SEN DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SEN DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.829.202

Publication

27/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303422*

Neergelegd

25-06-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846829202

Benaming (voluit): SEN DESIGN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Kasteelstraat(Z) 52

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op 25 juni 2012, dat de navermelde persoon een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:...

OPRICHTER:

Mevrouw MAET Hilde Elke, geboren te Roeselare op tien juni negentienhonderd vijfenzestig, echtgenote van de heer ESPRIT Carl Hugo Thérèse Nicolas, geboren te Moeskroen op zes december negentienhonderd eenenzestig, wonende te 8550 Zwevegem, Kasteelstraat 52...

INBRENG:

De comparante verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen in geld werd volstort als volgt:

- door Mevrouw MAET Hilde, voormeld: twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) in vergoeding waarvoor haar 100 aandelen worden toegekend, vertegenwoordigend het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, volstort tot beloop van twee/derde...

STATUTEN: ...

ARTIKEL 1 / NAAM - VORM

De vennootschap is een handelsvennootschap en is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft als naam SEN DESIGN.

ARTIKEL 2 / DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf heden, hetzij vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf. ARTIKEL 3 / ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Kasteelstraat 52...

ARTIKEL 4 / DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

De aankoop, verkoop, import, export, fabriceren en afwerken van alle textiel- en aanverwante producten en accessoires meer bepaald in de sector van matrassen, bedbenodigdheden, badtextiel, linnengoed. Alle handelsbemiddelingen in textiel, kleding, schoeisel en allerhande mode-artikelen in de ruimste zin.

De verhuring van boxen en het onderhoud van in pension geplaatste paarden. Verkoop van hoeveproducten en aanverwanten, fokkerij, stoeterij, ruitershop, paardenhandel en alle aanverwante activiteiten ter bevordering van de paardensport en dit in de meest ruime zin van het woord, zoals organiseren van lessen, stages, wedstrijden, wandelingen en andere evenementen. Het organiseren van culturele en sportieve evenementen, groepsvakanties en incentives, zowel naar het bedrijfsleven als naar de particuliere markt.

Het verlenen van computerservices voor rekening van derden.Ondersteuning aan derden voor diverse informaticaproblemen. Hulp bij het verwerken van gegevens en bij soft  en hardware problemen. Het opmaken, ontwikkelen en beheren van websites.

De vennootschap mag bijstand verlenen en hulp onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht en de organisatie, de boekhouding, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- of software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding, en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Dit alles in de meest ruime zin en zoveel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het bezitten en beheren van vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuillewaarden, meubilair en alle roerende goederen, speciën, alle intellectuele en onlichamelijke rechten, zowel in België als in het buitenland, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en/of tussenpersonen. In het kader van die bedrijvigheid kan de vennootschap onroerende goederen aankopen en verkopen of op andere wijze vervreemden en met zakelijke rechten bezwaren of zakelijke rechten afstaan, gebouwen oprichten of gedeeltelijk verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, vruchtgebruik of naakte eigendom afstaan.

De vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen portefeuillewaarden en effecten, al dan niet ter beurze genoteerd, aankopen, invoeren, verhandelen of ruilen. Het optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschappen. Het verwerven en aanhouden van participaties in een welke vorm, van alle bestaande of op te richten industriële, commerciële of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, het verstrekken van managementadvies.

De vennootschap mag verkavelingen uitbaten, in waarde brengen en beheren, mag alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken.

De vennootschap mag eveneens leningen en voorschotten toestaan zowel aan derden zonder onderscheid als aan dochtervennootschappen. De vennootschap mag zich ook borg stellen en/of aval verlenen, ten voordele van alle derden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel...

ARTIKEL 5 / KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

ARTIKEL 6 / AANDELEN OP NAAM - REGISTER - OVERDRACHT

De aandelen zijn steeds op naam...

ARTIKEL 9 / BENOEMING EN ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: Mevrouw MAET Hilde, voornoemd, die hier aanwezig is, en verklaart de opdracht te aanvaarden...

ARTIKEL 11 / EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte...

ARTIKEL 12 / GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap... ARTIKEL 14 / BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 15 / BESTEMMING VAN WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot der winsten, wordt door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, geregeld. Deze zal onder meer mogen voorzien in het aanleggen van buitenwettelijke reserves...

ARTIKEL 17 / BENOEMING VAN VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 18 / BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit... OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:...

A. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2013.

B. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni in 2014...

E. VOLMACHT

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: de BVBA VAN CAUTER-SAEYS & CO te 9300 Aalst,

Luik B - Vervolg

Gentse Steenweg 55, en/of haar aangestelden...

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Baudouin Moerman, te Kortrijk, handelend als notaris.

Mededeling: expeditie van de akte dd. 25 juni 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16513-0360-013

Coordonnées
SEN DESIGN

Adresse
KASTEELSTRAAT 52 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande