RETEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RETEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.715.156

Publication

16/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

computersystemen.

- Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen.

- Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

- De installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden).

- Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame.

- De reparatie van audio- en videoapparatuur en van elektrische huishoudapparaten.

- De installatie van particuliere zwembaden.

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort.

- Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

- Niet gespecialiseerde handelsbemiddeling.

- Het snoeien van bomen en heggen en het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, landschapsverzorging.

- Onderneming voor het dakdekken, en de bouw van dakconstructies.

- Het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal.

- Het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

- Droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer.

- Onderneming voor het plaatsen van vloer- en wandtegels.

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton en waterafstotende producten.

- Onderneming voor het aanbrengen van chape.

- Stukadoorswerk, het aanbrengen van pleister en stukadoorswerk aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen.

- Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken.

- Isolatiewerkzaamheden.

- Onderneming voor het timmer- en schrijnwerk van gebouwen.

- Onderneming voor het plaatsen van vloerbedekking van hout en andere materialen.

- De vervaardiging van hang- en sluitwerk.

- De montage van buiten- en binnen schrijnwerk van hout of van kunststof.

- De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzovoort.

- Onderneming voor het vervaardigen van meubels.

- Onderneming voor de vervaardiging van metaalschrijnwerk en de montage ervan.

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden en traliewerk.

- De installatie van binnendeuren en scheidingswanden.

- Het plaatsen van behang.

- Het schilderen van gebouwen en metalen constructies, dit zowel binnen- als buitenwerk.

- Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort).

- De installatie van stores en zonneschermen.

- Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

- Plaatsing, reparatie en onderhoud van airco-installaties.

- Loodgieterswerk algemeen.

- Toepassingen in het kader van groene energie in de ruimste zin.

- Projectontwikkeling voor woningbouw, de bouw van appartementen en infrastructuurwerken.

- Technische studiën en ingenieursactiviteiten.

- Paardensport - opleidingen en aanverwante activiteiten - het organiseren van allerhande opleidingen en daarmee verband houdende excursies, het werken als zelfstandig sportbeoefenaar en instructeur, het houden van toezicht tijdens opleidingen en excursies en andere ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening, meer specifiek in de paardensport dit alles opnieuw in de ruimste zin.

- Het uitbaten van een manege voor het beoefenen van de paardensport, waaronder doch niet beperkend, de opleiding tot ruiter, paardendressuur, jumping, military, het organiseren van springwedstrijden, het opleiden en stallen van paarden, de verhuring van paarden, aan- en verkoop van paarden en levende dieren, de aan- en verkoop van toebehoren en uitrustinggoederen, materiaal met betrekking tot de paardensport.

- Handel in levende dieren.

- Landbouwactiviteiten in de ruimste zin.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief aken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen: het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische administratie en financiële bijstand aan deze vennootschap en onderneming.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen en kopen, verkopen, en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende handelsvennootschap, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)- publiek rechterlijk statuut.

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde onderneming.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtsverhandelingen stellen om dit doel te realiseren.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op welke andere wijze, in de onderneming, vereniging of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op die wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichting. Bedrag van het kapitaal: vijfenveertigduizend euro (45.000,00 EUR), volledig volgestort in geld. Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij de KBC Bank te Sint-Eloois-Winkel.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Benoeming zaakvoerders: Zijn benoemd als statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACOR SYSTEMS , met zetel te 8880 Ledegem,  t Lindeke 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister, ondernemingsnummer BTW BE 0467.287.897, vast vertegenwoordigd door de heer COOLS Andy, voornoemd.

2. De heer LOEMAN Tom, voornoemd.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de eerste zaterdag van de maand maart om negen uur (9u00), op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 september 2016.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. 13 januari 2015.

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 04.03.2017, NGL 15.03.2017 17063-0495-012

Coordonnées
RETEX

Adresse
OOSTLAAN 10 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande