RIMBAUD INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RIMBAUD INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 556.955.291

Publication

01/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-07-2014

Griffie

*14306890*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0556955291

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

RIMBAUD INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Didier Gyselinck, notaris te Brussel, op dertig juli tweeduizend veertien , dat :

1) De heer LEGROS Michel Marc Marie, geboren te Ukkel op 26 april 1968, wonende te 1180 Ukkel, Berg van Sint-Job, 8 F 2.

2) De heer GIRARD Mickaël Claude Serge, geboren te Angers (France) op 18 januari 1975,

wonende te 1190 Forest, Av Général Dumonceau 54 bt05. Een naamloze vennootschap hebben

opgericht waarvan de naam is RIMBAUD INVEST.

- De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 35 bus 5.1.

- De vennootschap heeft als doel :

" Alle onroerende transacties in de breedste zin, evenals de aankoop, verkoop, verhuur, huur, verbouwing, renovatie, bouw, sloop, exploitatie en bepalen van waarde van gebouwen. De vennootschap kan ook onderverdelen, beheren, geven, nemen of in optie nemen.

" De overname van het eigendomsrecht of het vruchtgebruik;

" Biedt alle dienstverlening zonder beperking met betrekking tot de geleverde diensten, en uitvoeren van alle mandaten in de vorm van studies, organisatie, expertise, adviezen in management en organisatie;

" Eigen beheer van een portefeuille van roerend en onroerend goed;

" Alle activiteiten in relatie met marketing;

" Alle activiteiten betreffende mandaten, vertegenwoordiging en makelaardij;

" Het geven van financiële, technieke, commerciële of administratieve adviezen;

" Uitvoeren van alle mandaten van bestuursfuncties en in het algemeen, alle mandaten en functies die direct of indirect verband houden met haar doel;

" Het toestaan van leningen en kredietenopeningen aan bedrijven en particulieren onder eender welke vorm;

" De bijdrage aan de oprichting van vennootschappen door middel van participatie of in het algemeen een investering;

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de productie of commercialisatie van nieuwe producten, nieuwe technologieën en de toepassing daarvan;

" De aan-en verkoop, de import en export, de commissie, makelaardij en vertegenwoordiging van alle eigendommen van welke aard ook;

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, brevetten, merken, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

" Het uitvoeren van studies, programmeren en starten van systemen voor organisatie, verkoop, reclame, marketing, het implementeren van systemen voor de verwerking van gegevens en alle technologieën gerelateerd aan het technisch, administratief, algemeen economisch en algemeen beheer van vennootschappen;

" De aankoop, verkoop of verhuur van (antieke) kunstwerken;

" De aankoop, verkoop of verhuur van prestigewagens en boten;

Onderwerp akte :

Leopoldlaan 35 Bus 5.1 8300 Knokke-Heist

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De aan- en verkoop van goud, juwelen en uurwerken.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag zich op ieder wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen, of vennootschappen, die een identiek, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samensmelten.

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

- De vennootschap is voor onbeperkte duur opgericht

5. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR) .

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/100ste van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen

Op de aandelen werd als volgt ingetekend:

- De heer LEGROS Michel, voornoemd, 80 aandelen, hetzij 49.600 EURO.

- De heer GIRARD Mickaël, voornoemd 20 aandelen, hetzij 12.400 EURO

Ieder aandeel, waarop werd ingeschreven, voorafgaandelijk volledig werd afbetaald door storting op de bijzondere rekening nummer geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

- Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Bij elke kapitaalsverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Het voorkeurrecht tot inschrijving kan evenwel, in het maatschappelijk belang, beperkt of afgeschaft worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijziging.

- Tot uitschrijving van storting wordt soeverein door de raad van bestuur besloten.

Elk storting wordt aangerekend op de totaliteit van de aandelen waarop de aandeelhouder heeft ingeschreven. De raad van bestuur mag aan de aandeelhouders de toelating geven hun aandelen op voorhand in te schrijven; in dit geval bepaalt hij de voorwaarden van de voorafbetalingen.

De aandeelhouder die na een bij aangetekende brief betekende uitnodiging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

De raad van bestuur mag daarenboven nadat een tweede bericht gedurende één maand zonder gevolg gebleven is, de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten, en op de beurs zijn effecten doen verkopen door een wisselagent, onverminderd het recht het verschuldigd saldo alsook schadevergoeding van hem te vorderen.

De netto opbrengst van de verkoop wordt aangerekend op hetgeen door de in gebreke gebleven aandeelhouder verschuldigd is. Deze laatste blijft evenwel gehouden voor het nadelig verschil. Het batig saldo komt hem toe.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, is geschorst, zolang de stortingen, behoorlijk uitgeschreven en opeisbaar, niet zijn verricht. - De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor de effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

- De vennootschap mag te allen tijde hypothecaire of andere bons of obligaties creëren en uitgeven bij besluit van de raad van bestuur die de modaliteiten van uitgeving zal bepalen.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging.

De bons of obligaties aan toonder worden rechtsgeldig ondertekend door twee beheerders. De handtekeningen kunnen door naamstempels vervangen worden.

- De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die, te allen tijde, door haar kunnen worden afgezet.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is

burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Indien de vennootschap echter opgericht is door twee oprichters of indien op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat deze maar twee aandeelhouders meer telt, dan kan de raad van bestuur beperkt worden tot twee leden. Deze beperking tot twee bestuurders blijft bestaan tot op de gewone algemene vergadering waarop, door alle middelen, het bestaan van meer dan twee aandeelhouders wordt vastgesteld.

Zij kunnen herkozen worden.

Het mandaat van de uittredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

- Wanneer een of meer plaatsen van bestuurder openvallen door overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over.

De bestuurder die aldus werd aangewezen is benoemd voor de tijd nodig om de opdracht van de bestuurder die hij vervangt, te beëindigen.

- De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter en een vice-voorzitter kiezen.

- De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering een bestuurder door zijn collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Indien alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet het bewijs van een voorafgaande oproeping niet geleverd worden. De aanwezigheid van een bestuurder op een vergadering van de raad, dekt een eventuele onregelmatigheid van de bijeenroeping en heeft als gevolg dat hij verzaakt aan alle klachten dienaangaande.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. De beslissingen moeten de instemming van alle bestuurders verenigen: hun handtekeningen moeten geplaatst worden op hetzelfde of verschillende exemplaren van eenzelfde document. Deze beslissingen hebben dezelfde waarde als indien ze zouden zijn genomen door de raad van bestuur regelmatig samengeroepen en gehouden.

De vergadering heeft als datum deze van de laatst geplaatste handtekening.

- De raad van bestuur kan alleen maar geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan bij brief, telegram, e-mail, telecopie of enigerlei ander middel van kennisgeving een drukwerk document als steunbasis hebbende, één van zijn collega's afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats.

Een bestuurder mag ook zijn mening uitdrukken en stemmen bij brief, telegram, e-mail, telecopie of enigerlei ander middel van kennisgeving een drukwerk document als steunbasis hebbende, doch enkel wanneer de helft van de bestuurders in persoon aanwezig zijn.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen, geeft de stem van diegene die de bijeenkomst voorzit de doorslag. Deze bepaling houdt echter van rechtswege op gevolg te hebben indien de raad slechts uit twee leden bestaat.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met de beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij zich gedragen overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen

Indien in een bijeenkomst van de raad van bestuur waar de vereiste meerderheid aanwezig is om geldig te beraadslagen, een of meer bestuurders zich onthouden ingevolge de voorafgaande alinea's, dan worden de beslissingen geldig genomen door de meerderheid van stemmen van de andere aanwezige bestuurders.

- De raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

DAGELIJKS BESTUUR.- OVERDRACHT.

A) De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap wat betreft dit bestuur, toevertrouwen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- hetzij aan één of meer van zijn leden die afgevaardigde bestuurder zullen heten;

- hetzij aan één of meer directeuren, in of buiten zijn midden verkozen;

- hetzij aan een directiecomité of een bestendig comité waarvan de leden al dan niet

tussen de bestuurders gekozen worden.

B) De raad van bestuur en de afgevaardigden belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere opdrachten toekennen om aan het even welke lasthebber binnen de perken van het dagelijks bestuur.

C) De raad van bestuur mag de leiding van één of meer zaken van de vennootschap aan één of meer directeurs of gevolmachtigden toevertrouwen, al dan niet lid van de raad van bestuur, en daarenboven elke lasthebber met bijzondere opdrachten belasten.

D) De raad van bestuur kan van de hierboven omschreven bevoegdheden gebruik maken en op ieder ogenblik aan de toegekende opdrachten een einde stellen.

Hij bepaalt de bevoegdheden en de vergoedingen aan te rekenen op de algemene kosten van de personen aan wie hij delegatie verleent.

VERGOEDINGEN.

Bij iedere benoeming, beslist de algemene vergadering of en in welke mate het mandaat van bestuurder zal vergoed worden door een vaste of veranderlijke vergoeding aan te rekenen op de algemene kosten.

De raad van bestuur kan aan de bestuurders en directeuren, belast met bijzondere functies of opdrachten, vergoedingen toekennen te boeken als algemene kosten.

VERTEGENWOORDIGING : AKTEN EN RECHTSVORDERINGEN.

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een ministeriële ambtenaar,

vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders gezamenlijk;

- hetzij door één gedelegeerd bestuurder.

- hetzij binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een afgevaardigde belast met het dagelijks bestuur, indien één enkele persoon hiermee belast is, en door twee afgevaardigden die gezamenlijk handelen, indien verscheidene personen met deze taak belast zijn.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP IN HET BUITENLAND.

De vennootschap zal in het buitenland mogen vertegenwoordigd worden hetzij door één van zijn bestuurders, hetzij door een directeur, hetzij door iedere andere persoon bijzonderlijk te dien einde door de raad van bestuur aangesteld.

Deze afgevaardigde zal gelast worden, onder de directie en de controle van de raad van bestuur, de belangen van de vennootschap bij de vreemden landen te vertegenwoordigen en al de besluiten van de raad van bestuur waarvan het effect zich in deze landen moet voortdoen uit te voeren.

Hij zal drager zijn van een volmacht of delegatie waaruit blijkt dat hij de verantwoordelijke agent van de vennootschap in deze landen is.

CONTROLE.

Behalve wettelijke vrijstelling omdat de vennootschap beantwoord aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt der wettelijke voorschriften en van huidige statuten, van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen, aan één of meer commissarissen opgedragen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien er geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere ven¬noot, overeenkomstig de wet, individueel de bevoegdheden van toezicht en onderzoek toegekend aan de commissaris. Er moet melding gemaakt worden van het feit dat er geen commissaris is be¬noemd in de uittreksels van akten en stukken die krachtens de wet moeten worden neergelegd.

- De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders. De besluiten genomen door de vergadering zijn verbindend voor alle aandeelhouders, ook voor diegene die afwezig waren of tegenstemden.

- De gewone algemene vergadering wordt elk jaar gehouden de derde maandag van de maand december om 18 uur.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Zowel de jaarlijkse als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden na te zijn bijeengeroepen door de raad van bestuur of door het college der commissarissen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de bijeenroeping bepaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

- Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, moeten de eigenaars van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de vergadering de raad van bestuur schriftelijk inlichten (brief of volmacht) dat zij het voornemen hebben, persoonlijk of bij vertegenwoordiging, de vergadering bij te wonen, met aanduiding van het aantal effecten waarvoor zij aan de stemming zullen deelnemen.

De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld die voorgeschreven worden bij de eerste twee alinea's van dit artikel.

- Elke vennoot mag zich op de algemene vergaderingen door een gemachtigde laten vertegenwoordigen.

De echtgenoten vertegenwoordigen elkaar wederzijds.

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers, de naakte eigenaars, alsmede de schuldeisers en schuldenaarspandgevers, dienen zich door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

- Elke gewone en buitengewone algemene vergadering mag, staande zitting, drie weken worden verdaagd door de raad van bestuur samengesteld zoals hiervoor bepaald.

Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Indien de raad van bestuur tijdens de zitting van de algemene vergadering, besloten heeft de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening uit te stellen, dan doet deze beslissing geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Op de tweede vergadering wordt over de agenda van de eerste vergadering beraadslaagd. De formaliteiten die werden nageleefd om de eerste vergadering bij te wonen (deponering van volmachten) blijven geldig voor de tweede vergadering.

Op de tweede vergadering worden de besluiten definitief genomen.

- Elk aandeel geeft recht op één stem.

- Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda.

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden de beslissingen genomen met de

meerderheid van de stemmen, welke ook het getal vertegenwoordigde effecten weze op de vergadering.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Daartoe zal de raad van bestuur, een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet, de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

- Het maatschappelijk jaar begint de eerste juli en eindigt de dertig juni.

- De jaarlijkse algemene vergadering hoort het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissarissen en doet uitspraak over de aanneming van de jaarrekening.

Na de aanneming van de balans, doet de algemene vergadering uitspraak, bij afzonderlijke stemming, over de te geven decharge aan de bestuurders en commissarissen.

- Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en nodige afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Op de winst wordt vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve genomen. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming die dit saldo moet krijgen.

- De raad van bestuur kan beslissen, op zijn eigen verantwoordelijkheid en dit onder de voorwaarden bepaald door artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen, voorschotten op dividenden voor het lopend boekjaar uit te betalen; hij bepaalt het bedrag van deze interimdividenden en de datum van betaling.

- De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering die beraadslaagt overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welke ogenblik ook, zal de vereffening geschieden door één of meer vereffenaars door de algemene vergadering benoemd, die hun machten en hun eventuele vergoedingen vaststelt.

De vereffenaar(s) heeft/hebben de bevoegdheden zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningkosten, of consignatie van alle daartoe nodig geachte bedragen, worden de netto-activa bij voorrang aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstelt de vereffenaar voor de

verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN.

A) ALGEMENE VERGADERING.

1) BESTUURDERS.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee.

De vergadering heeft tot deze functie benoemd:

1) De heer LEGROS Michel voornoemd

2) De heer GIRARD Mickaël voornoemd

Het mandaat van de zo benoemde bestuurders zal eindigen onmiddellijk na de gewone

algemene vergadering van 2020

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij andere beslissing van de algemene

vergadering.

2) COMMISSARISSEN.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen, wordt er geen commissaris benoemd, daar de door deze opgerichte vennootschap aan de criteria vermeld door dit artikel voldoet, zoals het blijkt uit de schattingen ter goeder trouw gedaan door de oprichters en het financieel plan dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

3) AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar heden begonnen zal afgesloten worden op 1 juli 2015

4) EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend vijftien

5) BEKRACHTIGING VAN DE VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

De vergadering verklaart met algemene stemmen uitdrukkelijk over te nemen de verbintenissen aangegaan door de oprichters in naam van de vennootschap in oprichting, en dit sedert één april tweeduizend veertien.

6) MACHTIGING TOT VERRICHTEN VAN FORMALITEITEN INZAKE HANDELSREGISTER. De vergadering stelt Coelenbier & Cie BVBA, vertegenwoordigd door Jehanne of Michel

Coelenbier aan als gevolmachtigde ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen in verband met deze oprichting, zoals inschrijving in het rechtspersonenregister, het aanvragen van het BTW-nummer, het bekomen van de noodzakelijke vergunningen en hiertoe alle noodzakelijke aanvragen in te dienen en te tekenen.

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van de neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

B) RAAD VAN BESTUUR.

Werd aangewezen tot de functie van Afgevaardigde bestuurder: de Heer LEGROS Michel,

voornoemd

Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL UITGEREIKT MET HET ENIGE DOEL TE WORDEN NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

JEAN DIDIER GYSELINCK.

Notaris te Brussel.

Bijgevoegde stuk : één uitgifte.

30/10/2014
ÿþ Mort Word 11.1

!I, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







Op de laatste blz. van Luik B vermeld-en : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

GELEGID

MONITEUR BEL

23 -10- 2014 ELGISCH S AAT

riffle Rechtbank Koophandel

. 1 4 OKT 2014

tRlitt 1.) II II







LAD

Gent Afdtifticerugge

Du wriffler



Ondernemingsnr ; 0556955291

Benaming

(voluit) RIMBAUD IN VEST

(verkort)

Rechtsvorm: NV

Zetel: Leopoldlaan 35 bus 5.1 - 8300 Knokke-Heist (volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag & benoeming bestuurders

Verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 11 september 2014:

De vergadering gaat over naar de dagorde en beslist bij algemeenheid van stemmen:

1) Het aanvaarden van het ontslag van een bestuurder, namelijk de heer Michaël Claude S. GIRARD (NN: 75.01.18-365.95), wonende te 1190 Vorst, Avenue Général Dumonceau 54/5, vanaf 1 september 2014. Kwijting wordt hem verleend;

2) De benoeming van de heer Kevin DLIVVYN (NN: 84.11.19-135.69), wonende te 1180 Brussel, Rue Victor Allard 117 bus 10, als bestuurder vanaf 2 september 2014. Zijn mandaat is zes jaar geldig en is gratis.

Michel LEGROS

Gedelegeerd-bestuurder

17/08/2015
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

NEFRGIFI E.GD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 G AUG 2015

11

11

*15118 07*

Gent Afd lfgierugge De griffier

Ondernemingsnr : 0556955291

Benaming

(voluit) : RIMBAUD INVEST

Rechtsvorm : NV

Zetel : Leopoldlaan 35 bus 51 - 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming bestuurders - Aandelen overdracht

Verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 9 maart 2015 :

De vergadering gaat over naar de dagorde en beslist bij algemeenheid van stemmen :

1) Het aanvaarden van het onslag van een bestuurder, namelijk de heer Kevin Duwyn (NN 841119-135.69) vanaf 9 maart 2015. Kwijting wordt hem verleend.

De algemene vergadering beslist ook de overdracht van 19 aandelen te accepteren tussen de heer Kevin Duwyn aan de heer Michel Legros met onmiddellijke effect.

2) De benoeming van de heer Mboussi Onana Jose Hervé (NN 880322-601.26) wonende te 1650 Beersel Lippenslaan 1, als bestuurder vanaf 10 maart 2015, Zijn mandaat is twe jaar geldig en is gratis.

De algemene vergadering beslist ook de overdracht van het laatste 1 aandelen te accepteren tussen de heer Kevin Duwyn aan de heer Mboussi Onana Jose Hervé met onmiddellijke effect.

Michel LEGROS

Gedelegeerd-bestuurder

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

"





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2015, APP 21.12.2015, DPT 22.07.2016 16346-0407-008

Coordonnées
RIMBAUD INVEST

Adresse
LEOPOLDLAAN 35, BUS 5.1 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande