RIETENDAKEN COLPAERT - GOTINK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIETENDAKEN COLPAERT - GOTINK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.678.569

Publication

13/05/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR

05 -05-

G1SCH ST



Fi(EERGELEGD

e



MI' 18. 04. 2014

ATAMM<N412r`Pi?tr,911ffieL 9re

1111

11

II

*14098470*

V beh aa Bel Staa

_E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0521.678.569

Benaming (voluit) : Rietendaken Colpaert - Gotink

/ (verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: Koutermanstraat 13B

8550 Zwevegem

;!

Onderwerp akte :Ontbinding - Afsluiting vereffening

Uit een akte verleden vcor notaris Philippe Aerts te Essen op 18 maart 2014, geregistreerd vier bladen twee verzendingen, te Brasschaat, Registratie Il, de 24 maart 2014, boek 202, blad 98, yak; 12, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), de Eerstaanwezend Inspecteur get. E. Schrauwen, blijkt met d& betrekking de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Rietendaken Colpaert Gotink", rechtspersonenregister Kortrijk 0521.678.569, met zetel te 8550 Zwevegen! :! Koutermanstraat 13B, dat:

1) De algemene vergadering kennis heeft genomen van het bijzonder verslag van dei zaakvoerdersdd, 6 februari 2014, waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de! !i vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van activa en passiva van dei vennootschap afgesloten op 31 december 2013,

i! De algemene vergadering tevens kennis heeft genomen van het verslag door de bedrijfsrevisor,

dd 21 februari 2014, omtrent de staat van activa en passiva, met vermelding of daarin de toestand!

:1 "

!: van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven., Beide verslagen' werden opgemaakt volgens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen;

Het verslag, opgemaakt op 21 februari 2014 door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Parmentier Guy te 2900 Schoten, Valklaan 31, luidt als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mil toe gewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de BESLOTEN! VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID " RIETENDAKEN COLPAERT GOTINK " kan ik verklaren dat:

" op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met! de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig! verslag, we besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en i !! sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw! beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 december 2013.

" De staat van activa en passive, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 december 2013 vaW :! genoemde vennootschap, de netto-vermogenstoestand ten bedrage van 1.172,32 EUR volledig erij getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en! voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komtl een belangrijke marge van onzekerheid toe.

:! Het bestuursorgaan wenst gebruik te maken van de procedure van vereffening in één akte. Mt; hebben echter geen inzage in mogelijke toekomstige schulden van de vennootschap en makeni bijgevolg voorbehoud van de wettigheid van deze verrichting.

Schoten, 21 februari 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

_Vpor-e.

trègnouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haarl

vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrilfsrevisor

De algemene vergadering heeft beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat

vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

2) De algemene vergadering de jaarrekening op datum van 31 oktober 2013 heeft goedgekeurd,

3) De vergadering heeft beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Rietendaken Colpaert - Gotink" te 8560 Zwevegem, Koutermanstraat 13B, te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

4) De vergadering heeft met unanimiteit beslist, gezien de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, te verzaken aan de termijn van één maand die voorgeschreven is door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle vennoten hebben bevestigd voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

5) De vergadering heeft beslist om de zaakvoerders, zo voor het verleden als voor de toekomst, te ontslaan en om hen van hun taak te ontheffen en hen volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

De zaakvoerders, zijnde mevrouw Nelen, Marleen, en de heer Gotink, Marc, en vaste vertegenwoordiger, zijnde de heer Colpaert, Chris, hebben verklaard hun voormeld ontslag als zaakvoerders en vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

6) Door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, de vennoten gemachtigd zijn het gehele vermogen, zowel actief en passief van de vennootschap, te ontvangen. Hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De vennoten hebben verklaard en hebben zich ertoe verbonden de eventueel niet gekende schulden persoonlijk ten laste te nemen.

7) De vergadering de afrekening voor gesloten heeft verklaard en blijkt dat de vergadering heeft vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Rietendaken Colpaert - Gotink", te 8550 Zwevegem, Koutermanstraat 13B, definitief is opgehouden te bestaan.

8) De vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd zullen worden en gedurende ten minste vijf jaar in de woonplaats van de zaakvoerder te Zwevegem. Koutermanstraat 13B, bewaard worden,

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Philippe Aerts te Essen

Tegelijk hiermede neergelegd;

- expeditie der akte;

-verslag van de zaakvoerders de dato 6 februari 2014;

-verslag bedrijfsreviscr de dato 21 februari 2014;

Op de laatste blz. van Luik a vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2013
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

tn Dl 2013

ÁéCtrIYBArm i< Li~IANDavL

_ ~~~~~~l~I le



V< beh< aat Belt Staa'

1 1265

'- --

-

: Ondernemingsnr: 0 618, 565

Benaming (voluit) : Rietendaken Colpaert - Gotink

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koutermanstraat 13B

8550 Zwevegem

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Philippe Aerts te Essen op 26 februari 2013, te registreren blijkt dat de; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Rietendaken Colpaert - Gotink", met zetel te 8550E Zwevegem, Koutermanstraat 13B, werd opgericht door 1) de heer Colpaert, Chris Antoon Gaston, wonende te: 8550 Zwevegem, Koutermanstraat 13B; 2) mevrouw Nelen Marleen Joanna Joannes, wonende te 8550: Zwevegem, Koutermanstraat 13B.

De oprichting bevat de volgende gegevens

Naam : Rietendaken Colpaert - Gotink

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 8550 Zwevegem, Koutermanstraat 13B.

Duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

Dakbedekking in riet, hout, metaal en in alle aanverwante producten, evenals het onderhoud van: daken. Verkoop van alle producten in de bouwwereld en dakbedekking.

- Consultancy- en studiediensten in de meest ruime zin.

- Aan- en verkoop van alle roerende goederen.

Aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen

- De mogelijkheid om bestuurdersmandaten uit te oefenen en het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en onderaannemingen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in; consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag ondermeer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, burgerlijk- en roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zo in België of in bet buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of te bevorderen.

- Zij mag aile brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen,: uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in aile ondernemingen verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of; aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking of; associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. De vennootschap' mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen.

- Bestuur en management in de meest ruime zin.

Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen  als in buitenland, zowel in groot  als in kleinhandel.

Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, aile roerende,

onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgen-echtelijke verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van; inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze; zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die; van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als; vertegenwoordiger,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

ehsuden

" aan het Belgisch Staatsblad

- zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Ir1 de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk éénlhonderdsten (11100ste) van het kapitaal.

Volstorting van het kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat deponering ten belope van zesduizend tweehonderd euro (é 6.200,00) in geld van het gestorte kapitaal bij Dexia Bank heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienMig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen of buiten voormelde bevoegdheidsbeperkingen vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste maandag van de maand juni om 17.00 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015,

Boekjaar:.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op 31 december 2014

Reserves- Verdeling winst en overblijvend saldo na vereffing :

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn,

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanmeer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

Benoeming zaakvoerders-vaste vertegenwoordiger

Worden als niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap

- De heer Colpaert, Chris, voornoemd

- De heer Gotink, Marc Emma Ludovicus, wonende te 2910 Essen, Steenovenstraat 119.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

De vergadering beslist de heer Colpaert, Chris, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurderizaakvoerder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzonder volmacht aan Accountants & Belastingconsulenten Factum Fiscalis BVBA, 2950 Kapellen, Koerspleindreef 31, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, met in het bijzonder de Administratie van de ondememings- en inkomensfiscaliteit en de B.T.W., alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondernemingsloket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen te vervullen alsmede alle verplichtingen inzake het eociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het KB 38 dd. 27 juli 1967 en de Wet van 26 juni 1992 en 30 december 1992 in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

mod 1 i.1

Voor-

V`behc ,den

han het

Belgisch

Staatsblad

Voor uittreksel

Notaris Philippe Aerts te Essen









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk neergelegd

-Uitgifte van de oprichtingsakte





Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) gevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RIETENDAKEN COLPAERT - GOTINK

Adresse
KOUTERMANSTRAAT 13B 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande