SAVIC PLEISTERWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAVIC PLEISTERWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.484.421

Publication

07/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

21-09-2011



Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305565*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SAVIC PLEISTERWERKEN

0839484421

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER

Zetel: 8890 Moorslede-Dadizele, Kapelleveld 78

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Sabine Destrooper te Ledegem op negentien september tweeduizend elf te registreren, dat door Mevrouw VICTOR Sabine Ann Ginette, ongehuwd, wonende te Moorslede (Dadizele), Kapelleveld 78, een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID STARTER, afgekort S-BVBA werd opgericht.

De oprichter verklaart geen effecten te bezitten in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die vijf ten honderd (5 %) of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten in één of meerdere andere vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verklaart tevens dat de vennootschap die wordt opgericht geen vijf voltijdse werknemers zal tewerkstellen zolang deze het statuut van "starter" geniet.

Artikel 1  Naam: "SAVIC PLEISTERWERKEN". De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt.

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel: 8890 Moorslede-Dadizele, Kapelleveld 78.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Algemene activiteiten.

A/ de uitvoering van algemene pleisterwerken omvattende onder meer plafonneer-, cementeer-, en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gyproc en gips en staffwerken

B/ de restauratie van gebouwen en monumenten

C/ het vervaardigen en aanbrengen van geprefabriceerde wanden en plafonds in alle constructies

D/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de

ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

E/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

F/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

G/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen; H/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

I/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

J/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

K/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, het vestigen en verwerven van zakelijke zekerheden en zakelijke rechten op onroerende goederen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere Wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4  Duur: een onbeperkte duur.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal: duizend Euro (1.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van tien euro per aandeel, hetzij voor duizend euro (¬ 1.000,-).

Zij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend volledig werd volstort, door storting in speciën, overeenkomstig de wet. De vennootschap heeft bijgevolg de beschikking over een som van duizend euro.

Artikel 6 - Verhoging en vermindering van kapitaal.-

Een kapitaalvermindering is niet toegelaten gedurende de startersfase van vijf jaar te rekenen vanaf heden. Ten laatste vijf jaar na de oprichting van de startersvennootschap, zal de vennootschap een gewone BVBA moeten worden, middels een kapitaalverhoging, of ontbonden moeten worden (artikel 214 § 2 lid 2 W. venn.). Bovendien wordt op dat moment de minimale volstortingsplicht van de BVBA, van toepassing

Artikel 10 - Zaakvoerders.

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 11 - Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder. Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA Savic Pleisterwerken".

De vennootschap mag pas de vermelding "BVBA" voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14  Controle: Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Artikel 15  Jaarvergadering: in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping de derde zaterdag van de maand januari om tien uur.

Artikel 18 - Beraadslagingen

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Artikel 19  Boekjaar: één juli - dertig juni van het volgend kalenderjaar.

Artikel 20 - Winstverdeling - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

In het in artikel 211bis W. Venn. bedoelde geval is artikel 319 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste één/vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §

1 W. Venn., en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Artikel 23 - Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de comparant mij, notaris, verzocht te akteren dat de mevrouw Sabine VICTOR, [RR 720401-086-66], voornoemd benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder. De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekende mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan in naam van de vennootschap-in-oprichting. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

2. Eerste boekjaar: vanaf neerlegging tot dertig juni tweeduizend dertien

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten

vennootschap hebben plaatsgehad.

3. Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering van de vennootschap zal plaats hebben de derde zaterdag van de maand januari 2014.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

5. Volmacht KBO en fiscale administraties.

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de Kruispuntbank der ondernemingen en ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW- en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan Allossery-Fiscomptex BV ovv BVBA te 8930 Menen, Ieperstraat 48.

VOOR UITTREKSEL,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SAVIC PLEISTERWERKEN

Adresse
KAPELLEVELD 78 8890 DADIZELE

Code postal : 8890
Localité : Dadizele
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande