ROOSLANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROOSLANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.072.607

Publication

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 14.01.2014 14007-0181-017
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.01.2013, NGL 15.02.2013 13035-0548-017
02/09/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111111111

*11134046*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTE rnPHANDEL TE

-ug` )

J

"

Ortclerroerrtingsnr :0479.072.607

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : Roose-Veistlraets

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heidelbergstraat 132

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op elf augustus tweeduizend en elf, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Roose-Verstraete", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Heidelbergstraat 132, BTW-nummer BE 0479.072.607, RPR Brugge, de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT : NAAMSWIJZIGING

De naam van de vennootschap werd gewijzigd in 'Rooslant'.

TWEEDE BESLUIT: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering heeft beslist artikel 2 van de statuten aan te passen aan de beslissing, genomen op 10 juni 2011, tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar Heidelbergstraat 132 te 8200 Brugge (Sint- Michiels), gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2011 onder het nummer 11100043. DERDE BESLUIT : DOELWIJZIGING

Hiervoor werd het verslag opgemaakt door de zaakvoerders de dato zes juli tweeduizend en elf in uitvoering van het artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 24 mei tweeduizend en elf, hetzij minder dan drie maanden vóór de datum van dit verslag.

VIERDE BESLUIT: HOEDANIGHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering heeft beslist de voorwaarde te schrappen, in de statuten opgenomen, dat de zaakvoerders van de vennootschap vennoten moeten zijn en moeten aanvaard zijn door de mandaatgevende bankinstelling.

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING BOEKJAAR

Het boekjaar werd uitzonderlijk verlengd tot 30 juni tweeduizend en twaalf. Vanaf dan gaat het boekjaar telkens in op één juli van ieder jaar, om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

ZESDE BESLUIT: WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

De datum van de gewone algemene vergadering werd gewijzigd, zodat die voortaan zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand november om veertien uur.

ZEVENDE BESLUIT: EERSTVOLGENDE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering heeft beslist dat in uitvoering van het voorgaande besluit, de eerstkomende gewone algemene vergadering gehouden zal worden op de tweede donderdag van de maand november tweeduizend en twaalf om veertien uur.

ACHTSTE BESLUIT: SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering heeft beslist in de statuten een regeling in te voeren betreffende de schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering en heeft bijgevolg beslist in de statuten een artikel in te voegen dat luidt als volgt :

"Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen."

NEGENDE BESLUIT: VERTEGENWOORDIGING OP ALGEMENE VERGADERING  STEMMEN PER BRIEF

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vergadering heeft beslist in de statuten een regeling in te voeren betreffende de vertegenwoordiging van de vennoten op de algemene vergadering.

De vergadering heeft tevens beslist in de statuten een verbod in te voeren om op de algemene vergadering te stemmen per brief.

De vergadering heeft bijgevolg beslist in de statuten een artikel in te voegen dat luidt als volgt :

"Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten."

TIENDE BESLUIT: VERDAGING ALGEMENE VERGADERING

De vergadering heeft beslist in de statuten een regeling in te voeren betreffende de verdaging van algemene vergaderingen en heeft bijgevolg beslist in de statuten een artikel in te voegen dat luidt als volgt :

"Ongeacht de op de agenda gebrachte punten, heeft de zaakvoering het recht alle gewone algemene vergaderingen, bijzondere algemene vergaderingen of buitengewone algemene vergaderingen te verdagen. Zij mag gebruik maken van dit recht op gelijk welk ogenblik na het openen der vergadering. Haar beslissing moet bekend gemaakt worden voor het sluiten der zitting en vermeld worden in de notulen.

Deze bekendmaking veroorzaakt de vernietiging van rechtswege van al de beslissingen genomen door de vergadering.

De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden."

ELFDE BESLUIT: ONDERTEKENING AFSCHRIFTEN OF NOTULEN ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering heeft beslist in de statuten een regeling in te voeren betreffende de ondertekening van afschriften of uittreksels van notulen van de algemene vergadering en heeft bijgevolg beslist in de statuten een artikel in te voegen dat luidt als volgt :

"Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering op authentieke wijze moeten vastgesteld zijn, worden de afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering aan derde personen af te leveren, ondertekend door één zaakvoerder."

TWAALFDE BESLUIT : STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

- ln artikel 1 van de statuten, aangaande de naam van de vennootschap, werd de eerste zin vervangen als volgt: "De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam ROOSLANT."

- In artikel 3 van de statuten werd de eerste zin vervangen door volgende bepaling: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Heidelbergstraat 132."

- De tekst van artikel 4 van de statuten werd vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België en in het ' buitenland :

- de promotie van gebouwen waaronder villa's, huizen, flatgebouwen, industriële en nijverheidsgebouwen, bij middel van aankoop, verkoop, ruiling, constructie, verpachting lotissering, uitbating en beheer van onroerende goederen evenals alle immobiliaire operaties van om het even welke aard of ermede verband houdende handelingen en projectontwikkelingen. Het verrichten van alle adviezen in bovenvermelde activiteiten;

- het verkavelen en bouwrijp maken van gronden;

- het doen oprichten of doen bouwen van alle welkdanige gebouwen of bouwwerken;

- het laten uitvoeren van aile bouwwerkzaamheden door onderaannemers en de coördinatie van deze

werkzaamheden;

- de aan- en verkoop van alle onroerende goederen;

- aile aannemingen van private of openbare gebouwen;

- de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het inrichten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het herstellen, het verhuren, het laten gebruiken op alle mogelijke wijzen, het huren, het beheren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het optreden als tussenpersoon bij de aankoop, verkoop en verhuring van roerende en onroerende goederen en bij de overname van handelszaken, alsmede alle activiteiten die behoren tot deze van een immobiliënkantoor;

- het beheer (syndic) van alle onroerende goederen;

- het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten;

- alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van

f Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredere verrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten;

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden;

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties;

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten;

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft; - Het aanleren van managementtechnieken, het geven van commerciële en managementtrainingen, het organiseren van cursussen en seminaries op het gebied van management;

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zin het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

- In artikel 11 van de statuten werd de eerste zin vervangen door volgende bepaling: "De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten':

- In artikel 18 van de statuten werd de eerste zin vervangen door volgende bepaling: "De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand november om veertien uur."

- Na artikel 20 van de statuten werd een nieuw artikel 20bis ingevoegd niet betrekking tot de schriftelijke vergadering zoals vastgelegd in het achtste besluit.

- Na het nieuwe artikel 20bis werd een nieuw artikel 20ter ingevoegd met betrekking tot de vertegenwoordiging op de algemene vergadering en met betrekking tot het verbod om te stemmen per brief, zoals vastgelegd in het negende besluit.

- Na het nieuwe artikel 20ter werd een nieuw artikel 20quater ingevoegd met betrekking tot de verdaging van algemene vergaderingen, zoals vastgelegd in het tiende besluit.

- Na het nieuwe artikel 20quater werd een nieuw artikel 20quinquies ingevoegd met betrekking tot de ondertekening van afschriften of uittreksels van notulen van de algemene vergadering, zoals vastgelegd in het elfde besluit.

- De tekst van artikel 21 van de statuten worden vervangen als volgt: "Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli van ieder jaar, en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar."

DERTIENDE BESLUIT: AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering heeft beslist om de statuten in het algemeen en meer in het bijzonder de bepalingen opgenomen in de artikelen 1, 3, 9, '12, 13, 17, 20 en 23 te wijzigen, onder meer om ze aan te passen aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

- Te dien einde heeft de vergadering op de eerste plaats beslist om de tweede alinea van artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende bepaling

"Die benaming moet voorkomen in alle stukken, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "BVBA". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer."

- Te dien einde heeft de vergadering op de tweede plaats beslist om de tweede alinea van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende bepaling:

"HU mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de blagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt."

- Te dien einde heeft de vergadering op de derde plaats beslist om artikel 9 b) te vervangen door volgende bepaling : "Er kunnen obligaties op naam uitgegeven worden."

- Te dien einde heeft de vergadering op de vierde plaats beslist om artikel 9 d) te schrappen;

- Te dien einde heeft de vergadering op de vijfde plaats beslist om artikel 12 van de statuten te schrappen.

- Te dien einde heeft de vergadering op de zesde plaats beslist om artikel 13 van de statuten te schrappen.

- Te dien einde heeft de vergadering op de zevende plaats beslist om in de titel van artikel 17 het woord

"toezicht' te vervangen door "controle".

- Te dien einde heeft de vergadering op de achtste plaats beslist om de laatste zin van artikel 17 te vervangen door volgende bepaling: "Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

.;( behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- Te dien einde heeft de algemene vergadering op de negende plaats beslist om in artikel 20 d) de zinsnede "behoudens verzet van de bloot-eigenaar" te schrappen.

- Te dien einde heeft de algemene vergadering op de tiende plaats beslist om artikel 23 van de statuten te vervangen door volgende artikelen

"Artikel 23: Vereffenaars

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Artikel 23bis : Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling."

VEERTIENDE BESLUIT : MACHTIGING

De zaakvoerders van de vennootschap, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag zaakvoerders dd. 06 juli 2011

Dirk Hendrickx, Notaris

" r Voor" behouden

aan het Belgisch Staatsblad

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011 : OOA008384
30/05/2011 : OOA008384
27/05/2010 : OOA008384
02/07/2009 : OOA008384
06/06/2008 : OOA008384
06/07/2007 : OOA008384
29/08/2006 : OOA008384
06/07/2005 : OOA008384
24/06/2004 : OOA008384
24/12/2002 : OOA008384
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 09.12.2015 15685-0114-013

Coordonnées
ROOSLANT

Adresse
HEIDELBERGSTRAAT 132 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande