S.S.A. HOLDING

Divers


Dénomination : S.S.A. HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.178.348

Publication

11/01/2012
ÿþ1111

*iaooszoe*

--.---.._.

Ondernemingsnr : 08421178348

Benaming

(voluit) : S.S.A. HOLDING

Rechtsvoren : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : te 8370 Blankenberge, Neringstraat 2

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Louis Sabbe op 2211212011, te registreren, blijkt het volgende: 1) Door:

1. De heer Gerald Karel STAELENS, geboren te Blankenberge op 05/01/1945, wonende Blankenberge, Koning Boudewijnlaan 23.

2. De heer Axel Bernard STAELENS, geboren te Blankenberge op 26/12/1973, wonende te 8370 Blankenberge, Neringstraat 2.

Werd de commanditaire vennootschap op aandelen "S.S.A. Holding" opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8370 Blankenberge, Neringstraat 2.

2) Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt drie miljoen zeshonderd zesendertig] duizend achthonderd en een euro veertig cent (3.636.801,40 ¬ ) vertegenwoordigd door duizend honderd; zevenendertig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één / duizend honderd zevenendertigste van hete

kapitaal vertegenwoordigen. "

Er werden 1.136 aandelen toegekend aan de heer Gerald Staelens en 1 aandeel aan de heer Axel Staelensj als vergoeding voor de inbreng in natura.

3) het verslag van bedrijfsrevisor Martine Buysse, kantoorhoudende te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80,; aangewezen door de oprichter, de dato 16/12/2011, betreffende de voorgestelde inbreng in natura, over dei toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, opgesteld overeenkomstig; artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, besluit in de volgende bewoordingen :

°6. BESLUITEN

Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 2 november 2011 aangesteld door de oprichters van S.S.A. Holding Comm.VA om verslag uit te brengen in: uitvoering van art. 657 en 444 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen oprichting van: voornoemde vennootschap door de in dit verslag beschreven inbreng in natura, namelijk de inbreng van 1.137 aandelen S.S.A. SPORTING GOODS NV met zetel te 8370 Blankenberge, Neringstraat 2,: ondernemingsnummer 0405.217.894, 1.136 aandelen door de heer Gerald Staelens en 1 aandeel door de heen Axel Staelens voor resp. 3.633.602,81 Euro en 3.198,59 Euro, hetzij samen 3.636.801,40 Euro.

lk bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven; controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

13 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van S.S.A. Holding Comm.VA verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal; door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

D de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid? beantwoordt;

D de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomt met het; aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet; overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de inschrijving van 1.136 aandelen S.S.A. Holding: Comm.VA op naam van de heer Gerald Staelens en 1 aandeel S.S.A. Holding Comm.VA op naam van de heer: Axel Staelens. Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 444 van het Wetboek van: Vennootschappen, opgesteld en kan niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op: wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van] de verrichting.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

d van d..__...so(o(n ---"

instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

º%' " NITEUR L>=LGE

DIRECTION

0 2 -Cl- 2311

BELG ISCHS ATS AT q

BE`S~UF

;vEERGELEGD ter GRIFFIE de. RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGEfdelitl Brugge)

op: 2 6 DEC. 2011

Griffie DR griffier.

te 8370:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te Zwijnaarde op 16 december 2011 Getekend Martine Buysse.'.

4) De statuten werden als volgt vastgesteld (een uittreksel volgt):

Artikel 1 - NAAM.

De vennootschap die de rechtsvorm heeft van een commanditaire vennootschap op aandelen, wordt opgericht onder de naam "S.S.A. Holding".

De naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "Commanditaire vennootschap op aandelen" of de afkorting "Comm. VA.".

Artikel 2 - ZETEL.

De vennootschap heeft haar zetel te 8370 Blankenberge, Neringstraat 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig grondgebied of binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, voor zover deze zetelverplaatsing geen vertaling van de statuten met zich brengt.

Elke andere verplaatsing kan slechts gebeuren mits naleving van de regels die gelden voor de statutenwijziging.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door toedoen van de zaakvoerder of de aangestelden conform de wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3 - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet)verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

-De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen en financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

-Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

-Het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

-Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

-Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

-Het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en bouwwerken, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

-De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkaveten, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

-Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

-De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en za! onder andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

-De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Artikel 4 - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde tijd.

Artikel 5 - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen zeshonderd zesendertig duizend achthonderd en een euro veertig cent (¬ 3.636.801, 40) vertegenwoordigd door duizend honderd zevenendertig (1.137) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één / duizend honderd zevenendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 13 - Benoeming van de zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten, zaakvoerder genoemd, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap.

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Gerald STAELENS, wonende te 8370 Blankenberge, Koning Boudewijnlaan 23.

Tot opvolgend zaakvoerder wordt aangesteld: de heer Axel STAELENS, wonende te 8370 Blankenberge, Neringstraat 2.

Artikel 16 -Bevoegdheden van de zaakvoerder

Elke zaakvoerder in functie is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Artikel 17 - Vertegenwoordiging van de vennootschap

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap geldig in en buiten rechte.

De commanditaire vennoten die de vennootschap zouden verbinden anders dan bij volmacht, worden ten aanzien van derden hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 21  Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt deze vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 26 -Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde mits de gevolmachtigde vennoot is, en beiden de bij de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door een orgaan of een persoon al dan niet vennoten, aan wie schriftelijke volmacht is gegeven.

Artikel 33 - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 35- Resultaatverdeling

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de zaakvoerder. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de datum die voor de uitbetaling werd bepaald.

Artikel 36- Interimdividend

De zaakvoerder kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het lopend boekjaar een interimdividend uit te keren en de datum van zijn betaling te bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopend boekjaar, in voorkomend geval, verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens de wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

De zaakvoerder stelt het bedrag van dit interimdividend vast aan de hand van een staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld binnen de twee maanden die zijn besluit voorafgaan. Deze staat wordt door de commissaris, zo er één is, nagezien en het verificatie verslag opgesteld door deze laatste wordt gevoegd bij hun jaarlijks verslag.

Na een eerste interimdividend mag tot een nieuwe uitkering niet worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Indien de interimdividenden het bedrag te boven gaan van het later door de algemene vergadering vastgestelde jaardividend, wordt het meerdere beschouwd als een voorschot op het volgende dividend.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Een uitkering van een interimdividend of van een dividend in strijd met dit artikel moet door de vennoot die haar heeft ontvangen, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was, of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Artikel 40 - Wijze van vereffening

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR EN GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op heden en eindigt op 31/12/2012.

2. Gewone algemene vergadering:

De eerste gewone algemene vergadering

statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Samen hiermee neergelegd :

" afschrift van de akte.

" Verslag bedrijfsrevisor;

" Verslag oprichters

Notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge.

"

wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 30.07.2015 15393-0401-021

Coordonnées
S.S.A. HOLDING

Adresse
NERINGSTRAAT 2 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande