SCHAEVERBEKE - VANDEWOESTYNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHAEVERBEKE - VANDEWOESTYNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.373.860

Publication

03/07/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD tar GRsFFiE der

RECHTBANK VAh! KOOPHANDEL

BRUGGE (Afdcll~ Ur~~e. 1011 op:

fie De griffer,

Ondernemingsnr : 0839.373.860

Benaming

(vokuit) : SCHAEVERBEKE-VANDEWOESTYNE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Hoornstraat 56 te 8340 Damme (Moerkerke)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op negenentwintig september tweeduizend en elf, geregistreerd te Knokke-Heist op vier oktober tweeduizend en elf, drie bladen, geen renvooien, Reg. 5, boek 138, blad 65, vak 09, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING - VOORAFGAANDELIJKE VERSLAGEN

De voorzitter gaat over tot voorlezing van de verslagen waarvan sprake in de agenda, namelijk:

a) Verslag opgesteld door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de Heren Bruno Pouseele en Kris Igodt, bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder, overeenkomstig artikel, 220 (quasi-inbreng) van het Wetboek van vennootschappen.

b) Bijzonder verslag van de zaakvoerder opgesteld in toepassing van artikel 220 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering beslist dat een origineel van elk van deze verslagen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING - QUASI-INBRENG

De vergadering beslist, in het licht van voornoemde verslagen, om op grond van de bedingen en. voorwaarden vermeld in het ontwerp van verkoopakte opgesteld door notaris Thomas Dusselier te Knokke Heist  welk ontwerp overeenkomt met het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor die beiden opgesteld zijn overeenkomstig artikel 220/ van het Wetboek van vennootschappen  over te gaan tot de verwerving van het vruchtgebruik voor een periode van vijfentwintig (25) jaar vanaf aktedatum van volgende onroerend goed:

STAD DAMME, zesde afdeling, deelgemeente MOERKERKE

Een handelshuis met woning op en met grond en aanhorigheden gelegen te Damme (Moerkerke), Hoornstraat nummer 56, gekadastreerd volgens titel en volgens de kadastrale legger in datum van achtentwintig juni tweeduizend en tien, onder de sectie B, nummer 101212, met een oppervlakte volgens titel van tachtig are (80a);

voor de hoofdprijs van VIERHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 425.000,00), betaalbaar overeenkomstig voormelde ontwerpakte en bijgaande de kredietakte jegens "ALLIANZ Belgium", voorheen "AGF Belgium Insurance", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te BRUSSEL, Lakensestraat 35, voor een bedrag in hoofdsom van vierhonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 425.000,00).

DERDE BESLISSING - DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN

De vergadering kent aan: Mevrouw VAN HOLM Maria Godelieve Stéphanie, geboren te Brugge op vijftien mei negentienhonderd negenenveertig, nationaal nummer 49.05.15 394-26, wonende te 8340 Damme, Vierscharestraat 14, alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van voorgaand besluit, en bijgevolg om in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °SCHAEVERBEKE - VANDEWOESTYNE", met maatschappelijke zetel te 8340 Damme (Moerkerke), Hoomstraat 56, B.T. W. nummer BE 0839.373.860, RPR Brugge, voor de prijs van VIERHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 425.000,00) en met de lasten en onder de voorwaarden die vermeld staan in het ontwerp van notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist en in de verslagen van de revisor en zaakvoerder waarvan hierboven sprake, het vruchtgebruik voor een periode van vijfentwintig (25) jaar vanaf aktedatum van volgende onroerend goed:

STAD DAMME, zesde afdeling, deelgemeente MOERKERKE

Een handelshuis met woning op en met grond en aanhorigheden gelegen te Damme (Moerkerke), Hoornstraat nummer 56, gekadastreerd volgens titel en volgens de kadastrale legger in datum van. achtentwintig juni tweeduizend en tien, onder de sectie B, nummer 1012/Z, met een oppervlakte volgens titel van tachtig are (Boa);

Bijgevolg:

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111111 llhI IIJI 11111 JllI 11111111111111 Ill

*11156963"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Om de koper te verbinden tot het betalen van de prijs en de interesten binnen de vastgestelde termijnen en op de vastgestelde wijze, evenals tot de naleving van diens plichten in verband met de overeengekomen lasten en voorwaarden; om met het oog hierop één of meer cheques te trekken op de bankrekening van de BVBA "SCHAEVERBEKE - VANDEWOESTYNE" geopend in de boeken van de BVBA "SCHAEVERBEKE - VANDEWOESTYNE", en/of één of meer cheques te endosseren, hetzij op naam van de verkoper, hetzij op naam van de instrumenterende notaris, en in het algemeen alle bankverrichtingen te doen die nodig zijn voor de financiering van deze aankoop.

Om de ingenottreding vast te stellen, alle voorwaarden, termijnen en bedingen vast te leggen en de kopers hiertoe te verbinden.

Om zich alle titels en stukken te laten overhandigen, hiervoor kwijting te verlenen, alle akten en notulen te ondertekenen, alle verklaringen van opdrachten te aanvaarden, alle overschrijvingen en ontheffingen uit te voeren, de prijs van de genoemde koop te betalen in handen van de verkoper of gedelegeerde of naar rangorde geklasseerde schuldeisers, authentieke kwijting voor de genoemde prijs te verkrijgen, met schrapping van de ambtshalve inschrijving indien nodig, eender welke bevelschriften vorderen.

Om over te gaan tot alle consignaties, eender welk aanbod van gerede betaling doen en in geval van moeilijkheden, in rechte de levering van het onroerend goed en de uitvoering van de door de verkoper aangegane verbintenis na te streven, de ontbinding van de overeenkomst en schadevergoeding te vorderen.

Om met het oog op het voorgaande alle akten en stukken te verlijden en te ondertekenen, domicilie te kiezen, in de plaats te stellen en over het algemeen alles te doen wat noodzakelijk is.

Binnen het kader van de aldus gedelegeerde bevoegdheden, wordt de vennootschap op geldige wijze verbonden door de handtekening van Mevrouw VAN HOLM Maria, voornoemd.

Handelend binnen dit kader, dient Mevrouw VAN HOLM Maria, voornoemd, geen enkele bijzondere of voorafgaandelijke machtiging voor te leggen.

Bijgaande krijgt Mevrouw VAN HOLM Maria, voornoemd, alle bevoegdheden om de kredietakte jegens "ALLIANZ Belgium", voorheen "AGF Belgium Insurance", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te BRUSSEL, Lakensestraat 35, voor een bedrag in hoofdsom van vierhonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 425.000,00) namens de vennootschap te tekenen.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

G' lor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2011
ÿþllI II II II I I I II III II

*11155283*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1\IEEROELEGO tst t,Re .RECHTBANK dar Ve KOOPNANOEL Te

BRUGGE

(Mdeting Brugge) op: o °°M.~,] Meer,

eer,

Griffie

Mod 2.1

Ondernemingsnr : 0839.373.860

Benaming

(voluit) : Schaeverbeke - Vandewoestyne

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8340 Damme, Hoornstraat 56

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van de bijzondere verslagen d.d. 20 september 2011 van het bestuursorgaan en van de controleverslagen d.d. 20 september 2011 van de CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Ter Reigerie 7 bus 3, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisoren Bruno POUSEELE en Kris IGODT.

Michel SCHAEVERBEKE, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijiágën bij het-Belgisch

20/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



p de laatste blz. van Luik verelden : ecto : aa en hoedanigheid van de instruenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzi van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenoordigen

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ers : aa en handtekenin.

Verso Naam en handtekening

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305478*

Neergelegd

16-09-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Schaeverbeke - Vandewoestyne

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8340 Damme, Hoornstraat 56

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Thomas Dusselier, geassocieerd notaris te Knokke-Heist op 15 september 2011, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat:

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  Schaeverbeke  Vandewoestyne .

Het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van honderd procent (100 %).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij CENTEA.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8340 Damme, Hoornstraat, 56.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

- Alle hoegenaamde verrichtingen, zowel roerende als onroerende, die een verband houden met de uitbating van een bakkersbedrijf en de commercialisatie van diverse bakkerijproducten en aanverwante aangelegenheden, te weten de productie en verkoop, zowel als groothandel en als detailhandel van brood, gebak, patisserie, chocolade, suikergoed en ijs, onder allerlei vormen en in allerlei stadia van afwerking, het verzorgen van aanpalende activiteiten zoals de verkoop van ingekoelde producten.

- Alle hoegenoemde verrichtingen die verband houden met het vervaardigen, klaarmaken en commercialiseren van klaargemaakte gerechten en snacks, zowel als groothandel en als detailhandel, onder allerlei vormen en in allerlei stadia van afwerking, het verzorgen van aanpalende activiteiten zoals de verkoop van ingekoelde producten zoals ondermeer

0839373860

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

grondstoffen, hulpstoffen of afgewerkte producten met betrekking tot de bakkerij, beenhouwerij, de handel in de kruidenierswaren in het algemeen.

- Het uitbaten van één of meerdere ambachtelijke bakkerijen voor brood, banketgebak, alsmede de industriële en ambachtelijke aan- en verkoop, alsook de vervaardiging van confisserie-artikels, pralines, chocolade en chocoladefantasie, speculoos, patisserieën, petits-fours, marsepein, consumptie-ijs en roomijs, en mogelijk afgeleide producten, alsmede de verpakking hiervoor bestemd.

- De uitoefening van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op alle activiteiten met betrekking tot de uitbating van één of meerdere bakkerijen, ijssalons, koffiehuizen.

- Het uitbaten van één of meerdere brood- en banketbakkerijen, zowel koude als warme bakker.

- Alle beroepsactiva in huur geven of nemen.

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de hogergemelde sector.

- Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

- Managementactiviteiten.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderenemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader van de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven of verkopen, onroerende goederen in huur nemen of geven, in erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met ingebrip van haar vennoten of zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg tot verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief haar eigen handelszaak.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten alleen uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand juni op eerste maandag van de maand om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de

statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijner heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

b. te benoemen tot deze functie: de Heer SCHAEVERBEKE Michel Roger Rosa, wonende te 8340 Damme, Hoornstraat 56, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de BVBA STEMAFISK, te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 334, en aan alle bedienden en aangestelden, , aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket. Tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Lucas Vanden Bussche. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

11/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SCHAEVERBEKE - VANDEWOESTYNE

Adresse
HOORNSTRAAT 56 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande