SCHRIJNWERK-INTERIEUR VYVEY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHRIJNWERK-INTERIEUR VYVEY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 566.993.110

Publication

04/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verzorgen van alle mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het verstrekken van documentatie;

Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audio-visueel;

Borg stellen;

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels - financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

II. Voor eigen rekening:

De vennootschap kan investeren in activa met het oog op het bezoldigen in natura van de zaakvoerder(s) en/of personeelsleden;

Alle onroerende en hiermee betrekking hebben roerende verrichtingen te doen, zowel in België als in het buitenland, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. De vennootschap zal binnen het kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. In het voorgaande is begrepen alle verwerving en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen. Zij mag eveneens handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmede gebouwen worden opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt of versierd. Zij kan tevens voorzien in de aanleg en onderhoud van tuinen, parken, vijvers en opritten in de meest brede zin van het woord, zowel zelf als via derden. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden. Zij mag optreden als inkoop- en verkoopkantoor voor alle goederen (vb. groothandel, kleinhandel) en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Het maatschappelijk kapitaal: bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Op al deze aandelen wordt volledig in geld ingeschreven en wel als volgt:

- door de heer Filip Vyvey, voornoemd, ten belope van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), waarvoor hij vergoed werd met vijftig (50) aandelen;

- door mevrouw Martine Vermeersch, voornoemd, ten belope van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), waarvoor zij vergoed werd met vijftig (50) aandelen.

Zodat op alle honderd (100) aandelen werd ingeschreven.

Deze inbreng werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), hetzij op elk aandeel voor één/derde deel, zodat de vennootschap op heden over een volstort bedrag beschikt van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door storting van dit bedrag op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP Paribas Fortis, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, vertegenwoordigd door haar kantoor te 8480 Ichtegem (Eernegem), Westkerkestraat 2, met rekeningnummer BE38 0017 4104 0872, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 28 oktober 2014 afgeleverd bankattest.

Bestuur  Bevoegdheden zaakvoerder  Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. De jaarvergadering: zal elk jaar gehouden worden op twintig juni om negentien uur, zelfs indien deze dag een zondag of een feestdag is.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in dezelfde gemeente of stad aangeduid in de oproeping.

De algemene vergadering: De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel, hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproeping.

Aan de houders van aandelen en obligaties op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een per post aangetekende oproepingsbrief verzonden. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten. Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld. Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet en in huidige statuten voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elke op de algemene vergadering aanwezige vennoot of gevolmachtigde mag slechts drager zijn van één volmacht. De zaakvoerder kan de vorm en wijze van neerlegging van de volmacht vastleggen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief, de fax of de e-mail met wettige elektronische handtekening, waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening. Het instrumentum waarop de stem wordt uitgebracht moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

Het boekjaar: begint telkens op één januari en eindigt op éénendertig december om 24.00 uur van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Verdeling liquidatiesaldo na vereffening: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, genomen met gewone meerderheid van stemmen, worden de andere goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Eerste boekjaar: neemt een aanvang op datum van de wettelijke neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien om 24.00 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Eerste jaarvergadering: zal plaatsvinden op twintig juni tweeduizend zestien, om 19.00 uur. Benoeming zaakvoerders: Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur: de heer Filip Vyvey, geboren te Torhout op tien mei negentienhonderd zevenenzestig (rijksregister nummer 67.05.10-395.68), wonende te 8480 Ichtegem (Eernegem), Aartrijkestraat 52 en mevrouw Martine VERMEERSCH, geboren te Oostende op dertig september negentienhonderd zesenzestig (rijksregister nummer 66.09.30-320.35), wonende te 8480 Ichtegem (Eernegem), Aartrijkestraat 52.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Voor ontledend uittreksel  notaris Joris Boedts te Ichtegem (Eernegem).

Tegelijk hiermee neergelegd: een afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015
ÿþ Asad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blï. v n LÜik v rmi?Idëri : Recto : bevoegd de rechtspersoon tde aanzien Înitilimenterdedrdenotea

is, hetzij

ver van tegenwoordigen

p rs~(ójri(èi)

Verso : Naam en handtekening.

II

1111111,1110111

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

9 JUL 2015

Griffie

Gent Afdeling Oostende

i

e grr

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ondernemingsnr : 0566.993.110

Benaming (votuít) : Schrijnwerk-Interieur Vyvey

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel : Fabrieksweg 55, 8480 Eernegem, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Benoeming bedrijfsleider 2de categorie

Tekst :

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd, 31 oktober 2014 blijkt dat volgende beslissing met unanimiteit werd genomen:

De heer Vyvey Thomas wordt vanaf heden benoemd tot bedrijfsleider 2de categorie. Het mandaat is bezoldigd in geld en/of natura.

Vermeersch Martine Zaakvoerder

Coordonnées
SCHRIJNWERK-INTERIEUR VYVEY

Adresse
FABRIEKWEG 55 8480 EERNEGEM

Code postal : 8480
Localité : Eernegem
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande