op

het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om

twaalf uur of op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december

tweeduizend veertien om twaalf uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boeklaar

Het boekjaar begint op een juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar begint elf december tweeduizend en twaalf om te eindigen op dertig juni tweeduizend

veertien.

Bestemming van de winst - Reserve.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent afgenomen voor de vorming van

de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de nettowinst.

' BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518, paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot

eerste bestuurders benoemd

1. De besloten vennootschap "Sergio beheer" voornoemd, alhier vertegenwoordigd door de heer HERMAN Sergio voornoemd, en met als vaste vertegenwoordiger de heer HERMAN Sergio voornoemd,

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Michel Herman Beheer BV" met zetel te 4524 AP Sluis, Zuiddijkstraat 15, opgericht bij akte verleden door Notaris Verhaegen Eric, notaris te Sluis (IJzendijke) op achtentwintig mei tweeduizend en negen, alhier vertegenwoordigd door de heer HERMAN Michel Jean Guillaume, [I.K. 65FPLJ1j, wonende te 4524 AP Sluis, Zuiddijkstraat 15, en met als vaste vertegenwoordiger de heer HERMAN Michel voornoemd.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Nick beheer'' voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Nick Bril voornoemd.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De werkende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de, verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

* tt

mod 11.1.

vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

AANSTELLENG VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIEVENS ACCOUNTANCY SERVICES, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Wittemolenstraat 47, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.W."-nummer, en voor de activering van i het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer Herman Michel de bijzondere bevoegdheid verleend orn, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de "ING", agentschap Oostkamp.

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte vóór registratie.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" , behouden

aan het e Belgisch Staatsblad

Coordonnées
RESTAURANT LA CHAPELLE

Adresse
WITTEMOLENSTRAAT 47 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande