SERTEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SERTEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.462.555

Publication

07/04/2014
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt



IBI



Voorbehoud( aan he Belgist Staatsbli

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111111,11,I11!1111111

On dernemingsnr : 0838.462.656

Benaming

(voluit) SERTEK

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8560 Wevelgem, Zwanebloemstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING EN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 24 maart 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE BESLUIT

BEVESTIGING ONTSLAG ZAAKVOERDER DE DATO 30/06/2012

De voorzitter stelt vast dat tijdens de bijzondere algemene vergadering de dato dertig juni tweeduizend en twaalf beslist werd om de heer TEKIN Serhat, voornoemd, te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap. Onderhavige buitengewone algemene vergadering bevestigt dit ontslag.

TWEEDE BESLUIT

LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN HET VERSLAG VAN DE REVISOR

De voorzitter stelt vervolgens voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag omtrent het voorstel tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen dat door de zaakvoerder is opgemaakt op datum van zeventien maart tweeduizend en veertien. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd de dato eenendertig december tweeduizend en dertien. Deze staat is niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld. Over deze staat werd door de BVBA "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, vertegenwoordigd door de BVBA "PIET DUJARDIN", op haar beurt vertegenwoordigd door de heer DUJARDIN Piet, bedrijfsrevisor, een verslag uitgebracht op datum van eenentwintig maart tweeduizend en veertien. Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt:

05. BESLUIT

De zaakvoerder van de BVBA SERTEK heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 31 december 2013 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 43.156,91 EUR en een netto-actief t.b.v. 355.636,76 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, met uitzondering van het niet tot uitdrukking brengen van een voorziening voor de kosten verbonden aan de beëindiging van de werkzaamheden, zoals ereloon bedrijfsrevisor, ereloon accountant, ereloon notaris,.., die kan geraamd worden op 3.000,00 EUR,

Op de liquidatie-uitkering dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders.

ik dien principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW-en belastingcontroles.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer. Wevelgem, 21 maart 2014 ..."

Ne onderzoek bevestigt ondergetekende notaris Martine Vandemaele het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffeningstelling.

DERDE BESLUIT

BESLUIT TOT ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

q4

IL'

, Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Met eenparigheid van stemmen besluit de buitengewone algemene vergadering vervolgens tot ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zonder benoeming van een vereffenaar.

VIERDE BESLUIT

SLUITING VAN De VEREFFENING

Overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering, gezien het voorgaande, met unanimiteit van stemmen dat de vereffening van de vennootschap, in onderhavige akte eveneens wordt afgesloten.

De vergadering verklaart dat aan de voorwaarden overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen is voldaan, met name:

-Er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive ais bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

-Het besluit tot sluiting van de vereffening wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

-De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf, in verhouding tot hun aandelenbezit.

De voorzitter deelt mee dat er nog een bedrag van honderdzestigduizend euro (¬ 160.000,00) vol te storten was op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen. Hij deelt tevens mee dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

Het overblijvende actief zal worden overgemaakt op rekening van de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit. Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te 8560 Wevelgem, Zwanebloemstraat 25.

De vergadering machtigt de heer YIGITER Umran, voornoemd, om 1) het overblijvende actief te storten op de rekening van de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, 2) de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen af te werken, in het bijzonder de indiening van de fiscale aangifte voor het inkomstenjaar 2013 en 2014.

De voorzitter verklaart verder dat er geen maatregelen dienen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van geiden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit Indien er na de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de voornoemde vennoten, die deze evenwel slechts ten leste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen en tot beloop van de toegezegde, maar niet volgestorte inbrengen.

VIJFDE BESLUIT

ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de heer YIGITER Umran, voornoemd, te ontslaan als zaakvoerder van onderhavige vennootschap. Na goedkeuring van de jaarrekening zal hem kwijting verleend worden voor het gevoerde beleid.

ZESDE BESLUIT

VOLMACHTEN

De vergadering stelt de BVBA "FBF" te Kortrijk, Brugsesteenweg 255, en haar medewerkers aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om, indien vereist ingevolge onderhavige akte, aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk; expeditie akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten, revisoraal verslag, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief.

Notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 11.09.2013 13581-0274-008
24/08/2011
ÿþOndernemingsnr : 83$' ieOSS`

Benaming

(voluit): SERTEK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwanebloemtraat 25 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op veertien juli tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

1. De Heer TEKIN Serhat, geboren te Nusaybin (Turkije) op vijftien december negentienhonderd vierentachtig, ongehuwd, van Turkse nationaliteit, wonende te Turkije, Istanbul, Beykoz, Anadocu Hisari, Goksu Euceri.

2. De Heer YIGITER Umran Nazif, geboren te Istanbul (Turkije) op zevenentwintig februari negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregisternummer 770227 331 05, echtgenoot van mevrouw YIGITER Leyla, geboren te Omerli (Turkije) op eenentwintig juni negentienhonderd zevenenzeventig, gehuwd te Kortrijk zonder voorafgaand huwcontract, ongewijzigd gebleven, wonende te 8560 Wevelgem, Zwanebloemstraat 25.

2. Benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " SERTEK".

3. Zetel: te 8560 Wevelgem, Zwanebloemstraat 25.

4. Doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in aanneming, onderaanneming, in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aile handelingen of daden te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

- Het ontwerpen van alle soorten textielwaren en dit in de ruimste zin ;

-Handelsbemiddeling in alle soorten textielwaren en dit in de ruimste zin;

-Handelsbemiddeling in de grondstoffen voor de productie van textielwaren;

-Handelsbemiddeling in de afwerking van textielwaren;

-Handelsbemiddeling in vloerbekleding, meubels, niet-elektrische huishoudapparaten;

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer van textielwaren

en toebehoren;

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer van meubels en toebehoren;

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer van niet-elektrische huishoudapparaten en toebehoren;

De vennootschap heeft ook tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer, het vervoer en de bedeling van

alle producten van de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt, voedingsbedrijven, mijnen, graverijen, steengroeven, tabaksnijverheid, scheikundige nijverheid, houtnijverheid, papiernijverheid, drukkunst, ledernijverheid, textielnijverheid, kledingsnijverheid, kunst- en precisienijverheid en recuperatieproducten.

Het beheren van vennootschappen in de meest brede zin. Het geven van management en consulting adviezen op het gebied van de marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer.

Het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen. Het uitoefenen van bestuurdersmandaten in verschillende vennootschappen.

-Het nemen van minderheids- en of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten;

De vennootschap heeft eveneens tot doel alle onroerende verrichtingen in de ruimste zin, en namelijk de aankoop, de verkoop, de verhuring en de uitbating van gebouwen zowel voor zichzelf als voor rekening van derden en in samenwerking met derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mo62.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.EE:.t-#ÜELEGD

1 TEUR BE

DIRECTION

_.a

.

â -08- 2011

19. 07. 2911

1

11129763*

CH STAATS BESTUUR

-HTBANK KOOPHANDEL KORTRIJKGriffie

Bf=LGIS

B

f`.r4W

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft verder tot doel het beheer van onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor de goed afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag tevens alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid als bedrijfsleider, vereffenaar of anderszins, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in he buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Zij mag alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERDDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/tweehonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling:

INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De Heer TEKEN Serhat, voor honderd en twee duizend euro, waarvoor hem honderd en twee aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : twintig duizend vierhonderd euro.

2. De Heer YIGITER Umran voor achtennegentig duizend euro, waarvoor hem achtennegentig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : negentien duizend zeshonderd euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van veertig duizend euro en is elk aandeel voor minimum één/vijfde volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank met nummer BE83 7380 3347 4015.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de bank afgeleverd op veertien juli tweeduizend en elf.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als niet-statutair zaakvoerders voor de duur der vennootschap worden éénparig benoemd door de oprichters, de heer TEKIN Serhat en de heer YIGITER Umran, beiden voornoemd, die alhier aanvaarden, en die verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

10. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht verfeend aan BVBA TRIACCOUNT of één van zijn bedienden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om gerdig alle formulieren betreffende de KBO, alle formaliteiten betreffende de BTW administratie en de aanvraag van het registratienummer te ondertekenen.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND JUNI OM ZEVENTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en dertien.

12. Boekjaar:

"

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk; expeditie akte oprichting.

" IVoor-behouden sari het Belgisch Staatsblad



Martine Vandemaele, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SERTEK

Adresse
ZWANEBLOEMSTRAAT 25 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande