RUBICUB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUBICUB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.208.332

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 15.07.2013 13297-0502-013
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 10.07.2012 12272-0146-012
06/01/2011
ÿþ"

nood 2.0

, r~(~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1~fi o



- -

Ondernemingsnr :

O8322R8332

Benaming

(voluit) : RUBICUB

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8730 Beernem, Gevaerts-Noord 5

Onderwerp akte : Oprichting  benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waüters, te Brugge (Assebroek), op 17 december 2010, is opgericht door de heer DE CLERCQ Yves Paul Geneviève Joseph, geboren te Brugge op acht februari negentienhonderd drieënzestig, en zijn echtgenote mevrouw MEEUS Vinciane Leonie Marthe Marie Corneille, geboren te Wilrijk op achttien november negentienhonderd drieënzestig, wonende te 8730 Beernem, Gevaerts-Noord 5, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RUB1CUB, met zetel te Beenrem, Gevaerts-Noord 5, voor onbepaalde duur en met als doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoort), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden: aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en inves-: teringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie

BELGISCH 'STAATS: LAD

BESTUU R

~IIN AI~I~II~hIMI~~

" 1100331]*

:=11."-Mre GELEG© TER LtRIFFIE DER

- VAN K r411~- TE

f O~ 21-1~2- 2010

V Oe muaient«,

:3 0 -12- 2D1

MONITEUR B DIRECTIO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen zeshonderd vijftigduizend euro (E 4.650.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd vijftig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één vierduizend zeshonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort als volgt:

A. Inbreng in natura

Verslaggeving

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS, bedrijfsrevisoren", met kantoor te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 9 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichters, heeft op 16 december 2010 een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"7. CONCLUSIES.

Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande niet geldelijke inbreng bij de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Rubicub, Gevaerts-Noord 5, 8730 Beernenm laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

2. De oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de gedeeltelijke inbreng.

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De voorgestelde waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en de waarde waartoe deze methoden van waardering leiden, komen ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbrengen uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

5. De vergoeding voor de gedeeltelijke inbreng bestaat in totaliteit uit 4.650 aandelen.

6. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 16 december 2010,

(volgt de handtekening)

BVBA CLEPPE, KEUNENENPARTNERS, bedrijfsrevisoren

PETER VANDEWALLE, zaakvoerder."

2. De oprichters hebben op 15 december 2010 een bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door hetzelfde artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorwerp van de inbreng

De echtgenoten Yves DE CLERCQ-MEEUS Vinciane verklaarden over te gaan tot de inbreng van:

" 1.498 aandelen van de NV QUALITY STREET, met zetel te 8730 Beenrem, Gevaerts-Noord 5, RPR Brugge BTW-BE 0428.224.811.

" 6.498 aandelen van de BVBA PLACE TO.BE, met zetel te 8730 Beenrem, Gevaerts-Noord 5, RPR Brugge BTW-BE 0.415.401.807.

" 98 aandelen van de BVBA ECOSCAPE, met zetel te 8020 Oostkamp, Ravenbosstraat 22, RPR Brug-

ge BTW-BE 0830.605.555.

en dit als volgt:

I. door voornoemde heer Yves DE CLERCQ:

" 1.497 aandelen van voornoemde NV QUALITY STREET, met als inbrengwaarde twee miljoen achthonderd en achtduizend driehonderd tweeënzeventig euro (E 2.808.372,00);

" 6.497 aandelen van voornoemde BVBA PLACE TO.BE, met als inbrengwaarde één miljoen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

achthonderd twintigduizend honderd negenenvijftig euro vierenvijftig (E 1.820.159,54);

¢' 49 aandelen van voornoemde BVBA ECOSCAPE, met als inbrengwaarde negenduizend en negenentachtig euro vijftig (E 9.089,50).

2. door voomoemde mevrouw Vinciane MEEUS:

¢' 1 aandeel van voornoemde NV QUALITY STREET, met als inbrengwaarde duizend achthonderd zesenzeventig euro (E 1.876,00);

¢' 1 aandeel van voomoemde BVBA PLACE TO.BE, met als inbrengwaarde tweehonderd tachtig euro vijftien (E 280,15);

¢' 49 aandelen van voornoemde BVBA ECOS CAPE, met als inbrengwaarde negenduizend en negenentachtig euro vijftig (E 9.089,50).

B. Inbreng in geld

De echtgenoten Yves DE CLERCQ-MEEUS Vinciane verklaarden tevens over te gaan tot de inbreng van een geldsom van duizend honderd drieëndertig euro éénendertig (E 1.133,31), als volgt:

1. door voomoemde heer Yves DE CLERCQ: inbreng in geld ten belope van achthonderd achtenzeventig euro zesennegentig (E 878,96);

2. door voomoemde mevrouw Vinciane MEEUS: inbreng in geld ten belope van tweehonderd vierenvijftig euro vijfendertig (E 254,35).

Het bedrag van duizend honderd drieëndertig euro éénendertig (E 1.133,31) werd gestort op een bijzondere bankrekening nummer 737-0323004-37 op naam van de voormelde vennootschap in oprichting. Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van duizend honderd drieëndertig euro éénendertig (E 1.133,31) werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC BANK, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 16 december 2010 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

C. Vergoeding inbreng

Voormelde totale inbreng ad vier miljoen zeshonderd vijftigduizend euro (E 4.650.000,00), werd vergoed als volgt:

A. door toekenning aan voornoemde heer Yves DE CLERCQ - die een totale inbreng heeft gedaan van vier miljoen zeshonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (E 4.638.500,00) - van vierduizend zeshonderd achtendertig (4.638) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

B. door toekenning aan voornoemde mevrouw Vinciane MEEUS - die een totale inbreng heeft gedaan van elfduizend vijfhonderd euro (E 11.500,00) - van twaalf (12) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2012.

Met éénparigheid van stemmen werden aangesteld als zaakvoerders voor onbepaalde duur, voomoemde heer Yves DE CLERCQ en voornoemde mevrouw Vinciane MEEUS.

Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cnockaert & Salens", met kantoor te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, vertegenwoordigd door de heer Philippe Salens, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kxuispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte, verslag oprichters, verslag bedrijfsrevisor

Dit uittreksel is afgeleverd vóér registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.07.2015 15337-0329-013
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 12.07.2016 16313-0486-011

Coordonnées
RUBICUB

Adresse
GEVAERTS-NOORD 5 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande