ROBIN ROELANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROBIN ROELANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.478.604

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.07.2014 14334-0016-009
31/01/2014
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d y te R r= G D

MONITEUR BELGE 16. 01. 2014

2 4 -nt- 20A RECHTBANK KOOPHANDEL

_KOPT?i,IK

BELGISCH STAATSBLAD

Griffie

I te

Imi1111111111111,~ iA

Vi beh.

aai

Bel Stem

Ondernemingsnr : 0427.478.604

Benaming

(voluit) : ROBIN ROELANT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rijksweg 63 8531 Bavihove/Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging - Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester Bruno Vandenameele, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, ondememingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 14 januari 2014, blijkt

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROBIN ROELANT" met zetel te 8531 Bavikhove/Harelbeke, Rijksweg 63, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0427.478.604, met eenparigheid van stemmen beslist heeft

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal voortaan uit te drukken in euro, te weten thans achttienduizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge bijzondere algemene vergadering de dato 30 december 2013 werd beslist tot een tussentijdse dividenduitkering ten bedrage van in totaal drieëntachtigduizend euro (¬ 83.000,00), welke dividenduitkering kadert in de tijdelijke regeling opgenomen in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting.

De algemene vergadering stelt vast dat naar aanleiding van voormelde bijzondere algemene vergadering eveneens door voormelde vennoten de intentie werd geuit om het hen respectievelijk uitgekeerde nettodividend onmiddellijk terug in het kapitaal van de vennootschap in te brengen.

VIERDE BESLUIT

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend, zijnde van vierenzeventigduizend zevenhonderd euro (¬ 74.700,00) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te brengen op drieënnegentigduizend tweehonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 93.292,01), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT

Op deze kapitaalsverhoging wordt zoals voormeld ingeschreven door de huidige aandeelhouders, door

middel van inbreng in speciën, in de verhouding waarin zij thans aandeelhouder zijn, met name als volgt:

- door de Heer Robin Roelant, voormeld, ten belope van zevenendertigduizend driehonderd vijftig euro (¬

37.350,00), en

- door Mevrouw Nadine Stevens, voormeld, ten belope van zevenenderligduizend driehonderd vijftig euro (¬

37.350,00).

Het bedrag van deze stortingen werd véàr het verlijden van deze akte gedeponeerd op een rekening nummer BE92 7480 4056 7123 bij KBC Bank.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een bewijs hiervan werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

ZESDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat ingevolge het voorgaande de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat de vennootschap ingevolge deze kapitaalverhoging aldus beschikt over een kapitaal van drieënnegentigduizend tweehonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 93,292,01), nog steeds vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/vijfhonderdste (11500ste) van het kapitaal.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren,

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanneming van een volledig nieuwe tekst van de statuten, rekening houdende

met voormelde beslissingen, de zetelverplaatsing anno 2008 en de huidige vennootschapswetgeving.

Na de artikelsgewijze bespreking en goedkeuring, beslist de vergadering dat de nieuwe tekst van de statuten letterlijk zal luiden ais volgt (hierna bij uittreksel weergegeven):

"TITEL L VORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1, Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

verkrijgt de naam « ROBIN ROELANT »,

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel 1s gevestigd te 8531 Bavikhove/Harelbeke, Rijksweg 63.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats In het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in

het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde

op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland,

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel: alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op algemene bouwwerken en meer in het bijzonder metselwerken en alle bijbehoren.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, met inbegrip van de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL ii : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieënnegentigduizend tweehonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 93.292,01).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk een/vijfhonderdste (1/500ste) van het maatschappelijk kapitaal.

TITEL IV, BESTUUR -- CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

A

e. ,

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, Indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11, Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerden

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste werkdag van de maand juni om achttien uur (18u).

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING  RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

TITEL VII. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

(--)."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent aan het bestuursorgaan de machtiging  voor zover dit nog niet was gebeurd  tot betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

a

Voor- De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de BVBA Finfacts, met zetel te Poperinge, Gasthuisstraat 53, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale administraties.

behouden

aan het

Belgisch

,Staatsblad





VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Bruno Vandenameele

Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd ;

- expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging;







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 04.07.2013 13252-0464-009
14/02/2013
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Md Wafd 11.1

bei a.

BE

Sta

Hh1I

1uh1

Ondernemingsnr : 0427.478.604

Benaming

(voie) : B.V.B.A. ROBIN ROELANT

(verkort)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Rijksweg 63, 8531 Bavikhove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering op 15 december 2012 werd volgende beslist :

Er wordt beslist dat de heer Roelant Robin NN 48.01.12-309.55 , wonende te Bavikhove, Rijksweg 63 vanaf 31/12/2012 ontslagen wordt als zaakvoerder. Vanaf heden zal zij niet meer gemachtigd zijn de vennootschap op één of andere manier te verbinden. Er wordt kwijting verleend aan de heer Roelant Robin voor de uitoefening van zijn mandaat,

Er wordt beslist dat de heer Roelant Bart NN 70.08.25-259.32, wonende te Ingelmunster, Mandelstraat 16 vanaf 31112/2012 benoemd wordt als zaakvoerder.

Robin Roelant Bart Roelant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

WIOVITEUR BELGE

7 -02- 209

BELGISCH SD',A1" û f Ar

NEERGELEGD

~~,,.~.~........,...wY.....-.....

2 0. 09, 7013

&i ~F~é BII.~.%: a.c~OpHANDEL. KOP"

24/07/2012 : KO108063
05/07/2011 : KO108063
07/07/2010 : KO108063
17/07/2009 : KO108063
16/07/2008 : KO108063
14/07/2008 : KO108063
12/07/2007 : KO108063
16/06/2005 : KO108063
03/01/2005 : KO108063
03/01/2005 : KO108063
08/10/2002 : KO108063
05/02/2002 : KO108063
04/09/1990 : KO108063
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0231-010

Coordonnées
ROBIN ROELANT

Adresse
RIJKSWEG 63 8531 BAVIKHOVE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande