RUWELKA VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUWELKA VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.631.174

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 22.08.2014 14443-0420-012
04/01/2013
ÿþ130 248

Mod word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aveaergefega ter griffie van cie

rechtbank van koop-handel

Brugge  afdeling te Oos nae

°p 1 DEL'. 201t

Ondernemingsnr : 0821.631174

Benaming

(voluit) : QZ HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8470 Gistel, Torhoutse Baan 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 19 december 2012, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden

-- dat het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met met tweehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent (267.669,47 EUR) teneinde het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderd zesentachtigduizend tweehonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent (286.269,47 EUR) door inbreng in natura van de volgende aandelen: Vierhonderd zevenenvijftig (457) aandelen op een totaal van duizend vierhonderd (1.400) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RUWELKA VERZEKERINGEN", met maatschappelijke zetel gevestigd te 8470 Gistel, Torhoutse Baan 53, ondernemingsnummer RPR Brugge -afdeling Oostende- 0424.985.704, voor een totale inbrengwaarde van tweehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent (267.669,47 EUR).

Voormelde aandelen staan op naam van de heer Monstrey Ruben, voornoemd, als deel uitmakende van zijn eigen vermogen.

Voor de inbreng van deze aandelen worden aan de heer Monstrey Ruben, voornoemd, in totaal duizend vierhonderd negenendertig (1.439) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van afgerond honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) toegekend, zijnde voor een totaal bedrag van tweehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent (267.669,47 SUR).

De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen.

De inbreng van de aandelen omvat het dividendrecht over het volledige lopende boekjaar, met inbegrip van de gebeurlijk betaalbaar gestelde interimdividenden en alle andere aan de betrokken aandelen verbonden rechten en verplichtingen.

de heer MONSTREY Ruben Oscar, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op duizend vierhonderd negenendertig (1.439) nieuwe kapitaalsaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van tweehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent (267.669,47 EUR), hetzij de fractiewaarde van afgercnd honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, en dit door inbreng van een aandelenpakket zoals voormeld.

Ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, is volgestort in kapitaal, voor honderd procent (100%), zijnde ín totaal voor tweehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent (267.669,47 EUR).

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbrengen, worden de duizend vierhonderd negenendertin (1.439) nieuwe aandelen, volstort zoals voormeld, toegekend aan de heer Monstrey Ruben.

Het waardeverslag met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 313 § 2, 2° van het Wetboek van vennootschappen, werd opgemaakt door de bedrijfsrevisor op '12 december 2012, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, te weten de heer Bruno Claeys, bedrijfsrevisor bij 'BDO Bedrijfsrevisoren' burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K.

Het besluit van het waarderingsverslag van de bedrijfsrevisor van 12 december 2012 luidt letterlijk als volgt "Besluit:

De totale waarde van de vennootschap kan worden geraamd op ongeveer ¬ 820.000. De gemengde methode' werd toegepast en deze werd getoetst aan de sectorgerichte multiplicatormethode.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bïj lialFingisch Staatsblad - è4/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

q ~

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ~



De waarde per aandeel bedraagt afgerond g 585,71 voor 1.400 aandelen. Het betreft gelijke aandelen die worden gehouden door verschillende vennoten zonder dat die individueel een meerderheidsparticipatie aanhouden.

Er werden geen audit werfczaamheden uitgevoerd op de ontvangen boekhoudkundige en financiële gegevens. Het betreft hier bijgevolg een aanduiding van de indicatieve waarde van een vennootschap in de veronderstelling van going-concem."

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van dit waarderingsverslag en verklaart in te stemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

-- dat de notaris akte heeft genomen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderd zevenenzestigduizend zeshonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent (267.669,47 EUR) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus gebracht werd op tweehonderd zesentachtigduizend tweehonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent (286.269,47 EUR), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd negenendertig (1.539) kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend vijfhonderd negenendertigste (1/1.5391 van het kapitaal vertegenwoordigen.

-- dat ingevolge de genomen beslissing artikel 5 van de statuten wordt aangepast als volgt:"Artikel 5. Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zesentachtigduizend tweehonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent (286.269,47 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd negenendertig (1.539) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend vijfhonderd negenendertigste (1/1.539ste) van het kapitaal vertegenwoordigen

-- dat de datum van de jaarvergadering wordt gewijzigd in die zin dat deze voortaan zal plaatsvinden op 20 juni om twintig uur (20h00), zelfs indien deze dag een wettelijke feestdag of een zondag is,

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 13 van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst, zodat artikel 13 van de statuten zal luiden als volgt:

Artikel 13. Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni om twintig uur (20h00), zelfs indien deze dag een wettelijke feestdag of een zondag is.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld."

Ais overgangsmaatregel wordt besloten om de eerstvolgende jaarvergadering, normaal gezien plaatshebbend op maandag 3 juni 2013 om twintig uur (20h00) te verplaatsen naar donderdag 20 juni 2013 om twintig uur (20h00).

dat het mandaat van de zaakvoerder(s) kan bezoldigd worden in geld of in natura en in overeenstemming met werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Onverminderd de (eventuele) bezoldiging worden aan de zaakvoerder zijn gemaakte kosten terugbetaald op voorlegging van de daartoe strekkende bewijsstukken of kostennota's.

Als gevolge van deze beslissing wordt artikel 27 van de statuten in fine met volgende bepaling aangevuld: "Artikel 27. Bestuursorgaan

(...)Het mandaat van de zaakvoerder(s) kan bezoldigd worden in geld of in natura en is in overeenstemming met werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Onverminderd de (eventuele) bezoldiging worden aan de zaakvoerder zijn gemaakte kosten terugbetaald op voorlegging van de daartoe strekkende bewijsstukken of kostennota's.

 dat aile machten worden verleend aan de zaakvoerder om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

-- dat een bijzondere machtiging wordt verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

 dat er bijzondere volmacht wordt verleend aan het kantoor 'Ramboer-Steen, Boekhouders & Accountants', te 8470 Gistel, Tempelhofstraat 22, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen inzake het recl'tspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of genomen zullen worden.



Bijtágén bij liedel giscïi fá t"sbrâii = O4T6i12OI3 - Annexes du Moniteur belge









Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering en het waarderingsverslag.







Op de laatste blz. van duik B vermelden : Rto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.07.2012, NGL 14.08.2012 12410-0322-013
19/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.09.2011, NGL 13.10.2011 11579-0442-011
16/03/2011
ÿþ"

Voorbehoudt

aan hei

Belgisc Staatsbil

Mod 7.7

afi : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ICI WNII~IN~IYIIVINI~II~

*1109135fi"

Ondernemingsnr : 0821.631.174

Benaming

(voluit) : QZ HOLDING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roeselarestraat 84 - 8840 Staden

Onderwerp akte : adreswijziging maatschappelijke zetel

~

0 4 MAART 2011

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 14/10/2010 werd met

éénparigheid van stemmen beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel over te brengen naar de

Torhoutsebaan 53 te 8470 Gistel.

Waarvan akte en verslag.

Staden, 14/10/2010.

Ruben Monstrey

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wont 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vat1e akte

NEERCELCGD Griffie Rechtbank Koophandel

0 7 MEI 2015

~-----n..,

©ndernemingsnr : 0821.631.174

Benaming

(voluit) : QZ HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8470 Gistel, Torhoutse Baan 53 (volledig adres)

Onderre " akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor het ambt van: geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 6 mei 2015, ter registratie op het eerste registratiekantoor te Oostende aangeboden:

-- dat de maatschappelijke naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "RUELKA VERZEKERINGEN". Hierdoor wijzigt artikel 1 van de statuten als volgt;

"Artikel 1. Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "RUELKA VERZEKERINGEN".

Die benaming moet voorkomen in alle stukken, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische. vorm die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven' vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "BVBA". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondememingsnummer.";

dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 8470 Gistel, Torhoutse Baan 49. Hierdoor wijzigt: artkel 2 van de statuten als volgt:

"Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te 8470 Cistel, Torhoutse Baan 49.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor, zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke; taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door: het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.";

-- dat het maatschappelijk doel wordt gewijzigd door schrapping van de huidige tekst en wordt vervangen door de volgende bepalingen, dit volgens het verslag van de zaakvoerder de dato 27 april 2015 met, bijgevoegde staat van actief en passief per 31 maart 2015:

"De vennootschap heeft tot doel:

"De bemiddeling in verzekeringen alsmede alle verrichtingen en alle diensten die daarmee gepaard gaan of die behoren tot de gebruikelijke activiteiten van verzekeringsbemiddeling;

" Activiteit van vastgoedmakelaar;

.Activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring, of afstand van'

onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

" Activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten, ofwel het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom;

" Activiteiten van bankbemiddeling, beleggingsdiensten en kredieten in hoedanigheid van bankagent alsmede alle verrichtingen en alle diensten die daarmee gepaard gaan of die behoren tot de gebruikelijke activiteiten van bankagent;

"Het verlenen van diensten en adviezen in de sector van de verzekeringen, banken en immobiliën; "Management en consultancy;

II I II ~NIVIMI1IIW~

*150]1097*

Gent Afdeefflo

Do griffier

"

Op de laatste blz, van Luik i3 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het besturen en leiden van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel, en de onderafdelingen daarvan, welke ook de betiteling daarvan is;

.1-let geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard;

" Het verzorgen van alle mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het verstrekken van documentatie; vertaalopdrachten;

-1-let verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel;

'De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. In het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen inclusief de onroerende leasing;

" Het beheer van roerende waarden, dit voor eigen rekening of in deelneming met derden;

" Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten;

'De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger; Zij mag haar onroerende goederen , met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft;

'Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

'Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

'Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille -en kapitaalbestuur;

.Zij kan alle hoegenaamde financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn dit te begunstigen. Zij mag bij middel van inbreng, afstand, onderschrijving, deelneming, samensmelting, financiële tussenkomst, aankoop, verkoop, ruiling van alle roerende of onroerende goederen of op om het even welke manier belangen nemen in alle bestaande of toekomstige vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, zowel in België of in het buitenland, welke ook hun vorm weze;

'De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze;

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in handel;

" Het maken van expertise- en schattingsverslagen van roerende en onroerende goederen, voor zover wettelijk toegelaten;

'De vennootschap kan investeren in activa met het oog op het bezoldigen in natura van de zaakvoerder(s) en/of personeelsleden;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden , nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.";

 dat er bijzondere volmacht wordt verleend aan het kantoor 'Ramboer-Steen, Boekhouders & Accountants', te 8470 Gistel, Tempelhofstraat 22, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of genomen zullen worden;

-- dat er machtiging wordt verleend aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren en aan de notaris om de statuten te coördineren.

voor analytiek uitreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 17.07.2015 15313-0105-012
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0314-012

Coordonnées
RUWELKA VERZEKERINGEN

Adresse
TORHOUTSEBAAN 49 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande