SEAPROPERTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEAPROPERTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.873.645

Publication

10/02/2014
ÿþ M"d word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1J131,111,1111 uu

11

bel-

ae

Be Stai

EL

MONITEUR 0 3 -t1z-GISCH STA

S E L GE NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANKVAN ~KOOPHHANDELTE

2014 O~BRE11G6(1AIë~~N20 ~i{lGGE)

ATSBLAD D}ÿegriffier,

Griffie

Ondernemingsvr : _ ..

O'544 4 873645

Benaming

(voluit) : SEAPROPERTIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vogelzanglaan 33, 8420 De Haan

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - Benoemingen

Uit een akte verleden voor Notaris Dominique Verhaeghe, niet standplaats te Oostende op 27 december 2013, geregistreerd Oostende I op 6 januari 2014 vijf bladen geen verzendingen boek 767 blad 89 vak 6. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00), De adviseur, Heidi Gryson (getekend) blijkt dat een besloten vennootschap' met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kemerken :

- Oprichter (s)

1. De heer VANDENBUSSCHE, Pascal, geboren te Oostende op negentien augustus negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 8450 Bredene, Sluisvlietlaan 30

2. De heer VANDENBUSSCHE, Vincent André Comeel, geboren te Oostende op negen juli negentienhonderd zeventig, wonende te 8420 De Haan, Vogelzanglaan 33,

-Naam: "SEAPROPERTIES"

-Zetel: 8420 De Haan, Vogelzanglaan 33;

-Doel : De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen :

"De vennootschap heeft als doel :

1) In eigen naam en voor eigen rekening en in naam en voor rekening van derden kopen en verkopen, bouwen en verbouwen, huren en verhuren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde: Waarde, van onroerende goederen voornamelijk, doch niet exclusief voor recreatie), alsmede alle activiteiten; die betrekking hebben op onroerende leasing en verwerven en toestaan van zakelijke rechten op onroerende! goederen, dit alles in de ruimste zin van het woord (inclusief met het oog op het verlonen van haar: zaakvoerders (in natura).

2) Het invoegen en reinigen van gevels, het houwen, herstellen en onderhouden van wegen; het uitvoeren, van rioleringswerken; het leggen van kabels en diverse leidingen; het uitvoeren van grondwerken en, draineringswerken; het plaatsen van afsluitingen; het aanleggen en onderhouden van speelpleinen,; sportvelden, parken en tuinen; het uitvoeren van het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen in PVC; het' reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubelen, stoffering en allerhande voorwerpen en het; plaatsen van chapes en metalen schrijnwerk

3) Het afwerken van onroerende goederen. Onder afwerking wordt begrepen alle handelingen van werk in° onroerende staat na de fase van de ruwbouw, d.w.z. vloeren, bepleisteren, plaatsen elektriciteit, domotica en: sanitair, schilderen, behangen, betegelen, ontwerpen, fabriceren en plaatsen van ingemaakte kasten en ander` meubilair, ontwerpen, fabriceren en plaatsen van valse plafonds, enz.

4) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste: zin, meer specifiek doch niet exclusief het verlenen van strategisch advies op het vlak van hotelexploitatie en management van recreatie in het algemeen, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en, geldplaatsingen ; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en' financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur ; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van, alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, strategische plannen, beleidsopties, expertises,: technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

5) Het leveren van diensten met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing en verkoopstimulerende activiteiten.

6) Het verhuren of huren, al of niet onder het btw-stelsel, de aan- en verkoop van roerende goederen en, rechten, evenals alle activiteiten, die betrekking hebben op en verwerven en toestaan van rechten op roerende: goederen, dit alles in de ruimste zin van het woord (inclusief met het oog op het vertonen van haar zaakvoerders kin natura)..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

7) het voeren van promotie-activiteiten inzake onroerende goed.

8) Expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

9) Met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies :

a, het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen ; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen of vastrentende waarde door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

e. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor sohulden aan derden van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek 1V van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenrand, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten?

-Duur: voor onbepaalde duur.

-Kapitaal: Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTHONDERDDUIZEND EURO (¬ 800.000,00), Het is vertegenwoordigd door tachtig (80) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari in speciën onderschreven door de oprichters:

1. De heer VANDENBUSSCHE Pascal, wonende te 8450 Bredene, Sluisvlietlaan 30, titularis van veertig (40) aandelen

2. De heer VANDENBUSSCHE Vincent, wonende te 8420 De Haan, Vogelzanglaan 33, titularis van veertig (40) aandelen

Totaal : tachtig (80) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk aandeel volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTHONDERDDUIZEND EURO (¬ 800.000,00).

-Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

-Algemene vergadering : de jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om 19 u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

-Boekjaar. van 1 januari tot en met 31 december van daaropvolgend kalenderjaar.

-Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

-Ontbinding  vereffening: Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door ,

de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering',

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten,

BENOEMINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie van niet-statutaire zaakvoerder.

1) De heer VANDENBUSSCHE Pascal, wonende te 8450 Bredene, Sluisvlietlaan 30 en

2) De heer VANDENBUSSCHE Vincent André Comeel, wonende te 8420 De Haan, Vogelzanglaan 33

die verklaren elk te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen

verzet

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, kantoor Becue-Smets- Boens & Co, te Bredene, Driftweg 11 A of hun aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Dominique VERHAEGHE

oor-eu( n can het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.09.2015 15629-0206-010

Coordonnées
SEAPROPERTIES

Adresse
VOGELZANGLAAN 33 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande