SEGAERT-GORUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SEGAERT-GORUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 508.728.970

Publication

07/01/2013
ÿþVo beho

aan Belg Staat

Irma

sn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE, _ ~--- -_

rt\'CE-'-~'=11FLi

28 -14- 2012

Mod Word 11.1

~ 1 a 1z, 201

ELG1SCH ~.TAAT~;BL.° 2

hECH7SAGtFifftF~l lqNDÉL

iCfit" 'TpiAv

Ondernemingsnr : " j0 8 9-(.- 8 590

Benaming

(voluit) : SEGAERT-GORUS Uo F

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ZWEVEGEMSESTRAAT 136 te 8530 HARELBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

I.COMPARTITIE

Op heden 17/12/2012,

Is door ondergetekenden-oprichters, met name

1. Gorus Sara, Luipaardstraat 67 te 8530 Harelbeke, geboren te Kortrijk op 21/12/1986, gehuwd met nieter De Vloed onder het wettelijk stelsel

2. Segaert Veronique , Hooistraat 9 te 8792 Desselgem, geboren te Waregem op 15/11/1974, gehuwd met Debby Dhondt onder het wettelijk stelsel

OPRICHTERSVERKLARING

Besloten een vennootschap onder firma op te richten, in dezer voege:

Il.VENNOOTSCHAPSCONTRACT

De vennootschap is een niet-commerciële vennootschap in de vorm van een vennootschap onder firma.

De firmanaam luidt :SEGAERT-GORUS VOF

De zetel wordt gevestigd in de Zwevegemsestraat 136 , te 8530 Harelbeke. De vennootschap kan ook , bij gewoon besluit van de zaakvoerders de administratieve of exploitatiezetel overbrengen waar hij dit nodig acht.

De aanvangsdatum van de activiteit is 17/12/2012.

De statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven. Het kapitaal van de vennootschap dat geheel wordt, geplaatst is 1.000,00 ¬ , vertegenwoordigd door 100 aandelen , zonder aanduiding van nominale waarde , die elk één! tiende (1/10) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich' onvoorwaardelijk verbonden tot na gemelde inbreng en wel als volgt :

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 50 aandelen en betaalt hierop 500,00 ¬ De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 50 aandeel en betaalt hierop 500,00 ¬

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen : 100 aandelen wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen, 1.000,00 ¬ wat de totaliteit van het geplaatst kapitaal omvat.

III. STATUTEN

Art 1. Rechtsvorm en benaming

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma (art 2 Wb Venn.)

Haar naam luidt : SEGAERT-GORUS VOF

Uithangbord luidt : 'T VLINDERZOENTJE

Art 2 Zetel

De zetel bevindt zich in de Zwevegemsestraat 136 te B-8530 Harelbeke.

Art 3 Duur

De vennootschap neemt een aanvang op 17/12/2012 voor onbepaalde duur.

Art 4 Doel

De vennootschap heeft tot doei in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

-uitbaten van kinderdagverblijven en crêches

-organiseren van kinderopvang, zowel voor niet schcolgaande kinderen als buitenschoolse kinderopvang, dit onder de vorm van crèche, onthaalmoeder of enige andere vorm

-het verlenen van advies op zakelijk, organisatorisch, sociaal en financieel gebied, op het vlak van efficiëntie, milieu, toezicht, begeleiding, planning en educatieve begeleiding van kinderen, kinderopvang, en organisatie van kinderopvang

-het aanbieden en verstrekken van maaltijden en dranken om zowel ter plaatse te nuttigen, ais om mee te nemen, onder de vorm van catering of traiteurdienst

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap mag tevens alle bestuursopdrachten waarnemen in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen, al of niet bezoldigd. De vennootschap zal zich eveneens kunnen borgstellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepalingen opgenomen in het wetboek van venncotschappen.

De vennootschap mag een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden.

Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop ; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Art 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op 1.000,00 ¬

Gorus Sara brengt 500,00 ¬ in en

Segaert Véronique brengt 500,00 ¬ in

Art 6 Aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/10de van het kapitaal

vertegenwoordigen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Gorus Sara schrijft in op 50 aandelen,

Segaert Véronique schrijft in op 50 aandelen

De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap dat daar ter inzage is van de vennoten.

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar.

Ze kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een persoon die de hoedanigheid heeft door de statuten vereist om vennoot te kunnen worden mits eenparige goedkeuring van de overdracht door de medevennoten.

Art 7 Vennoten :

Vennoot is de natuurlijke persoon die als dusdanig opgetreden is bij de oprichting of unaniem is aanvaard door de vennoten en als vennoot is ingeschreven in het aandelen register nadat hij zich plechtig heeft verbonden door de gedateerde, handgeschreven vermelding "goed voor hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid" gevolgd door zijn handtekening.

Over de aanvaarding, uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering van vennoten bij eenparigheid ongeacht het aantal aanwezigen.

Overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen, aanvraag van concordaat van een vennoot heeft van rechtswege uittreding tot gevolg en vernietiging van het aandeel van de betrokken vennoot dat niet kan worden overgedragen.

De uittredende vennoot of uitgesloten vennoot heeft geen recht op een scheidingsaandeel.

Art 8 Bestuur

De leiding van de vennootschap berust bij de zaakvoerders bij unanieme beslissing verkozen door de vennoten.

Art 8.1

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren. Zij treffen de besluiten naar eigen inzicht. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag die de som van tweeduizend euro (2.500 ë) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van de twee zaakvoerders vereist.

Art 8.2

De zaakvoerders vertegenwoordigen de venncotschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de zaakvoerders aan wie

volledige individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Art 8.3

De voorgaande paragrafen zijn slechts van toepassing in zoverre de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende boekhoudwerkzaamheden voor derden, zoals opgenomen in artikel 49 van de Wet van 22. april 1999 betreffende boekhoudkundige en fiscale beroepen, enkel worden toegekend aan één of meerdere personen die gerechtigd zijn de boekhoudactiviteiten uit te oefenen.

Art 9 Controle

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid van een commissaris en heeft recht op de informatie bepaald in art 137 van het wetboek vennootschappen, teneinde zich te kunnen vergewissen van de financiële toestand van de vennootschap, van de waarheidsgetrouwheid van de jaarrekening en van de regelmatigheid van de in deze jaarrekening weer te geven verrichtingen.

Art 166 van het Vennootschappenwetboek is eveneens van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art 10 Vergadering van vennoten

Ieder besluit van de vennotenvergadering moet met éénparigheid van alle vennoten gebeuren. Behoren tot de uitsluiting, bevoegdheid van deze vergadering :

" statutenwijziging ;

" toetreding, uitsluiting, aanvaarding vennoot

" wijziging essentiële bestanddelen van de vennootschapsovereenkomst

" goedkeuring van de resultaten en resultaatbestemming

" ontbinding

De vergadering van de vennoten gaat minstens éénmaal per jaar door, dit de eerste zaterdag van de maand juni op de zetel van de vennootschap. Op deze jaarvergadering worden de rekeningen en resultaat goedgekeurd als ook andere in de uitnodiging vermelde agendapunten besproken.

De bijeenroeping van deze vergadering gebeurt door de zaakvoerders die de vennoten minstens 14 dagen voor de vergadering per aangetekend schrijven uitnodigt,

De vennoten worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitskaart en van het ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding.

ledere vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde , al dan niet vennoot. Zijn volmacht moet samen met zijn identiteitsbewijs worden voorgelegd aan de voorzitter van de vergadering.

Art 11 Boekjaar  jaarrekening  winst

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december

Op het eind van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerders de inventaris van het vermogen van

de vennootschap opgesteld en wordt het resultaat opgemaakt over het voorbije boekjaar.

Op voorstel van de zaakvoerders zal de vergadering van vennoten beslissen over de resultaatsbestemming.

Art 12 Ontbinding

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de vergadering van de vennoten, plaats vond met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de vergadering van vennoten de zaakvoerder tot vereffenaar.

De zaakvoerder handelt ais dan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer hij optrad in zijn hoedanigheid van zaakvoerder en heeft de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186,187 & 188 van het Wb Venn. zonder dat hij daarvoor een voorafgaandelijke machtiging van de vergadering van vennoten behoeft;

Zijn aanstelling geldt behoudens ontslag door de vergadering van vennoten voor onbepaalde duur en tot beëindiging van zijn opdracht.

Het netto-provenu van de vereffening , na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na oonsignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaar onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zijn bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke" voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door de vooruitbetating ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschii.

Art 13 Keuze van de woonplaats

De vennoten worden geacht woonplaats te hebben gekozen op het adres dat in de aandelenregister wordt ingeschreven bij hun toetreding. Met latere adreswijzigingen wordt slechts rekening gehouden in zoverre de vennoten op eigen initiatief deze wijziging schriftelijk hebben medegedeeld aan de zaakvoerder

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-trij-het$elgisebrStaatsb ad =0710172013 - Annexes cru 1VIoniteur belge

IV.SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap nemen de oprichters volgende besluiten :

- het eerste boekjaar zal uitzonderlijk beginnen op 17/12/2012 en eindigen op 31/12/2013

- met unanimiteit wordt Segaert Veronique benoemd tot zaakvoerder vanaf heden en Gorus Sara wordt benoemd vanaf 01/01/2013. Hun mandaat is van onbepaalde duur. Aan hen wordt de volledige vertegenwoordigersmacht verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De toegekende functie wordt door de aanwezige vennoten aanvaard.

Opgemaakt in tweevoud te Harelbeke , 17/12/2012

Een origineel wordt bewaard op de zetel van de vennootschap,

Het tweede exemplaar wordt neergelegd in het vennootschapsdossier.

Goed voor hoofdelijke en onbeperkte verbintenis.

Gorus Sara Segaert Veronique

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIR M1111 WI

Fio.I i<corriANDEL

~,. r" r!.j,<

 Griffie -

Ondernerningsnr : 0508.728.970

Benaming

(voluit) : SEGAERT-GORUS VOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Zwevegemsestraat 136 te 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering beslist om per 07/04/2015 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Boerderijstraat 5 te 8530 Harelbeke.

Aldus opgesteld te Harelbeke op 07104/2015.

Gorus Sara,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rectb : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SEGAERT-GORUS

Adresse
ZWEVEGEMSESTRAAT 136 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande