SCHRIJNWERKERIJ EN INTERIEURBOUW DEMAREST-REYBROUCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHRIJNWERKERIJ EN INTERIEURBOUW DEMAREST-REYBROUCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.740.761

Publication

09/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13153384*

bE

E St

1

IVI i i

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : Schrijnwerkerij en Interieurbouw Demarest-Reybrouck

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paapho1, 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel oprichting BVBA "Schrijnwerkerij en Interieurbouw Demarest-Reybrouck"

0539. 711&761

Neoergelegd ter grii#lo von Ge

rechtbank van koo t. Brugge - ait . t:] .°.3 OteetettO Oq

3 0 S- . 2011riffie ren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jessica Verhaeghe, notaris met standplaats Gistel, op zesentwintig september tweeduizend en dertien, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichting, onder de benaming "Schrijnwerkerij en Interieurbouw Demarest-Reybrouck" met maatschappelijke zetel te 8450 Bredene, Paaphoek 11, door:

1. De heer Demarest Filip, (rijksregisternummer 73.01.31-091.34, identiteitskaartnummer 591-8306590-97, uitgereikt te Bredene op vijfentwintig juli tweeduizend en dertien), geboren te Oostende op eenendertig januari negentienhonderd drieënzeventig, echtgenoot van mevrouw Dierendonck Natacha Gilberte geboren te Oostende op veertien december negentienhonderd achtenzestig met wie hij gehuwd is onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris De Maesschalck Pierre, te Oostende, op zesentwintig januari tweeduizend en elf, wonende te 8450 Bredene, Paaphoek 11.

2. De heer Reybrouck Bjeim Noël, (rijksregistemummer 90.05.11-199.38, identiteitskaartnummer 5912215305-24, uitgereikt te Bredene op drie december tweeduizend en tien), geboren te Oostende op elf mei negentienhonderd negentig, ongehuwd en zonder verklaring van wettelijke samenwoning, wonende te 8450 Bredene, Sint-Riquierstraat 4.

Meerderjarig en Belg, verklaren zij bij deze te willen overgaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld.

Diezelfde akte vermeldt ook nog (letterlijk) wat volgt:

Artikel één.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt beheerst door de thans in voege zijnde wetten en deze statuten en handelt onder de naam "Schrijnwerkerij en Interieurbouw Demarest-Reybrouck".

Artikel twee.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8450 Bredene, Paaphoek 11.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

De vervaardiging van geassembleerde parketvloeren; de vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk; de vervaardiging van metaalschrijnwerk; de vervaardiging van kantoor- en winkelmeubelen; de vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken enz.; de vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen enz.; de vervaardiging van keukenmeubelen; de vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor de inbouwkeukens; de vervaardiging van badkamermeubels.

Timmer- en schrijnwerken, zoals ondermeer: de montage van buiten- en binnenschrijnwerk; de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden; de installatie van garagepoorten luiken zonneblinden traliewerk hekken enz; de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren; de montage van serres, veranda's enz.; plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout; het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloeren; glaszetten; het aanbrengen van glas spiegels enz.; de bouw van daken; dakwerken; isolatiewerken; het zagen schaven en machinaal bewerken van hout.

De aan-en verkoop, in-en uitvoer, huur en verhuur, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van hout- en bouwmaterialen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

} De aan-en verkoop, in-en uitvoer, huur en verhuur, handelsbemiddeling, commissiehandel en

vertegenwoordiging van om het even welke goederen en materialen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het opnemen van mandaten ais zaakvoerder, bestuurder enfof vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of die onder het beroep van vastgoedmakelaar vallen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken. Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

Artikel vier.

De vennootschap is voor onbepaalde duur aangegaan, te rekenen vanaf de neerlegging van een gelijkvormig afschrift van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel vijf.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,-¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel zes.

Het maatschappelijk kapitaal wordt onderschreven door:

a) De heer Filip Demarest, tot beloop van drieënnegentig aandelen, hetzij negenduizend driehonderd euro (9300,- ¬ ) ;

b) De heer Reybrouck Bjbm, tot beloop van drieënnegentig aandelen, hetzij negenduizend driehonderd euro

(9300,- ¬ );

De onderschreven bedragen werden, zoals blijkt uit het hieraan aangehecht attest, ten belope van

één/derde volgestort door storting op een bijzondere rekening op naam van de vennoot-schap-in-oprichting bij

de Argenta, nummer BE21 9730 9826 7603.

Bijgevolg is het maatschappelijk kapitaal tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6200,- ¬ ) ter

beschikking van de vennootschap en werden de tot beloop van één/derde volgestorte aandelen aan de

onderschrijvers toegekend.

Artikel tien.

De aandelen zijn op naam.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden en

dat bevat :

-de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en van het getal der hem toebehorende aandelen ;

de vermelding van de gedane stortingen ;

a + r -de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of belanghebbende derde mag van dit reg ister inzage nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, én onder de levenden én ingevolge overlijden, slechts mits de instemming van alle vennoten worden overgedragen respectievelijk overgaan.

De vennoten genieten, zowel bij overdracht onder de levenden als bij overgang ingevolge overlijden, een voorkeurrecht in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds voordien be-zitten.

Artikel veertien,

Eén of meer zaakvoerders besturen de vennootschap. Zij moeten niet noodzakelijk vennoot zijn.

De heer Demarest Filip en de heer Reybrouck Bjim, die aanvaarden en verklaren de daartoe door de wet vereiste hoedanigheden te bezitten, worden voor de duur van de vennootschap benoemd tot statutaire zaakvoerders. Niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen. Hun mandaat is hernieuwbaar. De eventuele bezoldiging en de duur van hun mandaat worden in één of meer keren door de algemene vergadering bepaald.

Het vermeerderen van het aantal zaakvoerders zal kunnen ge-'schieden door een beslissing van de algemene vergadering, zonder dat de vormen voorgeschreven voor een statutenwijziging daarbij moeten in acht genomen worden.

Ingeval van ontslagneming, afzetting, faillissement of kennelijk onvermogen of overlijden van de enige zaakvoerder wordt de oudste vennoot van rechtswege zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon die bestuurder of zaakvoerder en vennoot is in een vennootschap onder firma, een commanditaire vennootschap, een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid of in een commanditaire vennootschap op aandelen is evenwel niet persoonlijk verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap waarin de rechtspersoon bestuurder of zaakvoerder en vennoot is.

Artikel vijftien.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide be-'voegdheid om alleen aile handelingen, nodig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, te verrichten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerders, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of dat hij hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel achttien.

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

Een uittredende commissaris is herkiesbaar.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant kcmt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel negentien.

Tot vergoeding van hun werk en verantwoordelijkheid, kan aan de zaakvoerders een bezoldiging worden toegekend, die onder de normale exploitatiekosten van de vennootschap moet worden opgenomen. Deze bezoldiging is onafhankelijk van de kosten voor vertegenwoordiging, reizen en verplaatsingen, die iedere maand zullen uitbetaald warden, mits overlegging van een maandelijkse afrekeningsstaat.

Het bedrag van deze bezoldiging zal, in voorkomend geval, ieder jaar door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Deze vergadering zal tevens het bedrag bepalen van de voorschotten door de zaakvoerders vooraf te nemen en te verrekenen op het bezoldigingsbedrag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

? De bezoldiging blijft aan de zaakvoerders verworven, zelfs indien, over een of ander boekjaar, verlies zou

worden geboekt.

Artikel éénentwintig.

De jaarvergadering van de vennoten heeft plaats op de derde zaterdag van de maand juni, om negentien

uur, op de maatschappelijke zetel, of op iedere andere plaats in het oproepingsbericht vermeld. Indien die dag

een wettelijke feestdag is, gaat de vergadering de eerstvolgende werkdag door.

(" " )

Artikel tweeëntwintig.

Ieder maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

kalenderjaar.

(.)

Artikel drieëntwintig.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten en van de afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds éénitiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, wanneer dit percentage niet meer bereikt blijkt te zijn.

Het alsdan overblijvend batig saldo vormt de uitkeerbare winst. De algemene vergadering beschikt over de uitkeerbare winst, op voorstel van de zaakvoerders, die daarbij zowel de alsdan geldende wettelijke bepalingen als - in voorkomend geval - de rechten van de aandelen zonder stemrecht zullen moeten eerbiedigen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering in strijd met artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen moet door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn.

Artikel zesentwintig.

Het voorstel tot ontbinding van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerders wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Voor de gevallen waarin de onderneming besluit haar activiteiten te beëindigen of indien niet langer ervan kan worden uitgegaan dat de onderneming haar bedrijf zal voortzetten, wordt voornoemde staat, behoudens met redenen omklede afwijking, opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

De commissaris-revisor of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants die door de zaakvoerders wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van de hierboven bedoelde verslagen en staat van activa en passiva wordt, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, gezonden aan de aandeelhouders.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op,

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar, alsook een akte houdende de aanwijzing of de wijziging van de aanwijzing van de natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is zoals bedoeld in §2, zevende lid. In dat geval moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aagevraagd heeft. Voor deze akten begint de termijn van 15 dagen zoals bedoeld in artikel 68 pas te lopen vanaf de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank of vanaf het verstrijken van de termijn van vijf werkdagen zoals bedoeld in §2, zevende lid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-jbehoucen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst-hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in de wet omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De

vereffenaar(s) zenden in de zevende en dertiende maand na de 'invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening volstaat de verzending om het jaar van die omstandige staat aan de griffie.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijk delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in minder mate worden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal

Artikel zevenentwintig.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

27.01: Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepas-selijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid. (" " " )

27.07: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperkingen van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

(" )

27.09: Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris werd benoemd bestaat geen controle in de vennootschap.

(" )

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een gelijkvormig afschrift van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot en met éénendertig december tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

25/02/2015
ÿþMod Word 11.1

liLec ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

11

Ondernemingsnr : 0539.740.761

Benaming

(voluit) : SCHRIJNWERKERIJ EN INTERIEURBOUW DEMAREST-

REYBROUCK

NEE

Griffie Rechtbank Koophandel

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Paaphoek 11, 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel, op 9 februari 2015, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHRIJNWERKERIJ EN INTERIEURBOUW DEMAREST-REYBROUCK", met maatschappelijke zetel te 8450 Bredene, Paaphoek 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oostende, met ondernemingsnummer 0539.740.761, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen van "Schrijnwerkerij en Interieurbouw Demarest-Reybrouck" in "Demarest Filip".

Bijgevolg beslist de algemene vergadering de tekst van de tweede zin van artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst

"Zij wordt beheerst door de thans in voege zijnde wetten en deze statuten en handelt onder de naam "Demarest Filip"."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering bevestigt het ontslag per zeventien december tweeduizend en veertien van de heer Bjom Reybrouck ais statutair zaakvoerder van de vennootschap ingevolge de bijzondere algemene vergadering de dato zeventien december tweeduizend en veertien.

Bijgevolg beslist de algemene vergadering de tekst van de derde zin van artikel veertien van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst :

"De heer Demarest Filip, voornoemd, is voor de duur van de vennootschap benoemd als statutair zaakvoerder van de vennootschap."

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor Carrewyn-Vyvey BVBA, Dorpsstraat 13, te Gistel (Snaaskerke), evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij het Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en directe belastingen.

Voor deels gelijkvormig, deels beredeneerd uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Getekend, notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 9 februari 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SCHRIJNWERKERIJ EN INTERIEURBOUW DEMAREST-RE…

Adresse
PAAPHOEK 11 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande