RIK VANACKER - MAURICETTE ODENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RIK VANACKER - MAURICETTE ODENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.189.227

Publication

17/09/2014
ÿþMal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Tegelijk hiermee neergelegd

verslag zaakvoerders,

" met bijhorende staat actief en passief

. Notulen van deze Bijzondere Algemene Vergadering

Sint-Eloois-Vijve(Waregem)

22/07/2014

Rik Vanacker, zaakvoerder

Mauricette Odent, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: Benaming

(volait) : (verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte e

0843189227

RIK VANACKER-NIAURICETTE ODENT

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

HOEVELAAN 34 8793 SENT-ELOO1S-VINE(WAREGEM)

VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING-AFSLUITING VEREFFENING

Uit de verslaggeving van de bijzondere algemene vergadering van de VOF Rik Van acker-mauricette Odent, gehouden op 22/7/2014 op de maatschappelijke zetel te 8793 Sint-Eloois-Vijve(Waregem), Hoevelaan 34, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen

- Overeenkomst artikel 184,5° van het Wetboek van Vennootschappen, besluit de vergadering tot ontbinding en vereffening in één keer, zijnde tijdens deze Bijzondere Algemene Vergadering;

- De Vergadering stelt het einde vast van het mandaat van de zaakvoerders, gezien de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap;

- Overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, besluit de vergadering dat de fondsen die aan de vennoten niet afgegeven warden, bij de deposito-en Consignatiekas zullen gedeponeerd warden, en dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar zullen worden neergelegd en bewaard te 8793 Waregem, Hoevelaan 34;

- Ais gevolg daarvan, stelt de vergadering vast dat de vereffening afgesloten is en dat de Vennootschap Onder Firma opgehouden heeft te bestaan.

- De Vergadering besluit tot uitvoering van de genomen besluiten, en stelt daarnaast de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving , wijziging of stopzetting bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen; en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van Koophandel,

met name Accountantskantoor Hinnekens, Aalbeeksesteenweg 76 te 8500 kortrijk, evenals aan zijn aangestelden en lasthebbers

I III ID III U 101 III

*14171278*



10 II MONITEUR BELGE NEERGELEGD

1 -09- 2014 - 4 AV. 2014

131.1GISCH STAATSRLAD Rechtbank van KOOPHANDEL etejecl. KORTRIJK





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2012
ÿþMod Word 11.1

Ii-:ç; alIn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



 MEERGELEUiD

 25. 01. 2012





r:i.HTl3ANK

KOOPHANDEL

elle IJK

-02- 2012

2

MOSVrTEUIi BELGE D RECTION

H STAA, s 3

ESTUU R

BELGISC

B

" iaosssii*

II

Vc behc

aar Bell Staal

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hoevelaan 34, 8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

De hierna vermelde personen verklaren een vennootschap onder firma op te richten:

1.VANACKER Rik Valeer, verkoper, geboren te Roeselare op drieëntwintig Mei negentienhonderd negenenveertig, Nationaal nummer 49.05.23-377.94, echtgenoot van Odent Mauricette Marie, en wonende te 8793 Sint-Eloois-Vijve, Hoevelaan 34.

2.ODENT Mauricette Marie L, Geboren te Moeskroen op Drieëntwintig Juli negentienhonderd zevenenveertig, Nationaal nummer 47.07.23-314.32, echtgenoot van Vancker Rik Vleer, en wonende te 8793 Sint-Eloois-vijve, Hoevelaan 34.

1.OPRICHTING

A/ De Vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een vennootschap onder fmna en met de naam "Rik Vanacker  Mauricette Odent'

De Maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 8793 Sint-Eloois-vijve (Waregem), Hoevelaan 34.

B/ Het maatschappelijk Kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt TWEE DUIZEND EURO.

(2.000 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door 20 aandelen.

De vennoten- oprichters onderschrijven elk de helft ; en krijgen hiervoor elk 10 aandelen toegewezen.

De inbreng in geld werd door de vennoten - oprichters volstort op de financiële rekening van de vennootschap m.n. Duizend euro (1.000 EUR) door Vanacker Rik en Duizend euro (1.000 EUR) door Odent Mauricette.

2. STATUTEN

De statuten worden vastgesteld als volgt:

RECHTSVORM,AARD,NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma. Haar benaming luidt " Rik Vanacker-Mauricette Odent " ; de benaming zal steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de bewoording "vennootschap onder firma" of afgekort "VOF". Zij heeft de uitoefening van een handelsactiviteit tot doel en wordt beschouwd als een handelsvennootschap die de hoedanigheid van koopman verkrijgt.

DA zetel tian.e_venneolsohap is_gQvo_tigde.3.799_3.intrElon 9.-Xijmo ( faugpm),.H_o_ey_e_la n 34,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

o8trlile229-

Rik Vanacker - Mauricette Odent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zetel mag overgebracht worden naar iedere plaats in België,,bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. Iedere wijziging van zetel wordt door toedoen van het bestuursorgaan bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag , bij beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels, exploitatiezetels, filialen, agentschappen en depots vestigen in België of in het buitenland.

De Vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland ; zowel in eigen naam, als voor rekening van derden ;

- het aankopen, verkopen, importeren, exporteren, groot- en kleinhandel, vervaardigen en verwerken van Veranda's, Pergola's, Ramen, Deuren, Zonweringen, en aile aanverwante artikelen ;

- Het uitvoeren- coördineren van werken mbt de betreffende artikelen, het verlenen van advies in deze, of inzake aanverwante niches ;

- Het uitvoeren van overige bouwwerken ;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciele, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doet of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAALVERMOGEN

Het Maatschappelijk kapitaal bedraagt twee duizend euro. (2,000 EUR) Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 20 aandelen.

Het kapitaal wordt door de oprichters- vennoten in speciën ingebracht, elk voor een gelijk deel ; m.n, duizend euro (1.000 EUR) door Vanacker Rik, en duizend euro (1.000 EUR) door Odent Mauricette, waarvoor hen elk respectievelijk 10 aandelen worden toegekend.

De algemene vergadering kan ten allen tijde beslissen, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot een kapitaalsverhoging of een kapitaalsvermindering, op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ment inachtneming van alle wettelijke voorschriften en statutaire bepalingen ter zake.

DE VENNOTEN

De oprichters, m.n. Vanacker Rik Vaceer, Verkoper, wonende te 8793 Sint-Eloois-vijve, Hoevelaan 34; en Odent Mauricette Marie L, wonende te 8793 Sint-Etoois-Vijve, hoevelaan 34.

Ze hebben een gelijk aandeel h de vennootschap.

De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap, ook ai heeft een enkele vennoot getekend, mits dit met gemeenschappelijk naam gebeurde.

De vennoten kunnen niet persoonlijk worden veroordeeld op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang deze niet zelf is veroordeeld.

De Vennoot die persoonlijk aangesproken werd een verbintenis van de vennootschap na te komen, heeft evenwel verhaal tegenover de andere vennoten voor hetgeen hij boven zijn deel heeft betaald. Elke vennoot dient immers bij te dragen in de verliezen in verhouding tot de gedane inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR  CONTROLE

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het gaat zowel om daden van louter beheer als om daden van beschikking. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid, rekening houdend met onderstaande bepalingen.

In geval er meer dan één zaakvoerder is, beschikt iedere zaakvoerder op zich over voormelde bevoegdheden, met uitzondering van de handelingen zoals hierna bepaald, waarvoor de handtekening van twee zaakvoerders is vereist. Voor het ondertekenen van aktes, aangaan van verbintenissen, of overgaan tot aankopen ; voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR) dienen twee zaakvoerders samen op te treden.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kostenloze titel wordt uitgeoefend. Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering het bedrag van deze bezoldiging.

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering, onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks - en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. Elk aandeel geeft recht op 7 stem.

De vennoten kunnen aile beslissingen nemen die tot de bevoegdheden van de algemene vergadering behoren. De algemene vergadering beslist ondermeer over : statutenwijzigingen, kapitaalverhoging, kapitaalvermindering, de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van het resultaat.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten slechts geldig besluiten met éénparigheid van stemmen. Andere beslissingen worden eveneens slechts geldig genomen met éénparigheid van stemmen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni, om zestien uur op de maatschappelijke zetel of op elk adres in de bijeenroeping aangeduid. De vennoten moeten minstens vijftien dagen op voorhand bij gewone brief tot de algemene vergadering worden opgeroepen. Zo alle vennoten aanwezig zijn, is de oproeping per brief niet noodzakelijk.

.JAARREKENING  WINSTVERDELING

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris en een jaarrekening op. De vennootschap zal met toepassing van artikel 93 van het Wetboek van vennootschappen geen jaarrekening behoeven op te stellen volgens de regels die de Koning heeft vastgesteld overeenkomstig artikel 92§1, wanneer de omzet over het laatste boekjaar, exclusief de belasting over de toegevoegde waarde, het door de Koning bepaald bedrag niet overschrijdt. Wordt dit bedrag wel overschreden, dan moet de jaarrekening dienovereenkomstig opgesteld worden, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

G"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de VOF een "kleine vennootschap" blijft zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, mag ze haar jaarrekening opmaken volgens een verkort schema.

Het Bestuursorgaan is niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap valt onder de toepassing van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen. In het andere geval, stelt het bestuursorgaan jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen.

Er is geen openbaarmakingsverplichting m.b.t. de jaarrekening zolang de vennootschap valt onder toepassing van artikel 97. In het andere geval, moet de jaarrekening jaarlijks door toedoen van het

bestuursorgaan worden neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat wanneer de jaarrekening door haar wordt goedgekeurd. Zij bepaalt hoe de winst eventueel wordt verdeeld of hoe het verlies eventueel wordt omgeslagen tussen de vennoten, maar met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

ONTBINDING  VEREFFENING.

Het overlijden, de onbekwaamverklaring, of het kennelijk onvermogen van één van de vennoten heeft de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Ook de verklaring van één of meer vennoten dat zij niet langer tot de vennootschap willen behoren, heeft de ontbinding van de vennootschap tot gevolg, mits onderstaande voorwaarden zijn voldaan. Ze geschiedt door een opzegging aan alle vennoten, per aangetekende brief. De opzegging dient tijdig en ter goeder trouw te gebeuren. Ze gebeurt niet ter goede trouw wanneer de vennoot opzegt om zich persoonlijk de winst toe te eigenen die de vennoten zich hadden voorgenomen gemeenschappelijk te genieten. Zij geschiedt ontijdig, wanneer de zaken niet meer in hun geheel zijn en het belang van de vennootschap vordert dat de ontbinding uitgesteld wordt.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden wanneer de algemene vergadering daartoe beslist.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de vennoten- zaakvoerders, van rechtswege, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd. De vereffenaar(s) zullen handelen overeenkomstig de bepalingen van de vennootschapswetgeving.

Tenzij de algemene vergadering de vereffeningswijze op een ander manier geregeld heeft, geldt onderstaande. Nadat de schulden van de vennootschap vereffend zijn, en de vennoten hun inbreng hebben teruggenomen, komt het resultaat toe aan de vennoten in evenredigheid aan ieders inbreng.

Als na vereffening van de schulden onvoldoende overblijft om ieders inbreng terug te geven, heeft elke vennoot recht op gedeeltelijke teruggave in verhouding tot de gedane inbreng.

Als de opbrengst van de activa onvoldoende is om de schulden aan derden te betalen, zijn de vennoten ertoe gehouden, in evenredigheid aan ieders inbreng, bij te betalen om het tekort te dekken. Blijft één van de vennoten in gebreke, dan moet de andere vennoten voor hem bijstorten. Zij hebben dan verhaal op hem.

ALGEMENE BESCHIKKINGEN

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben in de maatschappelijke zetel.

De vennoten wil zich volkomen schikken naar het wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen in de statuten opgenomen, die eventueel strijdig zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen geacht niet te zijn geschreven.

g.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ ~ "

a "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

47

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3.OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN

1. Alle in naam van de oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

2. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie tot éénendertig december tweeduizendentwaalf.

De eerste jaarvergadering zat plaats hebben op de eerste zaterdag van de maand juni tweedulzendendertien.

3. De oprichters benoemen volgende personen als gewone zaakvoerders:

Vanacker Rik voornoemd en Odent Mauricette voornoemd.

Hun mandaat is van onbepaalde duur en is bezoldigd

Slotbepalingen:

Aldus opgemaakt te Sint-Eloois-Vijve (Waregem) op 31/12/2011 in 4 Originele exemplaren, waarvan elke deelnemende vennoot verklaart één origineel exemplaar te hebben ontvangen.

De Oprichters,

Vanacker Rik Odent Mauricette

Coordonnées
RIK VANACKER - MAURICETTE ODENT

Adresse
HOEVELAAN 34 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande