SARA OTTEVAERE BEDRIJFSREVISOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SARA OTTEVAERE BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.840.241

Publication

10/09/2014
ÿþN

mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

01\11TEUR

03 -09-GISCH ST

IIIJ I II

*14167682*

3ELGE

NEERGELEGD

10I4 2 3 JULI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

ATSBLAD GentGemeoRTRIJK

Ondernemingsnr : o510. go, Seet

Benaming (voluit) : SARA OTTEVAERE BEDRIJFSREVISOR

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Palingstraat 37

8720 Oeselgem

Onderwerp akte IBVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 17 juli 2014, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SARA OTTEVAERE BEDRIJFSREVISOR", opgericht is geworden met als vennoten:

1. De heer VANHOUTTE Olivier Roland Georges, geboren te Kortrijk op 05 oktober 1980,

rijksregisternummer 801005 239 03, wonende te 8720 Dentergem (Oeselgem), Palingstraat 37;

En zijn echtgenote

2. Mevrouw OTTEVAERE Sara Elisabeth Ivona, geboren te Kortrijk op 09 november 1980, rijksregisternummer 801109 146 80, wonende te 8720 Dentergem (Oeselgem), Palingstraat 37.

- onder de naam "SARA OTTEVAERE BEDRIJFSREVISOR", met zetel te 8720 Dentergem (Oeselgem), Palingstraat 37 en met een onbeperkte duur;

-waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 6.200,00) volstort is en vertegenwoordigd is door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer Vanhoutte Olivier, voornoemd, die een som gestort heeft van honderd drieëndertig komma drieëndertig euro (E 133,33) waarvoor hem vier (4) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

- mevrouw Ottevaere Sara, voornoemd, die een som gestort heeft van zesduizend zesenzestig komma, zevenenzestig euro (E 6.066,67) waarvoor haar honderd tweeëntachtig (182) aandelen worden toegekend,_ gedeeltelijk volstort;

- met een boekjaar dat begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar;

Het eerste boekjaar vangt aan op 17 IO 2014 en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend ' vijftien.

-met de jaarvergadering op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend zestien;

-met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZENDTWEEHONDERD EURO (E 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij FINTRO met nummer BE51 1430 9031 2862, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 juli 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

-met als doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van , derden of in samenwerking met derden:

Het uitoefenen ais vennootschap van het beroep van bedrijfsrevisor, evenals het gezamenlijk uitoefenen van dit' beroep en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren natuurlijke personen, bedrijfsievisorenkantoren, wettelijke autlitors en auditkantoren, waarbij de hoofdtaak bestaat uit de uitvoering van alle opdrachten die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren uitsluitend zijn toevertrouwd en op algemene wijze alle revisorale opdrachten te vervullen met betrekking tot financiële overzichten, verricht met toepassing of krachtens de wet, voorzien door artikel 3 van de wet van 22 juii 1953 alsook het uitoefenen van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoMn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

rimit 11.1

Zij mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Zij mag alle verrichtingen doen aangaande het geven van cursussen, lessen, organiseren van seminaries zonder dat deze opsomming beperkend weze.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële verrichtingen en het verwerven van participaties doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die vallen in het kader van het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, met andere professionele vennootschappen, titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake

-De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 17 juli 2014

- Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

-De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de invordering van de fondsen op de aandelen die niet volledig volgestort werden.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn:

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen die niet volledig volgestort werden, naargelang van de behoeften van .de vennootschap en op de, tijdstippen die , hem passend voorkomen. Hij mag pok .de vervroegde volstorting van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning vijftien dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest gelijk aan de wettelijke rentevoet moeten betalen aan de vennootschap, vanaf de dag van de eisbaarheid tot die van de werkelijke betaling.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot over te nemen of deze aandelen te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon.

-De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van een aandeel, dan mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Alle rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

-Zoleng de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de overdracht van aandelen.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn:

De vennoten zullen hun aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs aan een medevennoot niet mogen afstaan, zonder voorafgaandelijk de terugkoop aan al hun medevennoten aangeboden te hebben.

De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, zal de zaakvoerder(s) van de vennootschap per aangetekend schrijven dienen in te lichten omtrent de naam en woonplaats van de verkrijgers alsmede van het aantal betrokken aandelen.

De zaakvoerder(s) zijn dan verplicht het voorstel aan de dagorde te stellen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de maand na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan. Tegen de beslissing van deze algemene vergadering is geen verhaal mogelijk.

Wordt de voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten en verkrijgers het recht de afkoop van de delen te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden die, behoudens minnelijke schikking zullen worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen wordt benoemd. De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de delen kunnen beïnvloeden, eb met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen, beslist een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur ais voor de intekening bij kapitaalsverhoging.

De vastgestelde afkoopprijs zal in afkortingen mogen betaald worden zonder dat op die wijze een termijn kan verleend worden die loopt over meer dan vijf jaar van het lichten der optie af.

De in dit geval verkregen maatschappelijke aandelen kunnen niet worden overgedragen voor de prijs volledig afbetaald is.

Indien de aandelen niet afgekocht zijn binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van prijs en voorwaarden, hebben de overdragers, of in geval van overlijden van een vennoot zijn erfgenamen of legatarissen, het recht om de ontbinding van de vennootschap te vorderen; dit recht vervalt indien het niet is uitgeoefend binnen veertig dagen na het verstrijken van de termijn van drie maanden.

, De algemene vergadering die over een afstand van aandelen moet beraadslagen, zal bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen.

De vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag.

De beslissingen zullen door een bij de post aangetekende brief ter kennis van de belanghebbende gebracht worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotOrgenj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Vopr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mact11,1

Bij weigering van toestemming zijn de vennoten, die zich tegen de overdracht verzetten, verplicht de aandelen terug te kopen aan de waarde vastgesteld overeenkomstig artikel elf hiervoor.

De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen aan deze terugkoop deelnemen.

De verdeling zal dan geschieden in verhouding tot het getal aandelen dat elke vennoot bezit.

De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een kleiner aantal aandelen overnemen dan gezegd pro rata.

-Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, vinden artikels 237 en 344 van het Wetboek Vennootschappen toepassing bij overlijden van de enige vennoot.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn: bij het overlijden van een vennoot zullen de erfgenamen van de overleden vennoot moeten aanvaard worden mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist voor afstammelingen in rechte lijn.

Wat de erfgenamen en legatarissen betreft, die nog geen vennoot zijn, deze zullen moeten aanvaard worden, mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Indien de vennootschap slechts twee leden zou tellen, zef bij het overlijden één hunner, en zo deze geen afstammelingen in rechte lijn nalaat, over deze aanvaarding beslist worden door de overlevende vennoot en deze beslissing zal aan de belanghebbenden moeten ter kennis gebracht worden, door een bij de post aangetekende brief, binnen de maand na het overlijden.

Blijven er verscheidene overlevende vennoten, dan wordt binnen de maand na het overlijden door de zaakvoerders een algemene vergadering van de vennoten bijeengeroepen. De beslissingen worden aan de belanghebbenden ter kennis gebracht door een bij de post aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Bij weigering van aanvaarding weigering welke zonder verhaal blijft - geschiedt de terugkoop door de vennoten, volgens de bepalingen van artikel elf en twaalf hiervoor.

De waarde van de aandelen zal berekend worden overeenkomstig artikel elf.

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, aangesteld door de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder(s) kan zowel een fysische persoon als een rechtspersoon zijn.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doet overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering. Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard dan ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten faste van de vennootschap.

Bil overlijden, ontslag of uitsluiting van een zaakvoerder, zal een buitengewone algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen over de aanstelling van een nieuwe zaakvoerder.

-De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om 10.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief, en voor de eerste mea! in 2016. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen. Iedere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

-Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

-Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

-Iedere zaakvoerder, vennoot en gebeurlijk commissaris, zal geacht worden woonst te kiezen ter maatschappelijke zetel, voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft.

OVERGANGSBEPALINGEN:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Eco: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

" rr,Cgi 1

BENOEMING ZAAKVOERDERS:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SARA 01-1-EVAERE BEDRIJFSREVISOR, die bij éénparigheid van stemmen beslissen:

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door één zaakvoerder.

b) dat mevrouw Ottevaere Sara ais gewone zaakvoerder worden aangesteld.

c) dat het mandaat van genoemde zaakvoerder van onbepaalde duur is.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie oprichtingsakte vbew registratie

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) notaris Liesbeth MATTHYS

Vve-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de leaste hlz, van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

15/04/2015
ÿþmod 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

011111

*15054737*

NEERGELEGD

- 2 APR. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent afd. KORTRIJK Griffie±

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0560.840.241

Benaming (voluit) : SARA OTTEVAERE BEDRIJFSREVISOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Palingstraat 37

8720 Oeselgem

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor meester Liesbeth MATTHYS, notaris ter standplaats Kruishoutem op 11 februari 2015, geregistreerd op het registratiekantoor Gent 2 op 11 maart 2015, boek 000, blad 000, vak 4449, blijkt dat' de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen: EERSTE BESLUIT

' De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot wijziging van artikel 9 van de statuten door toevoeging van volgende zin: "De meerderheid van de aan de aandelen verbonden stemrechten moet in het. bezit zijn van auditkantoren en/of wettelijke auditors.", zodanig dat artikel 9 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 9:

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van een aandeel, dan mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon is aangeduid ais eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Aile rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend. De meerderheid'; van de aan de aandelen verbonden stemrechten moet in het bezit zijn van auditkantoren en/of wettelijke auditors."

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot schrapping van artikels 14, 15, 16 en 17 van de statuten en tot vervanging van nieuwe artikels 14,15, 16 en 17:

"ARTIKEL 14:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, aangesteld door de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder(s) kan zowel een fysische persoon als een rechtspersoon zijn.

De enige zaakvoerder/de meerderheid van de zaakvoerders moet(en) de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor.

ARTIKEL 15:

De zaakvoerder(s) heeft/hebben de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordig(en) de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als' verweerder

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend. Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzonder lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of door het college van zaakvoerders.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap; mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL 16:

De zaakvoerder(s) mag/mogen onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen,

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering. Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard dan ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

ARTIKEL 17:

Bij overlijden, ontslag of uitsluiting van een zaakvoerder(s), za! een buitengewone algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen over de aanstelling van een nieuwe zaakvoerder."

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan notariskantoor Liesbeth MATTHYS aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het Râgisch Staatsblad

Coordonnées
SARA OTTEVAERE BEDRIJFSREVISOR

Adresse
PALINGSTRAAT 37 8720 OESELGEM

Code postal : 8720
Localité : Oeselgem
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande