ROBELI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROBELI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.328.994

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 30.10.2013 13644-0275-011
13/01/2012
ÿþOndernemingsnr : Benaming R08 , 4

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Binnenhof 2A 8300 KNOKKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Georges JANSSENS, notaris met standplaats te HAMME (Oost-

Vlaanderen) op 23 december 2011,

blijkt dat door:

1. De Heer Ronald Magdalena Maria KERCKHAERT, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 8300 Knokke, Binnenhof 2A, rijksregisternummer 45.11.07-337-87;

2. Mevrouw Liliane Godelieve VERMANDER, wonende te 8300 Knokke, Binnenhof 2A, rijksregisternummer 48.01.07-312-08,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd ROBELI , gevestigd te 8300 KNOKKE, Binnenhof 2A.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het doel van de vennootschap staat in de oprichtingsakte letterlijk vermeld als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

Het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, ruilen, lenen, uitlenen, te gelde maken en valoriseren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de activiteiten die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs;

Het opnemen van mandaten in vennootschappen en verenigingen, het verlenen van managementassistentie en  ondersteuning in de zin van het verlenen adviezen op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen.

Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake bovenvermelde alsmede financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, met uitzondering van die activiteiten die door de wet en reglementen voorbehouden zijn aan welomschreven beroepsgroepen;

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis;

Het verwerven en in licentie geven of nemen van alle intellectuele en industriële eigendomsrechten alsmede het verwerven van merken;

De vennootschap kan onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft;

Zij kan ook deelnemen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, bij wijze van borg of aval, aan alle handels-en financiële verrichtingen die verband houden met verbonden vennootschappen.

De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze, als op de wijze voorzien door artikel 1861 Burgerlijk Wetboek, deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrich-'tin-'gen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, ter zake van financiële verrichtingen, stellen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze, deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling.

Zij mag alle handels-, industriële, en financiële activiteiten en alle onroerend goedverrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neer- .,;, " . - . riffie van de akte

i4 . " er

REOHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

201L BRUGGE (Afdeling Brugge)

AT---~-~ ~z r DEC. zait

se

in

ep:

i_.

'~-~~~ Dpdriffier.

Griffie

l 11111 Il1 I1 I11 111111 lI1

*12011350*

ui

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEENTWINTIG MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND

EURO ( ¬ 22.500.000) vertegenwoordigd door TWEEENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD ( 22.500)

aandelen zonder nominale waarde die elk éénitweeëntwintigduizend vijfhonderdste (1/22.500ste) van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG IN GELD

Op het kapitaal werd gedeeltelijk ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ de heer Ronald Kerckaert schrijft in op 2.700 aandelen en heeft hierop twee miljoen

zevenhonderdduizend euro ( ¬ 2.700.000) gestort.

2/ mevrouw Liliane Vermander schrijft in op 2.700 aandelen en heeft hierop twee miljoen zevenhonderd

duizend euro (¬ 2.700.000) gestort.

INRENG IN NATURA.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENGEN.

- Inbreng van 2.765 aandelen in de naamloze vennootschap SAX SANITAIR, met zetel te 9090 Melle, Autostradeweg 3, ondernemingsnummer 0440.178.179, met een totale inbrengwaarde van 9.480.000 EURO.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de oprichters 9.480 volstorte aandelen in de op te richten vennootschap toegekend.

- Inbreng van 590 aandelen in de naamloze vennootschap SAX LOGISTICS, niet zetel te 8710 Wielsbeke , Hooiemeersstraat 7, ondernemingsnummer 0475.917.533, met een totale inbrengwaarde van 4.127.000 EURO.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de oprichters 4.127 volstorte aandelen in de op te richten vennootschap toegekend.

- Inbreng van 1.980 aandelen in de naamloze vennootschap KERCKHAERT MANAGEMENT, met zetel te 9250 Waasmunster, Lentelaan 31, ondernemingsnummer 0441.018.319, met een totale inbrengwaarde van 3.493.000 EURO, waarvan negenhonderd negentig ( 990) aandelen op naam van de heer Ronald Kerkhaert en negenhonderd negentig ( 990) aandelen op naam van mevrouw Liliane Vermander, volgens het voorgelegde aandelenregister.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de oprichters 3.493 volstorte aandelen in de op te richten vennootschap toegekend.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR.

Omtrent de hierboven beschreven inbrengen werd de verslagen opgesteld door coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudend te 9280 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok k, vertegenwoordigd door de heer Bruno Cfaeys.

De conclusies van deze verslagen luiden letterlijk als volgt:

Verslag met betrekking tot de ingebrachte aandelen van Sax Sanitair NV.

" De inbreng in natura door de heer Ronald Kerckhaert en mevrouw Liliane Vermander wonende te 8300 Knokke-Heist, Binnenhof 2A, tot oprichting van de BVBA Robeli met zetel te 8300 Knokke-Heist, Binnenhof 2A, bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket van Sax Sanitair NV, voor een inbrengwaarde van 9.480.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud van de realisatie van de toekomstverwachtingen en hypothesen van de oprichters die aan de grondslag liggen van de waardebepaling, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 9.480 aandelen van de BVBA Robeli, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA Robeli en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Verslag met betrekking tot de ingebrachte aandelen van Sax Logistics NV.

" De inbreng in natura door de heer Ronald Kerckhaert en mevrouw Liliane Vemiander wonende te 8300 Knokke-Heist, Binnenhof 2A, tot oprichting van de BVBA Robeli met zetel te 8300 Knokke-Heist, Binnenhof 2A, bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket van Sax Logistics NV, voor een inbrengwaarde van 4.127.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

d)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake Inbreng ln natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de Ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de Inbreng in natura;

e)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

f)dat de voor de Inbreng ln natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud van de realisatie van de toekomstverwachtingen en hypothesen van de oprichters die aan de grondslag liggen van de waardebepaling. en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de Inbreng In natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4,127 aandelen van de BVBA Robell, zonder vermelding van nominale waarde.

De verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen Inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA Robell en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Verslag met betrekking tot de ingebrachte aandelen van Kerckaert Management NV.

De Inbreng In natura door de heer Ronald Kerckhaert en mevrouw Liliane Vermander wonende te 8300 Knokke-Heist, Binnenhof 2A, tot oprichting van de BVBA Robeli met zetel te 8300 Knokke-Heist, Binnenhof 2A. bestaat uit de Inbreng van een aandelenpakket van Kerkhaert Management NV, voor een inbrengwaarde van 3.493.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

g)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren Inzake Inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de Ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

h)dst de beschrijving van de Inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid:

l)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud van de realisatie van de toekomstverwachtingen en hypothesen van de oprichters die aan de grondslag liggen van de waardebepaling, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 3.493 aandelen van de BVBA Robeli, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 21g van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA Robell en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Bestuur.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat"schappelijk doet, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zuilen zij gezamenelijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze vol-'macht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Tot niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur, de heer Ronald Kerckhaert,

voornoemde oprichter.

De bezoldiging van de zaakvoerder(s) zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

Jaarvergadering.

Jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand september te negentien uur wordt de jaarvergadering

gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping,

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig maart tweeduizend en dertien en het zal aanvangen vanaf de neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Bestemming van het resultaat

Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telken jare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie om te dienen voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Hierbij neergelegd: verslagen van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch-Staatsblad -1310112012 - An exesTh Mnnitear beige-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 26.10.2015 15654-0545-013
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 28.10.2016 16666-0077-013

Coordonnées
ROBELI

Adresse
BINNENHOF 2A 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande