SENSE & CARE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SENSE & CARE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 896.584.163

Publication

10/05/2011
ÿþ Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIlilliMpMNgfl11R1IflN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerninosnr : 0895.584.9 63

benaming

(voluit) : SENSE & CARE

Rechtsvorm : vennootschap onder firma in vereffening

Zetel : Oudenaardsesteenweg 108, 8580 AVELGEM

Onderwerp atst!-= : SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op 14 april 2011 blijkt dat de vergadering met éénparigheid van stemmen:

* besloten heeft de besluiten en de voorstellen gedaan door de vereffenaar bij te treden en het verslag van. de vereffenaar en de rekeningen van de liquidatie goed te keuren;

besloten heeft volledige en onbeperkte kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat;

* verklaard heeft dat de vereffening op 14 april 2011 afgesloten is en dat de vennootschap op 14 april 2011 definitief opgehouden heeft te bestaan;

* de boeken en de stukken van de vennootschap te bewaren gedurende een termijn van vijf jaar te 8580; AVELGEM, Oudenaardsesteenweg 108;

* volmacht te verlenen aan afgevaardigden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap DKF FIDUCIAIRE, mete zetel te 8500 KORTRIJK, Kasteelstraat 29a, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om:

- alle nodige stukken te ondertekenen in verband met de aanvraag, de wijziging of de doorhaling van het ondernemingsnummer van de vennootschap;

- de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen;

- alle benodigde documenten en formulieren te ondertekenen jegens de diverse administratieve instanties.

Voor éénsluidend uittreksel.

Carine VERCANT

uittredend vereffenaar

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- afschrift goedkeuring verdelingsplan afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel Kortrijk

Op de ieatate bie. van i uik 3 vernielden : -.actc : Naam Sri hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persro(ojn(en) bevoegd e_ ie.chtspersoen ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2011
ÿþ MOtl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6.41

NEERGELEGD

1.8. 02. 2011

RECHTBA KJJiOOPHAN DEL

ItT rFFJK



111111111111

*11033597*

be

3

11111

111111

loi'

0

Y

II

111

Ondernemingsnr : 0896.584.163

Benaming

(voluit) SENSE & CARE

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Oudenaardsesteenweg 108, 8580 AVELGEM

Onderwerp akte : ONTBINDING VENNOOTSCHAP

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 27 januari 2011 op de zetel van de. vennootschap blijkt dat de vergadering met éénparigheid van stemmen besloten heeft om:

- de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang van 27 januari 2011;

- mevrouw Carine VERCANT, wonende te 8553 AVELGEM, Jeugdheemstraat 4 aan te stellen als vereffenaar, die aanvaardde.

De vergadering heeft kennis genomen van de beëindiging van rechtswege van het mandaat van de in: functie zijnde zaakvoerders waarbij hen algehele kwijting wordt verleend voor de wijze waarop zij hun mandaat: hebbenuitgeoefend in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar zal beschikken over alle bevoegdheden die voorzien zijn in artikelen 181 en volgende van: het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging te moeten vragen aan de algemene; vergadering in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

In het bijzonder zal zij de macht hebben aan aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen; te verzaken, opheffing te verlenen, voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten en hypotheken,; overschrijvingen, beslag of bevel, verzet of beletsel en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar mag tevens alle onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen,: verpanden, met hypotheek of andere zakelijke rechten bezwaren, in één woord alle daden van beheer en van. beschikking stellen met betrekking tot de onroerende goederen van de vennootschap; verder het, maatschappelijke bezit in andere vennootschappen inbrengen, leningen aangaan ter betaling van schulden van; de vennootschap, dit alles zonder dat hij hiertoe de goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

De vereffenaar wordt tevens gemachtigd om alle formaliteiten te vervullen, stukken te tekenen en verrichtingen te doen zonder uitzondering, bij de ondernemingsloketten, fiscale, sociale en andere besturen, het: bestuur der postcheques en alle andere financiële instellingen.

Zij zal onder haar verantwoordelijkheid, lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere; machten toekennen die hij passend zal oordelen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en: bescheiden van de vennootschap.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze " waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaande beslissing van de algemene vergadering moet doen blijken.

Tenslotte worden aan de vereffenaar alle machten verleend om de afsluiting van de vereffening vast te stellen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

- om volmacht te verlenen aan Sofie LANNAU, kantoor houdende te 8500 KORTRIJK, Kasteelstraat 29a,. met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om:

* alle nodige stukken te ondertekenen in verband met de aanvraag, de wijziging of de doorhaling van het ondernemingsnummer van de vennootschap;

* de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen;

* alle benodigde documenten en formulieren te ondertekenen jegens de diverse administratieve instanties

Voor eensluidend uittreksel.

Carine VERCANT

vereffenaar

Tegelijkertijd hiiermee neergelegd: notulen BAV + beschikking Rechtbank van Koophandel Kortrijk.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : r acto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver`o : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SENSE & CARE

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 108 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande