RUDI TOURLOUSSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUDI TOURLOUSSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.573.719

Publication

18/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.02.2013, NGL 12.03.2013 13063-0184-011
22/01/2013
ÿþOndememingsnr : 0837.573.719

Benaming

(voluit) : RUDI TOURLOUSSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerzelaarstraat 14/B te 9970 Kaprijke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Conform artikel 2 van de statuten, werd via een verslag van de zaakvoerder dd. 15/12/2012 beslist om met ingang vanaf 15/12/2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Baliebrugstraat 39 te 8020 Ruddervoorde..

De heer Tourlousse Rudi,

Zaakvoerder

etlel b

<L4lr,11~~

Mad wad 11.1

RECHTBANK VAN

KOOP t; 1, e EL TE GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

0 9 JAN, 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011
ÿþ Mod 2.0

1~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u Il!! 111,111111191111

NEERGELEGD

ti 5 JULI 2011

RECHTBA\

~ 1COOPHA\DEL~ NT

Ondernemingsnr : Q ? 573

Benaming

(voluit) : RUDI TOURLOUSSE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9970 Kaprijke, Kerzelaarstraat 14/B

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 01 juli 2011 voor notaris Frank Desmet te Eeklo, neergelegd voor registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, houdende:

1. Rechtsvorm  benaming.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de maatschappelijke benaming "RUDI TOURLOUSSE".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9970 Kaprijke, Kerzelaarstraat 141B.

3 Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. Vennoten  oprichter(s).

De Heer TOURLOUSSE Rudi Jean Michel, IK-nummer 590-6647678-03, RR-nummer 70.07.22-193.84, ongehuwd, geboren te Gent op tweeëntwintig juli negentienhonderd zeventig, wonend te 9970 Kaprijke, Kerze-laarstraat 14/B.

5. Kapitaal  samenstelling.

Het gehele geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op de honderd (100) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend door de Heer Tourlousse Rudi, voornoemd.

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) door storting in speciën. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

6. Doel.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of door deelname van dezen :

- computerdienstverlening in de ruimste zin van het woord waaronder het verlenen van probleem- en systeemanalyses, standaardpakketten, softwareprogramma's, programmatie, opleiding en advies (consulting);

- groot- en kleinhandel, invoer en uitvoerhandel, huur en verhuring, productie en ontwikkeling, alsook de installatie, het onderhoud en de herstelling van de computer hardware en software, computertijd en alle aanverwante apparatuur, computerzalen, alle kantoormeubelen en machines; alle kantoorbenodigdheden en computerapparatuur;

- onderneming van desktop publishing, computergrafisme, het aanmaken van brochures en de voorbereiding tot drukwerk;

studie, organisatie en raadgevend bureau inzake de automatisering op alle niveaus, systeemanalyses en ontwerp, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen, informatieverwerking en dienstbureau voor derden. Delegatie van gespecialiseerd hardware en softwarepersoneel. Vertalingen en publicaties. Management advies en opleidingscentrum inzake begeleiding, opleiding en training van gespecialiseerd. technisch en commercieel personeel in het domein van automatisering, communicatie, informatica, handel en management;

- het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband niet public relations en communicatie;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

- zelfstandig werkende kunstenaars en artiesten;

- scheppende en uitvoerende kunst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- diensten verwant aan de scheppende en uitvoerende kunst;

- handel in onroerend goed voor eigen rekening;

- de handel in eigen onroerend goed, flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen,

grond;

- verhuur van woningen, exclusief sociale woningen;

- verhuur van niet-residentiële gebouwen;

- verhuur van terreinen;

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

- De kleinhandel in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk;

- de kleinhandel in souvenirs, ambachtelijke producten en religieuze artikelen;

- de kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten, enzovoort;

- de verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto's;

- de verhuur van handelszaken (in een stelsel van vrije geranten);

- verhuur van terreinen;

- het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan hei beheer wordt waargenomen (residentiële gebouwen)

- het innen van de huur (residentiële en niet residentiële gebouwen);

- het beheer van overig onroerend goed;

- het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (niet residentiële gebouwen).

De vennootschap mag eveneens de eigendom of andere zakelijke rechten of persoonlijke rechten op roerende en onroerende goederen onder gelijk welke vorm verwerven, beheren, exploiteren en vervreemden voor zover dergelijke verrichtingen rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zin haar activiteiten te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een of meerdere aandelen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

In het algemeen kan de vennootschap alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

7. Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan Hiel vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden en vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle hande-lingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur (18h).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaak-voerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

9. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

10. Winstverdeling.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

11. Ontbinding  vereffening.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

1. Benoeming zaakvoerders

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, wordt benoemd: de Heer Tourlousse Rudi, wonende te 9970 Kaprijke, Kerzelaarstraat 14/B. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

2. Eerste jaarvergadering eerste boekjaar :

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en dertien, om achttien uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmacht

De oprichter geeft bij deze een bijzondere volmacht aan Mevrouw Patteet Vicky, boekhouder, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Molenkouter 15 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van een erkend ondernemingsloket en BTW.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Frank DESMET

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd 01/07/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RUDI TOURLOUSSE

Adresse
BALIEBRUGSTRAAT 39 8020 RUDDERVOORDE

Code postal : 8020
Localité : Ruddervoorde
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande