SEMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.691.965

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.01.2014, NGL 22.03.2014 14071-0488-008
06/11/2014
ÿþhlotl Woid II t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 4 OKT. 2014

AfdeG reEirRNE

I uJI

Ondernemingsnr : 0873.691.965 Benaming

(voluit) : SEMI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Ambachtstraat 13

Onderwerp akte : ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-

Idesbald) op twee mei tweeduizend dertien en dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd drie

bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 06/05/2013, Boek 5/116 Blad 02 vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro. De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) Rudy RYCX" dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEMI" gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Ambachtstraat 13, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Vincent Van Walleghem, te Koksijde (Sint-Idesbald), op negentwintig april tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch staatsblad van achttien mei daarna, onder nummer 20050518/0070326.

EERSTE BESLISSING.

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag door de zaakvoerder, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, alsook van de lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat per eenendertig maart tweeduizend dertien waarop het actief en passief vermogen van de vennootschap werden samengevat, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze verslagen.

Het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRiJSREVISOREN", te Roeselare, alhier vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, besluit als volgt:

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA SEMI met zetel te 8620 Nieuwpoort, Ambachtstraat 13, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 42.347,00 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 38.874,00 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

De boekhoudkundige staat afgesloten op 31' maart 2013 bevat geen schulden tegenover derden, zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA SEMI en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Een exemplaar van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor en de staat van activa en passiva per eenendertig maart tweeduizend dertien zullen samen met een afschrift van deze akte in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne worden neergelegd.

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEMI" te ontbinden vanaf heden en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING

AANSTELLING VEREFFENAAR.

De algemene vergadering stelt aan als vereffenaar :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden

" aan het 6~igisch i' Staatsblad

Ir Voor- j

De heer MOETWIL, Serge Michel Georges, geboren te leper op negen april negentienhonderd zesenzestig (nationaal nummer : 66.04.09-053.24), wonende te 8600 Diksmuide, Pervijzestraat 23.

Die alhier aanwezig is en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treedt de vereffenaar pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Het mandaat van de vereffenaar wordt niet vergoed.

VIERDE BESLISSING

MACHTEN

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vordering te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van ven-nootschappen zendt de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die om-standige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar aile dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

De algemene vergadering geeft hierbij een bijzondere volmacht aan de Heer MOETWIL Serge, voornoemd, om het verzoekschrift namens de vennootschap in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel met het oog op het bekomen van de bevestiging en/of homologatie van het mandaat van de vereffenaar.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van ontbinding-vereffening

- verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor

- staat van actief en passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou aan I' Belgio Staats) Rechtbank van Koopheide: Cent

2 6 DEC, 2014

1111111111111111g111111111

987

Afde~ íffiSRNE





Ondernemingsnr : 0873.691.965

Benaming

(voluit) : SEM!

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtstraat 13, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting van de vereffening

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 15/12/2014 blijkt :

Na het verslag van de vereffenaar Moetwil Serge, wonende te 8620 Nieuwpoort, Ambachtstraat 13, te hebben gehoord, heeft de bijzondere algemene vergadering, de door de vereffenaar Moetwil Serge, opgestelde rekeningen van de vereffening goedgekeurd. Het verdelingsplan is goedgekeurd bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel op 28 november 2014,

Aan de vereffenaar Moetwil Serge werd kwijting verleend. De vergadering heeft verklaard dat de vereffening werd afgesloten en dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, ook wat de vereffening betreft,

De boeken en stukken van de vennootschap zullen gedurende een termijn van tenminste vijf jaar worden bewaard door de vereffenaar Moetwil Serge, wonende te 8620 Nieuwpoort, Ambachtstraat 13. Er zijn geen waarden te consigneren.

Niets meer op de dagorde hebbende, wordt de vergadering geheven om 14h30.

Nieuwpoort, 15/12/2014

Serge MOETWIL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.07.2012, NGL 29.08.2012 12505-0021-011
14/06/2012
ÿþr-

voor-behoude

aan het

Betgisct Staatsbfa

Aiod Word lLt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I uiiiuiiiduiumuiu

*iaiose~i* ni

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvoren :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0873.691.965 Serai

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Dienstweg Havengeul 35 bus 0004, 8620 Nieuwpoort

ontslaglbenoeming zaakvoerder

~ 5 EU 2o12

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 30/05/2012 blijkt:

1,Met algemeenheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van de Heer Serge Moetwil, evenals kwijting en décharge verleend voor de door zijn geleverde daden van bestuur. Het ontslag gaat ¬ n vanaf 30/05/2012.

2.Met algemeenheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van de Heer Michel Messiaen, n.a.v. overlijden, evenals kwijting en décharge verleend voor de door zijn geleverde daden van bestuur. Het ontslag gaat in vanaf 30/05/2012.

3.Met algemeenheid van stemmen wordt de Bvba De Nieuwpoortse Vistrap Investments, vast

vertegenwoordigd door de Heer Serge Moetwil en met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Ambachtstraat 13, benoemd tot zaakvoerder. Dit mandaat gaat in vanaf 30/05/2012.

4.Met algemeenheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8620 Nieuwpoort, f Dienstweg Havengeul 35 bus 0004 naar 8620 Nieuwpoort, Ambachtstraat 13.

Nieuwpoort, 30 mei 2012

Serge MOETWIL

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.11.2010, NGL 28.02.2011 11052-0050-011
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.09.2009, NGL 28.10.2009 09828-0236-010
31/10/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 11.09.2008, NGL 29.10.2008 08796-0335-010
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.09.2007, NGL 02.10.2007 07760-0132-010
16/10/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 04.10.2006, NGL 16.10.2006 06840-1842-012

Coordonnées
SEMI

Adresse
AMBACHTSTRAAT 13 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande