ROGIFAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROGIFAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.986.815

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 09.04.2014 14091-0276-010
21/11/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELGE



NEERGELEGD

1- 2014 2 5 SEP, 2UW4

$TAATSBL AD Rechtbank van KKORTR JK EL ~lrifï~~"



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad MONITE

ilatinallin

Ondememingsnr : 0885.986.815

Benaming (voluit) : ROGIFAM

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hoornwerk 44

8930 Menen

Onderwerp akte : Regime artikel 537 WIB - Kapitaalverhoging - statutenwijziging - coördinatie van de statuten

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 15 september 2014, 'Geregistreerd op het registratiekantoor: IEPER 1 op 16 september 2014. Bladen: 3 Verzendingen: 0. Register 5 boek 0184 Blad 077 Vak 07 Ontvangen registratierechten: E 50,00 (vijftig euro nul cent). Ontvangen boete laattijdigheid: E 0,00 (nul euro nul cent). De Ontvanger (getekend) Jean-Pierre Lemaire De Adviseur a.l,", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen besloten heeft hetgeen volgt :

1.-De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de door het bestuursorgaan aangestelde bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura, te weten, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor", vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. DEGRYSE"  zaakvoerder, vertegenwoordigd door de Heer Jan DEGRYSE - vaste vertegenwoordiger, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Brugge, Lieven Bauwensstraat 20, de dato 10 september 2014. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt: "De inbreng in natura ten belope van ¬ 1.575.900,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA ROGIFAM bestaat Uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Giovanni Robesyn en mevrouw Ida Helin. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte; bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

b) Onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering van 08/09/2014 die beslist heeft over, de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte vorderingsrechten op grand van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

a, De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; b. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet, overgewaardeerd is voor zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura.

I?e vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 198 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de, vennootschap BVBA ROGIFAM en worden toegekend aan de heer Giovanni Robesyn voor 118 nieuwe aandelen en aan me vrouw ida Helin voor 80 aandelen. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te: doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge, Op 10 september 2014 (voigt de handtekening) Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co' Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door Burg, BVBA J. DEGRYSE - zaakvoerder, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse - vaste vertegenwoordiger",

Oe vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van het bestuursorgaan.

Oe vergadering besluit vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren met een bedrag ad één miljoen vijfhonderd' vijfenzeventigduizend negenhonderd euro nul cent nul cent (1.575.900,00 EUR) om het kapitaal te brengen van één miljoen zeshonderd drieënveertigduizend vierhonderd euro nul cent (1.643.400,00 EUR) op drie miljoen tweehonderd negentienduizend driehonderd euro nul cent (3.219.300,00 EUR), door inbreng in natura van de vorderingsrechten op het: dividend ontstaan naar aanleiding van voormelde beslissing tot (tussentijdse) dividenduitkering, mits creatie en uitgifte van' honderd achtennegentig (198) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de, globale uitgifteprijs ad één miljoen vijfhonderd vijfenzeventigduizend negenhonderd euro nul cent (1.575.900,00 EUR). 1) De Heer ROBESYN Giovanni verklaarde in de vennootschap een inbreng te doen van zijn dividendvordering voor een bedrag ad negenhonderd drieënveertigduizend en acht euro drieënveertig cent (943.008,43 EUR), bedrag dat voortkomt van; het betaalbaar zijn van het voormeld toegekend tussentijds dividend. 2) Mevrouw HELEN Ida verklaarde in de vennootschap' een inbreng te doen van haar dividendvordering voor een bedrag ad zeshonderd tweeëndertigduizend achthonderd' eenennegentig euro zevenenvijftig cent (632.891,57 EUR), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van het voormeld;

___. toegekend tussentijds dividend_ _Ingevolge .onderhavigeinbrengen_wordt hetverkregen totale nettobedrag - na inhouding van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam erf handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

tien procent (10%) roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92 - van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk In het kapitaal opgenomen.

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle vennoten en wordt globaal geschat op één miljoen vijfhonderd vijfenzeventigduizend negenhonderd euro nul cent nul cent (1.575.900,00 EUR), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van, zo volgt 1) aan de Heer ROBESYN Giovanni, aanvaardende: honderd en achttien (718) nieuwe kapitaalsaandelen op naam; 2) aan Mevrouw HELIN Ida, aanvaardende: tachtig (80) nieuwe kapitaalsaandelen op naam; Deze honderd achtennegentig (198) nieuwe aandelen uitgegeven aan de globale prijs ad één miljoen vijfhonderd vijfenzeventigdulzend negenhonderd euro nul cent nul cent (1.575.900,00 EUR) zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het ropende boekjaar pro rata temporis.

De voormelde globale schuldvordering wordt ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook, Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

2.-De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans drie miljoen tweehonderd negentienduizend driehonderd euro nul cent (3.219.300,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderd zevenenveertig (447) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van artikel 5 van de statuten, zo volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen tweehonderd negentienduizend driehonderd euro nul cent (3.219.300,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vierhonderd zevenenveertig (447) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vierhonderd zevenenveertigste (1/447e, van het maatschappelijk kapitaal.

leder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.".

3.-De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten. Opdracht tot coördinatie van de statuten met behoorlijke neerlegging ervan.

De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAREL", kantoorhoudend te 8800 Roeselare (Rumbeke), Izegemsestraat 52A.

VOOR ANALYISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van de zaakvoerders, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten.

" r,

" Voorbehouden dan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 25.04.2013 13100-0498-011
05/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 30.03.2012 12078-0181-010
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 28.03.2011 11069-0347-010
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 29.03.2010 10083-0220-011
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 24.04.2009, NGL 18.05.2009 09153-0355-011
07/05/2015
ÿþOndememingsnr : 0885.986.815

Benaming (voluit) : ROGIFAM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoornwerk 44

8930 Menen

Ond rwerp akte :Kapitaalverhoging - Coördinatie van de statuten

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 13 april 2015, 'Blad(en): 7 Verzending(en): 0.

" Geregistreerd op het registratiekantoor IEPER-AA op 13 april 2015 (13-04-2015). Register 05 Boek 000 Bled 000 Vak 3166. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger', blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen besloten heeft hetgeen volgt:

1.-De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor", vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. DEGRYSE"  zaakvoerder, vertegenwoordigd door de Heer Jan DEGRYSE - vaste vertegenwoordiger, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Brugge, Lieven Bauwensstraat 20, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende

" de hierna vermelde inbreng in natura. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & C' met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 20, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J Degryse  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door haar, ' zaakvoerder, de heer J. Degryse, werd aangesteld door het bestuursorgaan van de BVBA ROGIFAM om overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in nature van 690 aandelen van de IMMO ROBY NV, Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering ; en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake' ; inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte; bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng, ' in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;;

" De voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat; : de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 330 nieuwe aandelen van de BVBA ROGiFAM, zonder vermelding van nominale waarde, ter waarde van E 2 376.663,30 en verhoogd met een uitgiftepremie van E 417.836, 70 en toegekend als volgt:

- Dhr G. Robesyn: 198 aandelen verhoogd met een uitgiftepremie van E 250.701, 66

- Mevr.1, Helin; 132 aandelen verhoogd met een uitgiftepremie van ¬ 167.135,04

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge, op 5 maart 2015 (volgt de handtekening) Burg BVBA VAN CAUTER  SAEYS & CO bednjfsrevisorenkantoor. Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse bedrijfsrevisor, Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse.".

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

De vergadering beslist een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van twee miljoen driehonderd zesenzeventigduizend zeshonderd drieënzestig euro dertig cent (2.376.663,30 EUR) om het kapitaal te brengen van drie, miljoen tweehonderd negentienduizend driehonderd euro nul cent (3.219.300,00 EUR) op vijf miljoen vijfhonderd vijfennegentigduizend negenhonderd drieënzestig euro dertig cent (5.595.963,30 EUR) door inbreng in natura (vennootschapsaandelen), mits creatie en uitgifte van driehonderd dertig (330) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van twee miljoen zevenhonderd vierennegentigduizend' vijfhonderd euro nul cent (2.794.500,00 EUR), inbegrepen een uitgiftepremie van vierhonderd zeventienduizend achthonderd zesendertig euro zeventig cent (417.836,70 EUR) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". De Heer ROBESYN Giovanni verklaarde de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten: de volle eigendom van vierhonderd en veertien (414) aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO ROB?", waarvan de zetel gevestigd is te 8930 Menen, Hoornwerk 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent (afdeling Kortrijk), onder nummer 0437.301.140.

Mevrouw HELIN Ida verklaarde de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten; de volle eigendom van tweehonderd zesenzeventig (276) aandelen van de naamloze vennootschap "IMMO ROB?", waarvan de zetel

gevestigd is te 8930 Menen, Hoomwerk 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent (afdeling Kortrijk), onder

Op de laatste biz, van i_uik n vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van KOOPHANDEL

li111u15 u~i64931*uwiuWui

Gent,

211 APR. 2015

afd. KORTRIJK

Griffie

uu

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

nummer 0437.301.140.

De aandelen ingebracht door de Heer ROBESYN Giovanni vertegenwoordigen een globale waarde van één miljoen zeshonderd zesenzeventigduizend zevenhonderd euro nul cent (1.676.700,00 EUR). Als vergoeding van deze inbreng worden er aan de Heer ROBESYN Giovanni, aanvaardende, honderd achtennegentig (198) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend. De nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen. Deze honderd achtennegentig (198) nieuw gecreëerde aandelen zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

2/ De aandelen ingebracht door Mevrouw HELIN Ida vertegenwoordigen een globale waarde van één miljoen honderd en zeventienduizend achthonderd euro nul cent (1.117.800,00 EUR). Als vergoeding van deze inbreng worden er aan Mevrouw , HELIN Ida, aanvaardende, honderd tweeëndertig (132) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend. De nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen. Deze honderd tweeëndertig (132) nieuw gecreëerde aandelen zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

2.-De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd zeventienduizend achthonderd zesendertig euro zeventig cent (417.836,70 EUR) om het kapitaal te brengen van vijf miljoen vijfhonderd vijfennegentigduizend negenhonderd drieënzestig euro dertig cent (5.595.963,30 EUR) op zes miljoen dertienduizend achthonderd euro nul cent (6.013.800,00 EUR) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

3.-De vergadering stelde vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans zes miljoen dertienduizend achthonderd euro nul cent (6.013.800,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd zevenenzeventig (777) aandelen.

4.-De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor, en dit als volgt

- Vervanging van artikel viif van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen dertienduizend achthonderd euro nul cent (6.013.800,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd zevenenzeventig (777) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd zevenenzeventigste (1/7775') van het maatschappelijk kapitaal,

leder aandeel geelt een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.",

5.-Opdracht tot coordinatie van de statuten met behoorlijke neerlegging ervan.

De zaakvoerders stelden de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake Inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank vara Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAKEL", kantoorhoudend te 8800 Roeselare (Rumbeke), izegemsestraat 52A.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 12.04.2017 17095-0040-014

Coordonnées
ROGIFAM

Adresse
HOORNWERK 44 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande