S. & D.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S. & D.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.425.336

Publication

03/07/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.01.2013, GGK 07.05.2013, NGL 26.06.2014 14238-0060-019
31/07/2013
ÿþ Mot! Wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII1 INIIIIII fliUlli IIII Ilfll~

*13120074*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0418.425.336

Benaming

(voluit) : S. & D.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lombardsijdestraat, 10/A bus 003 te 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : partiële splitsing door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALTIMA" - wijzigingen statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op zestien juli tweeduizend en dertien, blijkt ondermeer het volgende:

A/ Dat is besloten tot partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S. & D.", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Lombardsijdestraat, 10/A bus 003 (RPR Veurne 0418.425.336), door overneming door de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALTIMA", met zetel te 8500 Kortrijk, Steenpoort, 10/A (RPR Kortrijk 0807A87.287), en waarbij gezegde vennootschap "S. & D." - zonder ophouden te bestaan  het geheel van de in het voorstel tot partiële splitsing de dato 28 mei 2013 beschreven activa en passiva bestanddelen van haar vermogen op basis van de toestand per 31 januari 2013 heeft overgedragen aan de vennootschap "MALTIMA", die besloot te aanvaarden, en dit overeenkomstig de opdeling en de modaliteiten vervat in het splitsingsvoorstel,

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de partieel gesplitste vennootschap "S. & D," niet betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap "MALTIMA" vanaf 1 februari 2013.

BI Dat ais gevolg van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S. & D: door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALTIMA", het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S. & D." is verminderd met achttien duizend achthonderd vijfenveertig euro achtenzestig cent (¬ 18.845,68), en aldus is gebracht van tweeëndertig duizend euro (¬ 32.000,00) op dertien duizend honderd vierenvijftig euro tweeëndertig cent '(¬ 13.154,32), zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de duizend tweehonderd vijfenzeventig (1.275) bestaande aandelen.

CI Dat is vastgesteld:

-dat de partiële splitsing is verwezenlijkt, en

-dat, ingevolge de partiële splitsing, het kapitaal van de vennootschap "S, & D.' effectief is verminderd tot

dertien duizend honderd vierenvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 13.154,32)

DI Dat voorts is besloten tot navolgende statutenwijzigingen en overige besluiten in hoofde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid S. & D ":

1. De vergadering besloot tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van vijftien duizend achthonderd vijfenveertig euro achtenzestig cent (¬ 15.845,68), om het van dertien duizend honderd vierenvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 13.154,32) op negenentwintig duizend euro (¬ 29.000,00) te brengen, en dit door inlijving in het kapitaal van uitgiftepremies voor een bedrag van vijftien duizend zeshonderd zesendertig euro zesentwintig cent (¬ 15.636,26) en van beschikbare reserves voor een bedrag van tweehonderd en negen euro tweeënveertig cent (¬ 209,42).

Deze kapitaalverhoging is geschied zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen doch mits dienovereenkomstige aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

2. -De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de genomen besluiten inzake kapitaalvermindering en kapitaalverhoging, en dit door vervanging van de eerste alinea door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op negenentwintig duizend euro (¬ 29.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijfenzeventig (1.275) aandelen zonder aanduiding van nominale

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

j waarde, die elk éénlduizend tweehonderd vijfenzeventigste (111.275ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen,".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge -De vergadering besloot tot aanvulling van de in artikel 5 van de statuten opgenomen 'historiek van het kapitaal', en dit door invoeging in fine van gezegde rubriek van de volgende tekst:

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S, & D;" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALTIMA" (B.T.W. BE-0807.487.287) de dato 16 juli 2013, en waarvan proces-verbaal is opgemaakt door notaris Philippe Defauw te Kortrijk, is overgegaan tot partiële splitsing van voornoemde vennootschap "S. & D ", waarbij de in het bijgaande voorstel tot partiële splitsing beschreven activa en passiva bestanddelen van gezegde vennootschap "S. & D," overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegd splitsingsvoorstel zijn afgesplitst en overgedragen op voornoemde vennootschap "MALTIMA". Ingevolge de partiële splitsing is het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap "S. & D." verminderd met achttien duizend achthonderd vijfenveertig euro achtenzestig cent (¬ 18.845,68), en aldus gebracht van tweeëndertig duizend euro (¬ 32.000,00) op dertien duizend honderd vierenvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 13.154,32), zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de duizend tweehonderd vijfenzeventig (1.275) bestaande aandelen.

In zelfde proces-verbaal de dato 16 juli 2013 opgemaakt door notaris Philippe Defauw, besloot de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S. & D." vervolgens tot verhoging van haar kapitaal met een bedrag van vijftien duizend achthonderd vijfenveertig euro achtenzestig cent (¬ 15.845,68), om het van dertien duizend honderd vierenvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 13.154,32) op negenentwintig duizend euro (¬ 29.000,00) te brengen, en dit door inlijving in het kapitaal van uitgiftepremies voor een bedrag van vijftien duizend zeshonderd zesendertig euro zesentwintig cent (¬ 15,636,26) en van beschikbare reserves voor een bedrag van tweehonderd en negen euro tweeënveertig cent (¬ 209,42), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen doch mits dienovereenkomstige aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.".

3, -De vergadering besloot tot verplaatsing van de zetel met onmiddellijke ingang naar '8500 Kortrijk, Lange Brugstraat, 37'.

-De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 2 van de statuten, en dit door vervanging van de eerste alinea door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Lange Brugstraat, 37.".

4. Na ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerders opgemaakt op 5 juni 2013 in toepassing van artikel 287 van het wetboek van vennootschappen over het voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap, met in bijlage de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 mei 2013, besloot de vergadering tot wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de volledige tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst

" De vennootschap heeft tot doel;

- de groot- en kleinhandel in alle textielproducten, kledij en confectie, ongeacht het materiaal waaruit ze vervaardigd werden, tapijten, spellen en speelgoed, bad- en strandartikelen, lingerie, boeken en schrijfwaren, cosmetica en reukwaren, lederwaren of leervervangende waren, reisartikelen, schoeisel voor heren en dames, Kledij accessoires in de ruime zin, zoals paraplu's, handschoenen, dassen, ceinturen, hoeden, sieraden, uurwerken, horloges, gadgets, brillen, sport- en kampeerartikelen en vorige vormen van vrijetijdsbesteding, en dit zowel voor heren, dames, kinderen en baby's en dienstig voor alle mogelijke bestemmingen (vrije tijd, beroep, avond en nacht, gala, ...);

- de huur en verhuur van ceremoniekledij en accessoires; - het herstellen van kledij en het uitvoeren van retouches; - het optreden als ophaalcentrum voor nieuwkuis;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in, huur en verhuur, productie, ontwikkeling, herstelling en onderhoud van alle computers, hard- en software, technische, elektrische en elektronische apparaten, multimedia, telecommunicatieapparatuur, audio-, foto- en videoapparatuur, domotica, alsmede van al hun toebehoren en benodigdheden; het verlenen van adviezen met betrekking tot hard- en software, de configuratie van computers en systeemintegratie, de creatie, verwerking, terbeschikkingstelling en verhandeling, het opslaan, onderhouden, programmeren, beheren en auditeren van software, databanken, computerprogramma's, boekhoudpakketten, netwerken en computersystemen, telefonie-en videosystemen; de implementatie en verhuur van virtuele desktop omgevingen; het ontwerpen, onderhouden en bewerken en verkopen van websites en de verhuur van domeinnamen; het uitvoeren van activiteiten in verband met gespecialiseerde hosting, zoals webhosting, streaming services en application hosting;

- het uitvoeren van alle elektriciteits- en bedradingswerken en activiteiten van elektrotechnisch installateur;

- het organiseren van lezingen, seminaries en opleidingscursussen met betrekking tot gebruik en toepassingen van hard- en software en computerprogramma's;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,

verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen haar doel;

- administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

° studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake juridische, fiscale, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met

advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, fiscale, economische en financiële problemen;

° ° het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van

secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting, of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie inhoudt;

- voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- voor eigen rekening; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen;

- het waarnemen van bestuursopdrachten, opdrachten van vereffenaar en management van vennootschappen en bedrijven in het algemeen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden;

- de agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort;

- het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten, dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger, behoudens indien hiervoor anders vermeld. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van de handelszaak, in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doe! verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet ".

5. -De vergadering besloot tot wijziging van de looptijd van het boekjaar om dit voortaan te laten ingaan op één januari van elk jaar en telkens te laten eindigen op éénendertig december van datzelfde jaar.

-De vergadering besloot tot verkorting van het lopend boekjaar dat een aanvang nam op één februari tweeduizend en dertien om dit te laten eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien.

-De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 26 van de statuten, en dit door vervanging van de eerste alinea door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.".

6/ -De vergadering besloot tot wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering om deze te brengen naar de laatste maandag van de maand mei om tien uur.

-De vergadering stelde vast dat de eerstvolgende jaarvergadering aldus zal worden gehouden de laatste maandag van de maand mei van het jaar tweeduizend en veertien om tien uur.

-De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 20 van de statuten, en dit door wijziging van de eerste zin van de eerste alinea als volgt:

"De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar gehouden worden de laatste maandag van de maand mei om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping.".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

WeIgisch

Staatsblad

71 -De vergadering acteerde de vrijwillige ontslagname met ingang van 16 juli 2013 aangeboden door de " heer STEYT Francis, uit zijn ambt van zaakvoerder van de vennootschap "S. & D.".

De vergadering aanvaardde voor zoveel als nodig dit ontslag. De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening over het lopend boekjaar zal gelden als kwijting voor deze uittredende zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van 1 februari 2013 tot op 16 juli 2013.

-De vergadering besloot vervolgens tot benoeming tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met onmiddellijke ingang:

de heer STEYT Matthieu, wonende te 8500 Kortrijk, Schildersstraat, 27, die bevestigde dit mandaat te aanvaarden.

De eventuele bezoldiging van het mandaat van zaakvoerder van voornoemde heer STEYT Matthieu zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

8/ De vergadering verleende machtiging aan de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S. & D." tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde statuten van de vennootschap "S. & D." op te stellen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

El Dat bijzondere volmacht is verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR DECOSTERE & C"", met zetel te 8580 Avelgem, Burchthof 10111, alsmede aan al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, met macht elk afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om via een ondernemingsloket alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen,

en dit zowel in hoofde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S. & D," als in hoofde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALTIMA".

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie proces-verbaal dd. 16/07/2013; gecoördineerde tekst van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2013
ÿþ1 Mod wart) 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lila uib~ mu u

13 7113*

Vc behc aat Bel. Staa

i

3 MEI 2013

'.Griffie-

Ondernemingsnr : 0418.425.336

Benaming

(voluit) : S. & D.

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8620 NIEUWPOORT, LOMBARDSIJDESTRAAT 10/A BUS 003 (volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING VAN DE BVBA "S. & D." DOOR OVERDRACHT VAN ACTIVA EN PASSIVA NAAR DE BVBA "MALTIMA"

Uit het voorstel tot partiële splitsing door overdracht van activa en passiva van de BVBA "S. & D." naar de BVBA "MALTIMA" dd. 28/05/2013 blijkt:

1. dat de zaakvoerders van de BVBA "S. & D," en de zaakvoerders van de BVBA "MALTIMA" aan hun, vennoten voorstellen om, in toepassing van artikel 677 en 728 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, de' hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van de BVBA "S. & D." over te dragen naar de BVBA "MALTIMA", waarbij de overdragende vennootschap niet ophoudt te bestaan;

2, dat de overdragende vennootschap, de BVBA "S. & D.", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Lombardsijdestraat 10/A bus 003, als doel heeft:

"Groot- en kleinhandel in alle textielproducten, lederwaren, reisartikelen en fantasiejuwelen, toiletartikelen en allerhande modeartikelen, in de ruimste zin.

De vennootschap zal in het algemeen aile welkdanige handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen mogen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met al of een deel van haar doel.";

3, dat de overnemende vennootschap, de BVBA "MALTIMA", met zetel te 8500 Kortrijk, Steenpoort 10A, als' doel heeft:

"- de groot- en kleinhandel in alle textielproducten, kledij voor heren, dames, baby en kinderen, ongeacht het materiaal waaruit ze vervaardigd werden, met inbegrip van werkkledij, spellen en speelgoed, bad- en' strandartikelen, lingerie, boeken en schrijfwaren, cosmetica en reukwaren, lederwaren of leervervangende" waren, reisartikelen, schoeisel voor heren en dames, kledij accessoires in de ruime zin, zoals paraplu's, handschoenen, dassen, ceinturen, hoeden, sieraden, uurwerken, horloges, gadgets, brillen, sport- en kampeerartikelen en vorige vormen van vrijetijdsbesteding, het bovenstaande niet beperkend doch in de ruimste zin;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen haar doel;

- administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

* adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

* studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake juridische, fiscale, financiële, handels-bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, fiscale, economische en financiële problemen;

* het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting, of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in

het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zJjn;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie inhoudt;

" voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend of roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot deze goederen en rechten, van welke aard ook;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondememingen;

- het waarnemen van bestuursopdrachten en management van vennootschappen en bedrijven in het algemeen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden;

- de agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort;

- het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten, dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van de handelszaak, in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.";

4. dat voor de uitwerking van onderhavige partiële splitsing de conventionele waarde van het afgesplitste vermogen van de BVBA "S. & D." op ¬ 960.000,00 wordt geraamd, en de conventionele waarde van de BVBA "MALTIMA" op ¬ 220.000,00; dat de overnemende vennootschap "MALTIMA" geen aandelen bezit van de overdragende vennootschap "S. & D." en dat de overdragende vennootschap "S. & D." 5.000 van de 12.600 aandelen bezit van de overnemende vennootschap "MALTIMA";

5, dat ter vergoeding van de inbreng aan de vennoten van BVBA "S. & D." 54.982 nieuwe aandelen van BVBA "MALTIMA" zullen toegekend worden, zonder opleg in geld;

6. dat de 54.982 nieuwe aandelen zullen ingeschreven worden op naam van de vennoten van BVBA "S. & D." in het aandelenregister van de BVBA "MALTIMA", en dat hiervan aan de betrokkenen een certificaat overhandigd zal worden;

7. dat de 54.982 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap zullen deelnemen in de winst vanaf 01/02/2013;

8. dat aile handelingen m.b.t. het overgedragen vermogen vanaf 01/02/2013 geacht zullen worden te zijn gedaan voor rekening van de verkrijgende vennootschap;

9. dat in de overdragende vennootschap geen aandelen met bijzondere rechten of andere effecten werden uitgegeven;

10, dat, op verzoek van alle vennoten van de overdragende vennootschap en de overnemende vennootschap, toepassing wordt gevraagd van artikel 731 §1, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen dat een vrijstelling voorziet van het opmaken van het revisoraal verslag m.b.t. de splitsing;

11. dat geen bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de overdragende en verkrijgende vennootschap;

12. dat de af te splitsen activa- en passivabestanddelen opgesomd zijn in de jaarrekening per 3110112013, met name (cijfers in euro):

A. ACTIVA

III, MATERIËLE VASTE ACTIVA

k

A. Terreinen en gebouwen 437.892,33

B. Installaties, machines en uitrusting 285.592,44

C. Meubilair en rollend materieel 37,80

E. Overige materiële vaste activa 63.995,50

1V. FINANCIËLE VASTE ACTIVA 50.000,00

VI. VOORRADEN 335.358,66

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 22.9 98,00

IX, LIQUIDE MIDDELEN 156.183,88

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 11.872,29

TOTAAL ACTIEF 1.363.130,90

B. PASSIVA (VOORZIENINGEN EN SCHULDEN)

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR

A. Kredietinstellingen 749.749,96

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

A. Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen 117.723,09

B. Financiële schulden 592,66

C. Handelsschulden 72.059,00

E.9 . Schulden m.b.t. belastingen 63.079 ,49

E.2. Schulden m.b.t. bezoldigingen en sociale lasten 43,385,69

F. Overige schulden 118.363,41

TOTAAL PASSIEF (VOORZIENINGEN EN SCHULDEN) 9,964.945,30

Aldus wordt van het netto-actief van de overdragende vennootschap een overgedragen naar de verkrijgende vennootschap en dit als volgt: bedrag van ¬ 198.185,60

I. KAPITAAL

A. Kapitaal 18.845,68

ll. UITGIFTEPREMIE 22,409,44

IV, RESERVES

A. Wettelijke reserve 1.884,57

C. Belastingvrije reserves 376,27

D. Beschikbare reserves 954.677,64

13. dat de partiële splitsing een overdracht inhoudt van een aantal deelgerechtigheden in onroerende

goederen, en dat voor elk van deze onroerende goederen een bodemattest werd afgeleverd door de OVAM op

29/04/2093, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

9 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdraohtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie; www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 29.04.2013

(getekend)

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd"

Francis STEYT

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel partiële splitsing dd. 28/05/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M

JO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 07.05.2013, NGL 22.05.2013 13124-0565-019
15/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

 4 ~~a. ~ ,-~~~r~`

,.

VOlifftiee

1111111o1RIMI11111

Ondernemingsnr : 0448.425.336

Benaming

(voluit) ; S. & D.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lombardsijdestraat 10/A bus 003, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - benoeming zaakvoerder - wijziging statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S. & D.", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Lombardsijdestraat, 10/A bus 003 (B.T.W. BE-0418A25.336; RPR Veurne), ondermeer de volgende besluiten heeft genomen:

1/ De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 2 van de statuten aan het door de zaakvoerder op één januari tweeduizend en zeven genomen besluit tot verplaatsing van de zetel naar het huidige adres te '8620 Nieuwpoort, Lombardsijdestraat, 10/A bus 003', besluit bekendgemaakt in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien januari tweeduizend en zeven, onder het nummer 07009028, en dit door vervanging van de eerste alinea door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Lombardsijdestraat, 10/A bus 003.",

21 De vergadering besloot tot schrapping van de derde en de vierde alinea van artikel 12 van de statuten, beginnend met de woorden 'Werd benoemd' en eindigend met de woorden 'opvolgend statutair zaakvoerder', en dit gelet op het ontslag van de heer STEYT Francis met ingang van één december tweeduizend en elf uit zijn ambt van statutair zaakvoeder (besluit bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig januari tweeduizend en twaalf, onder het nummer 12025847), en het ontslag van mevrouw Marie-Rose DEVIJVER met ingang van één december tweeduizend en elf uit haar ambt van opvolgend statutair zaakvoerder (besluit neergelegd ter bekendmaking in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad).

3/ De vergadering besloot het lopend boekjaar dat een aanvang nam op één januari tweeduizend en twaalf te verlengen om dit te laten eindigen op éénendertig januari tweeduizend en dertien.

Vervolgens besloot de vergadering de looptijd van het boekjaar te wijzigen om dit voortaan te laten ingaan op één februari van elk jaar en telkens te laten eindigen op éénendertig januari van het daarop volgende jaar.

De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 26 van de statuten, en dit door vervanging van de eerste alinea door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één februari van elk jaar en eindigt op éénendertig januari van het daarop volgende jaar,"

4/ De vergadering besloot tot wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze te brengen naar de laatste maandag van de maand juni om tien uur. De vergadering stelde aldus vast dat de eerstvolgende jaarvergadering zal worden gehouden de laatste maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend en dertien om tien uur.

De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 20 van de statuten, en dit door vervanging van de eerste alinea door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar gehouden worden de laatste maandag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

5/ De vergadering besloot om de heer STEYT Francis, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Niklaasstraat, 1A, bijkomend te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, en dit met ingang van één februari tweeduizend en dertien

De eventuele bezoldiging van het mandaat van zaakvoerder van de heer STEYT Francis zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" .y

Voorbehouden " aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voornoemde heer STEYT Francis verklaarde dit mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

6/ De vergadering besloot tot aanpassing van artikel 28 van de statuten aan de vigerende wetgeving, en meer in het bijzonder het wetboek van vennootschappen, en dit door vervanging van de volledige tekst van dit artikel door de volgende tekst;

« De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging,

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris of bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank.

ontbinding en vereffening in één akte

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva ais bedoeld in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen;

3. alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf. ».

7/ De vergadering besloot machtiging te verlenen aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen

besluiten en aan notaris Philippe Defauw tot coördinatie van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 27/12/2012, 1 volmacht aangehecht;

gecoördineerde tekst van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{:t ;sY.o~.ááT i,/á7.V°K l Q,Al 12;O0P iNDEL

{ 24 DEC. 2012

4

Ondernemingsnr : 0418.425.336

Benaming

(voluit) : S. & D.

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8620 N1EUWPOORT, LOMBARDSIJDESTRAAT 10 A 003 (volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNAME MANDAAT ZAAKVOERDER - ONTSLAG ZAAKVOERDER Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering op 01/12/2011 blijkt:

L De kennisname van het zaakvoerdersmandaat in hoofde van mevrouw Marie-Rose DEVIJVER, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Niklaasstraat 1 A:

Naar aanleiding van het vrijwillig ontslag van de heer Francis STEYT als zaakvoerder, mondeling aangeboden op de bijzondere algemene vergadering van 25/1112012, en ingaand op 01112(2011, wordt hij overeenkomstig artikel 12 van de statuten, van rechtswege in dezelfde hoedanigheid opgevolgd door zijn echtgenote mevrouw Marie-Rose DEVIJVER.

ll. Het vrijwillig ontslag, mondeling aangeboden, van mevrouw Marie-Rose DEVIJVER als zaakvoerder van de vennootschap, onmiddellijk nadat ze van rechtswege haar man had opgevolgd als zaakvoerder van de vennootschap.

BVBA STEYT MF

zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Francis STEYT

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

f

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen -het Belgtseb-Staatsblad _ O7tR1f2O1-3 = Anneaes-du Moniteur belge

29/08/2012 : VE094862
04/07/2012 : VE094862
19/04/2012 : VE094862
27/01/2012 : VE094862
06/07/2011 : VE094862
14/06/2010 : VE094862
07/07/2009 : VE094862
23/12/2008 : VE094862
21/08/2007 : VE094862
30/01/2007 : VE094862
15/01/2007 : KO094862
28/07/2006 : KO094862
09/06/2005 : KO094862
19/05/2005 : KO094862
08/07/2004 : KO094862
14/07/2003 : KO094862
19/07/2000 : KO094862
11/09/1999 : KO094862
01/01/1995 : KO94862
12/05/1992 : KO94862
01/01/1992 : KO94862
02/03/1989 : KO94862
01/01/1986 : KO94862

Coordonnées
S. & D.

Adresse
LOMBARDSIJDESTRAAT 10A, 003 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande