RUITENWASSERIJ GLASHELDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUITENWASSERIJ GLASHELDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.717.907

Publication

26/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313838*

Neergelegd

24-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Catstraat 69

Ondernemingsnummer :

0635717907

Benaming (voluit) : Ruitenwasserij Glashelder

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 19 augustus 2015, blijkt

dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ruitenwasserij

Glashelder .

2/ zetel: 8680 Koekelaere, Catstraat 69, RPR Gent, afdeling Veurne.

3/ duur: onbepaald.

4/ oprichters:

1) De heer BOON Bert Bernard, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op dertien december negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 28930 Brasschaat, Van Gamerenlei 6.

2) De heer BOON Thomas Michel, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op tien november negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8680 Koekelaere, Catstraat 69.

5/ kapitaal: 18.600,00 euro.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, waarop werd ingetekend door inbreng in geld door storting op een bijzondere rekening bij Delta Lloyd Bank, als volgt: - de oprichter sub 1) heeft ingetekend op één (1) aandeel, hetzij tot beloop van honderd zesentachtig (186,00) euro, waarvan nog honderd vierentwintig (124,00) euro te volstorten;

- de oprichter sub 2) heeft ingetekend op negenennegentig (99) aandelen, hetzij tot beloop van achttienduizend vierhonderd veertien (18.414,00) euro, waarvan nog twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig (12.276,00) euro te volstorten.

Door de notaris werd bevestigd bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

7/ boekjaar : 1januari  31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

8/ aanleg reserves/winstverdeling:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaak¬voerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenreke¬ning kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vereffeningssaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog verricht moeten

8680 Koekelare

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

worden.

9/ bestuur/bevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrich¬ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Zo er twee of meer zaakvoerders zijn wordt de vennootschap vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, behoudens voor verbintenissen die de waarde van tienduizend (10.000,00) euro niet overschrijden, waarvoor de handtekening van één zaakvoerder volstaat.

De zaakvoerder mag bijzondere volmacht geven aan derde personen, zelfs indien deze geen vennoot zijn, om welbepaalde of een reeks van welbepaalde handelingen te verrichten. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Tot niet statutaire zaakvoerders werden benoemd voor onbepaalde duur: de beide oprichters in deze, wiens mandaat onbezoldigd is.

Krachtens de statuten is aan deze twee zaakvoerders gezamenlijk optredend de volledige vertegenwoordigings-bevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rech¬te, en aan iedere zaakvoerder afzonderlijk voor verbintenissen die de waarde van tienduizend (10.000,00) euro niet overschrijden.

10/ commissaris: geen

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

Ruitenwasserij en overige reinigingsactiviteiten.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die de vennootschap zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

12/ gewone algemene vergadering: Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de ven¬nootschap, of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de verga¬dering op hetzelfde uur ge¬houden op de eerstvolgende werkdag.

Elk elk aandeel heeft recht op één stem.

Bijzondere volmacht

Ondergetekende notaris werd gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Als bijzondere mandataris werd aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: mevrouw Lieve Janssens, wonende te Buntgrasstraat 15, Hofstade, met recht van substitutie, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar regis¬tratie als btw belastingplichtige.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Coordonnées
RUITENWASSERIJ GLASHELDER

Adresse
CATSTRAAT 69 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande