RO AL MAR COMPANY, AFGEKORT : ROAL-M CO

Société en commandite simple


Dénomination : RO AL MAR COMPANY, AFGEKORT : ROAL-M CO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 545.856.711

Publication

18/02/2014
ÿþI

e

Mod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

7. 02. 2014

RECHTI~1COOPHANDEL

RIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : Ro Al Mar Cornpany

(verkort) : ROAI-M Co

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Doorniksestraat 63 bus T - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 1 januari 2014 dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

- Rechtsvorm en aard: handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap - Naam: "Ro Al Mar Company", afgekort "RoAI-M Co"

- Zetel: Doorniksestraat 63 bus T, 8500 Kortrijk

- De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur

- Gecommanditeerdelbeherende vennoot: de heer Marc Pieters, wonende te 9280 Lebbeke, Rossevaalstraat 118, die in zijn hoedanigheid van beherende vennoot onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk is voor de vennootschap.

- De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in België als in het buitenland: onderzoek, ontwikkeling, productie, aan- en verkoop en commercialisering van nieuwe producten, technologieën en hun toepassingen. Voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelname van derden als tussenperscon of bemiddelingsagent, tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van eender welke firma, vennootschappen, verenigingen, instellingen, ondernemingen en particulieren ondersteunen op het gebied van management, informatiebeheer, elektronica en aanverwante materies

Het verlenen van advies voor selectie rekrutering en training van personeel, alsmede alle advies inzake juridische, sociaal en personeelsbeleid en alle human resources managementactiviteiten, onder voorwaarden van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen. Het organiseren, verlenen en geven van opleidingen, begeleidingen, zakenreizen, cursussen, trainingen, conferenties, evenementen, seminaries, service en ondersteuning in de meest brede zin.

Aan- en verkoop, huur en verhuur en leasing van fietsen, boten, auto's, zowel gewone auto's als specifieke wagens voor op circuit. Organisatie van fiets-, boot- en autohappenings, races, circuittochten, uitstappen naar circuit en races.

Consulting en adviesverstrekking inzake verkoop, automatisering, het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

Mandaten uitoefenen als zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder,... in vennootschappen en verenigingen, zowel in België als in het buitenland

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

Studie, organisatie en advies inzake financiële, commerciële en administratieve aangelegenheden in de meest ruime zin. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen in de meest ruime zin,

De vennootschap kan alle onroerende goederen verwerven, vervreemden, oprichten en laten oprichten evenals alle zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven en verlenen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen met betrekking tot haar onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en het instandhouden van deze onroerende goederen onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. Waaronder De aankoop, het exploiteren, de verkoop, de vervreemding, de ruil, de bouw, de verbouwing, de valorisatie, de uitbating, de inrichting, de verhuring, de onderverhuring onder alle mogelijke vormen van parkings, staanplaatsen, opslagplaatsen en garages,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen -in, of belangen nemen in andere' ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bezoldigingen uitkeren aan de zaakvoerder(s), in geld en/of in natura.

- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100.000 euro en werd volledig volstort. Het is verdeeld in 10.000 aandelen op naam, met een fractiewaarde van één/10.000ste van het kapitaal.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer werkende vennoten-zaakvoerders. Met éénparigheíd wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde termijn de heer Marc Pieters, voornoemd, die aanvaardt. De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om alles te doen wat nodig of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen, of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. Zijn mandaat is onbezoldigd. Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend in geld en/of in natura waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

- Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar, Jaarlijks, op de derde maandag van de maand december om 19.00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

- Het eerste boekjaar loopt van de oprichting tot 30 juni 2015 en de eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand december 2015.

Marc Pieters

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F

Voor-

behouden

aan het

'-pelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RO AL MAR COMPANY, AFGEKORT : ROAL-M CO

Adresse
DOORNIKSESTRAAT 63, BUS T 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande