SCHOONMAAKBEDRIJF VAN PARYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHOONMAAKBEDRIJF VAN PARYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.726.111

Publication

04/07/2012
ÿþ MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE del

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brume)

moi?:

2 a 12

Geta.

1111111 II IIIIINIII

i

be

a

B

st,

Ondernemingsnr : 0841.726.111

Benaming

(voluit) : SCHOONMAAKBEDRIJF VAN PARYS

(verkort) :

Rechtsvaren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : CAMIEL VAN DEN BUSSCHESTRAAT 33 B, 8310 BRUGGE (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de bijzondere algemene vergadering van 11/06/2012 dewelke werd gehouden ten maatschappelijke zetel van de vennootschap werd hiemavolgende beslissing genomen:

ENIG BESLUIT:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst met ingang vanaf 15/06/2012 naar de Stuivenbergstraat 72 te 8020 Oostkamp.

Deze beslissing werd genomen bij unanimiteit van stemmen.

Mevrouw Van Parys Lieselot

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2011
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc u " NEERGELEGD ter GRIFFIE der

behc RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. TF

aar BRUGGE ~~º%~~[:.g~r11 me}

Belt p:

Staal O

_ Grififlge grfffler,









*11193529*



Ondernemingsnr :

Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm :

1 72&

SCHOONMAAKBEDRIJF VAN PARYS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

8310 Brugge, Camiel Van den Busschestraat 33 bus B

Zetel :

(volledig adres)

Onderwrerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Thomas Dusselier, geassocieerd notaris te Knokke Heist, op 5 december 2011, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat :

1. De Heer WANET Jonas, geboren te Brugge op 15 september 1985, nationaal nummer, 85.09.15-107-30, ongehuwd, wonende te 8310 Brugge, Camiel Van den Busschestraat 33b.

2. Mevrouw VAN PARYS Lieselot, geboren te Brugge op 08 februari 1988, nationaal nummer 88.02,08-358-03, ongehuwd, wonende te 8310 Brugge, Camiel Van den. Busschestraat 33b.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "SCHOONMAAKBEDRIJF VAN PARYS".

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénzevenhonderd vijftigste (11750ste) van het kapitaal, vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De zevenhonderd vijftig (750) aandelen werden als volgt onderschreven:

I. Juffrouw VAN PARYS Lieselot, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Camiel Van den Busschestraat 33/B000, titularis van zevenhonderd vijfenveertig (745) aandelen, voor een bedrag van achttienduizend vierhonderd zesenzeventig euro (¬ 18,476,00), volgestort voor zesduizend honderd achtenvijftig euro zevenenzestig cent (¬ 6.158,67).

2. De Heer WANET Jonas, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Camiel Van den Busschestraat 33/B000, titularis van vijf (5) aandelen, voor een bedrag van honderd vierentwintig euro (¬ 124,00), volgestort voor eenenveertig euro drieëndertig cent (¬ 41,33). Totaal : zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND. TWEEHONDERD EURO (E 6.200,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden. overeenkomstig de wet.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8310 Brugge, Camiel Van den Busschestraat 33 b.

De zetel van de vennootschap kan verplaatst worden door de zaakvoerder in het Nederlands taalgebied en in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad en dit zonder statutenwijziging mits; bekendmaking van deze wijziging in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De'

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap zal overal, zowel in het binnen- als in het buitenland, bij gewoon besluit van

de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en

kantoren mogen openen, dit alles rekening houdend met de taalwetten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

- De uitbating van één of meerdere schoonmaakbedrijven. Het reinigen, poetsen,

schoonmaken, ontvetten, ontsmetten van alle onroerende goederen en hun inboedel, dit zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Het verrichten van schoonmaakdiensten en opkuiswerkzaamheden in verband met gebouwen + alle leveringen en dienstverrichtingen dewelke hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden: de schoonmaak van kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, woningen, enz. Het algemene onderhoud en de herstelling van gebouwen. Het uitvoeren van gevelreiniging. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Het reinigen van rolluiken en goten. Het lappen van ramen en allerhande beglazing. De klein-en groothandel in schoonmaak- en onderhoudsproducten en schoonmaakmaterieel.

Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten dewelke noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen.

- De uitbating van één of meer was- of strijksalons, het reinigen, schoonmaken,

wassen en strijken van alle kledij, tapijten, gordijnen, stores of andere textielwaren, de uitbating van één of meer nieuwkuisbedrijven of het beheren van één of meer depots voor dergelijke bedrijven.

- Het uitvoeren van allerhande huishoudelijke klussen. Het uitvoeren van strijk-, naai-,

herstel- en kookwerk. Het uitvoeren van boodschappen voor derden. Behandeling op niet-industriële schaal van wasgoed en reiniging van kleding, overwegend ten behoeve van particulieren.

- Onderneming met betrekking tot de activiteiten van dienstencheques en alles wat

hiermee op rechtstreekse en onrechtstreekse wijze verband houdt.

- De exploitatie van alle horeca-uitbatingen en alle aanverwante leveringen van

goederen en/of dienstprestaties dewelke hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden. De uitbating van frituren en snackbars.

De exploitatie van café- en amusementspelen. Het uitbaten van een afhaalservice, het uitbaten van (dans/swing)cafés, cocktailbars, tavernes, restaurants of spijshuizen, het uitbaten van hotels, bed- en breakfast- gelegenheden, dansgelegenheden, discotheken, (private) clubs. De eventuele uitbating van instellingen dewelke gerechten verschaffen, zoals mess, kantines, cafetaria, koffie- en theehuizen, self-services, verbruiksalons, alsook het uitbaten van gelegenheden die overnachtingen verstrekken met of zonder eetgelegenheid.

De eventuele exploitatie van een thuisbestellingsdienst, het verrichten van cateringdiensten in het algemeen, zowel naar particulieren toe als naar het bedrijfsleven. Het verstrekken van traiteurdiensten. De eventuele uitbating van een broodjeszaak. Het verstrekken van bereide gerechten en dagschotels.

Het optreden als intern- of extern dienstverlener, consultant in de horeca-sector. Het inrichten van tentoonstellingen en het promoten van de tentoongestelde goederen zowel in de horeca-sector als daarbuiten.

- De volledige organisatie van allerhande manifestaties, evenementen, feesten,

recepties, fuiven, (mode)shows en alle diensten (met inbegrip van de cateringdiensten) dewelke hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden. De inrichting van (commerciële) incentives voor bedrijven, de eventuele organisatie van praat - en of themaavonden, de eventuele organisatie van optredens en acts/muzikale events.

- Het verrichten van alle prestaties van zelfstandige commerciële vertegenwoordiging.

Het algemeen optreden als tussenpersoon in de handel en in de verkoop. Het verrichten van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

alle verkopen op commissiebasis. Het optreden als zelfstandig gerant voor derden. Het optreden als manager, onderhandelaar, adviseur, management-consultant, agent.

- De niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

Het verrichten van algemene managementprestaties, het verlenen van administratieve

en zakelijke dienstverlening, het verlenen van advies en consult op het

bedrijfsorganisatorisch vlak. Het verrichten van algemene beheersprestaties.

De organisatie van (groeps)reizen.

De uitbating van algemene detailhandel.

- De groot- en kleinhandel in, alsook de eventuele import en export van, alsook de eventuele intra-communautaire verwerving van en levering van bouwmaterialen en bouwgereedschap, hout, ijzerwaren, vloeren en tegels, stenen, glas, ramen, deuren, tabletten, profielen, plinten, parket en laminaat, (garage)poorten, materialen voor sanitair en verwarming, materialen voor zonnewering, keuken- en badkamermaterialen, verfmaterialen en toebehoren, gebruiksvoorwerpen,

tafelgerief/servies, keukengerief, design-objecten, allerhande souvenirs en gadgets, diverse geschenkartikelen, antiek- en brocanteartikelen, snuisterijen, relatiegeschenken, publiciteits-en promotieartikelen, schilderij en, feestartikelen, beeldhouwwerken, kunstvoorwerpen, stoffen, gordijnen en tapijten, (Amerikaanse) stores, zonneblinden, siervoorwerpen en fancy artikelen, tweedehandse goederen, verlichtingsmaterialen, textielwaren, schoenen, lederwaren en kledingaccessoires, alle soorten kledij en toebehoren, parfums, co smeticaprodukten, verzorgingsprodukten, luxe-artikelen, sportartikelen, vrijetijdsartikelen, huislinnen, bed- en badlinnen, onderhoudsprodukten, juwelen, fantasie-artikelen, divers horecamateriaal en horeca-uitrusting, computers, laptops, printers en scanners, GSM's, I-pods, I-phones, I-pads, allerhande telecommunicatieapparatuur, muziek en allerhande muziekdragers, allerhande elektrische en elektronische toestellen, watertoestellen, speelgoed, DVD's, CD-rom's, huishoudartikelen en -apparatuur, domotica-matérialen, diverse interieurmaterialen, boeken, kranten en tijdschriften, allerhande rookwaren en toebehoren, herlaadkaarten, internetkaarten, bureelartikelen en papierwaren, produkten van de Nationale Loterij, tweedehandse en nieuwe motorvoertuigen en onderdelen van motorvoertuigen, plezierboten, vaartuigen en jachten en alle onderdelen hiervan, bloemen, planten, allerhande tuinbenodigheden, allerlei verzorgingsprodukten voor bloemenplanten en de tuin, allerhande tuinornamenten en groendecoratie, boeketten, bloemsierstukken, (rouw)kransen, tuin- en terrasmeubilair, verlichtingsmaterialen voor tuin en terras, bloeinvazen en potten, divers tuingereedschap, brood en banketbakkerswerk enz. Deze verkopen mogen zowel tot stand worden gebracht via de traditionele verkoopskanalen (rechtstreekse verkoop alsook de verkoop via een netwerk van zelfstandige medewerkers) alsook de verkoop via nieuwe multimediakanalen (bijvoorbeeld de verkoop via het internet (webwinkel) / e-commerce), alsook de verkoop via de Organisatie van home-party's.

Het verrichten van alle algemene bouwondernemingen, alle aannemingen van private en openbare werken, alle bouwwerken, grondwerken, de afwerking van gebouwen, de volledige renovatie van gebouwen, het afbreken/slopen van gebouwen enz.. Het uitvoeren van allerhande metselwerken en gevelwerken. Het uitvoeren van gevelrenovatie. Het uitvoeren van werken in verband met het sanitair. Het uitvoeren van allerhande electriciteitswerken en werken in verband met de domotica mbt. gebouwen. Het uitvoeren van allerhande dakwerken. Het uitvoeren van beglazingswerken. Het uitvoeren van allerhande schilderwerken. Het uitvoeren van voeg- en chapewerken. Het uitvoeren van behangwerken. Het uitvoeren van diverse gyprocwerken. Alle activiteiten dewelke verband houden met de algemene bouwinstallatie. De gehele of gedeeltelijke coördinatie van bovenvermelde handelingen

Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

- Overige reparaties van consumentenartikelen. De herstelling van diverse artikelen (sleutels, sloten, enz.) inclusief de expresreparaties aan huis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden.

Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen en de gehele of gedeeltelijke coördinatie van deze werkzaamheden. Isolatiewerkzaamheden aan

verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

- Het aanleggen en het onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

- De bewaking/beveiliging van gebouwen en eigendommen, het uitoefenen van toegangscontrole.

- Het uitvoeren van projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken. Het uitvoeren van projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen. De projectontwikkeling voor kantoorbouw. De projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, winkelcentra, sportcentra, enz. De projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken. Grondverkavelingen. Ruilverkavelingen. Het optreden als bouwpromotor.

- De interieurinrichting in de meest ruime zin van zowel nieuwbouw als de herinrichting/renovatie van gebouwen en het geven van adviezen hieromtrent.

Patrimoniumvennootschap: onroerende en roerende goederen en rechten onder gelijk welke vorm verwerven, beheren, valoriseren en vervreemden. Zij mag onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, gemeubelde of ongemeubelde, aankopen , verkavelen, huren, verhuren, (doen) bouwen, (doen) verbouwen, renoveren, uitrusten, afbreken, verkopen. Dit omvat verder: de borgstelling, de uitbating, de verkaveling, de ordening van onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing. Zij mag investeringsgoederen, materieel benodigd voor gelijk welke burgerlijke of handelsactiviteit onder gelijk welke vorm verwerven of verhuren. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen als borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen door haarzelf of door derden aangegaan.

De verhuring/leasing van allerhande roerende goederen waaronder de verhuring van rollend materieel en alle dienstprestaties die hiermee verband houden. Het verrichten van diverse vervoersprestaties.

- De uitbating van een carwash-onderneming. De uitbating van een tankstation met eventueel bijhorende winkelgift-shop.

Het verrichten van alle vervoer (zowel goederen- als personenvervoer) te land, te water en in de lucht, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden (opdrachtgevers), in binnen- en buitenland en van alle mogelijke goederen. Dit vervoer kan op gelijk welke manier gebeuren en voor alle mogelijke opdrachtgevers. Het verrichten van allerhande transportdiensten in het algemeen en alle leveringen en dienstprestaties die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden. Het verrichten van groupageactiviteiten, de overslag , de opslag en distributie van goederen, het verlenen van allerhande logistieke diensten en ondersteuning. Het verrichten van express-vrachtvervoer. Het verrichten van volume-transporten. Het verrichten van koeriersdiensten.

Het verstrekken van allerlei adviezen, met uitzondering van beleggingsadviezen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in eigen naam als in naam van derden.

- Het beheren van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen de aankoop, verkoop en arbitrage van dergelijke waarden voor eigen rekening met uitsluiting van alle activiteiten zoals bedoeld in de wet van 06/04/1995 (wet op de secundaire markten, beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

Het op enigerlei wijze stellen van zekerheden ten behoeve van derden, mits vergoeding.

Het toestaan van leningen aan vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan de vennootschap zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen

- Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen, ondernemingen of. verenigingen. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

- Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of het beheer voeren over ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde of een gelijkaardig doel nastreven als dit van de vennootschap.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, als door vertegenwoordiging.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van haar maatschappelijk doel.

De bovenstaande doelomschrijving is niet limitatief en dient in de meest ruime zin van het woord te worden geïnterpreteerd.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. * Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hein te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten alleen uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand juni op de derde zaterdag om 20.00 uur (zelfs indien dit een feestdag is).

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping hetzij door middel van een gewone brief, hetzij via elektronische weg of via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de algemene vergadering en geschieden in de vorm en binnen de termijnen vereist door artikel 268 § 1, Wetboek van vennootschappen.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds ééntiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

HERNUMMERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ingeval een hernummering van de artikelen van het Wetboek van vennootschappen zou geschieden, dan zullen de in deze statuten aangehaalde artikelnummers moeten gelezen worden als de nieuwe artikelnummers ingevolge hernummering.

AANSPRAKELIJKHEID:

Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de zaakvoerders enkel

aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet worden toegevoegd.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de

statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Juffrouw VAN PARYS Lieselot, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Camiel Van den Busschestraat 33/B000, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de BVBA FISKO STEYAN, te 8380 Brugge (Zeebrugge), Bastenakenstraat 10, en alle bedienden en aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket. Tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Thomas Dusselier. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.08.2015, NGL 04.08.2015 15399-0014-013

Coordonnées
SCHOONMAAKBEDRIJF VAN PARYS

Adresse
STUIVENBERGSTRAAT 72 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande