SAN MICHELE

NV


Dénomination : SAN MICHELE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 427.015.378

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 14.03.2014, NGL 03.04.2014 14082-0550-014
19/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ië r

reetbaflit yen r;{}Or>'" oincia41

aire na ra - STENCE

10 FEB.

2~

" ._.

Griffiey

Voor-behoudE

aan hei

Belgiscl Staatsble

' Ondememingsnr 0427.015.378 Benaming

(voluit) : SAN MICHELE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; BROMBILK 10, 8210 ZEDELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING - NEERLEGGING AFSPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschapp (partiële splitsing), waarbij de Nv San Michele, hierna de "Af te Splitsen Vennootschap", een deel van haar vermogen afsplitst naar een nieuw op te richten vennootschap, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 674 van het Wetboek van vennootschappen).

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door de raad van bestuur van de Nv San Michele op 7 februari 2014: blijkt het volgende.

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Af te Splitsen Vennootschap; ter goedkeuring zal worden voorgelegd, een voorstel tot partiële splitsing door oprichting in de zin van artikel' 677 juncto 674 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de Af te Splitsen Vennootschap, de' NAAMLOZE VENNOOTSCHAP SAN MICHELE, een deel van haar vermogen aan een nieuw op te richten vennootschap overdraagt, zonder dat de overdragende vennootschap, de Af te Splitsen Vennootschap,; evenwel ophoudt te bestaan. Dat een dergelijke verrichting krachtens artikel 677 van het Wetboek van, vennootschappen met een splitsing wordt gelijkgesteld en dat in casu de procedure voorzien voor de splitsing, door oprichting van nieuwe vennootschappen, voorzien in de artikelen 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, mutatis mutandis, zal worden gevolgd,

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

I.DE VERKRIJGENDE NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP

Naam : FLANDERS FIELDS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brombilk 10, 8210 Zedelgem

Deze vennootschap zal worden opgericht naar aanleiding van de partiële splitsing van de Af te Splitsen Vennootschap, de NAAMLOZE VENNOOTSCHAP SAN MICHELE.

Deze vennootschap zal tot doel hebben:

1.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

" met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht ..), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aanhopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

' 2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

lI.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF 1N DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

11DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam : SAN MICHELE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Brombilk 10, 8210 Zedelgem

Deze vennootschap werd opgericht onder de vorm van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, bij akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge, op 21 augustus 1984, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 september nadien, onder nummer 2671-2, waarvan de statuten gewijzigd werden:

-bij akte verleden voor dezelfde notaris Henry Van Caillie op 25 augustus 1989, bekendgemaakt alsvoren onder nummer 1989/09/22-90;

-bij akte verleden voor dezelfde notaris Henry Van Caillie op 26 december 1990, bekendgemaakt alsvoren onder nummer 1991101122-492;

-bij akte verleden voor dezelfde notaris Henry Van Caillie op 25 oktober 2000, bekendgemaakt alsvoren onder nummer 2000111115-546;

-bij akte verleden voor zelfde notaris Henry Van Caillie op 30 mei 2006, bekendgemaakt alsvoren onder nummer 2006/06/23-0101986;

-bij akte verleden voor zelfde notaris Henry Van Caillie op 8 december 2012, bekendgemaakt alsvoren op 31 december daarna onder nummer 12209169.

-bij akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op 26 september 2013, bekendgemaakt alsvoren op 21 oktober daarna onder nummer 13159629.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge  afdeling Oostende onder nummer 0427.015.378 en geregistreerd als btw-plichtige onder het btw-nummer. BE 0427.015.378.

Deze vennootschap heeft ais doel:

De handel, nijverheid, en alle hoegenaamde bedrijvigheid en makelaardij betreffende onroerende goederen en rechten, gebouwd of ongebouwd, en dit zowel voor eigen rekening als met het oog op vervreemding of voor rekening van derde of in samenwerking met derden en aldus zonder dat deze opsomming beperkend is:

-aankoop, verkoop en ruiling,

-verkaveling en uitrusting van gronden,

-bouwen en verbouwen, algemene bouwonderneming zowel ruwbouw als afwerking,

-huren en verhuren, beheren, optreden als syndicus,

-optreden ais makelaar, verhurings- en verkoopagent,

-aile activiteit inzake studiebureau, projectontwikkeling, advies, financiering, leasing, verzekering,

De vennootschap kan eveneens de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar en in het algemeen de activiteit van management in andere vennootschappen waarnemen en participaties nemen in andere vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle beschikbare middelen beleggen of wederbeleggen zowel in roerende als in onroerende goederen, en alle financiële verrichtingen doen welke in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan de vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

LAANDELENVERDELING

Het maatschappelijk kapitaal van de Af te Splitsen Vennootschap, de NAAMLOZE VENNOOTSCHAP SAN MICHELE, bedraagt DRIEHONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 320.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door drieëntwintigduizend (23.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/drieëntwintigduizendste (1/23.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

II.RUILVERHOUDING

De uit de partiële splitsing verkrijgende nieuwe op te richten vennootschap zal, ter vergoeding van het door de Af te Splitsen Vennootschap ingebrachte vermogen, drieëntwintigduizend (23.000) aandelen rechtstreeks uitreiken aan de bestaande aandeelhouders van de Af te Splitsen Vennootschap, de NAAMLOZE VENNOOTSCHAP SAN MICHELE, in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap.

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen de aandeelhouders van de Af te Splitsen Vennootschap aandelen verwerven van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap in precies dezelfde verhouding ais de aandelen die zij houden in de Af te Splitsen Vennootschap. Per aandeel in de Af te Splitsen Vennootschap wordt één aandeel in de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap uitgereikt aan de aandeelhouders van de Af te Splitsen Vennootschap.

III.OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de Af te Splitsen Vennootschap, de NAAMLOZE VENNOOTSCHAP SAN MICHELE, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap door toedoen van haar bestuursorgaan.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap is vastgesteld op de datum van oprichting van deze vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de Af te Splitsen Vennootschap, de NAAMLOZE VENNOOTSCHAP SAN MICHELE, met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, is vastgesteld op 31 december 2013.

DE RECHTEN DIE DE NIEUWE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de Af te Splitsen Vennootschap, de NAAMLOZE VENNOOTSCHAP SAN MICHELE, zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN

ARTIKEL 746 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat:

- de aandelen van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap warden uitgegeven aan de

aandeelhouders van de Af te Splitsen Vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

laatstgenoemde vennootschap en de bepalingen van artikel 745 en van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bijgevolg niet van toepassing zijn;

- gezien de bepalingen van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen niet van toepassing zijn, artikel 742, § 3, eerste lid, van het Wetboek van vennootschappen evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van een bedrijfsrevisor over het (at)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag en oprichtersverslag voor de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap worden opgemaakt, zoals voorzien in artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen,

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

Het naar de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap af te splitsen vermogen omvat volgende activa en passiva.

A. ACTIVA

1.Terreinen en gebouwen

Wordt afgesplitst naar de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, het onroerend goed gelegen te (SW6 4AZ) London (Verenigd Koninkrijk), Favart Road 4, bestaande uit een woonhuis op en met grond en alle aanhorigheden met inbegrip van alle zaken onroerend geworden door incorporatie (hierna het "Onroerend Goed"), en aile aan dit Onroerend Goed verbonden rechten en verplichtingen. Het Onroerend Goed is in het Verenigd Koninkrijk geregistreerd bij de Land Registry, Birkenhead Office, onder Title number LN82649, op naam van de Af te Splitsen Vennootschap als volle eigenaar.

Het Onroerend Goed worden overgedragen en ingebracht in de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, zuiver en niet belast met enige inschrijving of overschrijving, van welke aard ook, in de staat waarin het zich bevindt op de datum waarop zal besloten worden tot de partiële splitsing, zonder enige garantie voor gebreken, ouderdom, slechte staat van het gebouw, gebreken in de grond of de ondergrond, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordeligen. Nochtans staat het de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap vrij de ene in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, maar op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen of tussenkomst van de Af te Splitsen Vennootschap, De oppervlakte wordt niet gewaarborgd.

De verkrijgende nieuw op te richten vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldhernieuwing tot stand kan komen, in alle rechten en verplichtingen van de Af te Splitsen Vennootschap met betrekking tot het Onroerend Goed, met inbegrip van deze die uit de contracten van verhuring, onderverhuring of overdracht van burgerrechtelijke of handelshuurcontracten voortvloeien. De verkrijgende nieuw op te richten vennootschap moet de verleende gebruiksrechten op het Onroerend Goed eerbiedigen zoals de Af te Splitsen Vennootschap verplicht was dit te doen, en rechtstreeks handelen met de eigenaars en de gebruikers wat betreft de wijze en voorwaarden van hun gebruik, de te geven opzeggingen en de voorwerpen waarop de eigenaars en gebruikers aanspraak kunnen maken als zijnde hun eigendom. De verkrijgende nieuw op te richten vennootschap zal in het algemeen alle activiteiten in verband met het Onroerend Goed verder zetten,

B. PASSIVA

1, Schulden

Worden afgesplitst naar de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap:

-De schulden en verplichtingen uit hoofde van het investeringskrediet bij KBC Bank (met contractnummer: 726-4083607-84), geboekt in de rekeningen van de Af te Splitsen Vennootschap onder de MAR-posten 173010/423010.

-De schulden en verplichtingen uit hoofde van de aandeelhouderslening, geboekt in de rekeningen van de Af te Splitsen Vennootschap onder de MAR-post 174030.

2.Belastbare partiële splitsing

Enige belasting die in hoofde van de Af te Splitsen Vennootschap verschuldigd zou worden ten gevolge van de overdracht naar aanleiding van de partiële splitsing, komt ten laste van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap.

C.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap of binnen de Af te Splitsen Vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de Af te Splitsen Vennootschap, tenzij die specifiek betrekking hebben op de door de Af te Splitsen Vennootschap aan de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap overgedragen bestanddelen, zoals hierboven beschreven.

DE VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

. ~"

r ~p

De aandelen van de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de Af te Splitsen Vennootschap, de NAAMLOZE VENNOOTSCHAP SAN M1CHEl_E, in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het aandelenregister van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap door toedoen van haar bestuursorgaan,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Samen hiermee neergelegd: het afsplitsingsvoorstel van 7 februari 2014

BVBA TONY HIMPE,

Bestuurder en gedelegeerd-bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Tony Himpe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2014
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N-EE RG E LEC1D

Griffie Rechtbank Koophandel

0 4 NOV 2014

Gent Afderatitieos -r e

flc gri;fiet

Ondernemingsnr: 0427.015.378

Benaming (voluit) : San Michele

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brombilk 10

8210 Zedelgem (Loppem)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - ontslag - vastelling statuten - benoemingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 28 oktober 2014, nog niet geregistreerd dat de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van "SAN MICHELE",, naamloze vennootschap, opgericht onder de naam "S.H.", als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van', een naamloze vennootschap, bij akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge, op 21 augustus 1984, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 september nadien, onder nummer 2671-2, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor zelfde notaris Henry Van Caillie op 26 september 2013, bekendgemaakt alsvoren op 21 oktober daarna, onder nummer 13159629, met éénparigheid van stemmen navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) de afsluitingsdatum van het boekjaar te wijzigen en deze vast te stellen op 31 december van ieder jaar. Als overgangsbepaling zal het lopend boekjaar begonnen op 31 december 2013 afgesloten worden op 31 december 2014. Ieder daaropvolgend boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde kalenderjaar. De statuten worden dienovereenkomstig aangepast.

(2) De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100  Blok K, vertegenwoordigd door de Heer Bruno Claeys, bedrijfsrevisor, over; de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat per 15 september 2014, in verband met de omzetting van de vennootschap, luiden als volgt:

"5. Besluit.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op geacht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dal blijkt uit de staat van activa en passiva per 15 september 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV SAN MICHELE werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 2.870.972,01 EUR en is niet kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 320.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV SAN MICHELE in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. "

(3) de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm'' van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De vergadering bevestigt tevens dat op 23 december 2011 reeds beslist werd tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en hebben de aandeelhouders hun aandelen aan toonder ingeleverd en werden deze aandelen ingeschreven in het aandelenregister.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

IN III*111.111JI 1311 R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voorbehouden aan het Bergisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven was in het Rechtspersonenregister evenals het Belasting over de Toegevoegde Waarde-nummer bij de bevoegde diensten.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 15 september 2014.

De vergadering stelt vast dat er van rechtswege een einde gekomen is aan de opdracht van de leden van de Raad van Bestuur:

1 De Meer HIMPE Stefaan Leo Hilda, geboren te Brugge op 1 december 1962, wonende te SW 64 AZ Londen (Verenigd Koninkrijk), Favart Road 4.

2. "TONY HIMPE", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor notaris Henry Van Caillie op 4 april 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 8 april 2011, onder nummer 11302482, met zetel te 8210 Zedelgem (Loppem), Brombilk 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende) onder nummer 0835.252.350, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer HIMPE Tony Elisabeth André, geboren te Brugge op 19 mei 1976, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Brombilk 10.

3. Mevrouw DEPUYDT Treesje Maria Julia, wonende te SW 64 AZ Londen (Verenigd Koninkrijk), Favart Road 4.

4. "PIRANESI", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Henry Van Caillie op 21 december 2010, bekendgemaakt alsvoren op 30 december daarna, onder nummer 10307154, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 3; ondernemingsnummer 0832.283.358, met als vaste vertegenwoordiger de Heer HIMPE Leo André Jérôme, wonende te 82 t t Brugge (Sint M'tcbtels}, Kontingin Astridlaan 3.

(4) overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen, de statuten van de omgezette vennootschap in haar nieuwe vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met inbegrip van de bepalingen tot wijziging van haar doel, als volgt vast te stellen:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "SAN MICHELE".

Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Zedelgem (Loppem), Brombilk 10, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Gent  afdeling Oostende.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

L VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

li. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De handel, nijverheid, en alle bedrijvigheid en makelaardij betreffende onroerende goederen en rechten, gebouwd of ongebouwd, en aldus zonder dat deze opsomming beperkend is:

- aankoop, verkoop en ruiling;

- verkaveling en uitrusting van gronden;

- bouwen en verbouwen, algemene bouwonderneming zowel ruwbouw als afwerking;

- huren en verhuren, beheren, optreden als syndicus;

optreden als makelaar, verhurings- en verkoopagent;

- alle activiteit inzake studiebureau, projectontwikkeling, advies, financiering, leasing, verzekering.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coôrdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor"

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

mod 11.1

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

Ill. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 21 augustus 1984.

Artikel 5 - Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en afbetaald en bedraagt driehonderdtwintigduizend euro (¬ 320.000,00), gesplitst in drieëntwintigduizend (23.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/drieëntwintigduizendste (1/23.000°) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10 - Bestuur van de vennootschap,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De benoeming van een statutaire zaakvoerder geschiedt met de bijzondere meerderheid der uitgebrachte stemmen, welke door de wet voorzien is voor een statutenwijziging.

Wordt aangesteld tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de heer HUVIPE Stefaan Leo Hilda, geboren te Brugge op 1 december 1962, wonende te SW 64 AZ Londen (Verenigd Koninkrijk), Favart Road 4.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting, van voornoemde statutaire zaakvoerder, zal zijn echtgenote als opvolgend statutair zaakvoerder van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur.

De duurtijd van het mandaat van een (opvolgend) statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn/haar afzetting zal slechts uitgesproken warden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. Over het instellen van de vordering tot afzetting wegens wettige redenen dient de algemene vergadering met unanimiteit te beslissen waarbij de betreffende zaakvoerder van wie de afzetting wordt gevorderd, niet aan de stemming mag deelnemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen totdat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder In naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 11 - Machten van de zaakvoerder(s).

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter, aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitcefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 12 - Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, onverminderd het navolgende.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, is voor de volgende handelingen (ook) de handtekening van de statutaire zaakvoerder (en, bij diens overlijden, de aangestelde opvolgende statutaire zaakvoerder) vereist:

- het verkrijgen, vervreemden, bezwaren met zakelijke rechten of met zekerheden, van onroerende goederen;

- het oprichten, verwerven of overdragen van dochtervennootschappen of bijkantoren, het inschrijven op, verwerven of overdragen van effecten, het verwerven, wijzigen of het vervreemden van een deelneming in een andere rechtspersoon of onderneming of het aangaan, wijzigen of beëindigen van joint ventures of van duurzame rechtstreekse of middellijke deelneming in, of samenwerking met, (een) andere onderneming(en);

- de aankoop of verkoop van activa van de vennootschap of een dochtervennootschap, met een waarde van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000), of van een bedrijfstak;

- het verlenen van zakelijke rechten aan derden op vermogensbestanddelen van de vennootschap;

- het toekennen van rechten aan derden zoals bedoeld in artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen;

- het sluiten, het wijzigen of beëindigen van arbeidsovereenkomsten en/of dienstverleningsovereenkomsten, welke voorzien in een vergoeding ten laste van de vennootschap van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000) op jaarbasis;

- het aanstellen van gevolmachtigden voor een duurtijd die zes (6) maanden overschrijdt en het vaststellen van hun bevoegdheid en titulatuur;

- de uitgifte van obligaties, het aangaan, wijzigen of opzeggen van krediet- of financieringsovereenkomsten of het op enige andere wijze aangaan of overnemen van schuld;

- het ter leen verstrekken van gelden, alsmede het ter leen opnemen van gelden, waaronder niet is begrepen het gebruikmaken van een aan de vennootschap reeds verleend krediet;

- het toestaan van een hypotheek, hypotheekmandaat of een pand op de activa of op de handelszaak van de vennootschap of een dochtervennootschap of het verlenen van een waarborg of andere zekerheid voor schulden van derden, het aangaan van overeenkomsten waarbij de vennootschap of een dochtervennootschap zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbindt, zich voor een derde sterk maakt of zich tot zekerheidsstelling voor schulden van derden verbindt;

- het aangaan van overeenkomsten buiten de normale bedrijfsvoering en van overeenkomsten die niet beëindigd kunnen worden met een opzegtermijn van minder dan zes (6) maanden.

Tegenstrijdigheid van belangen.

Het lid van het college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 paragraaf 1 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is de zaakvoerder voor die tegenstrijdig held van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts genomen worden of de verrichting gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber "ad hoc".

Indien de enige zaakvoerder tevens de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden " plaatsvinden, opgenomen in het stuk waarvan hierboven sprake.

Artikel 13 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Artikel 16 - Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de tweede maandag van de maand juni om tien uur (10.O0u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de Gewone Algemene Vergadering.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één vijfde (1/5e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien (15) dagen vóór de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Indien het bestuursorgaan daartoe beslist, kan aan de vennoten de mogelijkheid worden geboden om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, volgens de procedure en de modaliteiten bepaald door het bestuursorgaan. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden, De vennootschap moet de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel. De wijzen waarop de hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd en gewaarborgd, worden nader bepaald door het bestuursorgaan. Daarbij kunnen voorwaarden worden gesteld aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel, met als enige doelstelling het waarborgen van de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel. Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot, onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking, ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken. Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens voormelde bepalingen vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand. In voorkomend geval, kunnen die procedures voor eenieder toegankelijk worden gemaakt op de website van de vennootschap. Volgens de procedure bepaald door het bestuursorgaan wordt bepaald hoe wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord. Iedere vennoot kan langs elektronische weg op afstand stemmen vóór de algemene vergadering, volgens de modaliteiten die door het bestuursorgaan worden bepaald. Als de vennootschap stemmen op afstand langs elektronische weg toestaat, moet zij in staat zijn de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot te controleren. De wijzen waarop de hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wenst te stemmen, worden gecontroleerd en gewaarborgd, worden nader bepaald door het bestuursorgaan.

Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 17 - Stemrecht.

leder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 19 - Vertegenwoordiging.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, behoudens indien de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, kan elke

vennoot zich op een algemene vergadering van de vennoten doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2, van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de

Op de laatbte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

! l

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vergadering. Daarenboven mag het bestuursorgaan eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie (3) werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 21 - Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 23 - Winstverdeling.

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen ter zake, de dotatie aan de wettelijke reserve vooraf genomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 24 - Ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Algemene Vergadering plaatsheeft, ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is' vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt, overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris-revisor, de revisor of de accountant heeft opgemaakt.

Artikel 25 - Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, vennoten of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kunnen deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Artikel 26 - Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap, op het ogenblik van het indiening van dit eenzijdig verzoekschrift, haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het op de aandelen volgestorte kapitaal terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld,

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

Artikel 27: Ontbinding-vereffening in één akte.

Ingevolge artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen is de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte slechts mogelijk indien voldaan wordt aan de volgende cumulatieve voorwaarden: - er wordt geen vereffenaar benoemd;

- alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

- aile vennoten op de Algemene Vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met éénparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

TOEWIJZING DER AANDELEN..

Het maatschappelijk vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaat uit alle activa en passiva die afhangen van de omgezette naamloze vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e .~

mod 11.1

t ~

De drieëntwintigduizend (23.000) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de vennoten in verhouding van hun rechten die zij bezaten in de naamloze vennootschap, als volgt:

1) aan de Heer Stefaan HIMPE, voornoemd, tweeëntwintigduizend negenhonderd vierennegentig aandelen.

2) aan de Heer William HIMPE, twee aandelen.

3) aan de Heer Benjamin HIMPE, twee aandelen.

4) aan de Heer Maximiliaan HIMPE, twee aandelen.

Samen: drieëntwintigduizend aandelen.

Ieder aandeel werd volledig volstort vôôr de omzetting van de vennootschap.

(5) Nadat vorengaande omzetting werd gerealiseerd, beslist de algemene vergadering van de besloten , vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met éénparigheid van stemmen te benoemen tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerder:

"TONY HIMPE", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Henry Van Caillie op 4 april 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 8 april 2011, onder nummer 11302482, met zetel te 8210 Zedelgem (Loppem), Brombilk 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende) onder nummer 0835.252.350, die op haar beurt vertegenwoordigd wordt door haar vaste vertegenwoordiger, zijnde de Heer HIMPE Tony Elisabeth André, geboren te Brugge op 19 mei 1976, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Brombilk 10, die aanvaardt.

Deze opdracht wordt hem verleend voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegeliik hiermee neergelegd.

gen expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 28 oktober 2014,

alsmede volgende stukken:

- het verslag van de bedrijfsrevisor;

- het verslag van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

21/10/2013
ÿþ~

í ~ mod 11,1

[ je In In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vw.~~~~ L~Eí~C~L'i tc3t 14i (i é7v vasi aº%#b

rechtbank van koophortdei

Brugge  artderl71; 4o8ton

rmc 100K.2013

Griffie ~? trrrv~%`°r

i 8

*13 9629*

Ondernemingsnr : 0427.015.378

Benaming (voluit) : San Michele

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brombilk 10

8210 Zedelgem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - verlenging boekjaar - aanpassing jaarvergadering - aanpassing statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 26 september 2013, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor op 3 oktober 2013, boek 279 blad 1 vak 16 dat de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van "SAN MICHELE", naamloze vennootschap, opgericht onder de' naam "S.H,", als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, bij akte' verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge, op 21 augustus 1984, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 september nadien, onder nummer 2671-2, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor zelfde notaris Henry Van Caillie op 8 december 2012, bekendgemaakt alsvoren op 31 december daarna onder nummer 12209169, met éénparigheid van stemmen navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) het huidig boekjaar welke een aanvang heeft genomen op 1 januari 2012 te verlengen tot en af te sluiten op 30 december 2013,

Dat nadien de boekjaren steeds zullen lopen van éénendertig december tot dertig december van het daaropvolgende jaar.

Tengevolge van de genomen beslissing wordt de tekst van het eerste lid van artikel 33 van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op éénendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgende jaar."

(2) de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze vergadering voortaan te houden de tweede maandag van de maand juni om tien uur.

Ten titel van overgangsmaatregel zal de jaarvergadering, die moet beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening betreffende het verlengd boekjaar afgesloten op 30 december 2013, gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni tweeduizend en veertien om tien uur (10.00u).

Tengevolge van de genomen beslissing wordt de eerste zin van artikel 24 van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"leder jaar, de tweede maandag van de maand juni om tien uur (10.00u) wordt de Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) gehouden."

(3) Ingevolge de beslissing tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, genomen op! de vergadering van de raad van bestuur in aanwezigheid van de aandeelhouders van 23 december 201t beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de verwijzingen naar en bepalingen aangaande de', aandelen aan toonder in de statuten te schrappen en te vervangen door de verwijzingen naar en bepalingen' aangaande aandelen op naam.

Tengevolge van de hierboven genomen beslissing wordt:

- De huidige tekst van artikel 9 van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen door volgende tekst: "Artikel 9: Aard der aandelen.

Aile aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer, Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam

bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen." - de tweede zin van artikel 10 van de statuten wordt geschrapt,

- de tweede paragraaf van artikel 12 van de statuten wordt geschrapt.

- de tekst van artikel 25 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst: "Artikel 25: Neerlegging der aandelen.

dat op de vennootschapszetel wordti,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lel Voor- ~ mod 11.1

behoeden aan het Belgisch Staatsblad

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering.

Elke overdracht van aandelen op naam in het register der aandelen wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vôôr de algemene vergadering geschorst.

De bestuurders en commissarissen mogen altijd, zonder formaliteiten, de vergadering bijwonen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de gevraagde formaliteiten hebben vervuld."



VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Tedeliik hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 26 september 2013,

met aangehechte volmacht, alsmede de gecoördineerde tekst der statuten,

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2012
ÿþ ~

("4-1\

~t~.._..~

~~

mod 11,1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~IIIIIIIIIIII 111111 11

*12209169*



Ondernemingsnr : 0427.015.378 Benaming (voluit) : San Michele

Neaergeiegd ter griffie ven es rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Oos#+ende +)n 1 8 DEC, 202

Griffie op ar

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brombilk 10

8210 Zedelgem (Leppen)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - verlening boekjaar - aanpassing jaarvergadering - aanpassing vereffeningsprocedure - aanpassing statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 8 december 2012, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor op 11 december 2012, boek 274 blad 23 vak 20 dat de Buitengewone

Algemene Vergadering der aandeelhouders van "SAN MICHELE", naamloze vennootschap, opgericht onder de naam "S.H.", als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, bij akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge, op 21 augustus 1984, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 september nadien, onder nummer 2671-2, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor zelfde notaris Henry Van Caillie op 30 mei 2006, bekendgemaakt alsvoren onder nummer 2006106123-0101986, met éénparigheid van stemmen navolgende beslissingen.. genomen heeft:

(1) het huidig boekjaar welke een aanvang heeft genomen op 1 januari 2012 te verlengen tot en af te sluiten op 30 september 2013.

Dat nadien de boekjaren steeds zullen lopen van één oktober tot dertig september van het daaropvolgende jaar.

Tengevolge van de genomen beslissing wordt de tekst van het eerste lid van artikel 33 van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar."

(2) de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze vergadering voortaan te houden de eerste maandag van de maand februari om zestien uur.

Ten titel van overgangsmaatregel za! de jaarvergadering, die moet beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening betreffende het verlengd boekjaar afgesloten op 30 september 2013, gehouden worden op de eerste maandag van de maand februari tweeduizend en veertien om zestien uur (16.00u).

Tengevolge van de genomen beslissing wordt de eerste zin van artikel 24 van de statuten geschrapt en: vervangen door volgende tekst:

"lederjaar, de eerste maandag van de maand februari om zestien uur (16.00u) wordt de Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) gehouden."

(3) om de statuten aan te passen aan de Wet van 2 juni 2006 en de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren.

De huidige tekst van artikel 36 van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen door volgende tekst: "Artikel 36: On tbi nd in p.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld,

De commissaris of, bij zen ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Op de laatste blz. van Luik e vernne:den ' Recta : Naam en hoedanighe,d van de instrumenterende notaris, heiz i ' an de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspe.aor'n ten aanzien van derden te vertegerr:rooidigen

Verso Naam en handti, r~y

mod 11.1

t

Voor de beslissing tot ontbinding van de vennootschap-bi authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris-revisor, de revisor of de accountant heeft opgemaakt."

- de huidige tekst van artikel 37 van de statuten wordt dienovereenkomstig vervangen door volgende tekst: "Artikel 37: Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, aandeelhouders of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kunnen deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming,

Artikel 37bis: Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

Indien de vennootschap aandelen zonder stemrecht heeft uitgegeven, dient er evenwel vóór elke andere uitkering aan de aandeelhouders uit hoofde van hun kapitaalinbreng, rekening gehouden te worden met het bepaalde in artikel 480 van het Wetboek van Vennootschappen."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegeliik hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 8 december 2012

met aangehechte volmacht, alsmede de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

1-1 Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste btz van t..13.14. veymel Ten ; Recto : 1;4aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizs) >>an ue perso(o)n(en) ba " oegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerw:oord gen

Verso . Naam en handtekening

17/08/2012
ÿþ Mod 2.1

arr. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12163066*

11

Neergelegd ter grffRe vaan rásr rechtbank va% koophandel

Brug a -~ . .." ..~ -TEMDE

... _

Ondernemingsnr : 04270/5378

Benaming

(voluit) : SAN MICHELE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BROMB1LK 10 - 8210 LOPPEM

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS - GEDELEGEERD BESTUURDERS - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de algemene vergadering van 30 juni 2012 blijkt:

1. De benoeming (ter vervanging van voormalig bestuurder nv Brb, vereffend) van BVBA PIRANESI (ondernemingsnummer 0832.283.358) als bestuurder van de vennootschap met ingang van 30 juni 2012. BVBA PIRANESI wordt voor de uitvoering van dit mandaat vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Leo HIMPE, wonende te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 3. Het bestuursmandaat zal eindigen op de jaarvergadering die zal plaatsvinden in het jaar 2018.

2. 0e benoeming van BVBA TONY HIMPE (ondernemingsnummer 0835.252.350) als bestuurder van de vennootschap, BVBA TONY HIMPE wordt voor de uitvoering van dit mandaat vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Tony HIMPE, wonende te 8210 Loppem, Brombilk 10, Het bestuursmandaat zal eindigen op de jaarvergadering die zal plaatsvinden in het jaar 2018.

3. De benoeming van de heer STEFAAN HIMPE (4 Favart Road, SW6 4AZ London, Verenigd Koninkrijk) als bestuurder van de vennootschap. Het bestuursmandaat zal eindigen op de jaarvergadering die zal plaatsvinden in het jaar 2018.

4. De benoeming van mevrouw TREESJE DEPUYDT (4 Favart Road, SW6 4AZ London, Verenigd Koninkrijk) als bestuurder van de vennootschap. Het bestuursmandaat zal eindigen op de jaarvergadering die zal plaatsvinden in het jaar 2018.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 30 juni 2012 blijkt

- de benoeming tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, van BVBA PIRANESI,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer LEO HIMPE

- de benoeming tot gedelegeerd bestuurder van BVBA TONY HIMPE, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer TONY HIMPE

- de benoeming tot gedelegeerd bestuurder van de heer STEFAAN HIMPE

- de benoeming tot gedelegeerd bestuurder van mevrouw TREESJE DEPUYDT

en dit tot op de jaarvergadering die zal plaatsvinden in het jaar 2018.

Voor eenvormig uittreksel

BVBA PIRANESI, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Leo HIMPE Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.08.2012 12372-0041-013
09/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan h. Belgis Staatsti I111111J11111!11,1)111!6~9 111111 N

lveaergelegd ter griffie aga eta rechtbank van koophandel Brugge  afdek

°p Z 1 21111

GriffieUP prif;"le,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0427015378 Benaming

(voluit) : SAN MICHELE

Rechtsvorm : NV

Zetel : BROMBILK 10 - 8210 LOPPEM

Onderwerp akte : BEZOLDIGING BESTUURDER - GEDELEGEERD BESTUURDER - VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 19 december 2011 blijkt dat : 1. De vergadering bevestigt dat de mandaten van de bestuurders, namelijk :

- de heer Leo Himpe

- mevrouw Maria Logghe

tot op heden steeds onbezoldigd werden uitgeoefend en in de toekomst ook steeds verder onbezoldigd zullen worden uitgeoefend. Voor zover als nodig wordt tevens bevestigd dat ook de mandaten als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur tot op heden steeds onbezoldigd werden uitgeoefend en in de toekomst ook steeds verder onbezoldigd zullen worden uitgeoefend.

Voor eenvormig uittreksel

Leo HIMPE

Gedelegeerd Bestuurder

Staatsblad---09/M/2012"--Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 06.07.2011 11257-0406-013
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 01.07.2010 10266-0218-013
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 21.07.2009 09441-0331-011
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 23.07.2008 08465-0220-012
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 04.06.2007 07176-0325-011
23/01/2006 : BGT000042
03/10/2005 : BGT000042
24/09/2004 : BGT000042
04/09/2003 : BGT000042
26/07/2002 : BGT000042
18/07/2002 : BGT000042
08/09/2001 : BGT000042
13/10/1999 : BGT000042
01/01/1992 : BGT42
22/01/1991 : BGT42
22/09/1989 : BGT42
01/01/1989 : BGT42
01/01/1988 : BGT42
01/09/1987 : BGT42

Coordonnées
SAN MICHELE

Adresse
BROMBILK 10 8210 LOPPEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande