SAMKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAMKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.301.390

Publication

28/02/2014
ÿþ mod 11.1

F r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0830.301.390 Benaming (voluit) : SAMKO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beverenstraat 78

8691 Alveringem (Leisele)

Onderwerp akte :BVBA Statutenwijziging

Er is een akte op veertien februari tweeduizend en veertien ondertekend ten kantore van notaris Stephan Mourisse niet standplaats te Roesbrugge-haringe/Poperinge, akte ter registratie aangeboden, waarbij IS BIJEENGEKOMEN

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten van de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "SAMKO", met zetel te 8691 Alveringem/Leisele, Beverenstraat 7, ingeschreven onder het! ondernemingsnummer 0830.301.390, RPR Veurne

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT

'. Met algemeenheid van stemmen besluit de Algemene Vergadering tot inkoop van maximum TWEEHONDERD;

(200) aandelen, volledig volstort, overeenkomstig de bepalingen inzake inkoop van eigen aandelen van het;

Wetboek van vennootschappen en mits een maximumprijs van TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ ; . 2.500,00) per aandeel, hetzij voor een globaal bedrag van VIJFHONDERDDUIZEND euro (¬ 500.000,00)

De inkoop van deze aandelen brengt de onmiddellijke aanleg met zich mee van een onbeschikbare reserve ,'= inkoop eigen aandelen" ter grootte van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (¬ 500.000,00) en dit vanuit de i

beschikbare en belaste reserves. .'

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge liet vorig besluit, wordt het aanbod tot inkoop van maximaal TWEEHONDERD (200) aandelen gericht;. tot alle vennoten, naar evenredigheid tot het aandelenbezit van iedere vennoot tegen een prijs van:, TWEEDUIZEND VIJFHONDERD euro (¬ 2.500,00) per aandeel.

DERDE BASLUIT

BESLISSING

De Algemene Vergadering stelt na beraadslaging van de individuele vennoten de realisatie van de inkoop van:} eigen aandelen vast als volgt:

1/ De Heer SAMYN Johan, voornoemd, verklaart dat hij op het aanbod tot inkoop zoals voorzegd, NIET wenst; in te gaan;

2/ De Heer SAMYN Pieter, voornoemd, verklaart dat hij op het aanbod tot inkoop zoals voorzegd, WEL wenst in te gaan en dit tot beloop van HONDERD (100) aandelen tegen een prijs van TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 2.500) per aandeel, hetzij TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ ;: ?' 250.000,00) in totaliteit. In het bijzonder wordt verklaard dat ZES (6) van deze ingekochte aandelen belast zijn met een last ten voordele van zijn moeder, Mevrouw Mia CASIER, tussenkomende partij hierna genoemd. ' 3/ De Heer SAMYN Koen, voornoemd, verklaart dat hij op het aanbod tot inkoop zoals voorzegd, NIET wenst in te gaan;

4/ De Heer SAMYN Bert, voornoemd, verklaart dat hij op het aanbod tot inkoop zoals voorzegd, WEL wenst in{' te gaan en dit tot beloop van HONDERD (100) aandelen tegen een prijs van TWEEDUIZEND VIJFHONDERD;; EURO (¬ 2.500) per aandeel, hetzij TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00) in totaliteit. ln het bijzonder wordt verklaard dat ZES (6) van deze ingekochte aandelen belast zijn met een last ten voordele; van zijn moeder, Mevrouw Mia CASIER, tussenkomende partij hierna genoemd.

Op de laatste biz. van Luk iBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

AFSTAND - REALISATIE

Aanstonds verklaren alle vennoten hier aanwezig, vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk ' kapitaal, eenparig afstand doende van hun rechten betreffende de gelijke behandeling overeenkomstig het ' Wetboek van vennootschappen, en verklaren dat de inkoop van eigen aandelen als volgt zal worden gerealiseerd:

jegens de Heer SAMYN Pieter, voornoemd: HONDERD (100) aandelen tegen een prijs van TWEEDUIZEND

' VIJFHONDERD EURO (¬ 2.500) per aandeel, hetzij TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00) in totaliteittegen de voorwaarden en lasten beschreven in vorig besluit.

jegens de Heer SAMYN Bert, voornoemd: HONDERD (100) aandelen tegen een prijs van TWEEDUIZEND ; VIJFHONDERD' EURO (¬ 2.500) per aandeel, hetzij TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00) in totaliteit tegen de voorwaarden en lasten beschreven in vorig besluit,

BETALING

De Algemene Vergadering geeft volmacht aan de beide zaakvoerders om binnen een termijn van veertien (14) dagen vanaf heden over te gaan toi de betaling van de prijs van de aandelen, volgens de tussen partijen overeen te komen modaliteiten.

Beide zaakvoerders, alhier aanwezig zoals voorzegd verklaren dat de betaling inmiddels werd uitgevoerd door een overschrijving op de FORTIS-kantoorrekening BE40 2850 3390 4963 van ondergetekende Notaris Stephan Mourisse te Roesbrugge-Haringe/Poperinge via de rekening BE11 0017 1302 4848 van de vennootschap. De overlaters, de Heer Pieter SAMYN en de Heer Bert SAMYN verlenen bij deze onherroeplijk kwijting dienaangaande aan de vennootschap voor het globaal bedrag,

Partijen verklaren ingelicht te zijn over de fiscale gevolgen van deze betalingen door de vennootschap overeenkomstig de artikelen 268 en volgende van het Wetboek van inkomstenbelasting 92 en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid in dit verband.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit voorlopig over te gaan tot de vernietiging van de TWEEHONDERD (200) ingekochte kapitaalsaandelen, voldoende door comparanten en vennootschap gekend.

In navolging van dit besluit, wordt het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd door volgende vennoten:

' 1. De Heer SAMYN Johan, voornoemd, houder van DRIEHONDERD NEGENENVIJFTIG (359) aandelen in VRUCHTGEBRUIK

2. De Heer SAMYN Pieter, houder van HONDERD DERTIEN (113) aandelen in VOLLE EIGENDOM, levens onderverdeeld medeëigenaar van DRIEHONDERD NEGENENVIJFTIG (359) aandelen in NAAKTE " EIGENDOM.

3. De Heer SAMYN Koen, houder van TWEEHONDERD VIJFTIEN (215) aandelen in VOLLE EIGENDOM, tevens onderverdeeld medeëigenaar van DRIEHONDERD NEGENENVIJFTIG (359) aandelen in NAAKTE EIGENDOM

4. De Heer SAMYN Bert, houder van HONDERD DERTIEN (113) aandelen in VOLLE EIGENDOM, tevens onderverdeeld medeëigenaar van DRIEHONDERD NEGENENVIJFTIG (359) aandelen in NAAKTE EIGENDOM.

De vennoten erkennen dat ondergetekende notaris hen gewezen heeft op de specifieke bepalingen inzake inkoop van eigen aandelen zoals beschreven het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

`, De Algemene Vergadering besluit de statutaire bepalingen inzake 'ontbinding en vereffening van vennootschappen' aan te passen aan de vigerende wetgeving. In die zin wordt artikel 25 volledig geschrapt en vervangen door het hierna vermelde artikel 25. "ARTIKEL VIJFENTWINTIG ONTBINDING EN VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient /dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat ofn alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere maté zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staán met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

î

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande

besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de

vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

STATUTEN

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam : "SAMKO".

ARTIKEL TWEE -- ZETEL

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit

van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

I. Activiteiten

(A) Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met ' betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, vruchtgebruik, naakte eigendom, recht van opstal, erfpacht, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende f ° en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

(B) Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op

te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de

coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en

ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en

ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan

zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle

handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden

zijn aan kredietinstellingen.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of

administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake

beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of

onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en

algemeen bestuur.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars,

het uitoefenen van opdrachten en functies.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien,

knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging

' van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

° - het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van

nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard die rechtstreeks of onreohtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire ° bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIER -- DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting, De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN ACHTHONDERDTIENDUIZEND EURO (2,810.000,00) en is verdeeld in ACHTHONDERD (800) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling. .

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen. Naast de prijs voorde verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de . aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en

goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld., Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen, Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

S Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Wanneer na het verstrijken von de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van ' voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de ; l vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere' verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

ARTIKEL TWAALF  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt,

" De bevoegdheid van de zaakvoerder(s) gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen_ De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder(s)

De benoeming van (een) niet-statutaire zaakvoerder(s) geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een i gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, , valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vert genwoordiginqsbevoeqdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede zaterdag van de maand december om tien uur indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG  BOEKJAAR

= Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en wordt op dertig juni van het daarop volgende jaar afgesloten. ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaasd of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het`, gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten;

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING EN VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de ; bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden ' goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

' ZESDE BESLUIT

De Algemene Vergadering neemt kennis van de tussenkomst van Mevrouw CASIER Mia Remi, echtgescheiden, geboren te Kortrijk op elf juni negentienhonderd achtenvijftig (nationaal nummer 58.06.11202.49), wonend te 8640 Vleteren/Oostvleteren, Kerkstraat 2;

die verklaart akkoord te gaan met de inhoud van onderhavige akte en in het bijzonder zich akkoord verklaart met de vernietiging van TWAALF (12) aandelen, waarop ten haren gunste een last rust, zoals hiervoor uitgebreid beschreven.

Hierbij neergelegd:

Expeditie van de akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaalsie blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.09.2013, NGL 12.09.2013 13579-0476-011
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 11.12.2012 12662-0454-010
08/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 02.02.2012 12025-0145-011

Coordonnées
SAMKO

Adresse
BEVERENSTRAAT 78 8691 LEISELE

Code postal : 8691
Localité : Leisele
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande