SCOPO MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCOPO MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.869.237

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 24.12.2013 13700-0390-009
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 23.12.2014 14703-0221-009
25/03/2013
ÿþ Mod Word tij

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

,weuer+gelego ter grithe ven ea rechtbank van

r

i IIIIIIIIIIIIIIIII~I

*isoa~sea

m

Bruree  . `e!ini2 Ooenr;

~n

MAART 2013

Griffie rin, vrifs'l~r

Ondernemingsnr : 0830.869.237

Benaming

(voluit) : SCOPO MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Gewone commanditaire vennootschap 8460 Oudenburg, Weststraat 29

BUITENGEWONE ALGEMEN E VERGADERING  ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op 27 februari 2013, Geregistreerd te Kortrijk I, acht bladen, één verzending, op elf maart tweeduizend en dertien, boek 965, blad 69, vak 17, Ontvangen: vijfentwintig euro, De eerstaanwezend Inspecteur a.i. (handtekening), Christelle De Graeve, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8400 Oostende, Jules' Peurquaetstraat 50.

Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 2 geschrapt en vervangen als volgt : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Jules Peurquaetstraat 50."

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van het boekjaar dat voortaan zal beginnen op één juli om te eindigen op"

dertig juni van het daaropvolgende jaar. Het lopend boekjaar zal uitzonderlijk lopen tot en met dertig juni

tweeduizend en dertien,

De vergadering besluit artikel 8 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt :

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende

jaar."

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

DERDE BESLUIT

Aansluitend op voormelde wijziging van het boekjaar wordt de datum van de jaarvergadering verplaatst naar.

de tweede maandag van de maand november om elf uur.

Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op de tweede maandag van de maand;

november van het jaar tweeduizend en dertien.

De vergadering besluit artikel 9 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt

"De algemene vergadering der aandeelhouders wordt gehouden elke tweede maandag van de maand

november om elf uur."

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met achttienduizend honderd euro (18.100,00 EUR), om het; kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (500,00 EUR) naar achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00', EUR). De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat; zij gepaard zal gaan met de uitgifte van honderd éénentachtig (181) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van; nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten ais de reeds bestaande

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

aandelen en welke aandelen ook vanaf het verlijden van de akte zullen deelnemen in de winsten van de

vennootschap.

Dit besluit wordt met éénparigheid van alle stemmen goedgekeurd.

VIJFDE BESLUIT

Alle aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaren te verzaken aan hun voorkeurrecht tot inschrijving op de nieuwe aandelen en in te stemmen met de inschrijving op alle nieuwe aandelen door de heer Nicolas Piers, voornoemd.

De inschrijver verklaart goed op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en bevestigt zijn Inschrijving.

De inschrijver verklaart, en alle leden van de vergadering, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voorzegd, erkennen, dat alle nieuwe aandelen waarop is ingeschreven, werden volstort ten belope van elfduizend negenhonderd euro (11.900,00 EUR) door storting in speciën van het bedrag van elfduizend negenhonderd euro (11.900,00 EUR) bij de BELFIUS Bank op het nummer BE59 0688 9684 2526 op naam van de vennootschap "SCOPO MANAGEMENT', de vennootschap beschikt zodoende over een supplementair volgestort kapitaal van elfduizend negenhonderd euro, zoals voortvloeit uit het bewijs van deponering, afgeleverd door de voornoemde financiële instelling op zevenentwintig februari tweeduizend en dertien. Dit attest zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden de honderd éénentachtig nieuwe aandelen toegekend aan de heer Nicolas Piers, die aanvaardt.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt.

Na over dit besluit punt voor punt te hebben gestemd, wordt dit besluit met éénparigheid van aile stemmen goedgekeurd.

ZESDE BESLUIT EN ZEVENDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van de hogermelde verslagen van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in verband met de omzetting van de vennootschap, aangezien alle aanwezigen verklaren van de inhoud ervan op de hoogte te zijn daar zij op voorhand een exemplaar ervan ontvangen hebben.

Er wordt nochtans aan herinnerd dat het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 november 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Comm. V. SCOPO MANAGEMENT werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 10.010,31 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 500,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Het netto-actief is 18.550,00 EUR - 10.010,31 EUR = -8.539,69 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Het netto-actief is 12.400,00 EUR - 10.010,31 EUR = -2.389,69 EUR kleiner dan het volgestort minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA.

Voorafgaandelijk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 18.100,00 EUR om het te brengen van 500,00 EUR op 18.600,00 EUR, waarvan 11.900,00 EUR is volgestort in geld. Het volgestort kapitaal zal bijgevolg op het moment van de omzetting 500,00 EUR + 11.900,00 EUR = 12.400,00 EUR bedragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Comm. V SCOPO MANAGEMENT in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 1 februari 2013.

Getekend

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Het verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa en passiva en het verslag van de bedrijfsrevisor, zullen samen met de akte omzetting worden neergelegd.

Dit besluit wordt met éénparigheid van alle stemmen goedgekeurd.

OMZETTING.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het nieuwe kapitaal ingevolge voormelde kapitaalverhoging en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven was in het rechtspersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig november tweeduizend en twaalf. De verbintenissen door de vennootschap aangegaan zullen vanaf die datum voor rekening komen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De aandelen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot hun rechten in het netto vermogen van de oorspronkelijke vennootschap.

Dit besluit wordt met éénparigheid van alle stemmen goedgekeurd.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist zonder uitzondering noch voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de enige

zaakvoerder der omgezette gewone commanditaire vennootschap, aangezien de omzetting van rechtswege

een einde stelt aan zijn opdracht, te weten voornoemde heer Nicolas Piers.

Dit besluit wordt met éénparigheid van alle stemmen goedgekeurd.

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van

Vennootschappen, de statuten van de omgezette vennootschap als volgt vast te stellen :

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "SCOPO MANAGEMENT".

Zetel x De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Jules Peurquaetstraat 50.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende aard te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het verlenen van adviezen, bijstand en leiding van financiële, technische, economische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin aan bedrijven, privé-personen en instellingen. Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks en onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, ontwikkeling, onderzoek, marketing, management, processing, algemeen bestuur en management aan bedrijven, privé-personen en instellingen. Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van opdrachten onder de vorm van (niet limitatieve opsomming): functionele en operationele analyse, strategische en organisatieplanning, expertises, prijscalculaties, productievoorbereiding of andere eender op welk vlak binnen het maatschappelijk doel, dit alles in de ruimste betekenis.

- Het optreden ais studie-, Organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale, sociale, commerciële of administratieve aangelegenheden, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, consulting, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, informatica, verkoop, onderzoek en ontwikkeling, planning, productie, logistiek en algemeen bestuur.

- Het uitvoeren of doen uitvoeren van onderzoek op aile technische, marketing- en productiegebieden, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, begeleiding, het uitoefenen van commerciële of administratieve taken en dataverwerking, en dit alles in de meest ruime zin van het woord voor zowel beperkte als onbeperkte duur.

- Het organiseren en/of geven van vormingen, trainingen, coaching, seminaries, studiebegeleiding en aanverwante sessies in de ruime zin aan privé-personen, bedrijven en instellingen.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen, het beleggen, het beheren en het uitbaten van een roerend vermogen, roerende waarden en bezittingen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil en in het bijzonder het beheer van de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen, en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, waarants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut.

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- De verwerving (door onderschrijving, uitgifte, aankoop of iedere andere wijze) en het bezit in de naam van de vennootschap, of voor de rekening van de opdrachtgevers, van aandelen, roerende waarden, obligaties, of andere titels, uitgegeven of gewaarborgd door diverse vennootschappen (van om het even welke nationaliteit en die hun activiteit uitoefenen in het binnen- of buitenland) od door elke regering, instelling of publieke autoriteit om het even waar ter wereld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten industriële, commerciële, fianciële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen. Het stimuleren, de planning en de coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie houdt. Het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand en expertise op eender welk vlak aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beleggen, het beheren en het uitbaten van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en verkoop, bouw, verbouwing, binnenhuisinrichting, decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het verstrekken van leningen, voorschotten en kredietopeningen onder eender welke vorm of duur, aan al dan niet verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin al dan niet een participatie bestaat, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen.

- Het waarnemen van alle bestuurders- en zaakvoerdersmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doen verband houden.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de realisatie of commercialisering van nieuwe producten (industriële, consumptiegoederen en confectie), nieuwe technologieën en hun toepassingen, inclusief service en herstellingen.

- Het optreden als consultant bij de ontwikkeling van roerende goederen in opdracht van fabrikanten. Optreden ais representatie van fabrikanten van industriële, consumptiegoederen en confectie (zowel nationaal als internationaal),

- Het optreden als tussenpersoon in alle soorten handel en van alle soorten goederen, hetzij als agent, makelaar, vertegenwoordiger, verdeler, zaakwaarnemer, concessionaris alsmede alle andere vormen. Import en export, groot- en kleinhandel, particulierenmarkt, toelevering van roerende goederen in de breedste zin van het woord, inclusief service en herstellingen.

- Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare

energieproductie of productie van eender welk ander roerend of onroerend goed en de productie van

alternatieve duurzame en hernieuwbare energie, de productie van eender welk ander roerend of onroerend

goed,

En alles te dcen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal ;

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd éénentachtig aandelen op naam zonder nominale waarde,

die ieder één/tweehonderd eenentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door een

zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in

voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand november om elf uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

t c " 11

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden voor de vergadering uitgenodigd

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige

en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald

aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die

tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de

vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee

aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten,

ELFDE BESLUIT

De vergadering besluit het aantal niet-statutaire zaakvoerders op één vast te stellen en beslist te benoemen

tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer PIERS Nicolas José Roger, rijksregistemummer 731018-18.109, geboren te Brugge achttien

oktober negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8400 Oostende, Jules Peurquaetstraat 50, voornoemd,

die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige

maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet

Zijn mandaat is bezoldigd. De bezoldigingen worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten toe te kennen voor de uitvoering van de hierboven

genomen beslissingen.

De notaris wordt gemachtigd de gecoördineerde statuten op te maken.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

FISCALE VERKLARINGEN.

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Registratiewetboek, van artikel 211 § 2 van het wetboek van Inkomstenbelastingen en artikel 11 van het wetboek van de Belasting over de toegevoegde waarde

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCOPO MANAGEMENT

Adresse
JULES PEURQUAETSTRAAT 50 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande